ilka71 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 τί εννοείς; να τις σκανάρεις και να τις διορθώνεις; κάπως έτσι. φωτογράφισα μια θολή παλιά φώτο και να το photo director έγινε πολύ ωραία! αλλά θέλει μηνιαία συνδρομή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 1 ώρα πριν, ilka71 said: 2 ώρες πριν, vasileios13 said: τί εννοείς; να τις σκανάρεις και να τις διορθώνεις; κάπως έτσι. φωτογράφισα μια θολή παλιά φώτο και να το photo director έγινε πολύ ωραία! αλλά θέλει μηνιαία συνδρομή PhotoScan by Google Photos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 PhotoScan by Google Photosθα την δοκιμάσω! όχι τελικά καμιά σχέση δυστυχώς δεν κάνει αυτό που θέλω.... ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για εσας για να σας δειχνει κατανάλωση μπαταρίας κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 2 ώρες πριν, freddaras said: παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για εσας για να σας δειχνει κατανάλωση μπαταρίας κτλ ? Όποια και να έχεις ένα είναι σίγουρο: Θα καταναλώνει και αυτή... μπαταρία !!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Τι της θελεις τις εφαρμογές ολα τα κινητά πλεον σου λένε τι παίζει με την μπαταρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 στο sygic όταν σταματάω σε φανάρι, η κίνηση μόλις πάω να ξεκινήσω ο χάρτης γυρίζει 180 μοίρες και δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση και μόλις ξεκινώ ξανά γυρίζει κανονικά. τι διάολο; συμβαίνει και σε εσάς; σε κανένα άλλο GPS πρόγραμμα δεν το κάνει https://mega.nz/file/jBQSDLiQ#saYQ0Y9mHdE0K-4Vykz9IYq7-70ahNHiajbVnJesUNI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει εφαρμογή σαν το parallel space που να σου επιτρέπει να κάνεις πάνω από έναν κλόνο για κάθε εφαρμογή και να δουλεύει γενικά εξίσου καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Γνωρίζεις κανείς πως μπορεί μία κεραία να είναι 5G ENDC; Στην εφαρμογή φαίνεται να δουλεύει και γίνεται η καταγραφή αλλά δεν φαίνεται μετά στην ιστοσελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Η ιστοσελίδα του Cellmapper μου φαίνεται έχει αρκετά bugs. Ένα είναι ότι δεν αντιστοιχίζεται η κάλυψη ενός σταθμού στα δεδομένα που καταγράφονται. Φαίνεται μικρότερη δηλαδή. Το έχω διαπιστώσει πολλάκις με δικές μου μετρήσεις και δεν μπορώ να το αποδώσω αλλού. Δε θα μου φαινόταν περίεργο να είναι και αυτό άλλο ένα bug. Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Ενώ είναι ωραίο εργαλείο, πάσχει σε τέτοια ζητήματα. Και το ερώτημα είναι... Δεν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Το nPerf μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν έχει τη δυνατότητα χαρτογράφησης του δικτύου όπως την έχει το Cellmapper, μόνο τη στάθμη σήματος.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Το ίδιο με αυτό που γράφει και ο Γιώργος είναι και το Opensignal. Σχετικά με το πρόβλημα που είχε πριν κάποιες ώρες, φαίνεται πως πλέον συνδεέται κανονικά στην εφαρμογή αλλά και στην ιστοσελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 7 ώρες πριν, waeo said: Γνωρίζεις κανείς πως μπορεί μία κεραία να είναι 5G ENDC; Στην εφαρμογή φαίνεται να δουλεύει και γίνεται η καταγραφή αλλά δεν φαίνεται μετά στην ιστοσελίδα. Ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 3 ώρες πριν, doganos said: Ποια συσκευή έχεις; Χρησιμοποιώ μιας φίλης, Nord CE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Καλημέρα! Επειδή πήγα σε google pixel και δεν έχει, υπάρχει κάποια εφαρμογή γκαλερί φωτογραφίας που να κάνει πολλά όπως πχ κάνει της samsung ή της huawei; Πχ εκτός από να αλλάζει τόνους κτλ, να μπορεί να μπει και ένα στικ ή να βάλω μωσαϊκό σε κάποια γράμματα. Μη μου πείτε για το google photos. Αυτό μόνο χρώματα και τόνους αλλάζει. Ούτε κείμενο γράφει ούτε sticks βάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 2 minutes ago, _NikitaS_ said: Καλημέρα! Επειδή πήγα σε google pixel και δεν έχει, υπάρχει κάποια εφαρμογή γκαλερί φωτογραφίας που να κάνει πολλά όπως πχ κάνει της samsung ή της huawei; Πχ εκτός από να αλλάζει τόνους κτλ, να μπορεί να μπει και ένα στικ ή να βάλω μωσαϊκό σε κάποια γράμματα. Μη μου πείτε για το google photos. Αυτό μόνο χρώματα και τόνους αλλάζει. Ούτε κείμενο γράφει ούτε sticks βάζει. Δοκίμασε το Snapseed 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει εφαρμογή σαν το parallel space που να σου επιτρέπει να κάνεις πάνω από έναν κλόνο για κάθε εφαρμογή και να δουλεύει γενικά εξίσου καλά?Δες το app cloner με έχει βολέψει για κάνα δυο-τρεις εφαρμογές αλλά το θέμα είναι ότι για κάποιες λειτουργίες θέλει να το αγοράσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 3 ώρες πριν, waeo said: Δοκίμασε το Snapseed Το έχω και αυτό. Με είχε βόλεψε το gallery του huawei P30 pro και τώρα δε βρίσκω άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Αν κάνεις μετάβαση από android σε android go,μεταφέρονται οι εφαρμογές;η κάποιες βαριές δεν γίνεται να μεταφερθούν; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 15 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Το έχω και αυτό. Με είχε βόλεψε το gallery του huawei P30 pro και τώρα δε βρίσκω άλλο. Εγώ χρησιμοποιώ Simple Gallery pro. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro Έχει και editor δικό του με τις βασικές λειτουργίες για απλά και βασικά πειράγματα φωτογραφίας 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 23 ώρες πριν, bbbb said: Δες το app cloner με έχει βολέψει για κάνα δυο-τρεις εφαρμογές αλλά το θέμα είναι ότι για κάποιες λειτουργίες θέλει να το αγοράσεις Βρήκα το multispace και με βόλεψε σε αυτό που θέλω να κάνω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 είδα αυτό το βίντεο που λέει ότι μπορείς να απαντήσεις κλήση μέσω φωνής με το Bixby αλλά δεν το κατάφερα σε s21 fe.το έχει κάνει κανείς;επίσης διαβάζω ότι και με google assistant γίνεται αλλά δεν το κατάφερα και εκείκαμία ιδέα;https://vm.tiktok.com/ZGJadNR27/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που με συντόμευση στην επιφάνεια, να μου αλλάζει απο 4g σε 3g και το αντίστροφο? Χωρις να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που με συντόμευση στην επιφάνεια, να μου αλλάζει απο 4g σε 3g και το αντίστροφο? Χωρις να χρειάζεται να μπω στις ρυθμίσεις Tapaτο 3g καταργείται. έχει ήδη καταργηθεί από τις εταιρείες σε πολλές περιοχές. υπάρχει η εφαρμογή force LTE που επιλέγεις μόνο LTE only και δεν πέφτει το σήμα ούτε σε σπαστικό H ούτε σε egde. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts