stefanw595 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς cyanogenmod 10.2 (JB 4.3)? Γενικά απο custom rom τι θα προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 καλησπερα παιδες! οταν κατεβαζω την μπαρα μου βγαζει ενημερωση λογισμικου....παταω αποδεχομαι τους ορους κλπ και μου βγαζει μηνυμα ¨αποτυχια επεξεργασιας¨ και παπαλα παταω οκ και βγαινει....να προσθεσω οτι αυτο το προσπαθησα οταν το αγορασα και δεν γινοταν ουτε τοτε....ουτε τωρα που ειναι ροοτ. και ερωτηση πανω σ΄αυτο: αν ειναι ροοτ το κινητο μπορω να κανω update? κωδικος μοντελου: gt-i8190n εκδοση android : 4.1.2. εκδοση βασικου φασματος : i8190nxxamd3 παταω αποδεχομαι τους ορους κλπ και μου βγαζει μηνυμα ¨αποτυχια επεξεργασιας¨ και αναγαστικα εχει να πατησω μονο το οκ και τελος δεν κανει κατι αλλο.... το κινητο το πηρα απο σκρουτζ απο ενα μαγαζι ας μην πω ονομα και ειναι ευρωπαικο οπως ολα που αγοραζεις απο ιντερνετ. Έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα με το παληκάρι πάνω. Τι ακριβώς συμβαίνει δεν έχω καταλάβει. Το κινητό από την αρχή μου έβγαζε "αποτυχία επεξεργασίας" κατά την αναβάθμιση, ενώ είναι αγορασμένο από γνωστό μαγαζί. Στο κουτί πάνω δεξιά γράφει "cityzi" από την γαλλική εταιρεία προφανώς. όποιος έχει βρει άκρη ας μας διαφωτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γιατι μερικές φορές μου ζητάει να βάλω κωδικό πιν?Δηλαδή έτσι στα ξαφνικά εκεί που έχω το κινητό στο τραπέζι ανάβει το φως και όταν το ξεκέιδώσω μου ζητά να βάλω πιν.Έχει τύχει σε κανέναν? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Γιατι μερικές φορές μου ζητάει να βάλω κωδικό πιν?Δηλαδή έτσι στα ξαφνικά εκεί που έχω το κινητό στο τραπέζι ανάβει το φως και όταν το ξεκέιδώσω μου ζητά να βάλω πιν.Έχει τύχει σε κανέναν? Κάποιο θεματάκι με την SIM ίσως. Δοκίμασες να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Κάποιο θεματάκι με την SIM ίσως. Δοκίμασες να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις; Όχι δεν το δοκίμασα ακόμη, την επόμενη φορά θα το τσεκάρω :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εχω ενα προβλημα.Οταν μιλαω ακουω απο μεσα τον αλλο σαν να μικροφωνιζει και τον ακουω πιο δυνατα απο το συνηθες.Σαν το μικροφωνο του να καταγραφει παραπανω απο το συνηθες.Επισης ακουγομαι και εγω σε αυτους το ιδιο και δεν ειναι το κουμπι εντασης αυτο το πρασινακι :p.Δεν μ το κανει σε ολες μ ομως τισ συνομιλιες.μου το κανει με 2-3 ατομα.Αραγε να εχει κατι το δικο μ η να φταει ο συνομιλιτης?απλως επειδη δεν ειναι ενας γιαυτο και ρωταω μην εχει κανεις να μου πει :p Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εχω ενα προβλημα.Οταν μιλαω ακουω απο μεσα τον αλλο σαν να μικροφωνιζει και τον ακουω πιο δυνατα απο το συνηθες.Σαν το μικροφωνο του να καταγραφει παραπανω απο το συνηθες.Επισης ακουγομαι και εγω σε αυτους το ιδιο και δεν ειναι το κουμπι εντασης αυτο το πρασινακι :p.Δεν μ το κανει σε ολες μ ομως τισ συνομιλιες.μου το κανει με 2-3 ατομα.Αραγε να εχει κατι το δικο μ η να φταει ο συνομιλιτης?απλως επειδη δεν ειναι ενας γιαυτο και ρωταω μην εχει κανεις να μου πει :p Το έχω και εγώ αυτό το θέμα με μερικά άτομα και είναι πολύ ενοχλητικό. Τελικά όμως κατέληξα ότι φταίει η δική τους συσκευή και ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι από εμένα Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 αυτό το δοκίμασε κανείς ? http://www.ebay.co.uk/itm/For-Samsung-GALAXY-S3-Mini-I8190-3500mAh-Replacement-Battery-Cover-Case-BLACK-/171118383295?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27d77350bf Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το έχω και εγώ αυτό το θέμα με μερικά άτομα και είναι πολύ ενοχλητικό. Τελικά όμως κατέληξα ότι φταίει η δική τους συσκευή και ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι από εμένα Μακαρι να εχεουμε δικιο και εγω αυτο νομιζω.να σαι καλα τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος δλδ.Ισως δεν ειναι κ προβλημα τοτε Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς cyanogenmod 10.2 (JB 4.3)? Γενικά απο custom rom τι θα προτείνατε? Καλησπέρα. Εγώ την έχω εδώ και δυο βδομάδες περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psapikas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς cyanogenmod 10.2 (JB 4.3)? Γενικά απο custom rom τι θα προτείνατε? Εγώ έχω βάλει την dmod v6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Καλησπέρα. Εγώ την έχω εδώ και δυο βδομάδες περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ έχω βάλει την dmod v6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από μπαταρία Τελικά την έβαλα και γω την cyanogen εδώ και δύο μέρες και προς το παρόν κανένα πρόβλημα. Απο κατανάλωση πάει λίγο καλύτερα απο την stock νομίζω αν και ακόμη δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Πάντως θα έχω στα υπόψη μου την dmod γιατί το έχω ξανά ακούσει οτι πάει πολύ καλά σε θέματα κατανάλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 καλησπέρα η κοπέλα μου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με το κινητό και πιο συγκεκριμένα με την μπαταρία. Πιο συγκεκριμένα μου λέει ότι κάνει επανεκκίνηση και από εκεί που είναι 20% της δείχνει 4% λέτε να χει θέμα με την μπαταρία? ή κάτι άλλο? Πως μπορώ να μετρήσω την μπαταρία? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 καλησπέρα η κοπέλα μου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με το κινητό και πιο συγκεκριμένα με την μπαταρία. Πιο συγκεκριμένα μου λέει ότι κάνει επανεκκίνηση και από εκεί που είναι 20% της δείχνει 4% λέτε να χει θέμα με την μπαταρία? ή κάτι άλλο? Πως μπορώ να μετρήσω την μπαταρία? Αν κοίταζες λίγο πιο πίσω θα με έβλεπες και εμένα... Μπαταρία είναι και δεν γίνεται τίποτα. Θέλει αλλαγή Αν είναι εντός 6 μηνών την καλύπτει η εγγύηση, αλλιώς είστε για καινούρια! Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλησπέρα, για να εγκαταστήσω το MaclawStudio’s TWRP Recovery v2.6.3.0 βάζω το zip στην κάρτα και επιλέγω update from zip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το φλασαρεις με cwm και μετά θα έχεις για recovery το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν κοίταζες λίγο πιο πίσω θα με έβλεπες και εμένα... Μπαταρία είναι και δεν γίνεται τίποτα. Θέλει αλλαγή Αν είναι εντός 6 μηνών την καλύπτει η εγγύηση, αλλιώς είστε για καινούρια! Μια φορα εγινε αυτο που εκλεισε. Γενικα η μπαταρια πως μπορει να ελεγχθει; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχετε πρόβλημα σύνδεσης σε WPS δίκτυα γιατί σε μένα δεν συνδέεται..? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Για ρίξτε μια ματιά. http://www.digitallife.gr/kitkat-update-mid-range-samsungs-78034 Ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί και να πάρει το κινητάκι μας μια ακόμη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το ίδιο θέμα βρίσκεται και εντός myphone Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Το ίδιο θέμα βρίσκεται και εντός myphone Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Θενκς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλησπέρα κ απο μενα..με μια μικρή αναζήτηση δε βρηκα κατι σχετικό και είπα να ρωτήσω..εχω ενα s3 mini (i8190) και μου κανει το εξης: δειχνει οτι φορτιζει μονο του, συνδεω αποσυνδέω το φορτιστη και η ενδειξη φορτισης υπαρχει ενω αν βγαλω τη μπαταρια και την ξαναβαλω φτιαχνει για λιγο και μετα πάλι τα ιδια.. και επισης δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογισστη για κανενα λογο με αποτελεσμα να μην μπορω να του κανω root.. υπάρχει καμμια λυση?? ευχαριστώ//. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Καλησπερα, δύο ερωτήσεις για το συγκεκριμένο κινητό: 1. Ποια είναι η τελευταία Android έκδοση που τρέχει; 2. Πώς μπορώ να "περάσω" το Sygic ? Αυτό αν γίνεται σε pm παρακαλώ. Edited December 9, 2013 by m7ixalis Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Καλησπερα, δύο ερωτήσεις για το συγκεκριμένο κινητό: 1. Ποια είναι η τελευταία Android έκδοση που τρέχει; 2. Πώς μπορώ να "περάσω" το Sygic ? Αυτό αν γίνεται σε pm παρακαλώ. 1. Η τελευταία είναι η 4.1.2 2. Έχεις pm Edited December 9, 2013 by m7ixalis Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 1. Η τελευταία είναι η 4.1.2 2. Έχεις pm θα πάρει 4.2 ή 4.3? η δεν ξέρουμε ακόμα? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts