thabull Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 18 ώρες πριν, evris2013 said: Εγώ έχω την 20.12.46 και παίζει μια χαρά. Την πέρασα κάπου την άνοιξη γιατί η προηγούμενη σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά. Πριν μου το βγαλει ειχα την 11 ή την 9.... απο οτι εχω καταλαβει παιζει με 2-3 εκδοσεις πισω.... μπορει και όχι.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 3 ώρες πριν, thabull said: Πριν μου το βγαλει ειχα την 11 ή την 9.... απο οτι εχω καταλαβει παιζει με 2-3 εκδοσεις πισω.... μπορει και όχι.... Η προηγούμενη ήταν η 20.11.39 αν δεν κάνω λάθος. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2025 Άλλαξε το dialer της Google και πλεον δεν βγάζει τα τηλεφωνήματα ομαδοποιημένα. Με παίρνει ο Κώστας 3 φορές και γράφει Κώστας, Κώστας, Κώστας. Γίνεται να το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2025 (edited) 1 hour ago, soleman said: Άλλαξε το dialer της Google και πλεον δεν βγάζει τα τηλεφωνήματα ομαδοποιημένα. Με παίρνει ο Κώστας 3 φορές και γράφει Κώστας, Κώστας, Κώστας. Γίνεται να το αλλάξω; Επίσης χάθηκε και το ιστορικό που μπορούσες να διαγράψεις πχ τα χθεσινά τηλεφωνήματα με ένα σύρσιμο προς τα αριστερά και να αφήσεις τα σημερινά. Για τα αγαπημένα πρέπει να κάνεις περισσότερες κινήσεις και αναγκαστικό σκρολ. Νομίζω τίποτα δεν μπορείς να επαναφέρεις όπως πριν. Αν δεν δοθούν αρκετά Feedback για να το αλλάξουν. Χειρότερο το έκαναν. Edited August 27, 2025 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για κλήση σε κάποιον απλά λέγοντας το όνομά του;Φωνητική κλήση δηλαδή. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις αλλα όλα τα κινητα εχουν φωνητική αναζήτηση των επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Εννοώ να του πεις κάλεσε τον Γιώργο και να τον καλέσει χωρίς να αγγίξεις οθόνη. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 2 ώρες πριν, skiabox said: Εννοώ να του πεις κάλεσε τον Γιώργο και να τον καλέσει χωρίς να αγγίξεις οθόνη. ενω με το προκατοχο του gemini μπορουσες μεν αλλα δεν μπορουσε να καταλαβει επαφες στα ελληινκα,με το gemini μπορεις μια χαρα αλλα δεν γινεται χωρις να πατησεις κουμπι.ποσο ηλιθιοι ειναι εκει στην google δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 Ενημερώθηκε το Facebook και τις ειδοποιήσεις τις κατέβασε στο κάτω μέρος της οθόνης μαζί με τα υπόλοιπα. On 29/8/2025 at 4:34 ΜΜ, skiabox said: Εννοώ να του πεις κάλεσε τον Γιώργο και να τον καλέσει χωρίς να αγγίξεις οθόνη. Νομίζω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατάς στον αυτόματο τηλεφωνητή και σε ανοίγει πρόσθετες ρυθμίσεις. Κάπου εκεί το είχα δει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 Άρχισε να βαραίνει και το Messenger. Εδώ και 3-4 μέρες είναι πάνω από 1GB. Ενώ ποτέ δεν το ξεπερνούσε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Όταν λες 1gb τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 On 5/9/2025 at 2:14 ΠΜ, evris2013 said: Άρχισε να βαραίνει και το Messenger. Εδώ και 3-4 μέρες είναι πάνω από 1GB. Ενώ ποτέ δεν το ξεπερνούσε. Εννοείς ότι καταλαμβάνει 1gb στη Ram ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 2 ώρες πριν, junglist said: Εννοείς ότι καταλαμβάνει 1gb στη Ram ; Στον εσωτερικό χώρο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 On 6/9/2025 at 9:33 ΠΜ, evris2013 said: Στον εσωτερικό χώρο. 700mb σε μένα σε Android 15 σε OnePlus 12. Άρα είναι θέμα χρήστη και ίσως συσκευής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 (edited) 20 minutes ago, junglist said: 700mb σε μένα σε Android 15 σε OnePlus 12. Άρα είναι θέμα χρήστη και ίσως συσκευής. Android 14 έχω. Παραπάνω δεν έχει για την συσκευή της υπογραφής μου! Μια ενημέρωση ασφαλείας έμεινε ακόμα και τέλος οι ενημερώσεις για τη συσκευή. Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη χρήση παραπάνω. Κι εμένα το πολύ μέχρι 700MB πήγαινε. Ξαφνικά στην επόμενη ενημέρωση που έγινε στην εφαρμογή την βλέπω με 1GB+. Υ.Γ. Βλέπω έχεις και 512GB εσωτερικό χώρο στη δική σου συσκευή και την έχεις rooted. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Edited September 11, 2025 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2025 (edited) Βλέπω από σήμερα μπορείς να βάζεις και emoji στο Google Messages τύπου Messenger. Πριν δεν γινόταν. Edited September 15, 2025 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει το όνομα άγνωστης επαφής σε εισερχόμενη κλήση ;υπήρχε μια greek called id νομίζω λέγονταν αλλα δεν βλέπω να δουλεύει πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 αυτη; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.callinsider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 8 ώρες πριν, patrickdrd said: αυτη; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.callinsider Έχει να ενημερωθεί από προπέρσι τον Αύγουστο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Καλησπέρα σε όλους. Στην εφαρμογή Tapo, έχω κάποιες κάμερες, και ως ήχο ειδοποιήσεων έχει έναν ήχο. Αυτόν της εφαρμογής. Υπάρχει τρόπος να έχει η κάθε κάμερα τον δικό της ήχο ειδοποίησης; Ευχαριστώ. On 21/9/2025 at 1:14 ΜΜ, ilka71 said: υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει το όνομα άγνωστης επαφής σε εισερχόμενη κλήση ;υπήρχε μια greek called id νομίζω λέγονταν αλλα δεν βλέπω να δουλεύει πλέον Εγώ έχω το call insider αλλά μου βγάζει μόνο σε εταιρίες νομίζω. Πχ irepair, microsoft.. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για short βίντεο, να "ακολουθεί" ένα πρόσωπο όταν μιλάει ώστε όταν πηγαίνει αριστερά ή δεξιά να μην χάνεται από το πλάνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 Mια και μιλάμε για video, χρησιμοποιείτε κάποιο app για να βλέπετε απομακρυσμένα εικόνα και ήχο από κινητό συνδεδεμένο με WiFi? Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 να έχεις πατήσει στο φεγγάρι, να έχεις φτιάξει ΑΙ και να μην μπορείς να στείλεις την διαδρομή ΕΥΘΕΊΑ και μας στέλνει γύρω γύρω... 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, ilka71 said: να έχεις πατήσει στο φεγγάρι, να έχεις φτιάξει ΑΙ και να μην μπορείς να στείλεις την διαδρομή ΕΥΘΕΊΑ και μας στέλνει γύρω γύρω... Και εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα πριν στρίψω για το σπίτι μου... Αλλά δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε με τα πάντα! Έτσι κι αλλιώς τσάμπα στο δίνει, μη ζητάς και τα ρέστα!!! 😎 Edited November 6, 2025 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 20 minutes ago, tsiv said: Και εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα πριν στρίψω για το σπίτι μου... Αλλά δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε με τα πάντα! Έτσι κι αλλιώς τσάμπα στο δίνει, μη ζητάς και τα ρέστα!!! 😎 καλά ναι απλά μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνει ότι ευθεία είναι η σωστή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts