Sofos_5 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Χωρίς να έχω την συγκεκριμένη εφαρμογή, μήπως οφείλεται η κατανάλωση σε τίποτα συγχρονισμούς που κάνει ή προσπαθεί να κάνει? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό σκέφτομαι κι εγώ αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για να το διορθώσω. Όντως έχω ανοιχτό το συγχρονισμό, θα δοκιμάσω για μια ημέρα να τον κλείσω και να το παρακολουθήσω, ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Καλημέρα! Χρησιμοποιώ ως εφαρμογή ημερολογίου το τελευταίο Business calendar 2, ωστόσο παρατηρώ κατανάλωση 24/7 ακόμα και με μικρά ποσά ανά ώρα 0,7-1,1. Καλή σου ημέρα. Το χρησιμοποιώ μόνο ως widget κ δεν εχω δει κατι περίεργο στην κατανάλωση. Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Καλημέρα! Χρησιμοποιώ ως εφαρμογή ημερολογίου το τελευταίο Business calendar 2, ωστόσο παρατηρώ κατανάλωση 24/7 ακόμα και με μικρά ποσά ανά ώρα 0,7-1,1. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο με τη συγκεκριμένη εφαρμογή ή γενικότερα με το Calendar; Clear cache έχω κάνει, επανεγκατάσταση έχω κάνει, ψάχνω να βρω τι το κολλάει και δεν μπορεί να ηρεμήσει... Κάποια ιδέα; Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠού το βλέπεις αυτό; Αν είναι μέσα από τις πληροφορίες της μπαταρίας, μπορεί να μην ισχύει Ακριβώς η κατανάλωση που βλέπεις. Θέλει κανένα ειδικό πρόγραμμα και ροοτ για να δεις ακριβή κατανάλωση. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 παιδια καποια αξιοπιστη εφαρμογη για ενημερωση σεισμων με δυνατοτητα αμεσης ειδοποησης με push notiication εχετε υποψη?Εχω βρει αρκετες αλλα οχι καποια με σωστα push... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Το LastQuake σε μένα δουλεύει μια χαρά. Χτύπησε ειδοποίηση κανονικά και για τους τελευταίους σεισμούς στην Κρήτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Χρησιμοποιώ το Greece Earthquakes χωρίς κανένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις push. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Και το My Earthquake Alerts δουλεύει μια χαρά. Έρχονται ειδοποιήσεις για όλους τους σεισμούς στην Ελλάδα (όπως και στους σημερινούς στην Κρήτη). Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 θα τα δοκιμασω σας ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Οι ειδοποιήσεις έρχονται πριν ή μετά το σεισμό; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Οι ειδοποιήσεις έρχονται πριν ή μετά το σεισμό;Πριν εννοείται! Για να προετοιμαστείς. Συνήθως 1 ώρα πριν έχεις ειδοποίηση με εκτίμηση +- 0,1 Ρίχτερ. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Πριν εννοείται! Για να προετοιμαστείς. Συνήθως 1 ώρα πριν έχεις ειδοποίηση με εκτίμηση +- 0,1 Ρίχτερ. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απίστευτος :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Δεν γνώριζα για αυτό ρώτησα. Μου έκανε εντύπωση, εδώ οι σεισμολόγοι τρώγονται χρόνια σχετικά με την πρόγνωση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Ποια από τις πιο πάνω 3 εφαρμογές, σε προειδοποιεί? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 (edited) Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη με ακρίβεια λεπτού στο πότε θα γίνει ένας σεισμός. Ωστόσο στην Ιαπωνία έχουν αναπτύξει ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης κάποια δευτερόλεπτα πριν. Στην ουσία ανιχνεύουν κάποια ηχητικά κύματα κατά την έναρξη του σεισμού και μέχρι την κορύφωση του έχει σταλεί η ειδοποίηση. http://shorturl.at/fnwIJ). Παρόμοια τεχνολογία προσπαθεί να αναπτύξει και η Google χρησιμοποιώντας τις συσκευές των android χρηστών. Edited October 13, 2020 by coolnetgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη με ακρίβεια λεπτού στο πότε θα γίνει ένας σεισμός. . Σε ευχαριστώ. Αναφερθηκε πιο πάνω για ειδοποίηση ΠΡΙΝ το συμβάν κ απόρησα Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Υπαρχει καποιο προγραμμα που σαν μπαμπας να βαλω 10-15 παιδακια φιλων κουμπαρων να γραψω φετος τη ταξη πανε και να ανανεωνεται αυτοματα καθε χρονο να μην κανω γκαφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα , αλλά θέλω να ρωτήσω ξέρει κανείς πως καταργώ μία συσκευή από το google play ; Μου βγάζει τη παλιά ακόμα ενώ έκανα hard reset και τη συσκευή είναι να τη δώσω αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα , αλλά θέλω να ρωτήσω ξέρει κανείς πως καταργώ μία συσκευή από το google play ; Μου βγάζει τη παλιά ακόμα ενώ έκανα hard reset και τη συσκευή είναι να τη δώσω αλλού. Θα μπεις στον λογαριασμό Google μέσω υπολογιστή ή άλλης συσκευής και θα πας στις συσκευές. Εκεί θα βρεις την συσκευή που θες να αφαιρέσεις και θα πατήσεις αποσύνδεση. Μετά από λίγο καιρό, κάπου 30 μέρες θα εξαφανιστεί και από τις πρόσφατες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα , αλλά θέλω να ρωτήσω ξέρει κανείς πως καταργώ μία συσκευή από το google play ; Μου βγάζει τη παλιά ακόμα ενώ έκανα hard reset και τη συσκευή είναι να τη δώσω αλλού.Το σκέφτεσαι τελείως λάθος. Δηλαδή άμα κάνεις hard reset σβήνονται και όλα τα email του Gmail; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Το σκέφτεσαι τελείως λάθος. Δηλαδή άμα κάνεις hard reset σβήνονται και όλα τα email του Gmail; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ρώτησα γιατί ενώ έκανα διαγραφή του gmail λογαριασμού και μετά έκανα hard reset.Τη συσκευή την εμφάνιζε στις συσκευές μου και μετά το hard reset. Οπότε λογικά ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Λόγω του μεγαλου notch χάνω αρκετές πληροφορίες από τα εικονίδια. Υπάρχει εφαρμογή ώστε να τα αλλάξω; Η να πάνε μια γραμμή κάτω και ας χάσω από οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 (edited) ποιον θεωρειτε το πιο ελαφρύ mail πρόγραμμα για android ? χωρις φρου φρου και αρωματα χωρις να τρωει πολυ μπαταρια να κανει τα βασικα και τελος ... Edited October 19, 2020 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, εδώ και λίγο καιρό υπάρχει το Gmail go που είναι μια ελαφριά έκδοση του Gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, εδώ και λίγο καιρό υπάρχει το Gmail go που είναι μια ελαφριά έκδοση του Gmailαυτό το Gmail go εμένα δεν το δείχνει στο play store.. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts