Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Δεν έχω κάνει ποτέ συνδρομή σε κανένα cloud για φωτό. Αλλά βαρέθηκα να φτιάχνω λογαριασμούς και εγώ και η γυναίκα μου. Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή; Η βασική μου ερώτηση είναι η εξής. Ας υποθέσουμε ότι κάνω συνδρομή στο Google photos και περνάω εκεί όλες μου τις φωτό. Εάν δεν ανανεώσω την συνδρομή μου κάποια στιγμή, τι γίνεται; Μου κλειδώνουν τις φωτό μου και δεν μπορώ να τις δω; Ίσως χαζή ερώτηση και συγνώμη απλά έχω στο μυαλό μου ότι η free έκδοση είναι μόνο 15 GB και εάν εγώ  αποθηκεύσω 90 GB ίσως να μην μπορώ να δω μετά όλες μου τις φωτό στην free έκδοση.

Τον τελευταίο καιρό βλέπω ειδοποιήσεις για ενημέρωση άσχετων προεγκατεστημένων εφαρμογών στο Poco M6 Pro,  που παλαιότερα με ρωτούσε αν ήθελα να εγκαταστήσω και δεν το έκανα.

Παρατηρώ ότι αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιώ wifi που είναι συνηθισμένη κατάσταση τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Έψαξα στις Ρυθμίσεις για να βρω κάτι που να έχει αλλάξει,για την ενημέρωση εφαρμογών, αλλά δεν βρίσκω.

Δεν είμαι βέβαιος αν αυτό έχει σχέση με τη φορητότητα που έκανα από Nova σε Voda από την 1/2/25, και από τότε έχασα και τα volte/vowifi και δεν ξέρω πως να τα επαναφέρω. Πρέπει να επικοινωνήσω με Voda?.

Κάποια βοήθεια για τα δύο αυτά προβλήματα?

4 ώρες πριν, pazu said:

Καλημέρα! Δεν έχω κάνει ποτέ συνδρομή σε κανένα cloud για φωτό. Αλλά βαρέθηκα να φτιάχνω λογαριασμούς και εγώ και η γυναίκα μου. Έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή; Η βασική μου ερώτηση είναι η εξής. Ας υποθέσουμε ότι κάνω συνδρομή στο Google photos και περνάω εκεί όλες μου τις φωτό. Εάν δεν ανανεώσω την συνδρομή μου κάποια στιγμή, τι γίνεται; Μου κλειδώνουν τις φωτό μου και δεν μπορώ να τις δω; Ίσως χαζή ερώτηση και συγνώμη απλά έχω στο μυαλό μου ότι η free έκδοση είναι μόνο 15 GB και εάν εγώ  αποθηκεύσω 90 GB ίσως να μην μπορώ να δω μετά όλες μου τις φωτό στην free έκδοση.

https://support.google.com/photos/thread/140874221/will-i-lose-my-photos-if-i-cancel-a-google-photo-plan?hl=en

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

3 minutes ago, akilleas said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

9 ώρες πριν, pazu said:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dubox.drive

• 3 weeks later...
On 2/5/2025 at 9:27 ΠΜ, pazu said:

Αξίζει ένα cloud subscription για να μην κάθεσαι να σβήνεις συνέχεια φωτός και βίντεο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

On 24/5/2025 at 2:59 ΜΜ, junglist said:

Αξίζει ένα cloud subscription για να μην κάθεσαι να σβήνεις συνέχεια φωτός και βίντεο.

Έχω 3 λογαριασμους. Έκανα συνδρομή στον έναν και θέλω να περάσω όλες τις φωτό από τους άλλους δύο λογαριασμούς σε αυτόν με την συνδρομή. Γίνετε αυτό και πως; Μιλάω για το Google photos 

5 ώρες πριν, pazu said:

Έχω 3 λογαριασμους. Έκανα συνδρομή στον έναν και θέλω να περάσω όλες τις φωτό από τους άλλους δύο λογαριασμούς σε αυτόν με την συνδρομή. Γίνετε αυτό και πως; Μιλάω για το Google photos 

Εάν θες να τις έχεις όλες σε ένα cloud, τότε θα πρέπει να τις ανεβάσεις εκεί όλες ξανά. 

Αλλιώς μπορείς να τις κάνεις share ανάμεσα στους λογαριασμούς σου. 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

2 ώρες πριν, akilleas said:

Εάν θες να τις έχεις όλες σε ένα cloud, τότε θα πρέπει να τις ανεβάσεις εκεί όλες ξανά. 

Αλλιώς μπορείς να τις κάνεις share ανάμεσα στους λογαριασμούς σου. 

Θέλω να τους ανεβάσω όλες στον ένα λογαριασμό αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Καμιά ιδέα; Καλημέρα

2 ώρες πριν, pazu said:

Θέλω να τους ανεβάσω όλες στον ένα λογαριασμό αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Καμιά ιδέα; Καλημέρα

Τις κατεβάζεις όλες στο pc σου και τις ανεβάζεις εκ νέου εκεί που θες.

Απλό!

21 minutes ago, tsiv said:

Τις κατεβάζεις όλες στο pc σου και τις ανεβάζεις εκ νέου εκεί που θες.

Απλό!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μάλλον δεν το γνώριζα γιατί δεν έχω pc ή laptop. Πάντως ευχαριστώ 

56 minutes ago, pazu said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μάλλον δεν το γνώριζα γιατί δεν έχω pc ή laptop. Πάντως ευχαριστώ 

Αν δεν έχεις τότε περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλος μήπως ξέρει κάποιο άλλο τρόπο...

Αν και για 90gb αρχεία απ ότι είδα παραπάνω ότι έχεις μάλλον χρειάζεται pc ή laptop.

ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να έχω την εφαρμογή dialer που έχω να συνεργαστεί με την εφαρμογή true caller για αναγνώριση κλήσεων;η πρέπει να δουλέψει μόνη της η true caller;

Edited by ilka71

• 3 weeks later...
On 27/4/2025 at 11:07 ΜΜ, mafiagalou said:

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα την πρότασή σας για εφαρμογή ατζέντας - ημερησίου ημερολογίου  στην οποία να κρατάω χειρόγραφα σημειώσεις με το πενάκι.

Την θέλω για αντικατάσταση της κλασσικής ημερήσιας ατζέντας από χαρτί

Και εγώ επίσης 

Υπάρχει νέα έκδοση της YouTube vanced;  Η 19.09.37 δεν ανοίγει καν. Μου βγάζει ότι έχει νέα ενημέρωση και όταν πατάω να γίνει η ενημέρωση μου βγάζει τον δορυφόρο και το αερόστατο μαζί. Ενώ έχω δίκτυο κανονικά. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

12 ώρες πριν, evris2013 said:

Υπάρχει νέα έκδοση της YouTube vanced;  Η 19.09.37 δεν ανοίγει καν. Μου βγάζει ότι έχει νέα ενημέρωση και όταν πατάω να γίνει η ενημέρωση μου βγάζει τον δορυφόρο και το αερόστατο μαζί. Ενώ έχω δίκτυο κανονικά. 

Εγώ το vanced το κατάργησα εδώ και πολύ καιρό και χρησιμοποιώ το Revanced! 

5 ώρες πριν, Titarasaudi said:

Ναι σωστά, Revanced ήθελα να πω.

Όλα εντάξει βρήκα στο APK την Revanced έκδοση 20.12.46 μαζί με το  microG τα κατέβασα και λειτουργεί όπως η προηγούμενη. 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

35 minutes ago, patrickdrd said:

υπαρχει εφαρμογη τηλεκοντρολ για samsung τηλεοραση free;

https://play.google.com/store/apps/details?id=remote.control.tv.universal.forall.roku

Αυτό έχω στην free εκδοχή του, Samsung LG κομπλέ. Έβαλα και DNS οπότε δεν έχω διαφημίσεις και είμαι κομπλέ 

Είναι κανείς με ροοτ εδώ που βρήκε τρόπο να λύσει το μπλοκάρισμα του Revolut που συνέβη τις τελευταίες ημέρες;

Ενημερωτικά έχω κάνει hide το Magisk εδώ και πολύ καιρό, έχω shamiko, zygisk next modules περασμένα και κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε με τραπ. εφαρμογές κλπ τόσο καιρό.

Μόνο το Revolut, ξαφνικά βρίσκει το ροοτ εδώ και μέρες.

Amazon Fire stick 4k max

On 19/6/2025 at 1:57 ΜΜ, Titarasaudi said:

Λειτουργεί ακόμη το Revanced;.. Πάω να το βάλω και εγώ 

5 ώρες πριν, freddaras said:

Λειτουργεί ακόμη το Revanced;.. Πάω να το βάλω και εγώ 

Ναι δουλεύει μια χαρά! Εγω έχω το Revanced Extended! 

Δηλαδή για να μην απαντάει κανείς, μάλλον δεν υπάρχει άλλος με Root και Revolut μαζί;

Amazon Fire stick 4k max

Ενημερωτικά βρέθηκε λύση.

Έβαλα το Magisk Alpha και λύθηκε το θέμα αμέσως.

Amazon Fire stick 4k max