aroutis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Note 2 και ξερό ψωμί... :D Tώρα αν ντε και καλά πρέπει να απαντήσω στο συγκεκριμένο poll και αφού δεν έχει None of the above, η συγκριση μεταξύ των δύο κατά τη ταπεινή μου γνώμη ειναι τσόντα υπέρ του Nokia 920. α. Που πας ρε καραμήτρο με 4" οθόνη το 2012; β. Που πας ρε καραμήτρο με όλα τα κλειδώματα του Θεού εν έτει 2012; γ. Που πας ΩΡΕ καραμήτρο με τέτοιες τιμές με αυτό τον ανταγωνισμό; Φυσικά, όχι ότι το 920 είναι τέλειο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το βάρος, εν τέλει και το Note μου στα 183 γρ. παίζει, σιγά τα ωά. Ασχετα βέβαια από το γεγονός, ότι το Note 2 ειναι 5,3 ιντσες αντί για 4,7.. αλλά αντε να το παραβλέψουμε. Αυτό που δεν μου αρέσει ειναι το design του, και φυσικά δεν μου αρέσει το WP8. Αλλά μεταξύ iOS - το πλέον βαρετό mobile os- και WP8 , ε ναι, προτιμώ το 2ο. Οχι ότι θα χρησιμοποιούσα κανένα από τα 2! Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Διαγράφηκαν εκτός θέματος ποστ. Δεν είναι εδώ το θέμα μας τι γίνεται σε άλλα forum. Παραμείνετε on topic, please. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Δυσκολη αποφαση. Και τα δυο λειτουργικα μου ειναι αδιαφορα με μια κλιση προς το iOS ως πιο ωριμο λειτουργικο. Οποτε θα ψηφισω με βαση την εξωτερικη, υποκειμενικη εμφανιση. Εκει κερδιζει το Lumia λογω ομορφων χρωματων και περισσοτερων επιλογων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 κανένα από τα δύο. αν μου χάριζαν όποιο από τα δύο ήθελα, i*&%$e γιατί θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα όταν το έδινα σφραγισμένο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Galaxy S III δαγκωτό! :p Εννοείται Lumia. Οθόνη Φωτογραφική μηχανή Bluetooth 32gb (αλλά πιο φθηνά από το μήλο) Πιο γρήγορος επεξεργαστής... (ε ναι, αφού είναι :p ) Windows 8 (που άρχισαν να μ'αρέσουν από τότε που τα έβαλα στο pc) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (δεν είναι remotecontrol) Πιστεύω όμως παιδιά ότι η σωστή σύγκριση θα ηταν μεταξύ ενός iphone5 και ενός S III ή Note2 (ακόμα καλύτερα). άρα δεν θα ήταν σωστή μιας και ψήφισες Lumia.άρα είναι αυτονόητη η νίκη του Samsung με τα λεγομενα σου :P Ψηφίζω Lumia 920.πρώτον για τον σχεδιασμό του.πρώτο κρητίριο για μένα σε οτιδήποτε.δεύτερον όλα τα υπολοιπα που με κεινουν συνεχως το ενδιαφερον κατι που δεν μου εκανε το Iphone για τους λογους του οτι γνωριζουμε πια τι μπορει να προσφερει και με αυτο με κουραζει είτε εχει περισσότερες δυνατότητες.αυτά :) Edited November 13, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosath Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Ρε παιδια εδω ειναι ενα φορουμ για τα τηλεφωνα με Android/Windows κλπ λειτουργικα συστηματα.Δεν παιζει να κερδισει ποτε το iPhone.Ειναι σαν να βαζει το ιδιο ερωτημα το iphonehellas. Τελος παντων εγω ψηφισα iphone ασχετα αν εχω ηδη παραγγειλει Android.Οχι πως ειμαι δυσαρεστημενος αλλα θελω να παιξω και δω με τα ματια μου και τα αλλα συστηματα. Οσο για την φωτογραφικη μηχανη που αναφερθηκε παραπανω μεχρι στιγμης το 5αρι εχει την καλυτερη.Ψαξτε λιγο στο Νετ και θα βρειτε αξιοπιστα φωτογραφικα τεστ.