Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια κατα την πρoσωπικη σας εκτιμηση πoτε πιστευεται oτι θα τo δoυμε στα σκρoυτζoμαγαζα η στις αλυσιδες των ελληνικων καταστηματων? Πριν η μετα τo 2013?

Μετα το 2013... λενε για αρχες Γεναρη στην Ελληνικη αργορα... οποτε και για καλυτερη τιμη βαλε 2-3 μηνες... ;) (προσωπικη εκτιμηση)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τo oτι στα media markt γερμανιας θα ειναι διαθεσιμo απo 15/12 (ξερω oτι τωρα ειναι σε pre-order) σημαινει oτι αυτη ειναι η επισημη ημερoμηνια κυκλoφoριας?Εννoω εκτoς ιντερνετ.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Εννοουσα στις καθημερινες δουλειες..!! Εγω προσωπικα οοοοοταν το παρω στα χερια μου θα δω πως θα πηγαινει... και σιγουρα θα τσεκαρω το θεμα CPU...!! Τι νοημα εχει να εχεις ενα GTR και να το πηγαινεις με 40χλμ/ωρα..?!?! :p

μπαταρια,θερμοκρασια,αξιοπιστια. ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μπαταρια,θερμοκρασια,αξιοπιστια. ;)

Για μπαταρια ναι... για θερμοκρασια αμα "αναβει" στο 1,5 δεν ειναι θεματακι...?!?! :/

Βρε Μανθο το μεταφρασμενο playstore θεωρειται store?:lol:

Στο μυαλο μου δεν υπηρχε ουτε καν σαν εννοια

Εντάξει Αργύρη δεν έχεις και άδικο, αλλά αφού έχει τις εφαρμογές ε, store είναι :lol:

Το πιο σωστό το είπε ένας φίλος πιο πάνω, δηλαδή δεν γίνεται να μην πειράξεις το τηλέφωνο, το θέμα είναι το πότε. ΟΚ day 1 ίσως είναι όντως υπερβολικό. Εκτός αν το πάρουμε σε 3 μήνες στα χέρια μας, οπότε τότε δεν θα ειναι ακριβώς day 1 :P

Πάντως κάποια τηλέφωνα είναι πλήρη πλέον σαν λειτουργίες. Παλιότερα αναγκαστικά έπεφτε φλασάρισμα όπως ανέφερε και ο Te_salat. Τώρα στο S3 δεν έχω αγγίξει τίποτα γιατί και βαρέθηκα τα φλασαρίσματα και είναι πλήρες. Τώρα πάλι έχει ξυπνήσει το μικρόβιο με την ανακοίνωση του Ν4!

Το root πάντως δεν θα έπρεπε να θεωρείται καν "πείραγμα". Θα έπρεπε να το δίνουν σαν επιλογή στα developers options απο μόνοι τους οι κατασκευαστές.

Για Ελληνικά καταστήματα, το κόβω από Φλεβάρη και μετά.

What u take is what u give...

Για Ελληνικά καταστήματα, το κόβω από Φλεβάρη και μετά.

Ελα πλακα μας κανεις.... ξερεις τι μαχαιρια δινεις σε εμας που δεν εχουμε κονε στο εξωτερικο...?!! :p:p:cry:

Ελα πλακα μας κανεις.... ξερεις τι μαχαιρια δινεις σε εμας που δεν εχουμε κονε στο εξωτερικο...?!! :p:p:cry:

Εντάξει αυτή είναι η δική μου απασιόδοξη πρόβλεψη, μην τα βάψεις μαύρα από τώρα! :lol:

Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω στο παραπάνω βίντεο. Γνωρίζουμε για το cpu throttling στην συγκεκριμένη συσκευή αλλά εδώ τα πράγματα παραείναι τραβηγμένα. Ήδη στα 14 δευτερόλεπτα του stability test έχει αρχίσει να φρενάρει ο επεξεργαστής ενώ το χειρότερο είναι ότι στα 12 λεπτά στρεσαρίσματος η συσκευή έχει βαρέσει 60 βαθμούς :blink: και σβήνει :worry:

Για λόγους σύγκρισης παρακάτω φαίνεται η επίδοση του Note II στο ίδιο χρονικό σημείο του ίδιου τεστ:

http://img716.imageshack.us/img716/30/screenshot2012113021051.png

Δροσερό και χαλαρά στα 1600 Mhz...

Το Xperia TX μετά απο μια ώρα στρεσαρίσματος:

http://img197.imageshack.us/img197/5884/ajety8y3.jpg

και το Samsung Galaxy S II στα 12 περίπου λεπτά:

http://img835.imageshack.us/img835/1993/screenshot2012113023394.png

Κάτι μου λέει ότι η LG δεν έδωσε και τον καλύτερο εαυτό της κατά την κατασκευή του κινητού.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρόκειται για software ζήτημα. Στα μάτια μου είναι εμφανές ότι η συσκευή δεν ψύχεται σωστά

και αυτό μπορώ να το αποδώσω μοναχά σε κακό σχεδιασμό της μεθόδου ψύξης του επεξεργαστή.

Edited by mindfield
Κώστας

Δεν ξέρω φίλε μου. Εγώ βλέπω 3 άλλες συσκευές να πηγαίνουν μέχρι τους 40 στις ίδιες συνθήκες στρεσαρίσματος.

Και αν δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο δεν θα είχε ρυθμιστεί η συσκευή να κάνει shut down σε αυτή τη θερμοκρασία.

Κώστας

Πολλά μπορουν να συμβαίνουν οταν μια συσκευή ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία.

Συνήθως με κάποια updates διορθωνεται το πρόβλημα όπως εγινε στο Galaxy Sii με το πρωτο update, η απλα μειώνεται όπως εγινε με το HOX που συνεχιζει να ενοχλεί.

Για μενα ηταν ενας απο τους λόγους που το πούλησα. Αντίθετα το Siii που αγόρασα αμέσως μετά δεν ειχε πρόβλημα παρόλο που ο επεξεργαστής ειναι τοποθετημένος σε λάθος σημείο. (Στο κατω μερος οπου η παλάμη μας επιδεινώνει την κατάσταση αφου εμποδιζει τον εξαερισμό).

Τοτε όμως ήταν κατακαλοκαιρο. Οταν τώρα μεσα στον χειμώνα υπαρχουν γκρίνιες φανταστείτε τι θα γινει το καλοκαίρι ακόμα και με browsing.

Περιμένω τα feedback του pik και κάποιων αλλων φίλων. Αλλα οπως εχουν τα πράγματα, αν παρω κάποιο Nexus αυτο θα είναι το Ν10 και μονο απο Αμερική.

Δεν ειναι λυση να ψάχνεις kernels που μετριαζουν ισως την θερμοκρασία αλλά δημιουργούν αλλα θέματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

60 βαθμοί δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο...

Οχι και τιποτα ιδιαιτερο.... εδω ενας i3 desktop αναβει στους 75....!! Εγω θεωρω το 60 υπερβολικο βαθμο...

Στους 36C ριχνει σε 1,2... ισως να ειναι και η απαντηση στο ερωτημα γιατι τοσο φθηνο το κινητο...!! :/

Edited by Dimitris_tz

Το λες τωρα,φυσικα και ειναι θεμα.και για το χέρι του χρήστη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ε όχι και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο!

Το καλοκαίρι με το s3 στις αρχές και το ένιωθα στη παλάμη ζεστό ζεστό ώρες ώρες.

Με 60 βαθμούς αρχίζεις και μαγειρευεις κανονικά!!!

Εγώ πάντως δεν ακούω και τόσο αυτά που γραφοντε γενικά, αντιθέτως περιμ:pένω να το πάρουν οι τυχερ:pουληδες εδώ μέσα (αφού εγώ δε θα μαι απ τους πρώτους) δηλαδή ο φίλος Ευθύμης κ η παρέα οι οποίοι είναι γνώστες, τους γνωρίζουμε και κυρίως δε θα γράψουν ουτε θα πουν αρλουμπες όπως διάφορα που ακούμε κατά καιρούς σε ξένα σάιτ!

Άντε Εύθυμη δώστε feedback στο λαό γιατί με βλέπω να ξαναγυρναω στο note2 με αυτά που διαβάζω

σσ

Καλά αυτός ο opera απ το κινητό ώρες ώρες όπου θέλει βάζει τα smiles!!! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ε όχι και δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο!

Το καλοκαίρι με το s3 στις αρχές και το ένιωθα στη παλάμη ζεστό ζεστό ώρες ώρες.

Με 60 βαθμούς αρχίζεις και μαγειρευεις κανονικά!!!

Εγώ πάντως δεν ακούω και τόσο αυτά που γραφοντε γενικά, αντιθέτως περιμ:pένω να το πάρουν οι τυχερ:pουληδες εδώ μέσα (αφού εγώ δε θα μαι απ τους πρώτους) δηλαδή ο φίλος Ευθύμης κ η παρέα οι οποίοι είναι γνώστες, τους γνωρίζουμε και κυρίως δε θα γράψουν ουτε θα πουν αρλουμπες όπως διάφορα που ακούμε κατά καιρούς σε ξένα σάιτ!

Άντε Εύθυμη δώστε feedback στο λαό γιατί με βλέπω να ξαναγυρναω στο note2 με αυτά που διαβάζω

σσ

Καλά αυτός ο opera απ το κινητό ώρες ώρες όπου θέλει βάζει τα smiles!!! :)

Μάνο μου πρώτα ο Θεός σήμερα θα το έχω κι εγώ κι ο Χαρης.. Ότι βλέπω θα το γράφω φυσικά :)

Καλημέρα σε όλους!!

Οι καλές πλακέτες και τα τσιπάκια θα μπούνε στα OptimusG , η λοιπή σκαρταδούρα στα Νεxus 4. :p

Γιαυτό ρίχνει και τα ρολόγια και σβήνει για ασφάλεια.. ;)

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

Οι καλές πλακέτες και τα τσιπάκια θα μπούνε στα OptimusG , η λοιπή σκαρταδούρα στα Νεxus 4. :p

Γιαυτό ρίχνει και τα ρολόγια και σβήνει για ασφάλεια.. ;)

Και τι είναι οι πλακέτες, καλες και κακές ντομάτες :p

Παιδιά λίγο ψυχραιμία, θα είχε βουηξει το xda

γενικά τα υλικά που είναι φτιαγμένα αυτά τα ηλεκτρονικά (πυρίτιο) είναι φτιαγμένα για να αντέχουν θερμοκρασίες 100 βαθμούς χωρίς πρόβλημα, αρχίζουν να λιώνουν στους 120 βαθμούς, θεωρώ μια θερμοκρασία 40+ βαθμούς νορμαλ για μία μέση χρήση πχ browsing και κάτι παραπάνω για πιο πολύπλοκες διεργασίες όπως gaming, τώρα συγκριτικά δεν έχω κάτσει να δω τις αντίστοιχες θερμοκρασίες απο άλλα κινητά..

Πάντως για να συνοψίσουμε λίγο για εμάς που απλά θέλουμε το N4:

- Μπορείς να το πάρεις από Αμέρικα αν έχεις γνωστό.

- Μπορείς να το πάρεις από Αμέρικα χρησιμοποιώντας ψεύτικη διεύθυνση από sites όπως: http://global-express.us/faq.php

- Μπορείς να κάνεις προ-παραγγελία σε ένα εκ των Media Markt (DE), NegriElectronics (US, FedEx)...

Τέλως μπορούμε να βλέπουμε ενδεικτικά το stock από εδώ: http://www.n4checker.com/

Ξεχνάω κάτι; :rolleyes:

Λοιπόν παιδιά, για να πούμε κάποια σωστά πράγματα...

Έγινε το unboxing του Ευθύμη παρουσία δική μου και του Χάρη...

Εγώ με Note 2 κι έτσι μπορούσαμε να συγκρίνουμε κάποια πράγματα...

Μέχρι λοιπόν ο Ευθύμης να μπει σε λεπτομέρειες, το γενικό πλάνο είναι το εξής:

Το φινίρισμά του είναι άψογο.Δε τρίζει τίποτα και είναι πολύ στιβαρό.

Η οθόνη είναι πολύ καλή με καλή φωτεινότητα.Και έχουμε πει ότι είναι κάτι άλλο απο amoled, αλλά είναι όντως πολύ καλή.

Το wifi δυνατό, στα επίπεδα του Note.

Πολύ smooth.

Σε τεστ θερμοκρασίας (το ίδιο που έκανε ο φίλος παραπάνω) έφτασε τους 40C MAX στα 10' περίπου!Βέβαια μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο επεξεργαστής δεν έτρεχε στο full, αλλά στα 1134.Το ίδιο συμβαίνει και στο τεστ που έτρεξε ο φίλος σε προηγούμενο post.Αντίθετα το Note έφτασε 28C τρέχοντας κανονικά στα 1600.

Το άνοιγμα βαριάς σελίδας στον browser (sport24) ήταν περίπου 2'' πιο αργό απο το Note μετά και απο τις 3-4 προσπάθειες.

Η μπαταρία είναι πολύ νωρίς να κριθεί.

Σε γενικά πλαίσια (τα υπόλοιπα απο τον Ευθύμη και το Χάρη), είναι μια πολύ καλή συσκευή, σίγουρα αξίζει παραπάνω απο τα χρήματα της (απο google store) και δίκαια συγκαταλέγεται στις high end συσκευές παρά τα τόσα αρνητικά που ακούγονται.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Λοιπόν παιδιά, για να πούμε κάποια σωστά πράγματα...

Έγινε το unboxing του Ευθύμη παρουσία δική μου και του Χάρη...

Εγώ με Note 2 κι έτσι μπορούσαμε να συγκρίνουμε κάποια πράγματα...

Μέχρι λοιπόν ο Ευθύμης να μπει σε λεπτομέρειες, το γενικό πλάνο είναι το εξής:

Το φινίρισμά του είναι άψογο.Δε τρίζει τίποτα και είναι πολύ στιβαρό.

Η οθόνη είναι πολύ καλή με καλή φωτεινότητα.Και έχουμε πει ότι είναι κάτι άλλο απο amoled, αλλά είναι όντως πολύ καλή.

Το wifi δυνατό, στα επίπεδα του Note.

Πολύ smooth.

Σε τεστ θερμοκρασίας (το ίδιο που έκανε ο φίλος παραπάνω) έφτασε τους 40C MAX στα 10' περίπου!Βέβαια μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο επεξεργαστής δεν έτρεχε στο full, αλλά στα 1134.Το ίδιο συμβαίνει και στο τεστ που έτρεξε ο φίλος σε προηγούμενο post.Αντίθετα το Note έφτασε 28C τρέχοντας κανονικά στα 1600.

Το άνοιγμα βαριάς σελίδας στον browser (sport24) ήταν περίπου 2'' πιο αργό απο το Note μετά και απο τις 3-4 προσπάθειες.

Η μπαταρία είναι πολύ νωρίς να κριθεί.

Σε γενικά πλαίσια (τα υπόλοιπα απο τον Ευθύμη και το Χάρη), είναι μια πολύ καλή συσκευή, σίγουρα αξίζει παραπάνω απο τα χρήματα της (απο google store) και δίκαια συγκαταλέγεται στις high end συσκευές παρά τα τόσα αρνητικά που ακούγονται.

Για τις ταχυτητες browser και τα δυο κινιτα με τρεχαν με chrome? Γιατι εχω ακουσει οτι ο chrome ειναι γενικα αργος...Ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις!

Για τις ταχυτητες browser και τα δυο κινιτα με τρεχαν με chrome? Γιατι εχω ακουσει οτι ο chrome ειναι γενικα αργος...Ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις!

Εννοείται έτρεχαν με chrome και τα 2.

Θα επανελθουν σύντομα τα παιδιά με αναλυτικές εντυπώσεις μιας και τα λιώνουν τώρα...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

γενικά τα υλικά που είναι φτιαγμένα αυτά τα ηλεκτρονικά (πυρίτιο) είναι φτιαγμένα για να αντέχουν θερμοκρασίες 100 βαθμούς χωρίς πρόβλημα, αρχίζουν να λιώνουν στους 120 βαθμούς, θεωρώ μια θερμοκρασία 40+ βαθμούς νορμαλ για μία μέση χρήση πχ browsing και κάτι παραπάνω για πιο πολύπλοκες διεργασίες όπως gaming, τώρα συγκριτικά δεν έχω κάτσει να δω τις αντίστοιχες θερμοκρασίες απο άλλα κινητά..

Φίλε μου μπορεί να μην κινδυνεύουν οι συσκευές από την θερμοκρασία αφού έτσι κι αλλιώς διακόπτεται η λειτουργία τους, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό όταν κρατάς κάτι τόσο ζεστό.

Το Lumia μου, ζεστενεται στo γρήγορο browsing την ώρα που το Note είναι παγωμένο με την ιδια χρήση.

Τον Ιούνιο με το HOX έκαιγε το χέρι μου και ίδρωνε οταν δούλευα το flipboard και ανοιγα τα link στον browser.

Ελπιζω να μην ειναι ετσι το Ν4. Περιμένω τα παιδιά να μας πουν για τις δοκιμές τους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτό με τις θερμοκρασίες και την απόδοση μένει να διαπιστωθεί αν όντως είναι σοβαρό. Οφείλουμε να τα λέμε όλα. Οταν υπο ίδιες συνθήκες λειτουργίας το Ν4 έχει ~30 βαθμούς κελσίου πάνω είναι πρόβλημα! Και που ρίχνει την ταχύτητα στα 1,2 και πάλι είναι πιο θερμό από άλλα που τρέχουν φουλ και αυτό είναι θέμα. Μένει να εξακριβωθεί.

Καλησπέρα σε όλους!! Έχουμε λοιπόν την συσκευή επιτέλους στα χέρια μας και προσωπικά έχω μείνει άκρως ευχαριστημενος :)

Καταρχήν σαν κατασκευή είναι πάρα πολύ προσεγμένο, με πολύ καλό εμπρός μέρος, η πλάτη με το γνωστό εφέ είναι αρκετά εντυπωσιακή και το περίβλημα ποιοτικό με καλό grip. Προσωπικά δεν μου γλυστραει και δεν μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί εύκολα να ραγισει πίσω.. Ελπίζω να μην κάνω λάθος!!

Η οθόνη είναι άκρως εντυπωσιακή με πολύ καλή φωτεινότητα, άριστα λευκά και μαύρο σαφώς υποδιαστερο από το αντίστοιχο των amoled. Τα χρώματα είναι φυσιολογικά και "ζεστα" και δίπλα σε μία συσκευή όπως το note2 δείχνουν λιγότερο εντυπωσιακά χωρίς όμως να δίνουν την εντύπωση του "ξεπλυμμενου".. Απλά είναι διαφορετικά και όχι τόσο κορεσμένα. Πολύ καλή αίσθηση δίνει το touch και γενικά η αίσθηση του zero gap αφού νομίζεις ότι τα δάκτυλά σου πατάνε πάνω στο περιεχόμενο κι όχι στο γυαλί. Επίσης είναι αρκετά ελαφρύ στο χέρι και εύκολο να το βολεψεις αφού είναι ελάχιστα πιο βαρύ από το s3 και πραγματικά ελάχιστα πιο μικρό σε μήκος & πλάτος (λιγάκι πιο παχύ αλλά όχι σε σημείο να το σκεφτείς καν)

Είναι παντού γρήγορο και snappy σε πρωτόγνωρο μαλιστα σημείο. Όλες οι εφαρμογές ανοίγουν ακαριαία και δεν υπάρχει η παραμικρή αίσθηση ή εντύπωση lagging. Οι εφαρμογές εγκαθίσταται πάρα πολύ γρήγορα, ο dialer ακαριαιος, δεν ξέρω τι άλλο να πω :p

Όπως είπε και ο Ηλίας δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα θερμοκρασίας. Ακόμα και με συνεχή εγκατάσταση εφαρμογών ώστε να επαναφέρω δεν το νοιώθω πάρα χλιαρό. Επίσης τρέξαμε και το τεστ όπως είπε και ο Ηλίας και δεν πήγε πάνω από 40°C. Δεν έτρεχε στην μέγιστη συχνότητα για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω. Πάντως σε σχέση με το τεστ που είδαμε το πρωί καμιά απολύτως σχέση αφού η συσκευή μου απλά δεν έχει θέμα με αύξηση θερμοκρασίας κτλ.

Για κάμερα και μπαταρία δεν μπορώ να έχω άποψη ακόμα. Η μπαταρία δείχνει να πέφτει με τους ρυθμούς του s3 (στο stability test είδα μεγάλη πτώση αλλά δεν είχε να κάνει με φυσιολογική χρηση). Επίσης το ηχείο μας άφησε ικανοποιημενους αλλά ήταν σαφώς κατώτερο από το "πειραγμενο" όμως του note2 που έχει ο Ηλίας :p

Να πω ότι το έχω αφήσει στοκ ώστε να μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου σε αυτή την κατάσταση και από εβδομάδα περνάω τα δικά μου :)

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά