winer Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου 11 ώρες πριν, xalaros said: Συμπληρώνω την εφαρμογή UnKover που καταγράφει ταυτόχρονα με την μπροστινή και την πίσω κάμερα. Δεν τη γνώριζα. Ευχαριστούμε! 31 minutes ago, _dimdim_ said: Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κόβει γενικά το ίντερνετ, κυρίως τα δεδομένα με ενδιαφέρουν, από όλες τις εφαρμογές και να επιλέγω εγώ ποια / ποιες θα έχουν όταν θέλω; Πχ όταν είμαι στη δουλειά, θέλω να έχω ειδοποιήσεις από την εφαρμογή για τις κάμερες και καμία άλλη να μην τραβάει ίντερνετ, σαν να το έχω κλειστό. Καλημέρα. Ναι, δοκίμασε αυτή. Δε χρειάζεται ούτε root ούτε τίποτα. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.faircode.netguard 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου έχει κανείς την εφαρμογή true phone dialer;όταν είμαι συνδεδεμένος με το αμάξι μέσω android auto και θέλω να μιλήσω από το κινητό δεν γυρίζει από το αμάξι στο κινητό. ενώ με την εφαρμογή της samsung πχ γυρίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου On 3/8/2026 at 5:37 ΜΜ, ilka71 said: έχει κανείς την εφαρμογή true phone dialer;όταν είμαι συνδεδεμένος με το αμάξι μέσω android auto και θέλω να μιλήσω από το κινητό δεν γυρίζει από το αμάξι στο κινητό. ενώ με την εφαρμογή της samsung πχ γυρίζει μια χαρά. Εγώ αυτό το κάνω καθημερινά, αλλά με bluetooth ηχείο. Αλλαζει κανονικά σε ακουστικό τηλεφώνου > ηχείο κινητού > ηχείο Bluetooth. Δεν ξέρω όμως εάν έχει αλλαγές μεγάλες όταν το συνδέεις με android auto. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 44 minutes ago, akilleas said: Εγώ αυτό το κάνω καθημερινά, αλλά με bluetooth ηχείο. Αλλαζει κανονικά σε ακουστικό τηλεφώνου > ηχείο κινητού > ηχείο Bluetooth. Δεν ξέρω όμως εάν έχει αλλαγές μεγάλες όταν το συνδέεις με android auto. μόνο με android auto έχει θέμα η εφαρμογή true phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) On 6/8/2026 at 6:26 ΠΜ, ilka71 said: μόνο με android auto έχει θέμα η εφαρμογή true phone Sorry λάθος κειμενο Edited 8 Αυγούστου by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου Καλησπέρα. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα μετην εφαρμογή samsung email. Δεν με αφήνει να προσθεσω λογαριασμό yahoo και μου βγάζει αυτό Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToriForrest Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) On 3/8/2026 at 21:37, ilka71 said: Có ai đang dùng ứng dụng True Phone Dialer không? Khi tôi kết nối với xe qua Android Auto và muốn nói chuyện từ điện thoại di động, nó không chuyển từ xe sang điện thoại di động. Ví dụ, với ứng dụng của Samsung, nó quay rất ổn. Ο λόγος είναι ότι το TruePhone δεν έχει τα ίδια δικαιώματα συστήματος με τη Samsung. Λύση: Κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση APK από το ApkSunday για να δείτε αν το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Αλλάξτε την έξοδο ήχου από τη γραμμή ειδοποιήσεων (Έξοδος πολυμέσων) του τηλεφώνου σας. Ή, χρησιμοποιήστε την προεπιλεγμένη εφαρμογή αυτοκινήτου της Samsung. Edited 18 Αυγούστου by ToriForrest 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου On 7/8/2026 at 9:52 ΜΜ, mips said: Καλησπέρα. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα μετην εφαρμογή samsung email. Δεν με αφήνει να προσθεσω λογαριασμό yahoo και μου βγάζει αυτό Πολλά προβλήματα έχουμε όλοι. Βάλε Outlook μέχρι να επιλυθεί 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToriForrest Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου subbing to this post, keep us updated Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου (edited) Κάποια καλό δωρεάν Vpn; Edited 17 Αυγούστου by rs280ps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 13 minutes ago, rs280ps said: Κάποια καλό δωρεάν Vpn; Δοκίμασε το Proton vpn 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου (edited) παιδια καλησπερα σε ολους ! θελω να δωσω το παλιο μου lg 8s (το οποιο ανοιγει ακομη βράχος) στην μητερα μου ! ολα καλα ολα ωραια ! αυτο η αιωρούμενος συντομευση με το μενου της μεγενθυσης πως φευγει απο εκει περα γνωριζει κανεις ? εχω φαει ολο το μενου του κινητου και δεν το βρισκω πουθενα ... Edited 30 Αυγούστου by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου 1 hour ago, freddaras said: παιδια καλησπερα σε ολους ! θελω να δωσω το παλιο μου lg 8s (το οποιο ανοιγει ακομη βράχος) στην μητερα μου ! ολα καλα ολα ωραια ! αυτο η αιωρούμενος συντομευση με το μενου της μεγενθυσης πως φευγει απο εκει περα γνωριζει κανεις ? εχω φαει ολο το μενου του κινητου και δεν το βρισκω πουθενα ... Αν κρατήσεις το εικονίδιο πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα δεν σου βγάζει επιλογή διαγραφής?????? 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου 22 minutes ago, mips said: Αν κρατήσεις το εικονίδιο πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα δεν σου βγάζει επιλογή διαγραφής?????? Όχι.. Έχω δοκιμάσει τα πάντα 😜.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου 5 ώρες πριν, freddaras said: παιδια καλησπερα σε ολους ! θελω να δωσω το παλιο μου lg 8s (το οποιο ανοιγει ακομη βράχος) στην μητερα μου ! ολα καλα ολα ωραια ! αυτο η αιωρούμενος συντομευση με το μενου της μεγενθυσης πως φευγει απο εκει περα γνωριζει κανεις ? εχω φαει ολο το μενου του κινητου και δεν το βρισκω πουθενα ... Ίσως είναι στην προσβασιμότητα ή όπως μπορεί να το γράφει στο LG που είναι επιλογές κυρίως για ΑμεΑ. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου 1 ώρα πριν, _dimdim_ said: Ίσως είναι στην προσβασιμότητα ή όπως μπορεί να το γράφει στο LG που είναι επιλογές κυρίως για ΑμεΑ. εχω δοκιμασει τα παντα δεν μπορω να βρω την επιλογη για να το σβησω πουθενα ! δεν θυμαμαι παλιοτερα που ειχα το LG8 αυτο να βγαινει παντως! και στο chart gtp που το ρωτησα με την photo παλι δεν εβγαλά ακρη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω εάν υπάρχει κανείς εδώ που χρησιμοποιείται Solid Explorer, αλλα τον τελευταίο καιρό δεν μου ολοκληρώνει πάντα τις εργασίες. Δεν με αφήνει να κάνω cut paste Ενώ πολλές φορές δεν με αφήνει και να σβήσω. Αυτό ξεκίνησε πριν κάνα δυο μήνες νομίζω όταν έγινε μια μικροαλλαγή στο interface της εφαρμογής και κάποιο γενικότερο update. Υπόψιν πως με άλλες εφαρμογές γίνονται όλα κανονικά. Υπάρχει άλλος χρήστης που να αντιμετωπίζει το ίδιο; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, akilleas said: Υπάρχει άλλος χρήστης που να αντιμετωπίζει το ίδιο; Κανω τις διεργασίες που αναφέρεις χωρίς πρόβλημα (μέχρι τώρα 😃). Διέγραψε την προσωρινή μνήμη του solid μήπως στρώσει. 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, coulis said: Κανω τις διεργασίες που αναφέρεις χωρίς πρόβλημα (μέχρι τώρα 😃). Διέγραψε την προσωρινή μνήμη του solid μήπως στρώσει. Το ίδιο και εγω κανω τις διεργασίες που αναφέρεις χωρίς πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Giosis said: Το ίδιο και εγω κανω τις διεργασίες που αναφέρεις χωρίς πρόβλημα Και εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το Solid Explorer. 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου On 3/9/2026 at 11:10 ΠΜ, coulis said: Κανω τις διεργασίες που αναφέρεις χωρίς πρόβλημα (μέχρι τώρα 😃). Διέγραψε την προσωρινή μνήμη του solid μήπως στρώσει. Αυτό θα κάνω εν τέλη. Εμένα πάντως δεν διαγράφει απο την SD με τίποτα. Και δεν μετακινεί επίσης καθόλου αρχεία. Μόνο αντιγραφή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Αν στο κάνει μόνο στην sd και όχι στην εσωτερική μνήμη, τότε η sd παρέδωσε το πνεύμα. Πολλές όταν φτάνουν στο τέλος της ζωής τους , δεν σε αφήνουν να μεταβάλεις τα αρχεία τους ούτε να τις φορμαρεις, παρόλο που σε κάποιες το διάβασμα γίνεται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Μήπως την έβγαλες κ κατα λάθος την κλείδωσες με το πλαϊνο κλιπ? Αλλιως, μετεφερε τα αρχεια της στο pc, κανε φορματ και ξαναβάλτη. Βέβαια αν βάλεις ολα τα αρχεια στο pc, μπορείς να βάλεις και καινούργια 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. Πέμπτη στις 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:33 πμ (edited) Σπάνια μιλάω για εφαρμογές, αλλά αυτή με έχει εντυπωσιάσει. Πρώτον, γιατί είναι παλιά εφαρμογή, πριν δέκα χρόνια και παραπάνω, που λειτουργούσε μόνο με ROOT. Αλλά τώρα την ξαναέφερε στο προσκήνιο ο δημιουργός, ενώ την είχε παρατήσει πριν 8 χρόνια, και λειτουργεί με Shizuku. Τον έπεισα εγώ και κάποιοι άλλοι να την ξαναφέρει στη ζωή. Και παιδιά, δείτε τι κάνει αυτή η εφαρμογή. Δεν υπάρχει άλλη σαν αυτή. Οι παρόμοιες που υπάρχουν πρέπει πρώτα να ενεργοποιείς ένα overlay και μετά να κάνεις το gesture που έχεις βάλει. η συγκεκριμένη όμως λειτουργεί παντού πάνω από εφαρμογές, χωρίς να χρειάζεται overlay πρώτα. Ακούει πάντα. Εσύ απλά εκτελείς κάποιες χειρονομιες που έχεις δημιουργήσει ή τις αποθηκευμένες, οι οποίες είναι swipe πάνω, swipe κάτω, δεξιά, αριστερά, με ένα δάχτυλο, με δύο, με τρία, με τέσσερα, μέχρι πέντε και εκτελείς την εντολή που έχεις δώσει όπως να ανοίξεις μια εφαρμογή γρήγορα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είναι τέλεια σε tablet. Δείτε τη εδώ. Όποιες απορίες, ρωτήστε με. Σύντομα θα είναι στο Play Store σε πολύ καλή τιμή πέντε ευρω και κάτι για όποιον θέλει τη **full** έκδοση αλλιώς, η **light** έκδοση κάνει λίγες χειρονομίες. Ο developer είναι του XDA, και εδώ πέρα μπορείτε να διαβάσετε τα περαιτέρω και να βρείτε το APK για δοκιμή. https://xdaforums.com/t/app-12-17-gmd-gestures-shizuku.1535740/ GMD Gesture Control Edited Πέμπτη στις 08:45 πμ by winer 1 Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. Πέμπτη στις 11:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:16 πμ On 7/9/2026 at 2:10 ΜΜ, AnDas said: Αν στο κάνει μόνο στην sd και όχι στην εσωτερική μνήμη, τότε η sd παρέδωσε το πνεύμα. Πολλές όταν φτάνουν στο τέλος της ζωής τους , δεν σε αφήνουν να μεταβάλεις τα αρχεία τους ούτε να τις φορμαρεις, παρόλο που σε κάποιες το διάβασμα γίνεται κανονικά Το κάνει όντως μόνο στην sd στην μετακίνηση αρχείων. Αλλά από INTERNAL στην SD γίνονται όλα κανονικά. Και αντιγραφή και μετακίνηση. Επίσης με την μαμά εφαρμογή δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε στην SD Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts