geovrettos1908 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Μήπως η οθόνη είναι ενεργή όταν σε παίρνουν?Δοκίμασε να έχεις κλειστή την οθόνη και πάρε τηλέφωνο το κινητό σου από κάποιον άλλον και μάλλον θα σου βγάλει την φωτογραφία του σε όλη την οθόνη. Την εικόνα τη εβγαζε και όταν έκανα κλήσεις και όταν δεχόμουν .Τώρα την εμφανίζει σε ένα μικρό κύκλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Την εικόνα τη εβγαζε και όταν έκανα κλήσεις και όταν δεχόμουν .Τώρα την εμφανίζει σε ένα μικρό κύκλοΔες ποιά εφαρμογή είχες για dialer στο παλιό σου κινητό και πέρασε την ίδια, λογικά αυτό εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ενω προσπαθω να ελευθερωσω ραμ με το κουμπι που κλεινει εφαρμογες, που εχουν ολες οι συσκευες, στον chrome μου εχει βγαλει μια κλειδαρια απο κατω κ δεν τερματιζεται!μονο αν το κανω ατομικα με το δαχτυλο εγω!!πως διορθωνεται αυτο ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ενω προσπαθω να ελευθερωσω ραμ με το κουμπι που κλεινει εφαρμογες, που εχουν ολες οι συσκευες, στον chrome μου εχει βγαλει μια κλειδαρια απο κατω κ δεν τερματιζεται!μονο αν το κανω ατομικα με το δαχτυλο εγω!!πως διορθωνεται αυτο ξερουμε? Αν πατήσεις πάνω στην κλειδαριά δεν ξεκλειδώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Κατέβασα την εφαρμογή του dosms και αφού εγκαταστάθηκε μου πέταξε μήνυμα η συσκευή πως περιέχει ιό, αν θέλω να την απεγκαταστήσω ή παράβλεψη. https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.dosms Λάθος εφαρμογή έχω κατεβάσει; Συσκευή honor 6x με emui 5.0.1 official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ενω προσπαθω να ελευθερωσω ραμ με το κουμπι που κλεινει εφαρμογες, που εχουν ολες οι συσκευες, στον chrome μου εχει βγαλει μια κλειδαρια απο κατω κ δεν τερματιζεται!μονο αν το κανω ατομικα με το δαχτυλο εγω!!πως διορθωνεται αυτο ξερουμε? Αντί να το κλείσεις ατομικά όπως λες.. Κάνε αντίθετη κίνηση στο εικονίδιο (διώξε το δηλαδή προς την αντίθετη κατεύθυνση) και το λουκέτο θα φύγει. Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Αντί να το κλείσεις ατομικά όπως λες.. Κάνε αντίθετη κίνηση στο εικονίδιο (διώξε το δηλαδή προς την αντίθετη κατεύθυνση) και το λουκέτο θα φύγει. Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Ευχαριστω..το πετυχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Δες ποιά εφαρμογή είχες για dialer στο παλιό σου κινητό και πέρασε την ίδια, λογικά αυτό εννοείς. Έλα που δεν μπορώ να το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Έλα που δεν μπορώ να το βρω...Στις εφαρμογές πρέπει να στην εμφανίζει και απο εκεί θα δεις ποιά εφαρμογή/έκδοση είχες. Συνήθως η stock ονομάζεται "phone" (com.android.phone) εκτός αν είχες βάλει δικό σου dialer app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ψάχνω μια εφαρμογή να καταγραψω σε βίντεο οτι μου διχνει η οθόνη για να προμοταρω ενα application που θελω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ψάχνω μια εφαρμογή να καταγραψω σε βίντεο οτι μου διχνει η οθόνη για να προμοταρω ενα application που θελω. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkRecord my Screen. M' αυτή όσες φορές χρειάστηκε να στείλω video που να δείχνει κάποιο bug σ' ένα παιχνίδι, δεν είχα πρόβλημα. Ίσως και να υπάρχουν καλύτερες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Screenrecorderhd.NoRoot Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς το aqua mail και το nine για κάνει σύγκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Τι θες να ρωτήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Λειτουργεί καλά; Υποστηρίζει αναφορά ανάγνωσης; Υπάρχει κάποια δυσλειτουργία; Στο Aqua mail είχα πρόβλημα με έναν λογαριασμό exchange. Δεν σεταριζόταν με τίποτα. Το BlueMail έτρωγε περισσότερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δεν ξέρω τι εννοείς με την αναφορά ανάγνωσης αλλά γενικά και τα δύο λειτουργούν πολύ καλά. Προσωπικά, χρησιμοποιώ το aqua mail, μου αρέσει περισσότερο (έχω τρεις λογαριασμούς εκ των οποίων ο ένας είναι exchange). Το μόνο που με ενοχλεί στο aqua mail σε σχέση με το Nine έχει να κάνει με τον συγχρονισμό του ημερολογίου (από Hotmail λογαριασμό). Το aqua mail σου επιτρέπει να συγχρονίσεις παρελθοντικές καταχωρήσεις μέχρι 12 μήνες πριν το πολύ, ενώ με το Nine μπορείς να συγχρονίσεις όλο το ημερολόγιο, χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ψάχνω μια εφαρμογή να καταγραψω σε βίντεο οτι μου διχνει η οθόνη για να προμοταρω ενα application που θελω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Du recorder ότι καλύτερο έχει και gif καταγραφή. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δεν ξέρω τι εννοείς με την αναφορά ανάγνωσης αλλά γενικά και τα δύο λειτουργούν πολύ καλά. Προσωπικά, χρησιμοποιώ το aqua mail, μου αρέσει περισσότερο (έχω τρεις λογαριασμούς εκ των οποίων ο ένας είναι exchange). Το μόνο που με ενοχλεί στο aqua mail σε σχέση με το Nine έχει να κάνει με τον συγχρονισμό του ημερολογίου (από Hotmail λογαριασμό). Το aqua mail σου επιτρέπει να συγχρονίσεις παρελθοντικές καταχωρήσεις μέχρι 12 μήνες πριν το πολύ, ενώ με το Nine μπορείς να συγχρονίσεις όλο το ημερολόγιο, χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αναφορά ανάγνωσης είναι μια επιλογή που ζητάει από τον παραλήπτη επιβεβαίωση ότι το διάβασε. Αν απαντήσει καταφατικά, λαμβάνεις ένα mail που απλά αναφέρει πότε διαβάστηκε το μήνυμα. Την επιλογή αυτή την έχει το aqua mail, blue mail & nine. Στο aqua mail λειτουργεί καλά, αλλά δυστυχώς δεν μου δέχεται τον ένα exchange λογαριασμό. Το blue mail δέχεται όλους (4) τους λογαριασμούς μου, αλλά όταν έχω πάνω από έναν λογ/μο, δεν λειτουργεί η αναφορά. Το nine το έβαλα χθες και το δοκιμάζω. Τελικά μου αρέσει το όλο πρόγραμμα, αλλά και εδώ η αναφορά δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αναφορά ανάγνωσης είναι μια επιλογή που ζητάει από τον παραλήπτη επιβεβαίωση ότι το διάβασε. Αν απαντήσει καταφατικά, λαμβάνεις ένα mail που απλά αναφέρει πότε διαβάστηκε το μήνυμα. Την επιλογή αυτή την έχει το aqua mail, blue mail & nine. Στο aqua mail λειτουργεί καλά, αλλά δυστυχώς δεν μου δέχεται τον ένα exchange λογαριασμό. Το blue mail δέχεται όλους (4) τους λογαριασμούς μου, αλλά όταν έχω πάνω από έναν λογ/μο, δεν λειτουργεί η αναφορά. Το nine το έβαλα χθες και το δοκιμάζω. Τελικά μου αρέσει το όλο πρόγραμμα, αλλά και εδώ η αναφορά δεν λειτουργεί. Και εγω ψαχνω ενα σωστο app email για να λειτουργει και η αναφορα οταν στελνω ενα email. To aqua mail που εβαλα για δοκιμη δυστυχως δεν εχει ελληνικο μενου... Edited March 29, 2018 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Και εγω ψαχνω ενα σωστο app email για να λειτουργει και η αναφορα οταν στελνω ενα email. To aqua mail που εβαλα για δοκιμη δυστυχως δεν εχει ελληνικο μενου...Δεν συμβαίνει όμως ότι δεν είναι σωστή η εφαρμογή επειδή δεν έχει ελληνικά. Είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν και γενικά δεν μπορείς να περιμένεις να βρεις όλες τις εφαρμογές με ελληνικό μενού. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το blue email εχει αναφορα αναγνωσης και σε μενα με 3(hotmail,gmail,εταιρικος) λογαριασμούς δουλευει Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπερα. Εχω κατεβάσει κάποια βίντεο κλιπ απο youtube.Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για μετατροπή βίντεο κλιπ σε αρχεία ηχου Format factory ! Αξίζει να δεις τι κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μου δείχνει πόσες ώρες συνολικά έχω μιλήσει στο κινητό με κάποια επαφή? Αυτό μπορώ να το δω και στον dialer αν πατήσω πάνω στις πληροφορίες επαφής αλλά δεν με βολεύει έτσι. Μου δείχνει μια τεράστια λίστα που λέει πχ Σήμερα 59 λεπτά Χθες 45 λεπτά κτλ και πρέπει να τα υπολογίσω μόνη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μου δείχνει πόσες ώρες συνολικά έχω μιλήσει στο κινητό με κάποια επαφή? Αυτό μπορώ να το δω και στον dialer αν πατήσω πάνω στις πληροφορίες επαφής αλλά δεν με βολεύει έτσι. Μου δείχνει μια τεράστια λίστα που λέει πχ Σήμερα 59 λεπτά Χθες 45 λεπτά κτλ και πρέπει να τα υπολογίσω μόνη μου. Βεβαίως, λέγεται unlimited call log και είναι τέλεια! Εμφανίζει και λίστα, αλλά και στα statistics συνολικό χρόνο ομιλίας ανά επαφή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Βεβαίως, λέγεται unlimited call log και είναι τέλεια! Εμφανίζει και λίστα, αλλά και στα statistics συνολικό χρόνο ομιλίας ανά επαφή.Σ ευχαριστώ!!!!! Κατεβασα την free έκδοση του και με καλύπτει. Edited March 30, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις για ατζέντα που να μπορώ και σε άλλη συσκευή βάζοντας το e-mail να έχω τα ίδια στοιχεία στην ίδια εφαρμογή εννοείται. Ανδροιδ και οι 2 συσκευές. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts