Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις αρκετές επιλογές, andyroid, android emulator μέσω VMware η boot από ISO..

Κατέβασα το andyroid και γενικά φαίνεται να δουλεύει μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ όμως να πληκτρολογήσω, και χωρίς πληκτρολόγηση γίνεται άχρηστο! :wacko:

Το δεύτερο που λες δεν κατάλαβα πώς ακριβώς και τι!

Edit: Ok, δουλεύει ττο πληκτρολόγιο. Αλλά κολλάει απίστευτα...

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Με το helium backup μπορώ να σώσω μια εφαρμογή στο Dropbox από τη μια συσκευή και να τη επαναφέρω σε άλλη συσκευή. Γίνεται το ίδιο με το titanium και πώς; Ενεργοποιήσα το Dropbox στις ρυθμίσεις αλλά τι άλλο κάνω; Δεν με ρώτησε να συνδεθεί πάντως.....

Υπάρχει στο schedules επιλογή sync to dropbox ή Google drive ή ότι άλλο έχεις ρυθμίσει. Εγώ το κάνω αυτόματα μετά από το scheduled εβδομαδιαίο backup. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος για τη μια εφαρμογή που θέλεις...

Υπάρχει εφαρμογή που να μου λέει ποιες κεραίες εταιριών κινητής τηλεφωνίας έχω κοντά μου και σε τι αποσταση?

Π.χ. Vodafone Στα 700m, wind Στα 900m. Με ενδιαφέρει για τις καίριες των εταιριών κ όχι για τις μικροκαιρεες που τοποθετούν μερικοί στις ταράτσες τους για να ενισχύσουν το σήμα στο σπιτι τους.

Υπάρχει η εφαρμογή opensignal που σου δείχνει διάφορα για κεραίες και το σήμα.

Επίσης πριν λίγο κατέβασα την full έκδοση του foldersync από το Amazon δωρεάν. Όποιος ενδιαφέρεται ας τρέξει

Xiaomi Mi4

Πριν μερικές μέρες απαντήθηκε...

Θέλω να εκτυπώσω τις επαφές που έχω στο Note 3. Υπάρχει εφαρμογή που το εκτελεί σωστά ή πρέπει να το κάνω μέσω υπολογιστή , κι αν ναι πως γίνεται ;

Αυτό έχω εγώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printershare

Έχω εκτυπώσει πολλά πράγματα μέσω wifi, χωρίς τη χρήση υπολογιστη.

Έχει δυνατότητα να εκτυπώσει και επαφές, αλλά δεν το 'χω δοκιμάσει για να σου πω αποτέλεσμα!

Xiaomi Mi4

Παιδιά μια απορία για το Appstore του Amazon

Όταν κατεβάζουμε κάποιο από τα ''free app of the day'' τα έχουμε και μελλοντικά δωρεάν στις συσκευές μας?

Παρεπιπτόντως σήμερα μέσα σε πολλά άλλα έχει και τα Business Calendar Pro και FolderSync

Edited by salmador

Παιδιά μια απορία για το Appstore του Amazon

Όταν κατεβάζουμε κάποιο από τα ''free app of the day'' τα έχουμε και μελλοντικά δωρεάν στις συσκευές μας?

Παρεπιπτόντως σήμερα μέσα σε πολλά άλλα έχει και τα Business Calendar Pro και FolderSync

Για πάντα ισχύουν, σαν να τα αγόρασες.

Έχουν αναφερθεί στο θέμα των προσφορών εδώ και μέρες οι καινούριες προσφορές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κατέβασα το andyroid και γενικά φαίνεται να δουλεύει μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ όμως να πληκτρολογήσω, και χωρίς πληκτρολόγηση γίνεται άχρηστο! :wacko:

Το δεύτερο που λες δεν κατάλαβα πώς ακριβώς και τι!

Edit: Ok, δουλεύει ττο πληκτρολόγιο. Αλλά κολλάει απίστευτα...

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για Mac περισσότερα καθώς το τρέχω σε PC και σε εμένα δουλεύει πολύ καλά.. Στείλε τους ένα email αν θες. Για emulation μέσω VMware, κατεβάζεις το vmware και μετά ψαχνεις για κάποιο torrent η site που έχει κάποιο android image για το VMware. Αν μπλεχτεις με το setup υπάρχουν άπειρα sites που εξηγούν με λεπτομέρειες τι πρεπει να κανεις..

Γεια σασ παιδια..προτεινετε μια εφαρμογη για κατεβασμα απο γιουτιουμπ..ειχα το youtube downloader αλλα δν μου δουλευει τωρα..καποια αλλη??

Α κ επισησ πωσ θα απεγκαταστησω το προαναφερομενο προγραμμα εφοσον δεν ηταν καταβασμενο απο το play??

Ευχαριστω πολυ...

Γεια σασ παιδια..προτεινετε μια εφαρμογη για κατεβασμα απο γιουτιουμπ..ειχα το youtube downloader αλλα δν μου δουλευει τωρα..καποια αλλη??

Α κ επισησ πωσ θα απεγκαταστησω το προαναφερομενο προγραμμα εφοσον δεν ηταν καταβασμενο απο το play??

Ευχαριστω πολυ...

Tubemate ...http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android (να το κάνεις update συχνά ...)

Εάν δεν βλέπεις το πρόγραμμα που έχεις κατεβάσει...ρυθμίσεις ...διαχείριστης εφαρμογών...όλα ...βρίσκεις το όνομα του προγράμματος ...κατάργηση

Yπρχει πουθενα το camscanner ή το scanbot?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Yπρχει πουθενα το camscanner ή το scanbot?

Στο Play Store.

Σε περίπτωση που γίνει ξανά, με οποιονδήποτε τρόπο, αναφορά σε πειρατικό λογισμικό, θα υπάρξουν και οι ανάλογες κυρώσεις.

Ρε παιδια, εχω δοκιμασει 2-3 world clock εφαρμογες, και παρα τους πειραματισμους και τα σεταρισματα, εξακολουθουν να μου δειχνουν ολες τις ωρες σε διαφορα μερη του κοσμου, 1h μπροστα απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα!

Πχ αν τωρα ειναι η ωρα 14.00 στην Ελλαδα, μου δειχνει οτι ειναι 15.00! Ομοιως και τα υπολοιπα ρολογια.

Μπορει καποιος να με βοηθησει να κατεβασω ενα world clock που να δειχνει σωστα;

(offline εννοειται-σιγα μη δωσω νετ για να μου δειξει την πλεον στατικη πληροφορια...την ωρα)

Yπαρχει και στο Appstore

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρε παιδια, εχω δοκιμασει 2-3 world clock εφαρμογες, και παρα τους πειραματισμους και τα σεταρισματα, εξακολουθουν να μου δειχνουν ολες τις ωρες σε διαφορα μερη του κοσμου, 1h μπροστα απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα!

Πχ αν τωρα ειναι η ωρα 14.00 στην Ελλαδα, μου δειχνει οτι ειναι 15.00! Ομοιως και τα υπολοιπα ρολογια.

Μπορει καποιος να με βοηθησει να κατεβασω ενα world clock που να δειχνει σωστα;

(offline εννοειται-σιγα μη δωσω νετ για να μου δειξει την πλεον στατικη πληροφορια...την ωρα)

Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει σωστά την τοποθεσία σου? Θα πρέπει να έχεις UTC (ή GMT) +2 (πχ ώρα Αθήνας). Εάν έχεις καρφώσει ώρα χωρίς απόκλιση από τον 1ο μεσημβρινό, θεωρεί ότι είσαι UTC+0, επομένως όλες οι άλλες ώρες είναι μετατοπισμένες. Υποψιάζομαι ότι είναι μόνο μία ώρα λόγω χειμερινής ώρας.

Μήπως δεν έχεις ρυθμίσει σωστά την τοποθεσία σου? Θα πρέπει να έχεις UTC (ή GMT) +2 (πχ ώρα Αθήνας). Εάν έχεις καρφώσει ώρα χωρίς απόκλιση από τον 1ο μεσημβρινό, θεωρεί ότι είσαι UTC+0, επομένως όλες οι άλλες ώρες είναι μετατοπισμένες. Υποψιάζομαι ότι είναι μόνο μία ώρα λόγω χειμερινής ώρας.

Μα σου λεω. Βαζω 'Αθηνα'. Χρειαζεται να πω κατι αλλο;

Οντως η 1 ωρα διαφορα κι εγω υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με την 'χειμερινη'.

Αλλα και τι να λεει; Δεν πρεπει αυτο να το 'ξερει' η εφαρμογη;

Δεν βρισκω λυση.

Παιδια έχει κάποιο θέμα το google play Η μόνο σε μένα δεν κατεβάζει εφαρμογές εδώ και μιση ώρα και δεν κάνει upbate σε εφαρμογές?

Και εμένα τώρα που μπήκα δεν κατεβάζει

Edit: Μόλις κατέβασε.

Μια πλήρης φόρτιση.

Και εμένα τώρα που μπήκα δεν κατεβάζει

Edit: Μόλις κατέβασε.

Τώρα έφτιαξε και σε μένα!

Μια ακόμα ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή autometelt. Έχω φτιάξει μερικά rules που με βολεύουν αλλά μου πετάνε κάτι ειδοποιήσεις στην μπάρα επάνω και με ενοχλούν. Πως αλλάζει αυτο? Το είχα κάνει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως[ATTACH]58443[/ATTACH] [ATTACH]58444[/ATTACH]

Πάω το show rule popup Και επιλέγω "ΝΟ" Αλλά πάλι μου τα πετάει.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Μια ακόμα ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή autometelt. Έχω φτιάξει μερικά rules που με βολεύουν αλλά μου πετάνε κάτι ειδοποιήσεις στην μπάρα επάνω και με ενοχλούν. Πως αλλάζει αυτο? Το είχα κάνει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως[ATTACH]58443[/ATTACH] [ATTACH]58444[/ATTACH]

Γιατί δεν σημαίνει popup στα Ελληνικά την ειδοποίηση που θες εσύ να βγάλεις από την μπάρα ειδοποιήσεων.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί δεν σημαίνει popup στα Ελληνικά την ειδοποίηση που θες εσύ να βγάλεις από την μπάρα ειδοποιήσεων.

Οπως λέγεται Τελως πάντων!! Κάπως το είχα κάνει παλιότερα και δεν μου τα έβγαζε αυτα

αν πας στην διαχειριση εφαρμογων και βρεις την εφαρμογη,κατω απο το ονομα της εχει ενα κουτακι επιλεγμενο και ειναι για τις ειδοποιησεις της εφαρμογης....ξετσεκαρε το.

Μα σου λεω. Βαζω 'Αθηνα'. Χρειαζεται να πω κατι αλλο;

Οντως η 1 ωρα διαφορα κι εγω υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με την 'χειμερινη'.

Αλλα και τι να λεει; Δεν πρεπει αυτο να το 'ξερει' η εφαρμογη;

Δεν βρισκω λυση.

Δεν εννοώ τοποθεσία στο world clock, αλλά στις ρυθμίσεις ώρας την ζώνη (timezone). Θα πρέπει να είναι επιλεγμένο GMT+2, ώστε να κάνει σωστά την αναγωγή από την ώρα του τηλεφώνου στις άλλες ζώνες.

Καλησπέρα. Ξέρει κανένας ποια είναι η πιο σταθερή εκδοση του facebook messanger? Γιατί όσο Πάει και περισσότερα κολλήματα. Πιο παλιά ηταν αρκετα πιο γρήγορη αλλά δεν ξέρω ποιο version ηταν το καλύτερο !

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II