Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο κύριος λόγος που απέρριψα το bluemail (παρόλο που είναι από τα πιο όμορφα προγράμματα) ήταν ότι ενώ με έναν λογαριασμό υποστήριζε αναφορά ανάγνωσης, που για εμένα στο εταιρικό mail είναι απαραίτητο, όταν πρόσθετα και τους άλλους λογαριασμούς (Google, Yahoo, Office 365, Exchange) δεν λειτουργούσε η αναφορά σε κανέναν.

Επίσης, στην κατανάλωση μπαταρίας έδειχνε μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης από το nine. Μόνο γι' αυτά προτίμησα το nine, με κυριότερο λόγο την αναφορά ανάγνωσης. Σχετικά με το Aqua mail, η αναφορά ανάγνωσης λειτουργούσε κανονικά, αλλά ο λογαριασμός Exchange που έχω, και είναι λογαριασμός ασφαλείας, δεν μπορούσε να σεταριστεί. Τελικά με το nine λειτουργούν όλα όπως τα θέλω.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι σημαντικό να ξέρουμε τη διαφορά που οδηγεί κάποιον σε αλλαγή εφαρμογής και όχι μόνο να λέμε τι χρησιμοποιούμε νομίζω. Προσωπικά έχω μείνει πλήρως ευχαριστημένος με το bluemail αλλά δεν έχω την απαίτηση αναφοράς ανάγνωσης.

Σίγουρα είναι με πληρωμή; εμένα μου το βγάζει τζάμπα

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ότι κατάλαβα, γιατί το έβαλα να δω αν μπορώ να σετάρω το εταιρικό μου μαιλ, είναι free για δύο εβδομάδες και μετά αν σου αρέσει το πληρώνεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το aqua mail και το nine είναι τα καλύτερα. Είναι με χρέωση, αλλά έχουν ό,τι ρύθμιση μπορείς να φανταστείς. Υποστηρίζουν και την αναφορά ανάγνωσης. Χρόνια είχα το aqua mail, αλλά τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ το nine γιατί έχω έναν ασφαλή εταιρικό λογαριασμό που δεν ρυθμιζόταν με το aqua. Επίσης το aqua δεν έχει Ελληνικό μενού, ενώ το nine έχει. Αφού έχεις αρκετούς λογαριασμούς, μην λυπηθείς τα χρήματα που ζητούν, τα αξίζουν. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα προγράμματα mail.

Συγγνώμη για την ίσως "χαζή" ερώτηση αλλά nine εννοείς αυτή την εφαρμογή φίλε μου...??

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninefolders.hd3

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. :)

Life is a trip......

Better do it on a motorcycle.

Πιο explorer προτείνεται;;;;

Είδα ότι τον ES FILE explorer τον έχουν πλέον με συνδρομή.

Θέλω να έχει backup /restore settings και να μπορώ να βάλω google drive , dropbox, onedrive, και το ps3 kai wdtv live ktl.

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ότι κατάλαβα, γιατί το έβαλα να δω αν μπορώ να σετάρω το εταιρικό μου μαιλ, είναι free για δύο εβδομάδες και μετά αν σου αρέσει το πληρώνεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά τις 2 εβδομάδες free πληρώνεις κάτι εφάπαξ και το αγοράζεις ή θέλει κάποια μηνιαία συνδρομή;

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

solid explorer;

Θέλω να έχει backup /restore settings και να μπορώ να βάλω google drive , dropbox, onedrive, και το ps3 kai wdtv live ktl.

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ

Τι συνδρομή; Υπάρχει ο pro επί πληρωμή. Δεν έχει κάποια άλλη συνδρομή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop.pro&hl=el

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ

SOLID EXPLORER

Αλλά τι backup θέλεις;

Explorer είναι όχι τηλεκοντρόλ.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι συνδρομή; Υπάρχει ο pro επί πληρωμή. Δεν έχει κάποια άλλη συνδρομή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop.pro&hl=el

Sent from my iPad using Tapatalk

Για το nine έλεγα εγώ. Sorry

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ευχαριστώ

File Manager Plus.

Πολύ καλός με δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στο pc σου από το κινητό. Γενικά έχει πολλά θετικά και για free αξίζει να τον ψάξεις.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Καλησπερα στην παρεα. Θελω να κανω τα εξης:

Οταν ερχομαι στο σπιτι μου οπου και συνδεομαι αυτοματα στο wifi, να μπαινει αυτοματα σε λειτουργια πτησης η συσκευη.Το ιδανικο θα ηταν να μην κλεινει το wifi οταν μπαινει σε πτηση αλλα αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο. Και μετα,το αντιστροφο,δηλαδη οταν φευγω απο το wifi του σπιτιου μου, να απενεργοποιειται η λειτουργια πτησης. Δεν ειμαι root.

Μιας και φαινεται λιγο δυσκολο αυτο, μια καλη εφαρμογη για να χρησιμοποιω προγραμμα με βαση το οποιο θα μπαινει/βγαινει η λειτουργια πτησης οπως το προγραμματισω?

Βάλε το tasker. Κάνει ότι ζητάς και πολλά παραπάνω!

Καλησπερα στην παρεα. Θελω να κανω τα εξης:

Οταν ερχομαι στο σπιτι μου οπου και συνδεομαι αυτοματα στο wifi, να μπαινει αυτοματα σε λειτουργια πτησης η συσκευη.Το ιδανικο θα ηταν να μην κλεινει το wifi οταν μπαινει σε πτηση αλλα αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο. Και μετα,το αντιστροφο,δηλαδη οταν φευγω απο το wifi του σπιτιου μου, να απενεργοποιειται η λειτουργια πτησης. Δεν ειμαι root.

Μιας και φαινεται λιγο δυσκολο αυτο, μια καλη εφαρμογη για να χρησιμοποιω προγραμμα με βαση το οποιο θα μπαινει/βγαινει η λειτουργια πτησης οπως το προγραμματισω?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Φαινεται εξαιρετικη αν κρινω απο τα σχολια. Ευχαριστω πολυ

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται, προσοχή απλά στο θέμα της ασφάλειας των mail clients. Εγώ για τον εταιρικό λογαριασμό που βλέπω μέσω vpn έχω μείνει με το (παρατημένο) samsung focus, γιατί δεν έβρισκα clients που α) να μην λειτουργούν cloud servers και β) να διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά στοιχεία μένουν αποθηκευμένα στο κινητό και μόνο.

Για όποιον έχει όρεξη, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ:

https://androidforums.com/threads/email-which-apps-keep-it-private.935578/

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Έχω το aqua mail με 3 λογαριασμούς gmail,otenet,Hotmail

Από πού βάζουμε την αναφορά παράδοσης και ανάγνωσης?

Έχω το aqua mail με 3 λογαριασμούς gmail,otenet,Hotmail

Από πού βάζουμε την αναφορά παράδοσης και ανάγνωσης?

Πηγαίνεις Settings / Manage accounts / επιλέγεις τον λογαριασμό / Options / Composing and sending και τικάρεις το Request read receipt. Για να λειτουργεί θα πρέπει να το υποστηρίζει και ο συγκεκριμένος λογαριασμός email

Πηγαίνεις Settings / Manage accounts / επιλέγεις τον λογαριασμό / Options / Composing and sending και τικάρεις το Request read receipt. Για να λειτουργεί θα πρέπει να το υποστηρίζει και ο συγκεκριμένος λογαριασμός email

σ'ευχαριστω φιλε μου

ξερεις ποιοι λογαριασμοι απο τους συγκεκριμενους εχουν?

κι οχι μονο αυτο, θα πρεπει και ο παραληπτης να θελει να στειλει ηθελημενα,

προσωπικα το θεωρω μεγαλη μπουρδα και ποτε δεν στελνω..

σ'ευχαριστω φιλε μου

ξερεις ποιοι λογαριασμοι απο τους συγκεκριμενους εχουν?

το αστείο είναι ότι τώρα που διάβασα το topic το ενεργοποίησα και εγώ, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει :)

Ξέρω σίγουρα ότι Gmail δεν το υποστηρίζει ενώ το Outlook το υποστηρίζει.

Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω θα πρέπει και ο παραλήπτης να αποδεχθεί την αποστολή της επιβεβαίωσης οπότε όντως, η χρησιμότητα του είναι περιορισμένη

Ψαχνω ενα προγραμμα που να καταχωρω τα διαφορα password και προσωπικους αριθμους στον υπολογιστη και να μπορω να τα βλεπω και απο το κινητο. να συγχρονιζεται δηλαδη. Οχι να καταχωρουνται αμεσα οταν προσπαθεις να κανεις login , μονον να τα βλεπω

Βρηκα το 1password , το δουλεψα μερικες μερες, με καλυπτει αλλα ανακάλυψα οτι μετα απο εναν μηνα χρησης θελει μηνιαια συνδρομη 2,99 $

Καποιο αντιστοιχο ελευθερο υπάρχει ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Lastpass... Το έχω σχεδόν χρόνο, με καλύπτει πλήρως και δωρεάν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Εάν εννοείς το Lastpass Password Manager, γιατί θέλει πρόσβαση σε τόσα πολλά;

Ψαχνω ενα προγραμμα που να καταχωρω τα διαφορα password και προσωπικους αριθμους στον υπολογιστη και να μπορω να τα βλεπω και απο το κινητο. να συγχρονιζεται δηλαδη. Οχι να καταχωρουνται αμεσα οταν προσπαθεις να κανεις login , μονον να τα βλεπω

Βρηκα το 1password , το δουλεψα μερικες μερες, με καλυπτει αλλα ανακάλυψα οτι μετα απο εναν μηνα χρησης θελει μηνιαια συνδρομη 2,99 $

Καποιο αντιστοιχο ελευθερο υπάρχει ;

Αν θες κάνε μια δοκιμή στο lastpass

Άργησα

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Εάν εννοείς το Lastpass Password Manager, γιατί θέλει πρόσβαση σε τόσα πολλά;

Θέλω μόνο να τα σημειωνω και να τα βλέπω . Όχι να μου τα προτείνει στις φορμες

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θες κάνε μια δοκιμή στο lastpass

Άργησα

Ναι, θα κάνω . Ευχαριστώ

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II