Jump to content

Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι βρε παιδια? Ο φορτιστης απο το samsung note 8 ταμπλετ κανει για να φορτυιζω το s3 mini ?

Γιατι εχασα τον δικο του

No problem :) απλά αν δίνει λιγότερα mA θα καθυστερεί λίγο παραπάνω η φόρτιση, ενώ αν δίνει περισσότερα θα είσαι μια χαρά (δεν το έχω και δεν γνωρίζω το ρεύμα εξόδου του φορτιστή αυτού)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1Amper είναι μια χαρά είσαι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις για τη συσκευή μας, την οποία μόλις έκανα root. Αρχικά, εγκατέστησα το Titanium BackUp και θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να απεγκαταστήσω από το κινητό χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει κάποια τέτοια λίστα εφαρμογών? Και επίσης, θα προτείνατε την εγκατάσταση κάποιας custom rom? Έχουν αναφερθεί όπως βλέπω κάποιες, αλλά υπάρχουν προβλήματα σε αυτές (πχ crashαρισματα εφαρμογών ή battey drains). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 2 weeks later...
Προσοχή το s3mini φορτίζει με 0,7Α,ένας φορτιστής που βγάζει λιγότερα ma, θα αργεί περισσότερο,όπως γράφει πολύ σωστά ο φίλος πιο πάνω.Τι γίνεται όμως,όταν ο φορτιστής βγάζει περισσότερα αμπέρ,η μπαταρία μπαίνει σε ταχεία φόρτιση,με αποτέλεσμα τη δραματική μείωση της ζωής της μετά από κάποιες φορτίσεις.Συμπέρασμα,χρησιμοποίησε φορτιστή 5v-0,7A,για να μην έχεις πρόβλημα,τώρα αν χρησιμοποιήσεις 1Α,μικρό το κακό παρόλο που είναι 300ma παραπάνω.Πάντως σου λέω υπεύθυνα πάρε έναν 0,7Α,για να μη χαλάσεις τη μπαταρία.

Η μπαταρία τραβαει οσο ρευμα χρειαζεται για να φορτισει. Απλα ο δυνατος charger εξασφαλιζει οτι η μπαταρια θα παρει οσο ρευμα ζητησει. Το fast charging δεν ενεργοποιειται λογω των περισσοτερων ampere. Αν η μπαταρια εχει θεματα με τον δυνατο charger τοτε σημαινει οτι είναι ελλατωματικη η μπαταρια, και οχι ο δυνατος charger. Βεβαια ειναι αυτονοητο οτι πρεπει και ο charger να ειναι ποιοτικος δλδ να μην εχει αγοραστει απο το ebay για μισο ευρω.

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το Galaxy s3 mini, 2 χρόνια ήτανε μια χαρά. Τώρα τελευταία άρχισε να μου κάνει επανεκκίνηση συνέχεια.

Άρχιζα να παίζω ένα online παιχνίδι, summoner's war, πιο συγκεκριμένα και μετά από καμιά εβδομάδα άρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό.

Οι παρατηρήσεις μου οι εξής: Γίνεται μόνο όταν έχω ανοιχτό Ίντερνετ, Wifi ή όχι, και αφού ανοίξω οποιοδήποτε online παιχνίδι αρχίζει τις επανεκκινήσεις μετά από 5 λεπτά το πολύ, και δε σταματάει. Όταν ανοίγει η μπαταρία είναι δήθεν εξαντλημένη, αλλά μετά από μερική φόρτιση ξαναπαίρνει η ένδειξη τα σωστά επίπεδα.

Offline παιχνίδια τα παίζει μια χαρά, και οτιδήποτε άλλο επίσης. Ο μόνος τρόπος για να παίζω χωρίς θέμα είναι να έχω συνεχώς το κινητό στη φόρτιση.(Για όσο παίζω εφόσον αν δεν μπω ίντερνετ, δεν έχω θέμα).

Αρχικά οι σκέψεις μου ήτανε στη μπαταρία, αλλά εφόσον το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν συνδεθώ, έχω δεύτερες σκέψεις.

Καμία ιδέα??

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το Galaxy s3 mini, 2 χρόνια ήτανε μια χαρά. Τώρα τελευταία άρχισε να μου κάνει επανεκκίνηση συνέχεια.

Άρχιζα να παίζω ένα online παιχνίδι, summoner's war, πιο συγκεκριμένα και μετά από καμιά εβδομάδα άρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό.

Οι παρατηρήσεις μου οι εξής: Γίνεται μόνο όταν έχω ανοιχτό Ίντερνετ, Wifi ή όχι, και αφού ανοίξω οποιοδήποτε online παιχνίδι αρχίζει τις επανεκκινήσεις μετά από 5 λεπτά το πολύ, και δε σταματάει. Όταν ανοίγει η μπαταρία είναι δήθεν εξαντλημένη, αλλά μετά από μερική φόρτιση ξαναπαίρνει η ένδειξη τα σωστά επίπεδα.

Offline παιχνίδια τα παίζει μια χαρά, και οτιδήποτε άλλο επίσης. Ο μόνος τρόπος για να παίζω χωρίς θέμα είναι να έχω συνεχώς το κινητό στη φόρτιση.(Για όσο παίζω εφόσον αν δεν μπω ίντερνετ, δεν έχω θέμα).

Αρχικά οι σκέψεις μου ήτανε στη μπαταρία, αλλά εφόσον το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν συνδεθώ, έχω δεύτερες σκέψεις.

Καμία ιδέα??

Μαλλον εχει θεμα το app.Καλο θα ειναι να κανεις ενα hard reset και να το ξαναστησεις απο την αρχη.Επισης δες την μπαταρια αμα ειναι φουσκωμενη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορεί :-)

Εγώ πάντως έχω κακή εμπειρία από κινέζικες μπαταρίες (χαλάνε πολύ γρήγορα), έβαλα αυθεντική για σιγουριά.

Αυτό που λέει να μην το περιμένεις. Αν είναι 1850 καλά θα είναι

Μια δοκιμή θα μας δείξει!

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδιά , επειδή δεν μπορώ να βρω με τίποτα στο νήμα κάποιο σχόλιο για καμιά καλή 4.4.4 για το συγκεκριμένο κινητό.

Ξέρει κανείς καμιά ? ή γενικά κάποια καλή stable ( νεότερη από Jelly Bean εάν υπάρχει αλλιώς JB και πάλι JB )

( Εάν βέβαια έχετε βάλει δικό μου λάθος αλλά μου βγήκαν τα μάτια μετά από τις 30 σελίδες διάβασμα :( )

Edited by adversus

• 2 weeks later...
γεια σας παιδες...εχω ενα προβλημα με το s3 mini gt-i8200 της γυναικας.....οπως παντα τα πειραζω ολα κ θελω να τα φτιαξω :wacko: .κατι εκανα κ το κιν εχει κλαταρει.δεν μπορει να ανοιξει κ δειχνει συνεχεια το λογοτυπο.το κινητο ειναι root και με odin μπορω μονο να περασω recovery (αυτη την δεχεται κανονικα).οταν παω να περασω stock rom μου δειχνει το ontin οτι εγκατασταθηκε κανονικα αλλα οταν κανει reboot μενει παλι στο λογοτυπο για ωρες....με την stock recovery δεν μπορω μονο να κανω wipe cache partition ενω με την philz toych 5 deixnei oti kanei...αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα.ευχαριστω

γεια σας παιδες...εχω ενα προβλημα με το s3 mini gt-i8200 της γυναικας.....οπως παντα τα πειραζω ολα κ θελω να τα φτιαξω :wacko: .κατι εκανα κ το κιν εχει κλαταρει.δεν μπορει να ανοιξει κ δειχνει συνεχεια το λογοτυπο.το κινητο ειναι root και με odin μπορω μονο να περασω recovery (αυτη την δεχεται κανονικα).οταν παω να περασω stock rom μου δειχνει το ontin οτι εγκατασταθηκε κανονικα αλλα οταν κανει reboot μενει παλι στο λογοτυπο για ωρες....με την stock recovery δεν μπορω μονο να κανω wipe cache partition ενω με την philz toych 5 deixnei oti kanei...αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμουσα.ευχαριστω

Βάλε την καινούρια twrp και φλασαρε την cm 12.1

• 2 weeks later...
Παίδες Καλησπέρα.Εχω το άμοιρο το τηλέφωνο,το οπίο έχει αρχισει και μου δίνει στα νεύρα απο τα κολλήματα του.Ειμαι Root φοράω Cyanogenmod,και το σύμπαν μπετώνει.Εχω κάνει επανειλημένα recovery,format,κ οτι άλλο περιλαμβάνεται.Επειδη πολύ φοβάμαι οτι ή το τηλέφωνο πάει καλιά του ή η ΡΟΜ που φοράει ( του Maclaw,ειναι ΓΤΠ),υπάρχει καμία άλλη ΡΟΜ που τουλάχιστον να φοριέται και να κάνει το τηλεφωνάκι να συμπεριφέρεται πιο νορμάλ απο το τώρα χάλι;
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Εβαλα την R-Mod V3,αλλα δεν ξεκινάει κατα την επανεκίνηση

Βασικα το εχω διορθώσει το τηλ το εχω σεταρει απλα ωρες ωρες παθαινει κοκομπλοκα.Παντως συμπεριφέρεται πολυ καλύτερα απο πριν.Φρικες βεβαια ακομα τρώει.Και δεν ξερω τι στον διάκο το κάνει να φρικαρει ετσι.

Edited by emmanuelle
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

υπάρχει η στοκ ρομ για download?

όπως καταλαβαίνεται δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, αλλά διάβασα τον οδηγό του tyxerakia εδώ.

υπάρχει η στοκ ρομ για download?

όπως καταλαβαίνεται δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, αλλά διάβασα τον οδηγό του tyxerakia εδώ.

Φυσικά και υπάρχει. Θα πας στο sammobile και θα την κατεβάσεις http://www.sammobile.com/firmwares/database/

Φυσικά και υπάρχει. Θα πας στο sammobile και θα την κατεβάσεις http://www.sammobile.com/firmwares/database/

μπορείς να μου πεις για το GT-I8190, τι σημαίνει η cosmote και η eu? βγαίνει και cosmote branded αυτή η συσκευή?

Γενικά ποια προτείνεις να κατεβάσω?

Ευχαριστώ.

μπορείς να μου πεις για το GT-I8190, τι σημαίνει η cosmote και η eu? βγαίνει και cosmote branded αυτή η συσκευή?

Γενικά ποια προτείνεις να κατεβάσω?

Ευχαριστώ.

Όταν λέει cosmote, σημαίνει ότι είναι branded με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ η eur είναι unbranded. Εγώ πάντα βάζω unbranded roms αν αυτό σε βοηθάει στην επιλογή σου.

νομίζω ότι η συσκευή μου brickαρε. Κατέβασα μια ρομ από το sammobile, την πέρασα κανονικά μέσω odin αλλά επειδή δεν μου άρεσε είπα να περάσω την I8190XXAMA2_rooted από το νήμα, αφού κατέβασα λοιπόν την ρομ και πήγα να την περάσω με την ίδια ακριβώς διαδικασία, η διαδικασία σταμάτησε και το odin έβγαλε μήνυμα fail.

έκτοτε, μόλις ανοίγει η συσκευή βγάζει το εξής μήνυμα "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies and try again. "

Σε download mode μπαίνει κανονικά.

Σκέφτηκα να περάσω άλλο recovery από τον οδηγό του τυχεράκια αλλά ούτε αυτό δέχθηκε και failαρε το odin.

Πως την επαναφέρω λοιπόν? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

νομίζω ότι η συσκευή μου brickαρε. Κατέβασα μια ρομ από το sammobile, την πέρασα κανονικά μέσω odin αλλά επειδή δεν μου άρεσε είπα να περάσω την I8190XXAMA2_rooted από το νήμα, αφού κατέβασα λοιπόν την ρομ και πήγα να την περάσω με την ίδια ακριβώς διαδικασία, η διαδικασία σταμάτησε και το odin έβγαλε μήνυμα fail.

έκτοτε, μόλις ανοίγει η συσκευή βγάζει το εξής μήνυμα "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies and try again. "

Σε download mode μπαίνει κανονικά.

Σκέφτηκα να περάσω άλλο recovery από τον οδηγό του τυχεράκια αλλά ούτε αυτό δέχθηκε και failαρε το odin.

Πως την επαναφέρω λοιπόν? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Χωρίς να έχω βρει την "I8190XXAMA2_rooted" (είμαι στο δρόμο), υποψιάζομαι πως ήταν .zip για πέρασμα μέσω custom recovery και γι'αυτό το Odin σου δημιούργησε πρόβλημα και τώρα δεν ανοίγει (τυχερός είσαι βέβαια που ανοίγει η συσκευή, soft brick είναι).

Για αρχή πέρνα μέσω Odin ξανά μια επίσημη ρομ, rootαρέ την, έπειτα δοκίμασε να περάσεις custom recovery, πάρε ένα nandroid backup μέσα από αυτό και έπειτα μπορείς να δοκιμάσεις τις διαφορές custom Rom που πιθανόν να βρεις στο xda φλασάροντας τες μέσα από custom recovery πλέον.

Χωρίς να έχω βρει την "I8190XXAMA2_rooted" (είμαι στο δρόμο), υποψιάζομαι πως ήταν .zip για πέρασμα μέσω custom recovery και γι'αυτό το Odin σου δημιούργησε πρόβλημα και τώρα δεν ανοίγει (τυχερός είσαι βέβαια που ανοίγει η συσκευή, soft brick είναι).

Για αρχή πέρνα μέσω Odin ξανά μια επίσημη ρομ, rootαρέ την, έπειτα δοκίμασε να περάσεις custom recovery, πάρε ένα nandroid backup μέσα από αυτό και έπειτα μπορείς να δοκιμάσεις τις διαφορές custom Rom που πιθανόν να βρεις στο xda φλασάροντας τες μέσα από custom recovery πλέον.

ok!

το ξεbrickαρα.

ουσιαστικά η όλη ενασχόληση μου οφείλετε στο ότι η συσκευή είναι ενός συγκενή μου και μου την έφερε μπας και καταφέρω να την κάνω να πιάσει κάποιο σήμα κινητής εταιρίας. Στην αρχή θέλησα λοιπόν να την φλασάρω με μια επίσημη έκδοση ρομ, ώστε να δω μήπως είχε πειραχθεί και μετά από το φλασάρισμα έστρωνε.

Δυστυχώς δεν έγινε κάτι, έπειτα είπα να δοκιμάσω και άλλες ρομ και εκεί την έπαθα.

Έβαλα πάλι την πρώτη οφισιαλ που είχα κατεβάσει και μπήκα πάλι στο OS. χρειάζεται να φλασάρω τα επονομαζόμενα basebands που βλέπω στο νετ? και αν ναι τι κάνουν αυτά?

όποιος έχει να προτείνει κάτι ώστε να δω τι φταίει στη συσκευή και δεν πιάνει σήμα, να μην ντραπεί :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S III Mini (I8190 - I8200)