GUZGUN Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Adaway, adfree. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Οπως ειπε και ο vriz27 πρεπει να εισαι ρουτ, οποτε ειτε με το mybackup pro ειτε με το mybackup root σου δινει την δυνατοτητα να παρεις και τα data... ειμαι ρουτ,αλλα οταν πηγαινω στα δεδομενα,ποιο κουτακι πρεπει να κλικαρω για να παρω data απο τα παιχνιδια μου;το ειχα κανει καποτε,αλλα δεν θυμαμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με ποια εφαρμογή σταματάμε τις διαγημισεις,? Πρέπει να είσαι ρουτ όμως για να τις χρησιμοποιήσεις Adaway, adfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπόν ψάχνω δοκιμασμένη πρόταση εφαρμογής με Profiles σε στυλ Myprofiles ή Llama που να δουλεύει όμως καλά με Lollipop. Πχ το Llama δεν αλλάζει το προφίλ ήχου από αθόρυβο σε κανονικό και δεν κλείνει το 3g όταν γυρνάω σπίτι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπόν ψάχνω δοκιμασμένη πρόταση εφαρμογής με Profiles σε στυλ Myprofiles ή Llama που να δουλεύει όμως καλά με Lollipop. Πχ το Llama δεν αλλάζει το προφίλ ήχου από αθόρυβο σε κανονικό και δεν κλείνει το 3g όταν γυρνάω σπίτι. Δοκίμασες το TASKER? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ειμαι ρουτ,αλλα οταν πηγαινω στα δεδομενα,ποιο κουτακι πρεπει να κλικαρω για να παρω data απο τα παιχνιδια μου;το ειχα κανει καποτε,αλλα δεν θυμαμαι.... αν εισαι ρουτ κατα την εγκατασταση του Mybackup θα πρεπει να σε ρωτησε αν θελεις να ενεργοποιησεις/ επιτρεψεις να εχει ρουτ προσβαση, αν πατησες ναι τοτε οταν πας για μπακαπ πρεπει να σου δινει τις παρακατω επιλογες: εφαρμογες εφαρμογες & Data και αρχεια (κλησεις μνμτ κλπ) εννοειται διαλεγεις το 2ο και τσεκαρεις τις εφαρμογες σου αν δεν σου βγαζει αυτες τις επιλογες, κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση (μπορει να μην του εδωσες δικαιωμα ρουτ οταν το εβαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δοκίμασες το TASKER? Κάποιοι που έχουν δοκιμάσει το TASKER και το E-ROBOT, αν μπορoύν να πουν ποιο είναι πιο εύχρηστο και με τα λιγότερα bugs? Με παραξενεύει που το TASKER δεν έχει trial version στο Play Store (μία που κατέβασα από web κόλλαγε σε Galaxy S4). Πως θα αγοράσεις κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις καν τι κάνει και πώς το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια το τελευταιο gmail ρουφαει την μπαταρια η μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια το τελευταιο gmail ρουφαει την μπαταρια η μου φαινεται? Το έχω διαπιστώσει 2 εβδομάδες τώρα και το ξήλωσα. ..έλεγα μπας και έφταιγε που είχα cm και γιαυτό δεν το σχολίασα. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αυτό το θέμα με το facebook να με βγάζει αυτομάτως στην κορυφή κάθε φορά που έρχεται μια νέα δημοσίευση έχει γίνει ιδιαίτερα εκνευριστικό.. έχει βρεθεί κάποια λύση γι'αυτό; Κάποια ρύθμιση ίσως; Μου το κάνει συνέχεια σε 2 κινητά και σε πολλές Ρομ. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ σαν εφαρμογή.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Το έχω διαπιστώσει 2 εβδομάδες τώρα και το ξήλωσα. ..έλεγα μπας και έφταιγε που είχα cm και γιαυτό δεν το σχολίασα. .. ανα μπραβο ρε φιλε ... και λεω κατι δεν παει καλα με το κινητο μου .. τρωει ξήλωμα τωρα ... Edited November 25, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ΔΕΝ....ΔΕΝ.....ΔΕΝ.....!!!!:lol: http://s15.postimg.org/4wlahxjjf/Screenshot_2014_11_25_14_43_12.png imageupload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δοκίμασες το TASKER? Όχι, γιατί το θεωρώ πολύ πολύπλοκο για κάτι τόσο απλό που θέλω. παιδια το τελευταιο gmail ρουφαει την μπαταρια η μου φαινεται? Κανένα τέτοιο πρόβλημα στο N4 με 5.0 Όποιος πιστεύει ότι φταίει το Gmail για την μπαταρία, ας ανεβάσει screenshot από τα battery statistics για να δούμε. Αλλιώς είναι απλά διαίσθηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια το τελευταιο gmail ρουφαει την μπαταρια η μου φαινεται? Δεν τη βλέπω την εφαρμογή καν μέσα στη λίστα με αυτές που μου κάνουν wakelocks!!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 αν εισαι ρουτ κατα την εγκατασταση του Mybackup θα πρεπει να σε ρωτησε αν θελεις να ενεργοποιησεις/ επιτρεψεις να εχει ρουτ προσβαση, αν πατησες ναι τοτε οταν πας για μπακαπ πρεπει να σου δινει τις παρακατω επιλογες: εφαρμογες εφαρμογες & Data και αρχεια (κλησεις μνμτ κλπ) εννοειται διαλεγεις το 2ο και τσεκαρεις τις εφαρμογες σου αν δεν σου βγαζει αυτες τις επιλογες, κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση (μπορει να μην του εδωσες δικαιωμα ρουτ οταν το εβαλες. εχω δωσει δικαιωμα ρουτ.τελικα εφταιγε πως στις ρυθμισεις ειχε ξετσεκαριστει η επιλογη για μπακαπ δεδομενων.σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 παιδια το τελευταιο gmail ρουφαει την μπαταρια η μου φαινεται? Είδα ότι μου τρώει τη μπαταρία όταν έβαλα τον Yahoo μου και τον live μου. Τους ξήλωσα και όλα καλά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 και μενα το gmail δεν ρουφαει καθολου μπαταρια! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αυτό το θέμα με το facebook να με βγάζει αυτομάτως στην κορυφή κάθε φορά που έρχεται μια νέα δημοσίευση έχει γίνει ιδιαίτερα εκνευριστικό.. έχει βρεθεί κάποια λύση γι'αυτό; Κάποια ρύθμιση ίσως; Μου το κάνει συνέχεια σε 2 κινητά και σε πολλές Ρομ. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ σαν εφαρμογή.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 και μενα το gmail δεν ρουφαει καθολου μπαταρια! Επιβεβαιώνω έχοντας δύο gmail , έναν yahoo και έναν hotmail . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μπορούμε να έχουμε πάνω από ένα λογαριασμό evernote συνδεδεμένο? Έχω ένα της δουλειάς και ένα προσωπικο ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να είσαι ρουτ όμως για να τις χρησιμοποιήσεις Αν είσαι root δεν έχει διαφημισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μπορούμε να έχουμε πάνω από ένα λογαριασμό evernote συνδεδεμένο? Έχω ένα της δουλειάς και ένα προσωπικο ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είσαι root δεν έχει διαφημισεις? Αν είσαι ρουτ μόνο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αν είσαι ρουτ μόνο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το adaway Είμαι , κάποιο λινό για να δω ποιο λέτε γιατί έχει διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Είμαι , κάποιο λινό για να δω ποιο λέτε γιατί έχει διαφορα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το έχω διαπιστώσει 2 εβδομάδες τώρα και το ξήλωσα. ..έλεγα μπας και έφταιγε που είχα cm και γιαυτό δεν το σχολίασα. .. Και όμως έχετε δίκιο... το έσβησα και συνήλθε το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 To gmail ρουφάει μπαταρία γιατι δεν έχει push λειτουργιά για τους λογαριασμούς εκτός gmail .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts