Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μόλις έκανα κοινή χρήση από έναν λογαριασμό Google photos σε έναν άλλο λογαριασμό Google photos όλες τις φωτογραφίες. Θέλω να αποθηκεύσω όλες τις φωτογραφίες που έστειλα στον δεύτερο λογαριασμό. Να κάνω αντίγραφα ασφαλείας δλδ στον δεύτερο λογαριασμό, γιατί θέλω να αδειάσω τον πρώτο. Γίνεται αυτόματα αυτό; Γιατί δεν βρίσκω πως γίνεται να κάνω αντίγραφα ασφαλείας τις φωτό που μου ήρθαν στον δεύτερο λογαριασμό. 

• 3 weeks later...
On 16/6/2025 at 10:06 ΜΜ, alex61 said:

Και εγώ επίσης 

Χρησιμοποιω το Squid Notes και κατεβάζω ημερολογια απο το timeanddate.com. Μετα φορτωνω το ημερολογιο στο squid

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• 2 weeks later...

Υπάρχει εφαρμογή που να σκαναρεις κάποιο αρχείο και να το αποθηκευει κατευθείαν σε μορφή pdf.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 hour ago, mips said:

Υπάρχει εφαρμογή που να σκαναρεις κάποιο αρχείο και να το αποθηκευει κατευθείαν σε μορφή pdf.

Υπάρχουν πολλές. Scan pdf στο Play Store και θα τις βρεις. 

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές την MDSCAN  με θετικά αποτελέσματα. 

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

rsmith.smart.jpg

4 ώρες πριν, mips said:

Adobe Scan

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

4 ώρες πριν, mips said:

Xodo και CamScanner χρησιμοποιώ 

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

5 ώρες πριν, BASSstarlet said:

@akilleas Στην Αφρική υπάρχουν και λευκοί.

Αυτό ήταν ένα λάθος του Χάρρυ Κλυνν.

Οπως ειχε πει ο ανεπαναληπτος Χαρρυ,

η Ελλαδα ειναι η μοναδικη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους!

16 ώρες πριν, mips said:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας. Θα τις δοκιμάσω όλες.

Με το CamScanner (που το θεωρω την κορυφη) εχεις τη δυνατότητα να κανεις λογαριασμο και να βλεπεις απυθειας στον υπολογιστη σου τα σκαναρισματα....

ThaBull

2 ώρες πριν, karib said:

Οπως ειχε πει ο ανεπαναληπτος Χαρρυ,

η Ελλαδα ειναι η μοναδικη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους!

Σωστός. Που το θυμήθηκες!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• 3 weeks later...
1 hour ago, WilliamD said:

Κοίτα στο GitHub, εκεί ανεβάζουν συνήθως τις τελευταίες εκδόσεις.

Ωραία σε ευχαριστώ. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άλλαξε η εφαρμογή της Google dialer εσωτερικά; Τα κουμπιά είναι πιο μεγάλα. Η εικόνα καλούντος στρογγυλή και κυματιστή. Σηκώνεις το τηλέφωνο τραβώντας το στο πλάι αντί για επάνω. Τύπου iPhone. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

On 14/8/2025 at 2:57 ΜΜ, mips said:

Την τελευταία έκδοση του ΥouTube Revanced Advanced από που να το κατεβάσω 

Επίσης, το PC Steps έχει ένα πολύ ωραίο και σύντομο οδηγό για να το κάνεις μόνος σου.... (Μην ψάχνεσαι κάθε φορά....)

ThaBull

On 21/8/2025 at 10:38 ΜΜ, BASSstarlet said:

Δυστυχώς άλλαξε.

Χάλασαν τις αγαπημένες κλήσεις και τώρα πρέπει να κάνεις 2 κινήσεις παραπάνω για να τους βρεις. Κι αυτή σε κάθετη διάταξη!☹️ Κατευθείαν από την εφαρμογή επαφών πιο γρήγορα πας τώρα. 

15 ώρες πριν, thabull said:

Επίσης, το PC Steps έχει ένα πολύ ωραίο και σύντομο οδηγό για να το κάνεις μόνος σου.... (Μην ψάχνεσαι κάθε φορά....)

Σε ευχαριστώ πολύ. Τα κατέβασα τα αρχεία. Τα έκανα εγκατάσταση αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει καινούργια ενημέρωση. Πατάω ενημέρωση και μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης δίκτυο. Ξέρεις πως διορθώνεται αυτό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

9 ώρες πριν, mips said:

Σε ευχαριστώ πολύ. Τα κατέβασα τα αρχεία. Τα έκανα εγκατάσταση αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει καινούργια ενημέρωση. Πατάω ενημέρωση και μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης δίκτυο. Ξέρεις πως διορθώνεται αυτό.

Να υποθέσω ότι έχεις τα αρχεία που κατέβασες είναι τα τελευταία διαθέσιμα για κάθε περίπτωση και όχι οι εκδόσεις που λέει... Σωστά?

Αν το έχεις κάνει έτσι, δε μπορώ να καταλάβω. Και σε εμένα είχε βγάλει πριν 1-2 εβδομάδες το ίδιο, κατέβασα τα latest udpstes των αρχείων (με την διαδικασία που περιγράφει και όλα μια χαρα....

revanced-manager-1.25.1

microg v0.2.24.220220

youtube_20.13.41-1553731008 (κυρίως αυτό....)

Edited by thabull

ThaBull

4 ώρες πριν, thabull said:

Να υποθέσω ότι έχεις τα αρχεία που κατέβασες είναι τα τελευταία διαθέσιμα για κάθε περίπτωση και όχι οι εκδόσεις που λέει... Σωστά?

Αν το έχεις κάνει έτσι, δε μπορώ να καταλάβω. Και σε εμένα είχε βγάλει πριν 1-2 εβδομάδες το ίδιο, κατέβασα τα latest udpstes των αρχείων (με την διαδικασία που περιγράφει και όλα μια χαρα....

revanced-manager-1.25.1

microg v0.2.24.220220

Σε ευχαριστώ πολύ. Το διόρθωσα. Δεν είχα την τελευταία έκδοση του youtube. Εκεί ήταν το πρόβλημα. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

5 ώρες πριν, thabull said:

Εγώ έχω την 20.12.46 και παίζει μια χαρά. Την πέρασα κάπου την άνοιξη γιατί η προηγούμενη σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά. 

Edited by evris2013