Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν διαφωνώ με αυτό (σαν γενικό κανόνα) , μόνο που αν ψάξεις με τις λέξεις "battery drain lumia" θα βρεις πολύ πράγμα και σε ημερομηνίες προ GDR3. Κάνε μια δοκιμή, αξίζει τον κόπο.;)

Από εκεί και πέρα, ξαναεγκατέστησα και πάλι την GDR3 επειδή ακριβώς σύμφωνα με όλα τα site που βρήκα όλες οι μαρτυρίες χρονολογούνται από τον Απρίλιο και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι και όχι Οκτώβριο που δόθηκε η GDR3.

Πιστεύω ότι τελικά το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το πως διαβάζει ο σέρβερ της MS κάποιες εφαρμογές και συγχρονίζει. Πρέπει να ήταν πάνω στις δοκιμές με τις διάφορες εκδόσεις του ΦΒ (εκείνη την μέρα διαπίστωσα το πρόβλημα). Όπως γράφει δημιουργείται μια λούπα που τρώει πόρους στρεσάροντας την μπαταρία. Προσοχή παιδιά στις εφαρμογές. Δεν είναι και τόσο ελεγμένα τα πράγματα στο store, όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Μια διάβασα για το insider, μια για το FB, για κάποιες άλλες εφαρμογές...θέλει προσοχή στο τι κατεβάζουμε.

Δυστυχώς το τηλέφωνο μετά το φλασάρισμα με NSU γύρισε σε branded vodafone έκδοση Ιταλίας, που έχει κομμένο το data sence, αλλά κατά τα άλλα όλα είναι εκεί που πρέπει.

Υ.Γ Σε έμενα δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς το κινητό, το έχω αγαπήσει για αυτό που είναι και το υπερασπίζομαι και ο ίδιος όταν πρέπει. Αλλά το πρόβλημα που μου έκατσε, είναι πρόβλημα, όπως και να το κάνουμε.

η vodafone Ιταλίας έχει κανονικά data sense,έχει αναφερθεί ξανά

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρήκα κι άλλη εφαρμογή που κάνει τρελό drain.

Τώρα, οτι εγκαθιστώ, περιμένω κάπου 20-30 λεπτά και πάω και ελέγχω την κατάσταση της μπαταρίας.

Στο προηγούμενο έλεγχο έλεγε οτι έχω ακόμη 25 ώρες.

Εγκαθιστώ αυτή την εφαρμογή:

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/connectivity-tiles/3587a122-054d-4f43-a3b8-880bd515000a

για γρήγορα ανοιγοκλεισίματα wifi και data.

Κοιτάω μετά απο μισή ώρα, μου λέει οτι απομένουν 5 ώρες μέχρι να κλείσει το κινητό!:blink:

Απεγκαθιστώ, σβήνω κινητό, ανοίγω κινητό, τσεκάρω, και μου λέει οτι μένουν 20 ώρες!

Μέσα σε 45 λεπτά μου έφαγε 5 ώρες! :lol:

Νομίζω πρέπει να ανοίξουμε νήμα με blacklist εφαρμογές.:rolleyes:

η vodafone Ιταλίας έχει κανονικά data sense,έχει αναφερθεί ξανά

Οκ, παρόλα αυτά εμένα δεν το εμφανίζει ούτε με την amber, ούτε με sysapp pusher, ούτε με GDR3 και sysapp pusher ξανά. Ενώ πριν (μέχρι το απόγευμα δηλαδή) την είχα κανονικά.

Edited by highpriest

Βρήκα κι άλλη εφαρμογή που κάνει τρελό drain.

Τώρα, οτι εγκαθιστώ, περιμένω κάπου 20-30 λεπτά και πάω και ελέγχω την κατάσταση της μπαταρίας.

Στο προηγούμενο έλεγχο έλεγε οτι έχω ακόμη 25 ώρες.

Εγκαθιστώ αυτή την εφαρμογή:

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/connectivity-tiles/3587a122-054d-4f43-a3b8-880bd515000a

για γρήγορα ανοιγοκλεισίματα wifi και data.

Κοιτάω μετά απο μισή ώρα, μου λέει οτι απομένουν 5 ώρες μέχρι να κλείσει το κινητό!:blink:

Απεγκαθιστώ, σβήνω κινητό, ανοίγω κινητό, τσεκάρω, και μου λέει οτι μένουν 20 ώρες!

Μέσα σε 45 λεπτά μου έφαγε 5 ώρες! :lol:

Νομίζω πρέπει να ανοίξουμε νήμα με blacklist εφαρμογές.:rolleyes:

περιεργο..... εγω το connectivity tiles το εχω από την πρωτη μερα και δεν μου εχει κανει τετοια

Θα το ξαναβάλω τότε και θα το αφήσω ως το πρωί να δω πως θα πάει. Ίσως ήταν στιγμιαίο κόλλημα. Ελπίζω κι εγώ να είναι κάτι τέτοιο και να μην χρειάζεται να την ψάχνω με κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά.

Καμιά αξιόπιστη εφαρμογή για μέτρηση μπαταρίας έχουμε; Ας μην είναι εντελώς real time, αλλά να είναι ελαφριά και να μην κάνει drain.

Θα το ξαναβάλω τότε και θα το αφήσω ως το πρωί να δω πως θα πάει. Ίσως ήταν στιγμιαίο κόλλημα. Ελπίζω κι εγώ να είναι κάτι τέτοιο και να μην χρειάζεται να την ψάχνω με κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά.

Καμιά αξιόπιστη εφαρμογή για μέτρηση μπαταρίας έχουμε; Ας μην είναι εντελώς real time, αλλά να είναι ελαφριά και να μην κάνει drain.

εγω εχω αυτή http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/battery-pro/a11aae5a-b595-4a87-ae4d-9dea0de375d1

Μάλλον επειδή ψάχνεις τις εφαρμογές στο σύστημα.;)

Κάνε ένα swipe προς τα αριστερά όταν μπεις στις ρυθμίσεις.

Εκει είναι και το data sence που δεν έβρισκε ο φίλος σε διπλανό νημα.;)

Ο ρε φιλε...προερχομενος απο symbian τοοοοσα χρονια, που θα πει...θα τα μαθω τα WP!

Να 'σαι καλα!

Ευχαριστω πολυ!!!

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

περιεργο..... εγω το connectivity tiles το εχω από την πρώτη μέρα και δεν μου εχει κανει τετοια

Μετά το ολονύκτιο τεστ, τζιφος.:(

Σβήνω ξανά connective tiles και battery pro+ και επαναλαμβάνω μετρήσεις. Πιθανότατα θα φύγει σέρβις αν δω οτι συνεχίζει.:(

Θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο, μηπως φταίει αυτό, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω.

Εχω συνδέσει λογαριασμό FB και twitter στις επαφές. Το ίδιο και κάποιους λογαριασμούς μέηλ. Θέλω να αποσυνδέσω τα παραπάνω από τις επαφές και να χρησιμοποιώ τα δικά τους ξεχωριστά tile, μήπως και προέρχεται από εκεί το πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ. Ποιος είναι ο τρόπος να αποσυνδέσω τους παραπάνω λογαριασμούς από τις επαφές;

Edited by highpriest

Μετά το ολονύκτιο τεστ, τζιφος.:(

Σβήνω ξανά connective tiles και battery pro+ και επαναλαμβάνω μετρήσεις. Πιθανότατα θα φύγει σέρβις αν δω οτι συνεχίζει.:(

Θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο, μηπως φταίει αυτό, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω.

Εχω συνδέσει λογαριασμό FB και twitter στις επαφές. Το ίδιο και κάποιους λογαριασμούς μέηλ. Θέλω να αποσυνδέσω τα παραπάνω από τις επαφές και να χρησιμοποιώ τα δικά τους ξεχωριστά tile, μήπως και προέρχεται από εκεί το πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ. Ποιος είναι ο τρόπος να αποσυνδέσω τους παραπάνω λογαριασμούς από τις επαφές;

Ανοίγεις τις επαφές, πατάς κάτω δεξιά τις τελίτσες, ανοίγεις ρυθμίσεις και ξετικάρεις τις ομάδες επαφών που δεν θέλεις να παίζουν

Ανοίγεις τις επαφές, πατάς κάτω δεξιά τις τελίτσες, ανοίγεις ρυθμίσεις και ξετικάρεις τις ομάδες επαφών που δεν θέλεις να παίζουν

Το έκανα αυτό. Εγώ θέλω να διαγραφούν εντελώς. Υπάρχει τρόπος;

Το έκανα αυτό. Εγώ θέλω να διαγραφούν εντελώς. Υπάρχει τρόπος;

Επαφές->περισσότερα->ρυθμίσεις->πας τέρμα κάτω, βρίσκεις τον λογαριασμο που θέλεις να διαγράψεις, τον κρατάς πατημένο και πας διαγραφή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Επαφές->περισσότερα->ρυθμίσεις->πας τέρμα κάτω, βρίσκεις τον λογαριασμο που θέλεις να διαγράψεις, τον κρατάς πατημένο και πας διαγραφή.

Ευχαριστώ!:)

Μια ακόμη ερώτηση (μπας και τελικά με την μέθοδο της ατόπου απαγωγής βρω τι φταίει).

Μέσα στις ρυθμίσεις στα μέηλ έχω ένα απο τα μέηλ yahoo μου που φαίνεται οτι προσπαθεί να κάνει συνέχεια συγχρονισμό. Παρότι φαίνεται σε διαφορετικό στάτους απο τα υπόλοιπα μεηλ (ασυγχρόνιστο) μου εμφανίζει το πλακίδιο κανονικά με τα μέηλ. Μήπως όμως βρίσκεται σε διαρκή λούπα συγχρονισμού και κάνει το drain; :worry:

Δεν μπορώ να το σβήσω, επειδή ακριβώς όσο βρίσκεται σε φάση συγχρονισμού δεν μου βγάζει επιλογές όταν πατάω πάνω. Ιδέες;

Κοντεύω να σαλτάρω!:dash:

edit: νομίζω οτι το βρήκα και μάλλον φταίει αυτό. Οσο προσπαθούσε να συγχρονίσει μου έβγαζε οτι μου μένουν 5-6 ώρες μπαταρίας ακόμη. Σε κάποια φάση συγχρόνισε, οι ώρες που απομένουν έγιναν ξανα 24+ και κάτω απο το μέηλ μου στους λογαριασμούς μεηλ γράφει "Απαιτείται προσοχή"

Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό;

Αν υποψιαστώ οτι τζάμπα έκανα επαναφορά το τηλέφωνο σε εργοστασιακές ρυθμίσεις θα πάρω φόρα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο!:mad:

Edited by highpriest

Βαλτο να συγχρονίζει κάθε μιση ώρα ή κατι τέτοιο και όχι κατα την άφιξη...

Κάθε δύο ώρες το έχω και πάλι μπλοκάρει. Κάτι παίζει με το email αυτό. Δεν είναι θέμα του τηλεφώνου. Τώρα που το πέταξα τελείως έξω, το τηλέφωνο δουλεύει όπως την πρώτη μέρα. Βέβαια δεν παίρνω τα μέηλ μου από εκείνο το μέηλ και χρειάζεται κι άλλο ψάξιμο να δω τι φταίει τελικά, αλλά με το battery drain είμαι οκ.

Ευτυχώς φαίνεται οτι βρέθηκε η αιτία του προβλήματος. Θα το παρακολουθήσω μέχρι αύριο για σιγουριά.

Το πρόβλημα μου φαίνεται ότι είναι παρόμοιο με αυτό:

http://discussions.nokia.com/t5/Messaging-Email-Browsing-and/Problems-with-e-mail-synchronisation-on-Lumia-520/td-p/1928498

Δυστυχώς, αν δεν έπεφτε εκεί τυχαία το μάτι μου αφού έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, για να ξαναρυθμίσω τα email μου, ακόμη θα έψαχνα τι φταίει, μιας και δεν θα έμπαινα σε εκείνο το υποφόρουμ ξανά. Άρα από μια άποψη η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων βοήθησε στην λύση του προβλήματος (λέω για να παρηγοριέμαι για τις χαμένες ώρες...):)

Τέλοσπαντων, κάποιος πάντα πρέπει να παθαίνει και να ψάχνει για να μην την πατήσουν άλλοι μετά.;)

Όποιος έχει ξαφνικά drain μπαταρίας, ας κοιτάξει πρώτα τους λογαριασμούς μέηλ του...πριν αρχίσει να σβήνει εφαρμογές και να κάνει reset.:lol:

Κάπου όμως θα έπρεπε να δίνει ποιες διεργασίες καταναλώνουν πόρους και πόσους πόρους καταναλώνουν. Στον "έλεγχο μνήμης δεν φαινόταν", στις "εργασίες στο παρασκήνιο" δεν φαινόταν. Αν δεν πήγαινα να ξαναστήσω τα μέηλ απο την αρχή, ακόμη θα έψαχνα...

Ξαναπέρασέ το να δεις αν λύνεται το πρόβλημα. Δοκίμασε επίσης να δεις μήπως δεν φταίει όλο το Yahoo αλλά μήπως κολλάει στο να συγχρονίζει ένα μόνο από τα Επαφές, Mail, Ημερολόγιο. Αν όχι, τότε μπορείς πολύ απλά να πας στο Outlook και να ρυθμίσεις να σου έρχονται τα mail του Yahoo στον Microsoft λογαριασμό που έχεις.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Καλησπερα παιδια!Ξερεις κανεις αν μπορουμε να αγορασουμε εφαρμογες μεσω της xbox προπληρωμενης καρτας που υπαρχει εδω ελλαδα?Στο εξωτερικο υπαρχει και η microsoft gift card αλλα δεν την εχω δει πουθενα ελλαδα..Θα ηταν μια καλη λυση ωστε να μην μπλεκουμε με πιστωτικές για 1 και 2 ευρω..

Γειά σας. Σήμερα άρχισα να στην ένα 820, και μιας και δεν είχα Hotmail κτλ είπα να κάνω Outlook. Μου έιχε προεπιλεγμενο το Outlook.com.gr και λέω όκ. Κάνω account πάω να το συνδέσω στο κινητό αλλά δεν συνδεόταν ότι και να εκανα, με τα πολλά κάνω άλλο λογαριασμό αυτή τη φορά Outlook.com και όλα οκ. Είναι φυσιολογικό? Επίσης στο nokia account συνδέθηκε με τον Outlook.com.gr..

Τελευταίο, (και ακόμα πιο οφτοπικ) πώς θα κάνω προώθηση τον Outlook στο gmail? Ο Outlook λέει για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπει αυτή την ενέργεια προσωρινά, κάντε επαλήθευση, έκανα αλλά τώρα δεν βρίσκω που λέει προώθηση..

Γειά σας. Σήμερα άρχισα να στην ένα 820, και μιας και δεν είχα Hotmail κτλ είπα να κάνω Outlook. Μου έιχε προεπιλεγμενο το Outlook.com.gr και λέω όκ. Κάνω account πάω να το συνδέσω στο κινητό αλλά δεν συνδεόταν ότι και να εκανα, με τα πολλά κάνω άλλο λογαριασμό αυτή τη φορά Outlook.com και όλα οκ. Είναι φυσιολογικό? Επίσης στο nokia account συνδέθηκε με τον Outlook.com.gr..

Τελευταίο, (και ακόμα πιο οφτοπικ) πώς θα κάνω προώθηση τον Outlook στο gmail? Ο Outlook λέει για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπει αυτή την ενέργεια προσωρινά, κάντε επαλήθευση, έκανα αλλά τώρα δεν βρίσκω που λέει προώθηση..

Σχετικα με την προωθηση δεν εχω ιδεα, αλλα επειδη πριν λιγες μερες εστησα το παλιο μου 820 για τον αδερφο μου μπορω να επιβεβαιωσω πως χρησιμοποιησα λογαριασμο outlook.com.gr και δουλεψε μια χαρα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπερα. Πηρα το samsung ativ s προσφατα και ενας απο τους κυριους λογους που το αγορασα ηταν για να μπορω στη δουλεια να μπαινω στην ιστοσελιδα της νομος intrasoftnet και να κατεβαζω νομους και νομολογια. Δυστυχως με το που βαζω τους κωδικους μου και μπαινω στην ιστοσελιδα, μολις επιλεξω τον νομο ή την δικαστικη αποφαση που θελω, αυτοματως με πεταει στην αρχικη σελιδα, ζητωντας μου ταυτοχρονα να ξαναδωσω τους κωδικους. Στο μηνυμα που βγαζει απο κατω γραφει οτι η σελιδα απαιτει τουλαχιστον internet explorer 6 ή mozilla 2 . Σημειωτεον οι νομοι και οι διαστικες αποφασεις εχουν την μορφη htm. Παρακαλω οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

Καλησπέρα. Από εχθές δεν μπορώ να δω το ιστορικό αγορών μου. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη σελίδα που θέλετε αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά σε λίγο.

2100bab4-8a4d-47f3-8889-e64541a0a270

'Εχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή κάποια λύση να μου προτείνει? Ευχαριστώ :)

Eπισυναψη PDF σε Email δεν γινεται????:wacko::wacko::wacko:

Γινεται μεσα απο το Office αν επιλεξεις "κοινοποιηση" σε καποιο εγγραφο που θες.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλησπέρα. Από εχθές δεν μπορώ να δω το ιστορικό αγορών μου. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη σελίδα που θέλετε αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά σε λίγο.

2100bab4-8a4d-47f3-8889-e64541a0a270

'Εχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή κάποια λύση να μου προτείνει? Ευχαριστώ :)

τσεκαρε αν η ημερομηνια και η ωρα είναι σωστες

τσεκαρε αν η ημερομηνια και η ωρα είναι σωστες

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σωστές ώρα και ημερομηνία :( Τώρα διαπιστωσα πως απο τον υπολογιστή μου δεν μπορώ να δω τις επαφές μου στο Outlook :( Βλέπω mail,ημερολόγιο και skydrive αλλά όχι τις επάφες μου :(

Η κατάσταση με το battery drain έχει αρχίσει και κουράζει σε μεγάλο βαθμό.. Απαράδεκτο bug
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Πιο battery drain ρε παιδιά;

Ποτέ μου δε συνάντησα τέτοιο θέμα.

Γνωρίζω ότι είναι υπαρκτό το θέμα άλλα μήπως πρέπει να είμαστε και μεις προσεχτικοί τι εφαρμογές βάζουμε;