vastegial_74 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Πιερρακάκης: Οι νέες ταυτότητες θα μπορούν να μπουν σαν εφαρμογή στo smartphone https://a.msn.com/r/2/BBYJNUF?m=el-gr&referrerID=InAppShare Τόσο μπροστά είμαστε... Κάπου διάβασα ότι σε μερικούς μήνες ξεκινάει η διαδικασία για διαγωνισμό. Επειδή μιλάμε για πολύ μεγάλη δουλειά θα πεσουν κορμιά. Θα αρχίσουν ενστάσεις, ο προσφυγές, ασφαλιστικά μέτρα.... Πριν την πενταετία δε βλέπω να έχουμε ταυτότητα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα, επειδή όταν μιλάω στο κινητό πατιουνται τα κουμπιά της οθόνης, υπάρχει εφαρμογή που να κλείνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, γιατί προφανώς η οθόνη ανοιγοκλείνει κατά τη διάρκεια της κλήσης, Κινητό Μia3. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Ο αισθητήρας εγγύτητας που έχει το τηλέφωνο δεν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Ο αισθητήρας εγγύτητας που έχει το τηλέφωνο δεν δουλεύει;Το πιο πιθανό είναι να βάζει σε τέτοιο σημείο το αυτί του στο τηλέφωνο την ώρα που μιλάει, και να μην καλύπτει τον αισθητήρα οπότε η οθόνη να μένει αναμμένη. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Καλησπέρα, επειδή όταν μιλάω στο κινητό πατιουνται τα κουμπιά της οθόνης, υπάρχει εφαρμογή που να κλείνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, γιατί προφανώς η οθόνη ανοιγοκλείνει κατά τη διάρκεια της κλήσης, Κινητό Μia3. Ευχαριστώ. Φοράς tempered glass? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Όχι, είναι αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω, αν δεν ακουμπήσει ή μετακινηθεί το αυτί από τον αισθητήρα εγγύτητας τότε ανάβει η οθόνη με αποτέλεσμα να πατιουνται κουμπιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Καλησπέρα, επειδή όταν μιλάω στο κινητό πατιουνται τα κουμπιά της οθόνης, υπάρχει εφαρμογή που να κλείνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, γιατί προφανώς η οθόνη ανοιγοκλείνει κατά τη διάρκεια της κλήσης, Κινητό Μia3. Ευχαριστώ.Κλασσικό θέμα που εμφανίζεται σε μερικές συσκευές xiaomi με τον proximity sensor. Ψάξε αν μπορείς να κάνεις calibration τον sensor. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλημέρα Υπάρχει κανένα parallel που να το αγοράζεις μια φορά για ad free και ναην έχει συνδρομή;;; Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Κλασσικό θέμα που εμφανίζεται σε μερικές συσκευές xiaomi με τον proximity sensor. Ψάξε αν μπορείς να κάνεις calibration τον sensor. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ξέρεις πως μπορώ να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Ξέρεις πως μπορώ να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ Γενικότερα θα πρέπει να μπεις στο hidden menu της συσκευής και να κάνεις calibrate τον proximity sensor. Ειδικότερα, για το πως και τι θα κάνεις, θα βρεις αρκετές οδηγίες και βίντεο αν γκουγκλαρεις πχ calibrate proximity sensor MI A3. Υπάρχει νομίζω και εφαρμογή για επιδιόρθωση του proximity sensor. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Καλησπέρα, επειδή όταν μιλάω στο κινητό πατιουνται τα κουμπιά της οθόνης, υπάρχει εφαρμογή που να κλείνει την οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, γιατί προφανώς η οθόνη ανοιγοκλείνει κατά τη διάρκεια της κλήσης, Κινητό Μia3. Ευχαριστώ. Έχω δει δύο mi a3 και τα δύο έχουν αυτό το θέμα. Και γενικά έχω δει στις αξιολογήσεις του ότι πολλά αν όχι όλα το έχουν αυτό. Θα θελα και εγώ να μάθω αν βρεις λύση πως το έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Όχι, είναι αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω, αν δεν ακουμπήσει ή μετακινηθεί το αυτί από τον αισθητήρα εγγύτητας τότε ανάβει η οθόνη με αποτέλεσμα να πατιουνται κουμπιά.. Αν θυμάμαι καλά, έχει αναφερθεί στο νήμα του RN7 ότι, αν βάλεις τη φωτεινότητα στο αυτόματο, το πρόβλημα εξαφανίζεται. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Proximity Sensor Reset/Fix (+Overrider service) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Δεν δουλεύει πάντα αυτή η εφαρμογή, δεν χάνει όμως να δοκιμάσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εναλλακτική του γεματου bloat mx player; ο vlc θα βρίσκει υπότιτλους; ποτέ δεν τα έχω καταφέρει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εναλλακτική του γεματου bloat mx player; ο vlc θα βρίσκει υπότιτλους; ποτέ δεν τα έχω καταφέρει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς γεμάτο bloat ; Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εναλλακτική του γεματου bloat mx player; ο vlc θα βρίσκει υπότιτλους; ποτέ δεν τα έχω καταφέρει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ δεν έχω καταφέρει να βρω εναλλακτική. Έχω δοκιμάσει τον VLC για να δω τις δυνατότητες του και να είναι αυτός ο player που θα προτείνω σε γνωστούς οι οποίοι δεν θέλουν να πληρώσουν για τον MX, και δεν έχω εντυπωσιαστεί. Και όπως σε ρωτάει πιο πάνω και ο Marras, τί εννοείς με το είναι 'γεμάτος bloat'; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=video.player.videoplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εγώ πάντως χρόνια δουλεύω τον mx player και είμαι ευχαριστημένος! Βέβαια λόγω root και AdAway δεν έχω διαφημίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ο mxplayer με ενα απλο system adblock δεν δειχνει καμια διαφημιση. Με τους private dns της adguard που ειμαι δεν βλεπω ποτε διαφημιση. Ο VLC εχει ενα bug με τους υποτιτλους οπου οταν παει να εμφανιστει ο υτποτιτλος κανει ενα μικρο κολλημα (stutter) και ειναι πολυ εμφανες αν βαλεις να δεις μια 4Κ ταινια. Στον mxplayer παλι ολα παιζουν χωρις κολληματα κι εχεις και την δυνατοτητα αν το βαλεις στο HW+ να εχεις και audio boost μεχρι και 200%. Το κακο του mxplayer ειναι απο τοτε που αλλαξε εταιρεια εχει india exclusive features. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Το κακο του mxplayer ειναι απο τοτε που αλλαξε εταιρεια εχει india exclusive features. Τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Τι είναι αυτό? Κατι extras μονο για Ινδους οπως games, κατι ποντους που μαζευεις, κατι για σειρες. Γενικα συνεχεια μπαινουν κατι προσθετα που ειναι μονο για Ινδια. Δεν ξερω αν εμφανιζονται αν βαλεις χωρα Ινδια στο κινητο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Τον Mx τον έχω αγορασμένο και δεν έχει τίποτα από αυτά που λέτε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Τον Mx τον έχω αγορασμένο και δεν έχει τίποτα από αυτά που λέτε. Για τον free μιλάμε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Εγώ έχω τον απλό εδώ και χρόνια, δεν τον δουλεύω πολύ, αλλά ποτέ δεν είδα διαφημίσεις ή Bloat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts