shadower Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά τις περασα μέσω Bluetooth με την εφαρμογή της Nokia "Μεταφορά επαφών". Πλέον όλες στο outlook για να μην έχουμε θέμα στο μέλλον. Πρωτες εντυπώσεις πάντως από το λειτουργικό: Σφαιράτο και καλαίσθητο. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής, ειδικά αν έρχεσαι από Android, αλλά αποζημιώνει..! Αν έκλειναν και οι εφαρμογές με κάποιον τρόπο.. Αν έχεις περάσει τη Black κρατάς πατημένο το back button και πατάς το Χ που βγαίνει πάνω δεξιά. Αν δεν έχεις περάσει τη black απλά πατάς το back button πολλές φορές μέχρι να πας στο start. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Με τον browser βλέπετε κάποια βελτίωση στην black? Ειδικά όταν κάνω αναζήτηση για εικόνες στο google και πατάω να ανοίξουν, η ποιότητα είναι τραγική. Πρέπει να πατήσω να δω την εικόνα σε πλήρες μέγεθος. Στο βασικό μέγεθος η ανάλυση είναι πάρα πολύ χαμηλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τελικά τις περασα μέσω Bluetooth με την εφαρμογή της Nokia "Μεταφορά επαφών". Πλέον όλες στο outlook για να μην έχουμε θέμα στο μέλλον. Πρωτες εντυπώσεις πάντως από το λειτουργικό: Σφαιράτο και καλαίσθητο. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής, ειδικά αν έρχεσαι από Android, αλλά αποζημιώνει..! Αν έκλειναν και οι εφαρμογές με κάποιον τρόπο.. Αν έχεις περάσει τη Black κρατάς πατημένο το back button και πατάς το Χ που βγαίνει πάνω δεξιά. Αν δεν έχεις περάσει τη black απλά πατάς το back button πολλές φορές μέχρι να πας στο start. Μα πλέον με την black για τα lumia ή αλλιώς gdr3 για όλα τα υπόλοιπα κλείνουν κανονικότατα με ένα τεράστιο Χ επάνω δεξιά από κάθε εφαρμογή μόλις τι κοιτάς στο multitasking http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windowsphone/develop/dn148258(v=vs.105).aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλημερα μετα απο αναβαθμιση λογισμικου μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα με την ληψη συνειμενων εγγραφων στο mail. ενω τα αρχεια ειναι pdf, doc κλπ δεν μπορει να τα ανοιξει. υπαρχει καποια λυση γι αυτο; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 καλημερα μετα απο αναβαθμιση λογισμικου μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα με την ληψη συνειμενων εγγραφων στο mail. ενω τα αρχεια ειναι pdf, doc κλπ δεν μπορει να τα ανοιξει. υπαρχει καποια λυση γι αυτο; ευχαριστω Για pdf έχεις εγκατεστημένο το adobe reader, σωστα; Επίσης θέλουν 2 κλικς τα συνημμένα. Μια φορά για να κατέβουν και μετά μια φορά για να τρέξουν (σου πετάει επιλογή προγράμματος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Διπλο κλικ κανω, αλλα εμφανιζει μηνυμα πως - Δεν μπορει η συσκευη να ανοιξει το συνειμενο μηνυμα για καποιο λογο- δε ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδιά για σας θέλω να μου διευκρινίσετε κάτι έχω στο κινητό βάλει έναν λογαριασμό hotmail έχω πάει στις ρύθμισις αυτού του λογαριασμού και θέλω να μου εξηγήσετε τι εννοεί λήψη νέου περιεχομένου και απο κάτω λήψη email Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παιδιά για σας θέλω να μου διευκρινίσετε κάτι έχω στο κινητό βάλει έναν λογαριασμό hotmail έχω πάει στις ρύθμισις αυτού του λογαριασμού και θέλω να μου εξηγήσετε τι εννοεί λήψη νέου περιεχομένου και απο κάτω λήψη email Ευχαριστώ Στο πρωτο πεδιο επιλεγεις καθε ποτε θελεις να συγχρονιζει τα mail σου .. δηλαδη να τσεκαρει για νεα ... εννοειται πως οσο πιο μικρο το διαστημα τοσο περισσοτερο μεγαλωνει η καταναλωση μπαταριας αλλα και δεδομενων. Το δευτερο πεδιο εχει να κανει με το αν θελεις να εμφανιζονται ολα τα mail ή μονο αυτα των τελευταιων ημερων. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στο πρωτο πεδιο επιλεγεις καθε ποτε θελεις να συγχρονιζει τα mail σου .. δηλαδη να τσεκαρει για νεα ... εννοειται πως οσο πιο μικρο το διαστημα τοσο περισσοτερο μεγαλωνει η καταναλωση μπαταριας αλλα και δεδομενων. Το δευτερο πεδιο εχει να κανει με το αν θελεις να εμφανιζονται ολα τα mail ή μονο αυτα των τελευταιων ημερων. Σε ευχαριστώ παρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Ενα θεματάκι σχετικά με το Gmail το οποίο το έχω παρατηρήσει και στα Windows 8. Γιατι μερικοί φακελοι εμφανίζονται διπλοι, έχοντας ομως εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο. Για παραδειγμα, έχω φάκελο διεγραμμενα και φάκελο trash. Φάκελο απεσταλμένα και φάκελο sent. Νόμιζα οτι φταίει η γλώσσα, αλλα το γύρισα στα αγγλικά και τώρα έχω έναν φάκελο trash και έναν bin, έναν sent και έναν ακομα sent. Και το τρελό ειναι οτι δεν περιέχουν τα ίδια mail μεσα. Υποθέτω οτι ειναι αποτέλεσμα της μ@λ@κιας που δέρνει την Google και σαμποτάρει την πρόσβαση στις υπερπολιτιμες υπηρεσίες της, αλλα μήπως υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα; Edited January 15, 2014 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Για κάποιο λόγο φτιάχνει αυτούς τους φακελους για να ξεχωρίσει ποιες κινήσεις έχουν γίνει απο το τηλ και ποιες απο desktop browser. Τα μαιλ που σβήνω απο το κινητό πάνε στο deleted ενώ τα υπόλοιπα στο trash Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Όταν με καλεί κάποιος εμφανίζεται κανονικά η εικόνα που έχω ορίσει για αυτή την επαφή. Όταν καλώ εγώ αυτόν δεν μου εμφανίζει την εικόνα. Είναι εντάξει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Όταν με καλεί κάποιος εμφανίζεται κανονικά η εικόνα που έχω ορίσει για αυτή την επαφή. Όταν καλώ εγώ αυτόν δεν μου εμφανίζει την εικόνα. Είναι εντάξει αυτό; Ναι έτσι γίνεται! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά το search button στα Lumia είναι μόνο για search στο Bing; Δεν αλλάζει αυτό με τίποτα; Να μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε στις εφαρμογές μας ή στις επαφές μας ή σε όλα μαζί όπως στα. Androids; Κρίμα... τσάμπα το κουμπάκι πάει επειδή το. Bing δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν τον λόγο ύπαρξής του. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά το search button στα Lumia είναι μόνο για search στο Bing; Δεν αλλάζει αυτό με τίποτα; Να μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε στις εφαρμογές μας ή στις επαφές μας ή σε όλα μαζί όπως στα. Androids; Κρίμα... τσάμπα το κουμπάκι πάει επειδή το. Bing δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν τον λόγο ύπαρξής του. Ο λόγος ύπαρξης είναι πως η MS θέλει να προωθήσει το δικό της search engine. Καλά θα ήταν να μπορούσε να γίνει customise. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Παιδιά το search button στα Lumia είναι μόνο για search στο Bing; Δεν αλλάζει αυτό με τίποτα; Να μπορούμε δηλαδή να ψάξουμε στις εφαρμογές μας ή στις επαφές μας ή σε όλα μαζί όπως στα. Androids; Κρίμα... τσάμπα το κουμπάκι πάει επειδή το. Bing δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. Βασικά δεν έχω καταλάβει καν τον λόγο ύπαρξής του. μπορείς να πας στις ρυθμίσεις του explorer---->σύνθετες ρυθμίσεις και να αλλάξεις την προεπιλεγμένη υπηρεσία παροχής αναζήτησης σε google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ο λόγος ύπαρξης είναι πως η MS θέλει να προωθήσει το δικό της search engine. Καλά θα ήταν να μπορούσε να γίνει customise. Να το προωθήσει μέσα απο τον I.E το κουμπάκι κάποια στιγμή πρέπει να το δώσει προς εκμετάλλευση, να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 7 τρόποι για γρηγορότερη πληκτρολόγηση... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Συμφωνώ για αυτο με το κουμπάκι. Είναι ξεφτίλα να μας υποχρεώνει να χρησιμοποιούμε το τραγικό bing και να καθιστά αυτο το κουμπί άχρηστο!:mad: Μακάρι στο επόμενο update να μας δώσει την δυνατότητα να βάλουμε όποια ενέργεια θέλουμε εμείς να γίνεται μέσω αυτού του κουμπιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το κουμπί αυτό δεν ειναι απλα ενα bing search. Δυστυχώς η MS δεν παρέχει υπηρεσίες παρά μονο σε πέντε-δέκα χωρες, γιαυτο σε εμάς φαίνεται άχρηστο. Αν μπορούσαμε και δω στην Ελλάδα να έχουμε ενα πλήρες local scout, τότε το εν λογο κουμπί θα ηταν πολύ χρήσιμο. Απο την άλλη, θα μπορούσαν να ενσωματώσουν και ενα universal search. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Γίνεται όπως σε android να προσθέσω δεύτερο email στο κινητό για να κατεβάσω εφαρμογές που έχω αγοράσει μ' εκείνον; Ή όπως στο ios όπου βάζεις πολλούς λογαριασμούς μαζί για να κατεβάσουν όλοι τις εφαρμογές και να μην πληρώνεις κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Το κουμπί αυτό δεν ειναι απλα ενα bing search. Δυστυχώς η MS δεν παρέχει υπηρεσίες παρά μονο σε πέντε-δέκα χωρες, γιαυτο σε εμάς φαίνεται άχρηστο. Αν μπορούσαμε και δω στην Ελλάδα να έχουμε ενα πλήρες local scout, τότε το εν λογο κουμπί θα ηταν πολύ χρήσιμο. Απο την άλλη, θα μπορούσαν να ενσωματώσουν και ενα universal search. 'Η απλά θα μπορούσαν να μας αφήσουν να ορίσουμε εμείς τι θα κάνει το κουμπί αυτό. MS, bing is not going to happend...ever. Just stop trying! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pas_2000 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 μπορεί κάποιος να βοηθήσει? το παρακατω δεν δουλευει your smart phone is connected to Internet Navigate to Settings -> email+accounts Remove the existing Google account (if present) Tap "add an account" Tap "advanced setup" Enter your gmail e-mail address Enter your gmail password. If you are using Application-specific passwords with your Google account, generate and enter a new Application-specific password Tap the "next" button Select "Exchange ActiveSync" Leave Domain empty Enter Server "m.google.com" Tap the "sign in" button (optionally set some further options, if needed) Wait till the synchronization is finished (this could take up to half an hour if you have many contacts, e-mails, etc.) All done :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passas10 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Χαιρεται. Εχω ενα θεμα με το Windows phone μου. Ακολουθησα τις οδηγιες κατα γραμμα και παλι και δεν μπορω να αλλαξω τον ηχο κλήσης. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 μπορεί κάποιος να βοηθήσει? το παρακατω δεν δουλευει your smart phone is connected to Internet Navigate to Settings -> email+accounts Remove the existing Google account (if present) Tap "add an account" Tap "advanced setup" Enter your gmail e-mail address Enter your gmail password. If you are using Application-specific passwords with your Google account, generate and enter a new Application-specific password Tap the "next" button Select "Exchange ActiveSync" Leave Domain empty Enter Server "m.google.com" Tap the "sign in" button (optionally set some further options, if needed) Wait till the synchronization is finished (this could take up to half an hour if you have many contacts, e-mails, etc.) All done :) ΚΑΝΕΝΑΣ νέος λογαριασμός ή σύνδεση μέσω ΝΕΑΣ συσκευής δεν δουλεύει μέσω exchange από 1/1/2013 (εδώ και ένα χρόνο). Ουσιαστικά η google απαγορεύει στους χρήστες iOS & WP να έχεις exchange σύνδεση με τον λογαριασμό σου με οποιαδήποτε νέα συσκευής προσπαθήσεις να σετάρεις μετά απο τον Ιανουάριο του 2013. Οποιαδήποτε συσκευή είχες σετάρει πιο πριν λειτουργεί κανονικά ακόμα και αν φορμαριστεί και ξανασεταριστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts