g1orgos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Παιδες η GRD3 πως φαινεται στο κινητό, μετα την αναβάθμιση? Γιατι μου εβγαλε οτι εβαλε 4 αναβαθμισεις? Μου γράφει OS version 8.0.10512.142 Ναι αυτη ειναι η GDR3 .. εισαι ΟΚ :) Edited October 15, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οταν παω στο phone storage πατάω Delete temporary files (τα αποια ειναι 30 ΜΒ) ξεκιναει "deleting temporary files" αλλα μένει εκει και μετα οταν ξανα "μπαινω" εχει τα ιδια ΜΒ. Γιατί αυτο? Α και το data sence πως το έχετε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οταν παω στο phone storage πατάω Delete temporary files (τα αποια ειναι 30 ΜΒ) ξεκιναει "deleting temporary files" αλλα μένει εκει και μετα οταν ξανα "μπαινω" εχει τα ιδια ΜΒ. Γιατί αυτο? Α και το data sence πως το έχετε? αν κανεις reboot θα δεις οτι εχουν μειωθει . Δουλευει λιγο περιεργα αυτο αλλα το βελτιωνουν με την GDR3 οσο για το Data sense , ειναι μαζι με την GDR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 αν κανεις reboot θα δεις οτι εχουν μειωθει . Δουλευει λιγο περιεργα αυτο αλλα το βελτιωνουν με την GDR3 οσο για το Data sense , ειναι μαζι με την GDR2 Δεν την ειχα την GDR2... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οταν παω στο phone storage πατάω Delete temporary files (τα αποια ειναι 30 ΜΒ) ξεκιναει "deleting temporary files" αλλα μένει εκει και μετα οταν ξανα "μπαινω" εχει τα ιδια ΜΒ. Γιατί αυτο? Α και το data sence πως το έχετε? Ποιο τηλεφωνο εχεις ? Αυτο με το temporary files δεν το εχω τσεκαρει γιατι χρησιμοποιω την αντιστοιχη εφαρμογη της Nokia, αλλα οπως και στην αντιστοιχη της Nokia ισως να μην μπορει να τα διαγραψει ολα αλλα μονο καποια που εχουν καιρο να χρησιμοποιηθουν. Εσυ εχεις και λιγα .. τα δικα μου ειναι 350mb :) Οσον αφορα το Data Sense που ρωτας, μου εδωσες την αφορμη να υπενθυμισω πως ειναι προσθηκη της Nokia στο λειτουργικο και αποκλειεται η GDR3 να αλλαξε κατι στο Data Sense ή σε οποιοδηποτε αλλο feature που εχει δωσει η Nokia στα Lumia. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ποιο τηλεφωνο εχεις ? Αυτο με το temporary files δεν το εχω τσεκαρει γιατι χρησιμοποιω την αντιστοιχη εφαρμογη της Nokia, αλλα οπως και στην αντιστοιχη της Nokia ισως να μην μπορει να τα διαγραψει ολα αλλα μονο καποια που εχουν καιρο να χρησιμοποιηθουν. Εσυ εχεις και λιγα .. τα δικα μου ειναι 350mb :) Οσον αφορα το Data Sense που ρωτας, μου εδωσες την αφορμη να υπενθυμισω πως ειναι προσθηκη της Nokia στο λειτουργικο και αποκλειεται η GDR3 να αλλαξε κατι στο Data Sense ή σε οποιοδηποτε αλλο feature που εχει δωσει η Nokia στα Lumia. Ok εγω εχω το Huawei w1, αρα γι αυτο δεν το έχω... Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οσον αφορα το Data Sense που ρωτας, μου εδωσες την αφορμη να υπενθυμισω πως ειναι προσθηκη της Nokia στο λειτουργικο Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες διοτι οι branded συσκευες htc,samsung εχουνε το data. Νομιζω οτι ειναι θεμα των παροχων. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες διοτι οι branded συσκευες htc,samsung εχουνε το data. Νομιζω οτι ειναι θεμα των παροχων. Στο Ativ S μετά την GDR2 για να εμφανιστεί το data sense χρειαζόταν επαναφορά τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες διοτι οι branded συσκευες htc,samsung εχουνε το data. Νομιζω οτι ειναι θεμα των παροχων. Δικο μου το λαθος .. εχετε δικιο ... η υπαρξη του ή οχι εχει να κανει με τον παροχο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Επειδη η MS δεν μας εδωσε ακομα την απευθειας επισυναψη pdf σε email, θελω να μοιραστω την μεθοδο που χρησιμοποιω για οποιον ενδιαφερεται και δεν εχει βρει καποια μεθοδο που να τον καλυπτει! Καταρχας χρειαζομαστε 2 προγραμματα, το skydrive και το GeThemAll Τo skydrive οι περισσοτεροι θα το ξερετε, το GetThemAll ειναι ενα εκπληκτικο προγραμμα που μπορει να σου κατεβασει jpg, mp3, movies και οτι θελετε απο ενα site. Αφου το κατεβασετε, πηγαινετε στο browser και κανετε log in στο mail σας, hotmail, gmail yahoo κλπ. Αν εχετε πολλα μην ξεχνατε να τα κανετε bookmark στον built in browser της εφαρμογης για γρηγορη προσβαση. 1η περιπτωση : Θελετε να απαντησετε ενα email με επισυναψη 2-3 pdf. Ανοιγετε το outlook στο κινητο (οπου outlook το δικο σας email) και πατατε απαντηση στο email. Βγαινετε με το κουμπι των windows για να μην κλεισει το email και ανοιγετε το skydrive. Απο εκει πατε στο 1ο pdf που θελετε και πατατε αντιγραφη στο προχειρο. Μεσω του multitasking (πατημενο το back button) πηγαινετε στο ανοιχτο email και το κανετε paste. Το ιδιο κανετε και για οσα αρχεια ακομα θελετε. 2η περιπτωση : Μου στειλαν ενα pdf και θελω να το στειλω αλλου. Πως θα αποθηκευσω ενα pdf που μου στειλαν στο skydrive ; Πηγαινετε στο GetThemAll και ανοιγετε την σελιδα του email σας, πατατε πανω στο Pdf και το αποθηκευει. Μεσω του file manager της εφαρμογης το βρισκετε και πατατε upload to skydrive. Ετσι το εχετε στο skydrive και με τον τροπο της 1ης περιπτωσης το στελνετε οπου θελετε. 3η περιπτωση : Εχω ενα pdf στο κινητο, πως το στελνω σαν απαντηση σε email αφου δεν το εχω στο skydrive. Αφου ειναι στο κινητο, θα το εμφανισει στο Office. Αφου το βρω, κρατωντας το πατημενο θα βγαλει επιλογη για αποθηκευση στο skydrive. Απο εκει και περα, η ιδια διαδικασια! Μπορει να φενεται καπως χρονοβορο, αλλα συνηθιζεται. Εξαλλου γλυτωνεις το ανεβασμα των αρχειων στο email και ειδικα αν αυτα ειναι μεγαλου μεγεθους. Edited October 15, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Μου δημιουργησες αποριες τωρα :) 1. Με την GDR2 αν πατησεις παρατεταμενα σε καποιο .pdf μεσα απο το office hub δεν σου εχει επιλογη για κοινοποιηση ? Ρωταω γιατι ειχα την εντυπωση πως γινοταν. Με την GDR3 μπορεις να το στειλεις ... απλα μπορεις να το κανεις μονο για ενα αρχειο. Σε μορφη links του skydrive εννοειται πως στελνεις οσα θελεις με τον τροπο που ειπες. 2. Την χρηση του GeThemAll δεν την πολυκαταλαβα. Αν σε ενα mail σου εχουν επισυναψει ενα .pdf δεν σου βγαζει την επιλογη να το ανοιξεις/αποθηκευσεις ? (χωρις την χρηση του GetThemAll) Edited October 15, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Μου δημιουργησες αποριες τωρα :) 1. Με την GDR2 αν πατησεις παρατεταμενα σε καποιο .pdf μεσα απο το office hub δεν σου εχει επιλογη για κοινοποιηση ? Ρωταω γιατι ειχα την εντυπωση πως γινοταν. Με την GDR3 μπορεις να το στειλεις ... απλα μπορεις να το κανεις μονο για ενα αρχειο. Σε μορφη links του skydrive εννοειται πως στελνεις οσα θελεις με τον τροπο που ειπες. 2. Την χρηση του GeThemAll δεν την πολυκαταλαβα. Αν σε ενα mail σου εχουν επισυναψει ενα .pdf δεν σου βγαζει την επιλογη να το ανοιξεις/αποθηκευσεις ? (χωρις την χρηση του GetThemAll) 1. Ναι ισχυει αυτο, αλλα εκτος του οτι μπορεις να στειλεις μονο ενα αρχειο, δεν μπορεις να το επισυναψεις οταν θες να απαντησεις σε καποιο email. Δεν σε αφηνει. 2. To GetThemAll το χρησιμοποιω οταν θελω να ανεβασω ενα αρχειο στο skydrive που μου στειλαν μεσω email χωρις την χρηση pc. Οταν ανοιγεις ενα pdf απο το mail σε ρωταει με ποιο app να το ανοιξει και το σωζει στο προγραμμα αυτο μονο. Πχ αν το ανοιξεις με το adobe δεν εχει επιλογη να το ανεβασεις στο skydrive. Το pdf reader εχει επιλογη για ανεβασμα στο skydrive αλλα σου βγαζει κατι κινεζικα στο ονομα του pdf οταν το ανεβαζεις. Ειναι για πιο σπανιες περιπτωσεις οντως αλλα μπορει να σου χρειαστει καποτε. Γενικα ειναι ενας τροπος που λειτουργει για ολες (οσες μου εχουν τυχει τουλαχιστον) τις περιπτωσεις! Edited October 15, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες διοτι οι branded συσκευες htc,samsung εχουνε το data. Νομιζω οτι ειναι θεμα των παροχων. Εγώ έχω ελληνικό 8Χ αλλά δεν έχω το data sense ... ούτε στην GDR2 ουτε τώρα στην GDR3 ..Οι υπόλοιποι εδώ το έχετε στα HTC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εγώ έχω ελληνικό 8Χ αλλά δεν έχω το data sense ... ούτε στην GDR2 ουτε τώρα στην GDR3 ..Οι υπόλοιποι εδώ το έχετε στα HTC ? Σε απάντησα στο κατάλληλο θέμα;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν κάποιος έχει handsfree με κουμπιά για volume up/down ας δοκιμάσει με την GDR3 αν δουλεύουν γιατί με την AMBER έχουμε πετάξει 100€ στο συρτάρι. Διαβάστε και το αντίστοιχο post μου εδώ Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπερίζω την ομαδα. Προκειμένου να παρακολουθώ το νήμα μέσω tapatalk είπα να γράψω δύο λόγια... Είμαι χρήστης iPhone εδώ και 6 χρόνια έχοντας περάσει από όλες τις γενιές της συσκευής μέχρι και το 4ς που αυτό έχω αυτή τη στιγμή. Ήθελε νέα συσκευή η γυναίκα μου (μετά το χ10που κρατούσε επί τρία χρόνια) και βγήκαμε στην πιάτσα για αγορές... Τελικά πήραμε το lumia 529 wp φυσικά.... Εγώ ανάλαβα να το στήσω.... Ρε παιδιά αν σας πω ότι ερωτεύτηκα την φιλοσοφία του λειτουργικού θα με πιστέψετε? ΌΛΑ όπως τα θέλεις στην μία και μοναδική σου home screen και ΌΛΑ να ενημερώνονται αυτόματα. Ότι δεν θέλεις το βγάζεις από την οθόνη και μένει "κρυμμένο" στις εφαρμογές... Βλέπω το 4ς και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει αυτή η υπερεκτίμηση της συσκευής... Δεν ξέρω.... Βλέπω όνειρο ή απλά είναι η ανυπομονησία του "νέου" λειτουργικού. Κρατιέται μην "σπρώξω" το 4ς και πάρω κανά lumia 920 και φρίξει ο Δίας..... Εννοείται ότι στο κινητό ΔΕΝ παίζω παιχνίδια αλλά αποκλειστική επαγγελματική χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπερίζω την ομαδα. Προκειμένου να παρακολουθώ το νήμα μέσω tapatalk είπα να γράψω δύο λόγια... Είμαι χρήστης iPhone εδώ και 6 χρόνια έχοντας περάσει από όλες τις γενιές της συσκευής μέχρι και το 4ς που αυτό έχω αυτή τη στιγμή. Ήθελε νέα συσκευή η γυναίκα μου (μετά το χ10που κρατούσε επί τρία χρόνια) και βγήκαμε στην πιάτσα για αγορές... Τελικά πήραμε το lumia 529 wp φυσικά.... Εγώ ανάλαβα να το στήσω.... Ρε παιδιά αν σας πω ότι ερωτεύτηκα την φιλοσοφία του λειτουργικού θα με πιστέψετε? ΌΛΑ όπως τα θέλεις στην μία και μοναδική σου home screen και ΌΛΑ να ενημερώνονται αυτόματα. Ότι δεν θέλεις το βγάζεις από την οθόνη και μένει "κρυμμένο" στις εφαρμογές... Βλέπω το 4ς και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει αυτή η υπερεκτίμηση της συσκευής... Δεν ξέρω.... Βλέπω όνειρο ή απλά είναι η ανυπομονησία του "νέου" λειτουργικού. Κρατιέται μην "σπρώξω" το 4ς και πάρω κανά lumia 920 και φρίξει ο Δίας..... Εννοείται ότι στο κινητό ΔΕΝ παίζω παιχνίδια αλλά αποκλειστική επαγγελματική χρήση... Εγω ξεκινησα με Iphone 3G πήγα σε 3gs και μετα πηρα το Lumia 800 με το οποιο ενιωσα αυτο ακριβως που λες. αλλη φιλοσοφια. Δεν λεω πως ηταν καλυτερο ή χειροτερο. απλα ήταν καινουργιο πιο ζωντανο και διαφορετικο και ηταν οπως την νεα γκομενα.Περιμενα λοιπον να παρω το 920 και επειδη αργουσε ξαναγυρισα στο iphone 5 και μπορω να πω οτι ψιλοξενερωσα. Τελειο, δεν λεω με τις καλυτερες εφαρμογες κλπ. αλλα "νεκρο". Μετα απο 5 μηνες λοιπον επεσε και το 920 σε καλη τιμη και πουλωντας το iphone ξαναγυρισα στα αγαπημενα μου wp. Το θεμα δεν ειναι αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα λοιπον αλλα το οτι θα ειναι νεα για σενα και θα ανακαλυπτεις καθε μερα κατι νεο. Επισης το οτι λειπουν εφαρμογες οσο και αν φανει αστειο...καθε φορα που καλυπτεται ενα μικρο κενο σε εφαρμογες ή δυνατοτητες του λειτουργικου ειναι μεγαλυτερη η χαρα:P πχ εχω ενα Νεξους 7 και ολοι ξερουμε οτι το Adroid ειναι πληρες σαν λειτουργικο...ε καθε φορα που εχει update η χαρα ειναι μικρη γιατι ξερω οτι δεν μου λειπει τιποτα απο εκει...οποτε το κανω δεν το κανω δεν εχει και τοση σημασια :P Ασε που εχει πλεον πεσει τοσο πολυ η τιμη του 920 που και να το μετανιωσεις...δεν έχασες και πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Από το 4s αν είναι να πας σε lumia,μιας και όσο να'ναι έχει συνηθίσει και σε άλλα πράγματα εγώ θα πρότεινα το 925.Βέβαια όταν με 230 παίρνεις τώρα το 920.....έχω μπει και γω σε σκέψεις μέσα σε 1,5 μήνα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπερίζω την ομαδα. Προκειμένου να παρακολουθώ το νήμα μέσω tapatalk είπα να γράψω δύο λόγια... Είμαι χρήστης iPhone εδώ και 6 χρόνια έχοντας περάσει από όλες τις γενιές της συσκευής μέχρι και το 4ς που αυτό έχω αυτή τη στιγμή. Ήθελε νέα συσκευή η γυναίκα μου (μετά το χ10που κρατούσε επί τρία χρόνια) και βγήκαμε στην πιάτσα για αγορές... Τελικά πήραμε το lumia 529 wp φυσικά.... Εγώ ανάλαβα να το στήσω.... Ρε παιδιά αν σας πω ότι ερωτεύτηκα την φιλοσοφία του λειτουργικού θα με πιστέψετε? ΌΛΑ όπως τα θέλεις στην μία και μοναδική σου home screen και ΌΛΑ να ενημερώνονται αυτόματα. Ότι δεν θέλεις το βγάζεις από την οθόνη και μένει "κρυμμένο" στις εφαρμογές... Βλέπω το 4ς και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει αυτή η υπερεκτίμηση της συσκευής... Δεν ξέρω.... Βλέπω όνειρο ή απλά είναι η ανυπομονησία του "νέου" λειτουργικού. Κρατιέται μην "σπρώξω" το 4ς και πάρω κανά lumia 920 και φρίξει ο Δίας..... Εννοείται ότι στο κινητό ΔΕΝ παίζω παιχνίδια αλλά αποκλειστική επαγγελματική χρήση... Φιλε μου είμαστε πολλοί στο ίδιο μηκος κύματος. Βεβαια στην androidoκρατουμενη αγορά είναι δύσκολο να προχωρήσει το wp, επειδή πολλοί βρίσκουν δράκους στο λειτουργικό αυτό και αποτρέπουν τους πιθανούς αγοραστές, χωρίς να το έχουν πιάσει καν στα χέρια τους. Μιλάνε για ελλείψεις που τελικά δεν έχουν και καμία σημασία στον μέσο χρήστη. Εγω ξεκίνησα με το 520 και το έχω ερωτευτεί. Λέω τώρα να το πασάρω στην γυναίκα μου που ακόμη ταλαιπωριέται με ενα φθηνο αντροιντ, που της κολλάει συνέχεια, και να προχωρήσω κι εγώ σιγά σιγά στο 920. Υ.Γ 529 μοντέλο δεν υπάρχει. Μάλλον εννοείς το 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Φιλε μου είμαστε πολλοί στο ίδιο μηκος κύματος. Βεβαια στην androidoκρατουμενη αγορά είναι δύσκολο να προχωρήσει το wp, επειδή πολλοί βρίσκουν δράκους στο λειτουργικό αυτό και αποτρέπουν τους πιθανούς αγοραστές, χωρίς να το έχουν πιάσει καν στα χέρια τους. Μιλάνε για ελλείψεις που τελικά δεν έχουν και καμία σημασία στον μέσο χρήστη. Εγω ξεκίνησα με το 520 και το έχω ερωτευτεί. Λέω τώρα να το πασάρω στην γυναίκα μου που ακόμη ταλαιπωριέται με ενα φθηνο αντροιντ, που της κολλάει συνέχεια, και να προχωρήσω κι εγώ σιγά σιγά στο 920. Υ.Γ 529 μοντέλο δεν υπάρχει. Μάλλον εννοείς το 520. Εννοείται ότι μιλούσα για το 520... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ρε παιδιά αν σας πω ότι ερωτεύτηκα την φιλοσοφία του λειτουργικού θα με πιστέψετε? ΌΛΑ όπως τα θέλεις στην μία και μοναδική σου home screen και ΌΛΑ να ενημερώνονται αυτόματα. Ότι δεν θέλεις το βγάζεις από την οθόνη και μένει "κρυμμένο" στις εφαρμογές... Κοίταξε... Αυτό το κάνουν όλα εκτός από τα iPhone που είχες αυτά τα χρόνια. Μάλιστα η πλειοψηφία (Android) το κάνει καλύτερα γιατί έχει και widget... (και notifications) (και παραμετροποίηση με launchers αν τραβάει το μηχανάκι) Βλέπω το 4ς και αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει αυτή η υπερεκτίμηση της συσκευής... Για πολλούς δεν αξίζει, εδώ και καιρό. Ιδιαίτερα σε σχέση με τον συνδιασμό τιμή χώμα - ποιοτική λειτουργία που χαρακτηρίζει τις wp συσκευές... Δεν ξέρω.... Βλέπω όνειρο ή απλά είναι η ανυπομονησία του "νέου" λειτουργικού. Κρατιέται μην "σπρώξω" το 4ς και πάρω κανά lumia 920 και φρίξει ο Δίας..... Εννοείται ότι στο κινητό ΔΕΝ παίζω παιχνίδια αλλά αποκλειστική επαγγελματική χρήση... Κρατήσου λίγο ακόμα. Μέχρι την 8.1, να είσαι σίγουρος με τί συσκευή και χαρακτηριστικά θα έχεις να κάνεις. Όταν λές επαγγελματική χρήση τί εννοείς; Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κοίταξε... Αυτό το κάνουν όλα εκτός από τα iPhone που είχες αυτά τα χρόνια. Μάλιστα η πλειοψηφία (Android) το κάνει καλύτερα γιατί έχει και widget... (και notifications) (και παραμετροποίηση με launchers αν τραβάει το μηχανάκι) Για πολλούς δεν αξίζει, εδώ και καιρό. Ιδιαίτερα σε σχέση με τον συνδιασμό τιμή χώμα - ποιοτική λειτουργία που χαρακτηρίζει τις wp συσκευές... Κρατήσου λίγο ακόμα. Μέχρι την 8.1, να είσαι σίγουρος με τί συσκευή και χαρακτηριστικά θα έχεις να κάνεις. Όταν λές επαγγελματική χρήση τί εννοείς; Όταν λέω επαγγελματική χρήση εννοώ πολλαπλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφαρμογές τύπου office, κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπέρα. Μπορω στο mesaging ναι βλέπω τις online επαφες μου και απο τους 2 λογαριασμούς hotmail που έχω περασμένους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κοίταξε... Αυτό το κάνουν όλα εκτός από τα iPhone που είχες αυτά τα χρόνια. Μάλιστα η πλειοψηφία (Android) το κάνει καλύτερα γιατί έχει και widget... (και notifications) (και παραμετροποίηση με launchers αν τραβάει το μηχανάκι) Για πολλούς δεν αξίζει, εδώ και καιρό. Ιδιαίτερα σε σχέση με τον συνδιασμό τιμή χώμα - ποιοτική λειτουργία που χαρακτηρίζει τις wp συσκευές... Κρατήσου λίγο ακόμα. Μέχρι την 8.1, να είσαι σίγουρος με τί συσκευή και χαρακτηριστικά θα έχεις να κάνεις. Όταν λές επαγγελματική χρήση τί εννοείς; Κι όμως, μου έλειψες......:X:cry::D Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Eχω εδω και 3 εβδομαδες Windows Phone H Eμπειρια ειναι πολυ καλη με εχει ενθουσιασει... Για την χρηση που κανω οτι εκανα στο Android κτλ τα κανω και εδω...Μονο μερικα πραγματακια δεν μπορουσα να βρω τα οποια ρωτησα εδω και μου λυθηκαν τα θεματακια... Στην αρχη μου φανηκε καπως που δεν ειχα Status bar... αλλα οκ τα μυνηματα και λοιπα τα εχω στην αρχικη οθονη οποτε τα βλεπω κατευθειαν οταν εχω κατι καινουργιο...Eπισης WI-FI,Bluetooth και τα λοιπα τα εχω και αυτα οποτε λυθηκε το θεμα του Status bar.... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λενε ορισμενοι καλο ωραιο το WIndows δεν κολαει αλλα το βαρεθηκα την δευτερη μερα....:blink::blink::blink: Τι χρηση κανουν πια και τους φαινετε τοσο αχρηστο??? Μπορουν να αρχισουν κανα χομπυ αμα βαριουνται με τα κινητα....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts