thabull Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου On 13/2/2026 at 1:54 ΠΜ, BASSstarlet said: Χρησιμοπιώ το 4K Downloader. Εννοεις αυτο? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου (edited) Ναι, στο pc όμως, σε κινητο κλπ δεν έχω ασχοληθεί, αλλά υποθέτω πως θα κάνει δουλειά. Edited 16 Φεβρουαρίου by BASSstarlet 1 Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Για καθαρισμό μνήμης cache ποια εφαρμογή προτείνετε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mips said: Για καθαρισμό μνήμης cache ποια εφαρμογή προτείνετε Ναι και εγώ θα ήθελα γνώμες, thaaaanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Cache εφαρμογων ή του τηλεφώνου; 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, thabull said: Cache εφαρμογων ή του τηλεφώνου; Αν υπαρχει κάτι και για τα δύο ακόμα καλύτερα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Τα φοβάμαι αυτά τα πράματα! 2 Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, BASSstarlet said: Τα φοβάμαι αυτά τα πράματα! Ακριβώς εδώ ήθελα να καταλήξω. Δεν πολυεμπιστεύομαι εφαρμογές για αυτή τη δουλειά. Αν χρειάζομαι να κάνω clear cache στο κινητό, ακολουθώ τη μεθοδολογία και είμαι σίγουρος (άσε που δε χρειάζεται να γίνεται κάθε τρεις και λίγο, παρά μόνο αν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη αν θέλω clear cache σε κάποια εφαρμογή πάω από τις ρυθμίσεις και το κάνω χειροκίνητα. Safe πράγματα.... Γιατί να κάνεις "ομαδική" clear cache σε πολλές εφαρμογές? 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Εγώ πάντως για να κάνω clear cache χρησιμοποιώ ακόμη το πάλαι ποτέ υπερπρόγραμμα Titanium Backup. Το έχω ορίσει κιόλας μια φορά κάθε βδομάδα να γίνεται αυτόματα στο παρασκήνιο. Και το κάνω τόσο τακτικά γιατί έχω ακόμη παλιό τηλέφωνο με λιγοστό ελεύθερο εσωτερικό χώρο και σβήνοντας την cache ξανασαίνει αισθητά. 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου γίνεται στο viber να βάλω συγκεκριμένο ήχο κλήσης σε μια επαφή αντί του γενικού που έχω για όλους στο viber; στο WhatsApp, και στο google messages γίνεται το έκανα. στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 1 hour ago, WPerty said: Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο Viber. γμτ στο iphone υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Υπαρχει καποια εφαρμογη, να μπορω να χρησιμοποιησω ενα android κινητο ως καμερα, και να μου δειχνει την εικονα της στο αλλο κινητο android; Δηλαδη οπως το σκεφτομαι, κατι σαν webcam. Ιδανικα, και χωρις να χρειαζεται αλλο google account, καθως και στα δυο κινητα εχω το ιδιο google account. Δεν το θελω για μονιμη χρηση, αλλα εντελως περιστασιακη. Δηλαδη, πχ δυο φορες το μηνα, πρεπει να κοιταζω κατι, αλλα μου ειναι δυσκολο να ειμαι παντα εκει στημενος να κοιταζω, οποτε με μια τετοια εφαρμογη, θα με απελευθερωνε. Χωρις...πολλα πολλα. Υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, karib said: Υπαρχει καποια εφαρμογη, να μπορω να χρησιμοποιησω ενα android κινητο ως καμερα, και να μου δειχνει την εικονα της στο αλλο κινητο android; Δηλαδη οπως το σκεφτομαι, κατι σαν webcam. Ιδανικα, και χωρις να χρειαζεται αλλο google account, καθως και στα δυο κινητα εχω το ιδιο google account. Δεν το θελω για μονιμη χρηση, αλλα εντελως περιστασιακη. Δηλαδη, πχ δυο φορες το μηνα, πρεπει να κοιταζω κατι, αλλα μου ειναι δυσκολο να ειμαι παντα εκει στημενος να κοιταζω, οποτε με μια τετοια εφαρμογη, θα με απελευθερωνε. Χωρις...πολλα πολλα. Υπαρχει; https://alfred.camera/ για αυτήν έχω ακούσει καλά λόγια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Αναγκαια ακομη μια προταση για εφαρμογη. Απο παλια δουλευα το 'norton app lock' για κλειδωμα εφαρμογων με κωδικο στο κινητο, Πλεον ομως καταργηθηκε. Εχει κανεις να προτεινει, αλλη εναλλακτικη αξιοπιστη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 27/3/2026 at 9:59 ΠΜ, ilka71 said: https://alfred.camera/ για αυτήν έχω ακούσει καλά λόγια Τη δοκιμασα, αν εξαιρεσεις τις διαφημισεις, πολυ καλη! ------------- Υπαρχει τροπος, να κανουμε μια παλιοτερη εφαρμογη που ο μονος τροπος που μαλλον δεν τρεχει σε ενα κινητο, ή τουλαχιστον ας το ρισκαρουμε, ειναι οτι καπου εντος της ειναι γραμμενο οτι υποστηριζει μεχρι εκδοση android ταδε; Μιλω για χειροκινητη εγκατασταση απο apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, karib said: Τη δοκιμασα, αν εξαιρεσεις τις διαφημισεις, πολυ καλη! ------------- Υπαρχει τροπος, να κανουμε μια παλιοτερη εφαρμογη που ο μονος τροπος που μαλλον δεν τρεχει σε ενα κινητο, ή τουλαχιστον ας το ρισκαρουμε, ειναι οτι καπου εντος της ειναι γραμμενο οτι υποστηριζει μεχρι εκδοση android ταδε; Μιλω για χειροκινητη εγκατασταση απο apk. αυτό δεν το γνωρίζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 8 ώρες πριν, karib said: Τη δοκιμασα, αν εξαιρεσεις τις διαφημισεις, πολυ καλη! ------------- Υπαρχει τροπος, να κανουμε μια παλιοτερη εφαρμογη που ο μονος τροπος που μαλλον δεν τρεχει σε ενα κινητο, ή τουλαχιστον ας το ρισκαρουμε, ειναι οτι καπου εντος της ειναι γραμμενο οτι υποστηριζει μεχρι εκδοση android ταδε; Μιλω για χειροκινητη εγκατασταση απο apk. Install with options κάνει αυτό που ζητάς...δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα δουλέψει αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Θέλει βέβαια shizuku γιά να δουλέψει. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό , ψάξε το. Είναι κάτι σαν περίπου ρουτ αλλά χωρίς να ρουτάρεις την συσκευή. Πρέπει να ασχοληθείς λίγο πάντως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 16 ώρες πριν, geotzia said: Install with options κάνει αυτό που ζητάς...δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα δουλέψει αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Θέλει βέβαια shizuku γιά να δουλέψει. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό , ψάξε το. Είναι κάτι σαν περίπου ρουτ αλλά χωρίς να ρουτάρεις την συσκευή. Πρέπει να ασχοληθείς λίγο πάντως. https://play.google.com/store/apps/details?id=moe.shizuku.privileged.api&hl=en Install with options δεν βλεπω να υπαρχει εφαρμογη ομως https://play.google.com/store/search?q=Install with options&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 2 ώρες πριν, karib said: https://play.google.com/store/apps/details?id=moe.shizuku.privileged.api&hl=en Install with options δεν βλεπω να υπαρχει εφαρμογη ομως https://play.google.com/store/search?q=Install with options&c=apps Από εδώ. https://github.com/zacharee/InstallWithOptions 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Μια απορία. Γιατί οι εφαρμογές Netflix, TikTok και τώρα τελευταία το greek tv ίσως και κάποιες άλλες δεν θυμάμαι ποιες όμως, ενημερώνονται από το Galaxy store πλέον και όχι από το Play Store; Τι άλλαξε; Ενώ ενημερώνονται στο Galaxy store τα δείχνει και στο Play Store ότι έχουν ήδη ενημερωθεί! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 6 minutes ago, evris2013 said: Μια απορία. Γιατί οι εφαρμογές Netflix, TikTok και τώρα τελευταία το greek tv ίσως και κάποιες άλλες δεν θυμάμαι ποιες όμως, ενημερώνονται από το Galaxy store πλέον και όχι από το Play Store; Τι άλλαξε; Ενώ ενημερώνονται στο Galaxy store τα δείχνει και στο Play Store ότι έχουν ήδη ενημερωθεί! Προφανώς βγήκε κάποια ενημέρωση στο Galaxy store και επέλεξες να την κάνεις εκεί. Οπότε αυτό τώρα συνεχίζει να τις κάνει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 5 ώρες πριν, pazu said: Προφανώς βγήκε κάποια ενημέρωση στο Galaxy store και επέλεξες να την κάνεις εκεί. Οπότε αυτό τώρα συνεχίζει να τις κάνει εκεί. Μόνα τους βγήκαν στο Galaxy store ενώ τα περίμενα στο Play Store. Δεν επέλεξα εγώ να ενημερώνονται εκεί. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου On 27/3/2026 at 12:37 ΜΜ, karib said: Αναγκαια ακομη μια προταση για εφαρμογη. Απο παλια δουλευα το 'norton app lock' για κλειδωμα εφαρμογων με κωδικο στο κινητο, Πλεον ομως καταργηθηκε. Εχει κανεις να προτεινει, αλλη εναλλακτικη αξιοπιστη προταση; Δεν εχει κανεις καμια αξιοπιστη προταση; Μονο εγω θελω να κλειδωνω καποιες εφαρμογες στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) 3 ώρες πριν, karib said: Δεν εχει κανεις καμια αξιοπιστη προταση; Μονο εγω θελω να κλειδωνω καποιες εφαρμογες στο κινητο; Όλα τα κινητά τώρα πιά έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν εφαρμογές... δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι. Γιά αυτό δεν βλέπεις ενδιαφέρον. Κατά τάλλα αν πας στο playstore υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές που κάνουν αυτό που θέλεις, σαν το norton app lock, διάλεξε μία, όλες το ίδιο πράγμα κάνουν Edited 1 Απριλίου by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts