zeovani Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω στην εφαρμογή acalendar+ για όσους φυσικά την έχουν... Υπάρχει δυνατότητα όταν ανοίγει η συγκεκριμενη εφαρμογή να εμφανίζεται η μορφή της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ και όχι το ημερολόγιο που με τόσες υπενθυμίσεις που εχω βάλει δεν φαίνονται καθαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ποιο δικαρτο έχεις? Γιατί στο δικό μου υπάρχει επιλογή να με ρωτάει κάθε φορά αν θελω Το Coolpand F1, με miui και δεν έχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή οταν θελω να καλέσω απο δικαρτο τηλέφωνο, να με ρωτάει απο ποια κάρτα sim θελω να καλεσω; Και εγώ έχω την επιλογή για τηλέφωνο και δεδομένα στο Wiko Darkmoon. Μήπως παίζει ρόλο η έκδοση; (έχω 4.2.1) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Και εγώ έχω την επιλογή για τηλέφωνο και δεδομένα στο Wiko Darkmoon. Μήπως παίζει ρόλο η έκδοση; (έχω 4.2.1) Μπορεί. Εγω εχω την 4.16.6 Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Αυτό με τη λευκή οθόνη στο PC το είχα πάθει παλιότερα αλλά πάει καιρός και δε θυμάμαι πώς το έφτιαξα. Το έφτιαξα ψάχνοντας πάντως: Δοκίμασε κι αυτό που είναι πολύ απλό μήπως πιάσει: https://www.youtube.com/watch?v=vCPr4v2pRvk Ω ρε φιλε, εφτιαξε.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά υπάρχει τρόπος να πάρουμε backup τη rom που φοραμε, προς αλλαγή με αλλη, και με τη rom να πάρουμε backup και οτι άλλο έχει μεσα το κινητό; (μυνηματα, φωτογραφίες κ.α.) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ω ρε φιλε, εφτιαξε.. Χαίρομαι. :) Να το 'χω κι εγώ υπόψιν μιας κι είναι απλό. --------- Παιδιά, ξέρει κανένας καμιά εφαρμοφή e-mail που να δίνει τη δυνατότητα να ανοίγει το gmail σε desktop mode και όχι σε mobile mode που ανοίγει αναγκαστικά στο κινητό; Υπάρχει η επιλογή μέσω chrome browser αλλά σ' εμένα όποτε θέλει λειτουργει, γι' αυτό ρωτάω για εφαρμογή e-mail. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά υπάρχει τρόπος να πάρουμε backup τη rom που φοραμε, προς αλλαγή με αλλη, και με τη rom να πάρουμε backup και οτι άλλο έχει μεσα το κινητό; (μυνηματα, φωτογραφίες κ.α.) Με Nadroid backup το οποίο γίνεται με custom recovery και κάποια άλλα προγράμματα που υπάρχουν στο play π.χ Online Nandroid Backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.h3r3t1c.onnandbup Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή οταν θελω να καλέσω απο δικαρτο τηλέφωνο, να με ρωτάει απο ποια κάρτα sim θελω να καλεσω; Είναι η καλύτερη και ίσως η μοναδική απ'οσο έχω ψάξει PixelPhone https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Είναι η καλύτερη και ίσως η μοναδική απ'οσο έχω ψάξει PixelPhone https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&hl=el +1000..είναι φανταστική εφαρμογή και με Ελληνικό μενού:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 στον nova launcher υπάρχει η δυνατότητα αναδιάταξης των εικονιδίων στο συρτάρι των εφαρμογών όπως γίνεται στον touchwiz; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Μια ερωτηση ρε παιδες,το συρταρι τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Smart Launcher Pro 2 -> https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerpro δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι,αλλά είναι φανταστικός,ξεφεύγει από τους συνηθισμένους(και με Ελληνικό μενού):up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Smart Launcher Pro 2 -> https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerpro δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι,αλλά είναι φανταστικός,ξεφεύγει από τους συνηθισμένους(και με Ελληνικό μενού):up: Είναι απλά τέλειος. Πήγα apex λόγω του ότι εκείνο το καιρό δεν στήριζε icon pack. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ψάχνω εφαρμογή που να μου λέει την κατανάλωση της μπαταρίας σε χρονικό διάστημα της επιλογής. Πχ να βάζω 11:30 και να μου λέει πόσο μου έφαγε η οθόνη από εκείνη την ώρα ας πούμε. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Gsam battery monitor Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 στον nova launcher υπάρχει η δυνατότητα αναδιάταξης των εικονιδίων στο συρτάρι των εφαρμογών όπως γίνεται στον touchwiz; Ευχαριστώ. Όχι δυστυχώς. Μπορείς να δημιουργήσεις καρτέλες ή φακέλους βέβαια αλλά αναδιάταξη εικονιδίων όχι. Μια ερωτηση ρε παιδες,το συρταρι τι ειναι? Το λεγόμενο app drawer, όταν πατάς το μενού και σου βγάζει όλες τις εφαρμογές μαζεμένες. Να υπενθυμίσω πως για τους Launchers έχουμε και ξεχωριστό θέμα για όποιον θέλει να πάρει μια ιδέα. ;-) Android - Εφαρμογές : Launchers Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....Θέλω να ξυλωσω κάποιες εφαρμογές συστήματος ιδιαίτερα Κάτι Google + ,hangout κτλ...Έχω ρουταρισμενη συσκευή(find 7a) άλλα Για κάποιο λόγο δεν μου παίζει το titanium backup στο τελευταίο update...Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα;;Επίσης αν βγάλω της εφαρμογές του gmail και e-mail θα Έχω κανένα θέμα;;χρησιμοποιώ το Κmail Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....Θέλω να ξυλωσω κάποιες εφαρμογές συστήματος ιδιαίτερα Κάτι Google + ,hangout κτλ...Έχω ρουταρισμενη συσκευή(find 7a) άλλα Για κάποιο λόγο δεν μου παίζει το titanium backup στο τελευταίο update...Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα;;Επίσης αν βγάλω της εφαρμογές του gmail και e-mail θα Έχω κανένα θέμα;;χρησιμοποιώ το Κmail δεν θα εχεις θεμα. Γιατι δεν κατεβαζεις μια παλαιοτερη εκδοση του titanium? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....Θέλω να ξυλωσω κάποιες εφαρμογές συστήματος ιδιαίτερα Κάτι Google + ,hangout κτλ...Έχω ρουταρισμενη συσκευή(find 7a) άλλα Για κάποιο λόγο δεν μου παίζει το titanium backup στο τελευταίο update...Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα;;Επίσης αν βγάλω της εφαρμογές του gmail και e-mail θα Έχω κανένα θέμα;;χρησιμοποιώ το Κmail Rootappdelete Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Φιλε μου εγω εχω τοDOOGEE DG350 Πας στην αρχη του μενου που λεει για τις καρτες σου & μπαινεις στο υπομενου.Εκει θα βρεις για-Φωνητικη κληση- κληση βιντεο-μηνυματα η οτι εχει στο δικο σου.Τωρα για παραδειγμα αν πατησεις μηνυμα σε ρωταει απο την πρωτη,δευτερη Η ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.Αναποφασισεις ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΗ εισαι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Στο handcend SMS πως ενεργοποιούμε την αναφορά παράδοσης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Smart Launcher Pro 2 -> https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerpro δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι,αλλά είναι φανταστικός,ξεφεύγει από τους συνηθισμένους(και με Ελληνικό μενού):up: Bravo captnemo έβαλα τον απλό ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree και πράγματι ''ξεφεύγει από τους συνηθισμένους'' πολύ καλή πρόταση:up:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καμιά εφαρμογή για να παίζει το Youtube στο background? Το Viral Tube συνέχεια έκλεινε και μου έσπασε τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καμιά εφαρμογή για να παίζει το Youtube στο background? Το Viral Tube συνέχεια έκλεινε και μου έσπασε τα νεύρα. εμενα δουλευει αψογα.....:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 εμενα δουλευει αψογα.....:):) Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα συσκευής αλλά και στο κινητό και στο tablet τα ίδια. Το διέγραψα και το επανεγκατέστησα και πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts