winer Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου 11 ώρες πριν, xalaros said: Συμπληρώνω την εφαρμογή UnKover που καταγράφει ταυτόχρονα με την μπροστινή και την πίσω κάμερα. Δεν τη γνώριζα. Ευχαριστούμε! 31 minutes ago, _dimdim_ said: Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κόβει γενικά το ίντερνετ, κυρίως τα δεδομένα με ενδιαφέρουν, από όλες τις εφαρμογές και να επιλέγω εγώ ποια / ποιες θα έχουν όταν θέλω; Πχ όταν είμαι στη δουλειά, θέλω να έχω ειδοποιήσεις από την εφαρμογή για τις κάμερες και καμία άλλη να μην τραβάει ίντερνετ, σαν να το έχω κλειστό. Καλημέρα. Ναι, δοκίμασε αυτή. Δε χρειάζεται ούτε root ούτε τίποτα. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.faircode.netguard 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου έχει κανείς την εφαρμογή true phone dialer;όταν είμαι συνδεδεμένος με το αμάξι μέσω android auto και θέλω να μιλήσω από το κινητό δεν γυρίζει από το αμάξι στο κινητό. ενώ με την εφαρμογή της samsung πχ γυρίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου On 3/8/2026 at 5:37 ΜΜ, ilka71 said: έχει κανείς την εφαρμογή true phone dialer;όταν είμαι συνδεδεμένος με το αμάξι μέσω android auto και θέλω να μιλήσω από το κινητό δεν γυρίζει από το αμάξι στο κινητό. ενώ με την εφαρμογή της samsung πχ γυρίζει μια χαρά. Εγώ αυτό το κάνω καθημερινά, αλλά με bluetooth ηχείο. Αλλαζει κανονικά σε ακουστικό τηλεφώνου > ηχείο κινητού > ηχείο Bluetooth. Δεν ξέρω όμως εάν έχει αλλαγές μεγάλες όταν το συνδέεις με android auto. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 44 minutes ago, akilleas said: Εγώ αυτό το κάνω καθημερινά, αλλά με bluetooth ηχείο. Αλλαζει κανονικά σε ακουστικό τηλεφώνου > ηχείο κινητού > ηχείο Bluetooth. Δεν ξέρω όμως εάν έχει αλλαγές μεγάλες όταν το συνδέεις με android auto. μόνο με android auto έχει θέμα η εφαρμογή true phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) On 6/8/2026 at 6:26 ΠΜ, ilka71 said: μόνο με android auto έχει θέμα η εφαρμογή true phone Sorry λάθος κειμενο Edited Σάββατο στις 07:56 πμ by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Παρασκευή στις 06:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:52 μμ Καλησπέρα. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα μετην εφαρμογή samsung email. Δεν με αφήνει να προσθεσω λογαριασμό yahoo και μου βγάζει αυτό Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts