arxontas2323 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Στα iphone υπαρχει το airdrop...στα android(oreo) εχουμε κατι παρομοιο για γρήγορη μεταφορα αρχειων με αλλη android ή ακομα και ios χωρις να καταναλωνουμε mb!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Στα iphone υπαρχει το airdrop...στα android(oreo) εχουμε κατι παρομοιο για γρήγορη μεταφορα αρχειων με αλλη android ή ακομα και ios χωρις να καταναλωνουμε mb!!Πολλές. Xender, superbeam, send anywhere Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ψάχνω εφαρμογή για μηνύματα, όπου εγώ να στέλνω μέσω ίντερνετ (π.χ. όπως μπορείς να στείλεις μέσα από το λογαριασμό σου στην vodafone) και ο άλλος να το λαμβάνει ως απλό μήνυμα . Χωρίς να χρειάζεται να έχει την ίδια εφαρμογή ή να είναι συνδεμένος σε ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ψάχνω εφαρμογή για μηνύματα, όπου εγώ να στέλνω μέσω ίντερνετ (π.χ. όπως μπορείς να στείλεις μέσα από το λογαριασμό σου στην vodafone) και ο άλλος να το λαμβάνει ως απλό μήνυμα . Χωρίς να χρειάζεται να έχει την ίδια εφαρμογή ή να είναι συνδεμένος σε ίντερνετ. Και το κοστος αποστολης sms πού θα χρεώνεται; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Και το κοστος αποστολης sms πού θα χρεώνεται; Στον αποστολέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Στον αποστολέα. Στην εφαρμογη ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο προβλήμα με την εφαρμογή του instagram; Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν ανανεώνεται η ροή σε xiaomi mi note 3. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο προβλήμα με την εφαρμογή του instagram; Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν ανανεώνεται η ροή σε xiaomi mi note 3. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε εμένα μια χαρά δουλεύει για την ώρα σε Huawei P9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ψάχνω εφαρμογή για μηνύματα, όπου εγώ να στέλνω μέσω ίντερνετ (π.χ. όπως μπορείς να στείλεις μέσα από το λογαριασμό σου στην vodafone) και ο άλλος να το λαμβάνει ως απλό μήνυμα . Χωρίς να χρειάζεται να έχει την ίδια εφαρμογή ή να είναι συνδεμένος σε ίντερνετ. Δες το dosms (dosms.eu), έχει και σελίδα για να στέλνεις αλλά και εφαρμογή, με κόστος 4.6c ανά sms. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο προβλήμα με την εφαρμογή του instagram; Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν ανανεώνεται η ροή σε xiaomi mi note 3. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ίδιο και σε μένα. Δεν φορτώνουν καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Σε μενα κολλανε καποιες ιστορίες στο 3ο δευτερο αλλα αμα κανεις μπροστα-πισω την παίζει μετα... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Το ίδιο και σε μένα. Δεν φορτώνουν καν!Κατάλαβα μάλλον κάποιο προβλήμα έχει η τελευταία ενημέρωση γιατί προχτές που έκανε ενημέρωση άρχισαν τα κόλπα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ψάχνω εφαρμογή για μηνύματα, όπου εγώ να στέλνω μέσω ίντερνετ (π.χ. όπως μπορείς να στείλεις μέσα από το λογαριασμό σου στην vodafone) και ο άλλος να το λαμβάνει ως απλό μήνυμα . Χωρίς να χρειάζεται να έχει την ίδια εφαρμογή ή να είναι συνδεμένος σε ίντερνετ.Όλες οι εφαρμογές για VOIP κάνουν αυτό που θες. Ψάξε για mobilevoip ή freevoipdeal και δες τι χρεώσεις παίζουν. Κόστος για Ελλάδα: 0.073€/sms Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Eνημερωτικά....το adaway έβγαλε αναβάθμιση μετά από 1,5 χρόνο. και με changelog αυτό : Add support for ChainFire's SuperSU "bind sbin" systemless mode - by PerfectSlayer Improve systemless activation error handling - by PerfectSlayer Improve su location detection - by tstaylor7 Update Mongoose webserver - by MrRobinson Replace CyanogenMod references by LineageOS - by experience7 Update translations - by Mattter, mission712, ThomasSmallert and muzena Fix translation attributes - by Vankog Fix Magisk 15.x support - by pec0ra Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Eνημερωτικά....το adaway έβγαλε αναβάθμιση μετά από 1,5 χρόνο. AdAway v3.3 (61) https://f-droid.org/packages/org.adaway/ AdAway v3.3-180307 https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδιά τελικά το greenify αξίζει να το έχουμε στις συσκευές μας σε Όχι root συσκευές; κάνει δουλειά; Γιατί πραγματικά στο LG V10 που το έχω με έχει σπάσει τα νεύρα... αργεί να ξεκλειδώσει την οθόνη με δακτυλικό αποτύπωμα κλείνει εφαρμογές όποτε θέλει και τα λοιπά.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλησπερα. Εχω κατεβάσει κάποια βίντεο κλιπ απο youtube.Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για μετατροπή βίντεο κλιπ σε αρχεία ηχου Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Για block διαφημίσεων σε μη root συσκευές, έχετε κάτι να προτείνετε;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλησπερα. Εχω κατεβάσει κάποια βίντεο κλιπ απο youtube.Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για μετατροπή βίντεο κλιπ σε αρχεία ηχουYouTube Downloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Για block διαφημίσεων σε μη root συσκευές, έχετε κάτι να προτείνετε;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://blokada.org ,αυτό καλο είναι Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εγώ αν και είμαι premium στο adguard, χρησιμοποιώ το block this.Κοβει παντού και νομίζω ότι καταναλώνει λιγότερη μπαταρία Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Παιδιά τελικά το greenify αξίζει να το έχουμε στις συσκευές μας σε Όχι root συσκευές; κάνει δουλειά; Γιατί πραγματικά στο LG V10 που το έχω με έχει σπάσει τα νεύρα... αργεί να ξεκλειδώσει την οθόνη με δακτυλικό αποτύπωμα κλείνει εφαρμογές όποτε θέλει και τα λοιπά.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως κάνει δουλειά, ειδικά στην μπαταρία, βέβαια έχω πληρώσει και κλείνει τις περισσότερες εφαρμογές που του έχω βάλει και χειροκίνητα για να τις κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Νομίζω πως κάνει δουλειά, ειδικά στην μπαταρία, βέβαια έχω πληρώσει και κλείνει τις περισσότερες εφαρμογές που του έχω βάλει και χειροκίνητα για να τις κλείνει.Θα το τσεκάρω λίγο και θα σου πω ξανά.. δουλειά κάνει απλά δυσλειτουργεί το κινητό μαζί του. όταν κλείνω την οθόνη κλείνει τις εφαρμογές που το έχω βάλει με αποτέλεσμα εκείνη την ώρα αν θέλεις να το ξανά ανοίξεις να αργεί.. το δε δακτυλικό αποτύπωμα με το greenify είναι μαρτύριο. Φυσικά αν η συσκευή μου ήταν root θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Καλησπέρα ,στο χζ1 που πήρα ,στις κλήσεις που κάνω/δέχομαι το εικονίδιο των επαφών το βγάζει σε πολύ μικρό πλαίσιο .Στο προηγούμενο μου κινητό (ζ5) το έβγαζε σε όλη σχεδόν την οθόνη ...Δε θυμάμαι αν είχα περάσει εφαρμογή κι ούτε μπορώ να βρω κάποια εφαρμογή μέσα στο παλιό μοι κινητό ..'εχετε να προτείνετε κάποια ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Καλησπέρα ,στο χζ1 που πήρα ,στις κλήσεις που κάνω/δέχομαι το εικονίδιο των επαφών το βγάζει σε πολύ μικρό πλαίσιο .Στο προηγούμενο μου κινητό (ζ5) το έβγαζε σε όλη σχεδόν την οθόνη ...Δε θυμάμαι αν είχα περάσει εφαρμογή κι ούτε μπορώ να βρω κάποια εφαρμογή μέσα στο παλιό μοι κινητό ..'εχετε να προτείνετε κάποια ;; Μήπως η οθόνη είναι ενεργή όταν σε παίρνουν?Δοκίμασε να έχεις κλειστή την οθόνη και πάρε τηλέφωνο το κινητό σου από κάποιον άλλον και μάλλον θα σου βγάλει την φωτογραφία του σε όλη την οθόνη. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts