KostasTigra Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τωρα το κινητο αναψε, μπαινει κανονικα μεσα στο UI αλλα το ΙΜΕΙ του ειναι 0049.... και σιριαλ ναμπερ 00000..ουτε δικτυο πιανει... τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τωρα το κινητο αναψε, μπαινει κανονικα μεσα στο UI αλλα το ΙΜΕΙ του ειναι 0049.... και σιριαλ ναμπερ 00000..ουτε δικτυο πιανει... τωρα; διαβασε και πιο κατω λεει πως να βαζεις ΙΜΕΙ και σιριαλ ναμπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasTigra Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Διστιχως δε δουλεψε τιποτα... Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα ... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Διστιχως δε δουλεψε τιποτα... Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα ... :-( Αν δεν έχεις μηδενίσει counter κανε το ,περνά και την official που είναι για την συσκευή σου και πήγαινε το στο service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasTigra Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 το θεμα ειναι οτι δε μηδενιζει...παει μεχρι 1 οχι 0... αλλο και αυτο παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αν έχεις custom recovery δεν μηδενίζει. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλησπερα! Σχετικα με την 4.3 που θα δουν σε καποιους μηνες πιθανοτατα τα απλα s3 (στην Ελλαδα παντα μιλαμε), υπαρχει περιπτωση να την δουμε και μεις στο ιδιο χρονικο διαστημα, η θα πρεπει να περασουν καποιοι μηνες ακομα βαση της κυκλοφοριας του lte απο το απλο s3? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα! Σχετικα με την 4.3 που θα δουν σε καποιους μηνες πιθανοτατα τα απλα s3 (στην Ελλαδα παντα μιλαμε), υπαρχει περιπτωση να την δουμε και μεις στο ιδιο χρονικο διαστημα, η θα πρεπει να περασουν καποιοι μηνες ακομα βαση της κυκλοφοριας του lte απο το απλο s3? Δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να σου απάντηση με σιγουριά ,λογικά δεν θα περάσει αρκετό διάστημα μέχρι να κάνει την εμφάνιση της και στο LTE. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Hello παίδες. Εχω ενα 9305 και σήμερα διαπίστωσα ένα καμένο πιξελ. Το έχω πάρει τον Μάιο το κινητό. Ξέρετε αν μπαίνει σε εγγύηση; Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το 4g σημα. Επειδη κατα καιρους αλλαζω rom, θα πρεπει να ξαναενεργοποιω με καποιο τροπο μεσω του παροχου μου τις ρυθμισεις του 4g? Διαγραφονται μετα απο μια τετοια διαδικασια (αλλαγης rom) η παραμενουν οι ρυθμισεις? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά το προτείνετε για αγορά.?? Απο κολλήματα πώς πάμε..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδιά το προτείνετε για αγορά.?? Απο κολλήματα πώς πάμε..?? Ποια κολληματα?:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ποια κολληματα?:p Aυτό ήταν μια ιδανική απάντηση για εμένα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Aυτό ήταν μια ιδανική απάντηση για εμένα.. :) Όντως το 9305 δεν κολαει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδιά καλημέρα.. Εχει ο κουμπάρος μου ενα s3 lte και στις επιλογές για δικτυα εχει μονο 2g και lte.. Επειδή το lte δεν είναι δυνατό αναγκάζεται να το εχει σε 2g και πρεπει να το γυρναει καθε φορα..Στο s4 μου εχω και 2g - 3g - 4g. Ειναι σε παλιο firmware,φτιαχνει σε τελευταίο ή σε καποια custom ;; Ευχαριστώ παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδιά καλημέρα.. Εχει ο κουμπάρος μου ενα s3 lte και στις επιλογές για δικτυα εχει μονο 2g και lte.. Επειδή το lte δεν είναι δυνατό αναγκάζεται να το εχει σε 2g και πρεπει να το γυρναει καθε φορα..Στο s4 μου εχω και 2g - 3g - 4g. Ειναι σε παλιο firmware,φτιαχνει σε τελευταίο ή σε καποια custom ;; Ευχαριστώ παιδια!! Μαλλον θα εχει καποια αλλη εκδοση του s3 lte. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Τι εννοείς;; 9305 εχει κανονικά. Απλα φοράει firmware Αυγούστου. Στα τελευταία υπάρχει η επιλογή κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τι εννοείς;; 9305 εχει κανονικά. Απλα φοράει firmware Αυγούστου. Στα τελευταία υπάρχει η επιλογή κανονικά; Υπαρχουν οι εξης επιλογες... LTE/GSM/WCDMA GSM/WCDMA Μονο GSM Μονο WCDMA Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eelinaswraios Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλησπερα παιδια,μου εφεραν το συγκεκριμενο τηλ δωρο απο αγγλια...εχει ελληνικα,ομως ειναι κλειδωμενο και δεν δεχεται ελληνικη καρτα...κατεβασα ενα app απο το play store,εδωσα και 20 ευρω αλλα μου εστειλαν εναν κωδικο που δεν τον δεχεται και απο τοτε δεν εχω απαντηση τους..ξερετε αν υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω?υποψιν δεν μενω αθηνα για να επισκεφτω καποιο καταστημα... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλησπερα παιδια,μου εφεραν το συγκεκριμενο τηλ δωρο απο αγγλια...εχει ελληνικα,ομως ειναι κλειδωμενο και δεν δεχεται ελληνικη καρτα...κατεβασα ενα app απο το play store,εδωσα και 20 ευρω αλλα μου εστειλαν εναν κωδικο που δεν τον δεχεται και απο τοτε δεν εχω απαντηση τους..ξερετε αν υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω?υποψιν δεν μενω αθηνα για να επισκεφτω καποιο καταστημα... ευχαριστω Για δες εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eelinaswraios Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για δες εδώ το εκανα πρωτο πρωτο αυτο αλλα στην επιλογη 9 εμενα δεν μου εχει το (4)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 το εκανα πρωτο πρωτο αυτο αλλα στην επιλογη 9 εμενα δεν μου εχει το (4)... Μάλλον έχεις 4.1.2 Κάνε downgrade σε 4.1.1 και θα το δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eelinaswraios Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μάλλον έχεις 4.1.2 Κάνε downgrade σε 4.1.1 και θα το δεις. ναι,4.1.2 εχω... πως κανω downgrade? δεν ειμαι και τοσο σχετικος...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 ναι,4.1.2 εχω... πως κανω downgrade? δεν ειμαι και τοσο σχετικος...:lol: Στο 2ο ποστ έχει link για την διαδικασία. Εδώ θα βρεις μία 4.1.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eelinaswraios Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Στο 2ο ποστ έχει link για την διαδικασία. Εδώ θα βρεις μία 4.1.1 σ ευχαριστω πολυ φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts