Jump to content

Nidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    248
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nidis

  1. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά. (σαν τρίτη επιλογή μπορεί να μπει και το mi 9 T pro) Ποιο θα μου προτείνατε; Αξίζουν τα 100 ευρω επιπλέον για το oneplus; Μπαταρία αφού θα βγάζουν μια μέρα βαριάς χρήσης δεν με νοιάζει.
  2. Από εχθες το βράδυ το κινητό φορτίζει μόνο με αργή φόρτιση. Ενώ έχω ενεργοποιημένη την γρήγορη φόρτιση μου λέει 5:30 ώρες μέχρι πλήρη φόρτιση.
  3. Καλησπέρα παίδες, Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω μπαταρία για το συγκεκριμένο κινητό. Η μπαταρία έχει σαν χαρακτηρηστικά 3.8v 2000mAh p/n 5834003865
  4. Καλημέρα παιδες, Κάτοχος s7 απο προχθές. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου ρύθμιση για να μπορώ να κάνω αναζήτηση στον dialer και ελληνικά ονόματα. Έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Πρέπει να βάλω άλλον dialer?
  5. Ευχαριστώ πολύ παίδες για τις απαντήσεις. Παράγγειλα το s7 :)
  6. Και εγώ προς το s7 καταλήγω. Σαν κατοχος xiaomi mi4 ειμαι συνεχεια 3G λόγω της 800αρας. Δεν εχω εμεπειρία από 4G :P Η χρήση που κάνω είναι φωτογραφίες, gps tracker, παιχνίδια, ιντερνετ
  7. Παίδες καλημέρα! Ειμαι σε άμεση αναζήτηση συσκευής. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά. Ποιο να επιλέξω; Είμαι αρκετά απαιτητικός χρήστης.
  8. Καλή επιτυχία!!! Πολύ καλό τηλέφωνο!
×
×
  • Create New...