Jump to content

panvar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panvar

  1. Με αλλαγμένη μπαταρία και όλα ανοιχτά, μια μέρα άνετα.Δεν ξέρω τι θα γίνει στο εξάμηνο. Μετά την πλήρη φόρτιση, καλό είναι να βγαίνει από το ρεύμα.Καλλορίζικο,είναι απίθανο.
  2. Το τηλέφωνο, το έχω περίπου ένα μήνα.Είναι ανακατασκευή,δώρο της κόρης μου,από Αγγλία.Μου το έστειλε με αλλαγμένη μπαταρία.Πράγματι η μπαταρία είναι μικρή για ένα τέτοιο τηλέφωνο.Εμένα με λογική χρήση και πολλές εφαρμογές με βγάζει άνετα μια μέρα.Άφησα στην άκρη το Α40,που το χρησιμοποίησα 11 μήνες και η μπαταρία 3100ma,είχε αρχίσει και δεν κρατούσε,λόγω μεγάλης χρήσης.ΟΙ μπαταρίες δυστυχώς,από δική μου εμπειρία βγάζουν το πολύ 1,5 χρόνο.Τώρα η samsung,δίνει ένα χρόνο εγγύηση για τη μπαταρία,από 6 μήνες που ήταν.Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο,παρόλο που είναι μοντέλο 2018,είναι τέλειο.Φανταστική οθόνη,τέλειο ήχο.Το δικό μου είναι 128gb,με ram 6.Οι φωτογραφίες είναι τέλειες.Αν το βρεις σε καλή κατάσταση,νομίζω να το προτιμήσεις.Είναι σειρά S και δεν έχει καμιά σχέση με τη σειρά Α.
  3. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.Πιστεύω να λειτουργήσει.
  4. Το κινητό,είναι απίθανο.Μετά από 1,5 χρόνο σκληρής χρήσης,η μπαταρία άρχισε να πέφτει.Δε μπορώ να βρω στα χρήματα αυτά κάποιο άλλο ισάξιο.Αυτό και το s4, που είχα παλιά,είναι από τα καλύτερα που πέρασαν από τα χέρια μου.Παιδιά όσο για τη 10 την είδα.Προσωπικά δεν είδα σπουδαίες διαφορές από την 9.
  5. Κάτοχος του Α40,εδώ και λίγες ημέρες, έχω να πω,ότι για τα χρήματά του είναι αρκετά καλό.Έχει εύχρηστο μικρό μέγεθος,πολύ καλή οθόνη και με τη γνήσια θήκη,είναι τέλειο.Προερχόμενος από το Α8 του 2018, βέβαια λείπουν αρκετά πράγματα,αλλά είπαμε για τηλέφωνο samsung,κάτω από 200 ευρώ,προσωπικά το βρίσκω τέλειο.
  6. Πραγματικά, είναι το καλύτερο samsung,που έχω πάρει μέχρι σήμερα.Είναι γρήγορο,αδιάβροχο,βολικό στη μεταφορά και το μοναδικό με λαμπάκι ειδοποιήσεων.Τα νέα που βγαίνουν δυστυχώς δεν έχουν τίποτε από αυτά.
  7. Το τηλέφωνο,το έχω περίπου 1,5 χρόνο.Το πήρα 260 ευρώ σε προσφορά.Μέχρι τώρα είναι τέλειο,,εκτός από τη μπαταρία,που μετά το χρόνο πέφτει πιο γρήγορα.
  8. Προερχόμενος από το s4,που συμβίωσα περίπου 3 χρόνια και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,εκτός της μπαταρίας,το J7 είναι για τα χρήματά του,για μένα ότι καλύτερο κυκλοφορεί.Η μπαταρία <τούμπανο>.Δεν κολλάει με τίποτα.Πάρτε το με κλειστά μάτια!!!
  9. Ο φορτιστής, που πρέπει να χρησιμοποιήσεις, είναι αυτός που τα χαρακτηριστικά του είναι 5v και προσοχή 2A.Προφανώς για να σου φορτίζει αργά,πρέπει αυτόν που έβαλες να είναι λιγότερο από 2A.Δες αν είναι 2A,αν είναι, μπορεί να υπάρχει άλλο πρόβλημα.
  10. Φίλε μου το συγκεκριμένο το είχα.Είναι αρκετά παλιό,όσο ήταν στη 2,3 καλά πήγαινε.Μετά την αναβάθμιση, τρομερά κολλήματα,λόγω ram.Η μπαταρία κρατούσε λίγο,έβαλα καινούρια και έκανε τα ίδια,έτσι το παράτησα,πήρα το s3 to mini και το δουλεύω ακόμα.To 9070 το έχω για internet hot spot,μόνιμα στο φορτιστή,διότι δουλεύω έτσι μια κάμερα IP.Αν θες τη γνώμη μου μη ρίξεις χρήματα,δεν αξίζει.Βέβαια,αυτή είναι η γνώμη μου.Η απόφαση δική σου.
  11. Φίλε μου,δεν έχω βάλει τη μπαταρία με το άλλο καπάκι,διότι είχα βάλει στο πιο παλιό το 9001 και ήταν <κούτσουρο>,χωρίς τρομερά αποτελέσματα διάρκειας.Σε τούτο, αγόρασα από το ebay,όταν δούλευε,μία 3,8v,3.500ma.Το καπάκι κουμπώνει κανονικά και η διάρκεια μετά 4 μήνες χρήση αρκετά καλή,πάντα σε σχέση με τη δική του,το μόνο που θα έλεγα μειονέκτημα,αν και δε μου είναι απαραίτητο,δε λειτουργεί το NFC.Η μπαταρία λέγεται MPJ την πήρα από Αυστραλία και την είχα βρει στο φόρουμ, που την πρότεινε κάποιος φίλος.Η απόφαση δική σου.
  12. Αγαπητοί φίλοι,διαθέτω δύο tablet samsung -315 και στο ένα αντιμετωπίζω πρόβλημα συγχρονισμού του facebook,συγχρονίζεται μόνο με τις επαφές και δε συγχρονίζεται με τη συλλογή και το ημερολόγιο.Το άλλο συγχρονίζεται κανονικά.Θέλω να αναφέρω ακόμα ότι και τα δύο είναι στην 4.2.2 και έχουν το ίδιο mail.Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ.
  13. Φίλε μου,θα πάρεις το 1260 για να σου στείλουν ρυθμίσεις,διότι μάλλον δεν τις έχει πάρει αυτόματα.
  14. Προσοχή το s3mini φορτίζει με 0,7Α,ένας φορτιστής που βγάζει λιγότερα ma, θα αργεί περισσότερο,όπως γράφει πολύ σωστά ο φίλος πιο πάνω.Τι γίνεται όμως,όταν ο φορτιστής βγάζει περισσότερα αμπέρ,η μπαταρία μπαίνει σε ταχεία φόρτιση,με αποτέλεσμα τη δραματική μείωση της ζωής της μετά από κάποιες φορτίσεις.Συμπέρασμα,χρησιμοποίησε φορτιστή 5v-0,7A,για να μην έχεις πρόβλημα,τώρα αν χρησιμοποιήσεις 1Α,μικρό το κακό παρόλο που είναι 300ma παραπάνω.Πάντως σου λέω υπεύθυνα πάρε έναν 0,7Α,για να μη χαλάσεις τη μπαταρία.
  15. Για την προβολή των επαφών σε λίστα στα αγαπημένα με lollipop,καμιά ιδέα,έχει κανείς.
  16. Φίλε μου,εγώ το αγόρασα αναβαθμισμένο σε lollipop,το δοκίμασα 10 φορές το led δουλεύει κανονικά.Αυτό το πήρα για τη γυναίκα μου,το δικό δεν το έχω αναβαθμίσει,ευτυχώς,διότι το περιβάλλον που έχει η 5.01,για μένα είναι χάλια,αν ήξερα ότι ήταν αναβαθμισμένο θα το σκεφτόμουν να το αγοράσω.Έχουν αφαιρέσει κάποια χρήσιμα και έχουν βάλει ασπρίλα κρίμα.Στις επαφές δεν έχει,όπως πριν στα αγαπημένα εμφάνιση σε λίστα,έχει μόνο πλέγμα.Έχει βρει κανένας φίλος κάτι γιατί εγώ δε βρήκα.
  17. Παίδες οι αναβαθμίσεις μου έχουν στείλει αδιάβαστα πολλά samsung,όπως το 9070, που ενώ πετούσε με την αναβάθμιση κόλλαγε μέχρι που το έστειλα.Πήρα το mmini3,πολύ καλό μέχρι σήμερα,αλλά το πρώτο που έκανα έκλεισα τις αναβαθμίσεις.Το tab το 8 πήγαινε μια χαρά,μετά την αναβάθμιση σερνότανε,το σκότωσα,για να πάρω άλλο τότε που είχε πέσει η τιμή.Έκλεισα τις αναβαθμίσεις και όλα καλά.Τώρα έχω το s4,είμαι ενθουσιασμένος,βέβαια η μπαταρία είναι ένα πρόβλημα,κατά τα άλλα είναι το καλύτερο που έχω πάρει.Σε επικοινωνία που είχα με τη samsung μου είπαν,ότι για να περάσεις αναβάθμιση το τηλέφωνο πρέπει να είναι <καθαρό>,εννοούσε προφανώς να έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,αυτό νομίζω ότι είναι τρελό κάθε φορά να τα σβήνεις όλα για να κάνεις αναβάθμιση.Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα,άμα είμαι ικανοποιημένος από ένα λογισμικό να μην ψάχνω για κάτι άλλο.Καλή Ανάσταση σε όλους.
  18. Θήκη UaG,από ebay,και αλλαγή καπακιού μπαταρίας για τηλ.blak mist και τηλέφωνο τζάμι.Η καλύτερη προστασία και εμφάνιση και λειτουργικότητα για μένα τέλεια.Βέβαια είναι θέμα υποκειμενικό.
  19. Εγώ πήρα την UaG,του έβαλα και το τζάμι που είχε μέσα και από τότε κανένα πρόβλημα.Αντοχή σε γρατζουνιές και αντοχή σε οποιαδήποτε πτώση.Έγινε το S4 τέλειο.
  20. Φίλε μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,ελπίζω να απαντήσουν και είμαι βέβαιος ότι θα σε εξυπηρετήσουν.Είναι για μένα το καλύτερο εργαστήριο επισκευής κινητών και όχι μόνο,απ όσα έχω γνωρίσει,διότι ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά πολλά χρόνια.Εύχομαι το καλύτερο.
  21. Φίλε μου,πάρε στο 2105313275,επέμεινε λίγο,διότι απαντούν δύσκολα,λόγω φόρτου εργασίας,το λέω κυριολεκτικά,διότι το είδα ο ίδιος,όταν επισκέφτηκα τα εργαστήριά τους, πες το πρόβλημά σου και ελπίζω να μπορούν να στο φτιάξουν.Εμένα ήταν οι μόνοι που μπόρεσαν να μου φτιάξουν ένα παλιό tablet samsung που το κρατώ ενθύμιο.Τους επισκέφτηκα και έπαθα πλάκα με τον τεχνικό τους εξοπλισμό και την κατάρτισή τους.
  22. Συμφωνώ, δοκίμασα ένα παλιό Nokia και είχε πολύ καλύτερο σήμα και από το mini to 3 και από το s4.Προφανώς η ευαισθησία του δέκτη είναι μικρότερη.
  23. Φίλε μου για 4g άλλαξε sim διαφορετικά δε δουλεύει.Στο λέω υπεύθυνα,διότι είχα το ίδιο πρόβλημα.
  24. Αγαπητοί φίλοι,θέλω να ρωτήσω κάτι,που μπορεί να είναι και αφελές.Χτες άλλαξα πάροχο ,πήγα στην cosmote.Στην περιοχή μου έχει4g.Το τηλέφωνο μπαίνει κανονικά,αλλά πάνω δεξιά στη μπάρα γράφει LTE.Η samsung που τηλεφώνησα μου ζήτησε το mai και μου είπε ότι επειδή προοριζόταν για την αγορά της Πολωνίας δε βγάζει 4g,αλλά LTE.Αυτό δε με έπεισε,διότι ξέρω και άλλους φίλους που έχουν τηλέφωνα μη ελληνικής αντιπροσωπείας και βγάζουν κανονικά 4g.Αν ξέρει κάποιος φίλος,ας μου απαντήσει.
  25. Ευχαριστώ φίλε μου,για να αλλάξω το firmware ,δε γνωρίζω,ελπίζω να ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα.Σε ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...