Jump to content

pas_2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About pas_2000

  • Ημ. Γέννησης 31/08/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pas_2000's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται η παραπάνω φωτογραφική μηχανή. Επέστρεψα ένα ελλατωματικό προιόν που είχα αγοράσει, δεν υπήρχε στοκ να μου το αντικαταστήσουν και έτσι μη μπορώντας να μου επιστρέψουν χρήματα αγόρασα μια φωτογραφική μηχανή που την είχαν σε προσφορά ωστε να εξαργυρώσω το ποσό επιστροφής. Καινούρια. Σφραγισμένη στο κουτί της. 0 (μηδεν) κλικς. Εγγύηση εως 26 Φεβρουάριο 2024. Αγορασμένη από Ελλάδα. Το unboxing θα το κάνει ο αγοραστής. Εννοείται στη συσκευασία της (η οποία δεν έχει ανοιχτεί) με το παραστατικό της. Άμεσα διαθέσιμο το προιόν. Ζητάω συγνώμη αν δεν έχω βάλει στο σωστό μερος την αγγελία ή αν κάτι δεν έχω κάνει ορθά. Ευχαριστώ πολύ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΗ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

    250 €

    Εύοσμος - GR

  2. σε αλλαγή ROM μου βγάζει status 7 installation aborted στο clockworkMod Recovery v6.0.4.7 τι μπορώ να κάνω? είναι η πρώτη μου απόπειρα δεν ξέρω πολλά.
  3. Γνωρίζει κανείς τη διαφορά μεταξύ των aosp vs pre rooted vs stable vs stock roms?
  4. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω σχετικό φόρουμ για custom ROM για το S4? Ψάχνω να ακούσω εμπειρίες από την χρήση των διάφορων ROM's. Οπότε ψάχνω σε γενικές γραμμές μια ασφαλή και δοκιμασμένη λύση. Έχετε να προτείνεται κάποια ROM? Χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν: όμορφο UI, εύχρηστο και γρήγορο, μα πάνω από όλα αξιόπιστο και απροβλημάτιστο. Έχω μπερδευτεί. Έχω βρει πάρα πολλές ROM και δεν ξέρω τι μου πάει καλύτερα. Καμιά πρόταση με βάσει τις προτεραιότητές μου?
  5. Γνωρίζει κανείς κανένα mhl 2.0 adapter που να έρχεται Ελλάδα? Όσα κοιτάω είναι mhl 1 και όσα βρήκα mhl 2.0 δεν έρχονται Ελλάδα. Υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει από εδώ (Ελλάδα) και δεν χρειάζεται τροφοδοσία κατά τη λειτουργία του?
  6. Σε σιλικόνη έχει κάτι αντίστοιχο? Θεωρείς ότι αυτό προστατεύει σε περίπτωση πτώσης της συσκευής?
  7. Δεκτό αλλά πως θα προστατέψουμε τον φακό της φωτογραφικής μηχανής και τη συσκευή σε περίπτωση πτώσης χωρίς να χάσουμε την ιδιαιτερότητα (αν και σίγουρα υποκειμενικό, εμένα μου αρέσει) των ραφών της black Edition?
  8. Έχω παραγγείλει το black edition και λογικά παραλαμβάνω σε 2-3 μέρες. Έχει κανείς να προτείνει μια λύση για θήκη ultra slim (ή τέλος πάντων slim), crystal transparent (διάφανη) ώστε να είναι ορατές οι ραφές του cover της black edition?
  9. Τελικά υποστηρίζει η συσκευή MHL σύνδεση?
  10. μπορεί κάποιος να βοηθήσει? το παρακατω δεν δουλευει your smart phone is connected to Internet Navigate to Settings -> email+accounts Remove the existing Google account (if present) Tap "add an account" Tap "advanced setup" Enter your gmail e-mail address Enter your gmail password. If you are using Application-specific passwords with your Google account, generate and enter a new Application-specific password Tap the "next" button Select "Exchange ActiveSync" Leave Domain empty Enter Server "m.google.com" Tap the "sign in" button (optionally set some further options, if needed) Wait till the synchronization is finished (this could take up to half an hour if you have many contacts, e-mails, etc.) All done :)
  11. Τελικά το κινητό μετά την τελευταία αναβάθμιση θα υποστηρίζει usb OTG ?
  12. Mια ερώτηση¨ Με το original Packing box ή μη παίζει κάτι? Πρέπει να προσέξουμε κάτι? Καλύτερα το original ώστε να έρθει σφραγισμένη η συσκευή? Καμιά σχέση με το τελωνείο? Τι λόγο έχουν αυτοί (το κατάστημα εννοώ) να μην είναι γνήσια η συσκευασία? Έτσι δεν την παραλαμβάνουν?
  13. Με το original Packing box ή μη παίζει κάτι? Πρέπει να προσέξουμε κάτι? Καλύτερα το original ώστε να έρθει σφραγισμένη η συσκευή? Καμιά σχέση με το τελωνείο? Τι λόγο έχουν αυτοί (το κατάστημα εννοω) να μην είναι γνήσια η συσκευασία? Έτσι δεν την παραλαμβάνουν?
  14. Με το original Packing box ή μη παίζει κάτι? Πρέπει να προσέξουμε κάτι? Καλύτερα το original ώστε να έρθει σφραγισμένη η συσκευή? Καμιά σχέση με το τελωνείο? Τι λόγο έχουν αυτοί (το κατάστημα εννοω) να μην είναι γνήσια η συσκευασία? Έτσι δεν την παραλαμβάνουν?
×
×
  • Create New...