Μεχρι στιγμης εχει την καλυτερη καμερα σε σχεση με HTC One X+Galaxy SIII. Mε το Lumia ακομη δεν εχει τεσταριστει. Εγώ έψαξα στο Νετ, εσύ; http://www.engadget.com/2012/09/26/lumia-920-low-light-shootout/ Nokia Lumia 920 - Καλύτερο σε ανάλυση οθόνης, ταχύτητα απόκρισης, 60fps οθόνη, super sensitive (χρήση ακόμη και με γάντια), φυσικά τα WP8 και κάτι που δεν το πρόσεξα σε καμία απάντηση: NFC! Edited November 13, 2012 by kosath Παράθεση kosath :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 920 γιατι είναι Nokia Μπράβο ρε φιλαράκι...Αυτο ακριβώς!!! 920 δαγκωτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syngi Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Iphone 5. Τελεια χρωματα στην οθονη, πολυ καλυτερο hardware, πιο μικρο και πολυ πιο ελαφρυ, πληρες ενοποιημενο οικοσυστημα με το πιο πλουσιο περιεχομενο σε μουσικη, ταινιες, apps, βιβλια κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Εχοντας δει μόνο απο video το Lumia (αρα δεν εχω τεκμηριωμένη άποψη) και εχοντας ζήσει (επειδή το είχα) το iPhone 3G και τα iPhone 4/4S (απο κολητό) θα πω το Lumia. Εχει καλύτερο Hardware, οθόνη και ενα λειτουργικό, που μπορεί να είναι "νεο", αλλά συγκριτικά με το iOS (που εδω και 3-4 χρόνια είναι ιδιο ασχετα με πόσα updates κάνει) με κάνει να το προτιμώ. Η αλήθεια ειναι αυτή.θέλει ανανέωση και το iphone,κακά τα ψέμματα.το ios ειναι απαράλλαχτο από το 07 πού παρουσιάστηκε. Όχι ότι τα wp τα έχω και πιο πάνω,δεν με χουν πείσει ακόμα,μπορεί να ειναι smooth ,πως να μην ειναι άλλωστε αφού οι σοβαρές εφαρμογές πού κυκλοφορούν γι αυτά ειναι μετρημένες οπότε τι να του περάσει κανείς ώστε να το καραφορτωσει,επίσης πέρα από το φτωχό market το μενού τους,η διάταξη τους ειναι χύμα και μονότονη χωρίς εικονίδια.για τα tiles OK,παλεύονται επιεικώς. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 920 λόγω νοκια και κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 NOKIA LUMIA 920 και από εμένα. το βρίσκω απλά πολύ καλύτερο συνολικά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 και απο μενα lunmni, η Apple εχει κουρασει και δεν λεει να κανει ριζικες αλλαγες. Προτιμαει την πεπατημενη και συνεχιζει θεωροντας οτι θα πουλαει παντα σαν τρελη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Αν και φανατικός νοκιακιας και συγκεκριμένα της θρυλικής σειράς e ......θα προτίμησω το iPhone 5 γιατί εδώ και ένα χρόνο που είμαι κάτοχος του 4s .....πιστεύω ότι το iOS είναι ένα λειτουργικό που σου κάνει αυτά που θες απροβληματιστα..... Οσο για την παρουσιάση του iPhone 5.....εδώ πιστεύω ότι ισχύει αυτό που λέμε ....ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά μόνο στα σημεία!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ψηφισα Iphone γιατι απλα το ΝΟΚΙΑ δεν ειναι κινητο (με αυτο το βαρος και τον ογκο) αν απεναντι στο μηλο ηταν το ative s τοτε θα ψηφιζα WP8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 πες μου ενα λογο γιατι να παρω ιφον Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 πες μου ενα λογο γιατι να παρω ιφον ξεπλενεις πιο γρηγορα μαυρο χρημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 920 φυσικά γιατί είναι τηλέφωνο, κάμερα, gps και γενικά εργαλείο για οτιδήποτε σου χρειάζεται εκτός σπιτιού. Το...άλλο βασικά είναι status symbol και μετά όλα τ' άλλα. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) δεν εχεις δουλεψει iphone αλλα ξερεις οτι δεν αξιζει γιατι ειναι και ακριβο και θα παιρνες lumia 920 το οποιο κανει 860 δολαρια..μαλιστα........ Άρε μπαγάσα μόνο 410 δολλάρια έπεσες έξω... Nokia Lumia 920, $450 @ AT&T no commitment (χωρίς συμβόλαιο) Που δεν υπαρχει μεσα στην συσκευασια και το πληρωνεις εξτρα... Στις περισσότερες αγορές (Αγγλία, Αμερική που ξέρω σίγουρα) δώρο ο ασύρματος φορτιστής. Και το νόημα της επαγωγικής φόρτισης δεν είναι να είσαι σπίτι και να φορτίζεις αντί με φορτιστή με καλώδιο με τον ασύρματο (άλλωστε κι αυτος καλώδια έχει). Το νόημα είναι να κάθομαι στην καφετέρια/εστιατόριο/αεροδρόμιο και τσουπ να φορτίζω το κινητό ακουμπώντας το στο τραπέζι. Ήδη έχουν συναφθεί συμφωνίες με αλυσίδες εστιατορίων και αεροδρόμια. Edited November 13, 2012 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Λοιπόν ημουν χρηστης Iphone 4s το πουλησα για να αγορασω απο περιεργεια να δω και την αλλη ναυαρχιδα το galaxy s3! ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! IOS VS ANDROID σημειωσατε 1 forever! το android οτι και να κανει δεν προκειται να φτασει ποτε το IOS! σαν κατοχος του galaxy s3 σημειωνω: το κινητο lagarei παρα πολυ η οθονη πληρως ψευτικη αποδοση, τα χρωματα της τελειως ψευτικα! τα εικονιδια απαραδεκτα καθολου στυλιστικα και μοντερνα! το 4s δεν lagare πουθενα και σε τιποτα ολα γινοντουσαν απλα λιτα και απεριτα φωτογραφιες κορυφαιες στυλιστικα το ios ειναι μοντερνο τελεια εικονιδια! η αισθηση της αφης οταν πατας την οθονη ειναι αψογη(σε σχεση με το galaxy που παταγες δυο και τρεις φορες κατι)το μονο κακο για μενα ηταν οτι επρεπε να ηταν 4,3 η οθονη! και με 1 πυρηνα το ios παει σφαιρα και τα τετραπυρηνα android πανε σαν χελωνες! ποιοτητα κατασκευης σαν το iphone δεν υπαρχει πουθενα! και στην τελικη οτι πληρωνεις περνεις! κλαιω τα λεφτα μου πραγματικα που αγορασα android! ουτε apple boy ειμαι ουτε τιποτα κοιταω τον ανταγωνισμο aplo! Edited November 13, 2012 by Popheart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Λοιπόν ημουν χρηστης Iphone 4s το πουλησα για να αγορασω απο περιεργεια να δω και την αλλη ναυαρχιδα το galaxy s3! ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! IOS VS ANDROID σημειωσατε 1 forever! το android οτι και να κανει δεν προκειται να φτασει ποτε το IOS! σαν κατοχος του galaxy s3 σημειωνω: το κινητο lagarei παρα πολυ η οθονη πληρως ψευτικη αποδοση, τα χρωματα της τελειως ψευτικα! τα εικονιδια απαραδεκτα καθολου στυλιστικα και μοντερνα! το 4s δεν lagare πουθενα και σε τιποτα ολα γινοντουσαν απλα λιτα και απεριτα φωτογραφιες κορυφαιες στυλιστικα το ios ειναι μοντερνο τελεια εικονιδια! η αισθηση της αφης οταν πατας την οθονη ειναι αψογη(σε σχεση με το galaxy που παταγες δυο και τρεις φορες κατι)το μονο κακο για μενα ηταν οτι επρεπε να ηταν 4,3 η οθονη! και με 1 πυρηνα το ios παει σφαιρα και τα τετραπυρηνα android πανε σαν χελωνες! ποιοτητα κατασκευης σαν το iphone δεν υπαρχει πουθενα! και στην τελικη οτι πληρωνεις περνεις! κλαιω τα λεφτα μου πραγματικα που αγορασα android! ουτε apple boy ειμαι ουτε τιποτα κοιταω τον ανταγωνισμο aplo! Να υποθέσω δεν επιλέγεις το Νοκια επειδή δεν σου αρέσει το Android :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Στις περισσότερες αγορές (Αγγλία, Αμερική που ξέρω σίγουρα) δώρο ο ασύρματος φορτιστής. Και το νόημα της επαγωγικής φόρτισης δεν είναι να είσαι σπίτι και να φορτίζεις αντί με φορτιστή με καλώδιο με τον ασύρματο (άλλωστε κι αυτος καλώδια έχει). Το νόημα είναι να κάθομαι στην καφετέρια/εστιατόριο/αεροδρόμιο και τσουπ να φορτίζω το κινητό ακουμπώντας το στο τραπέζι. Ήδη έχουν συναφθεί συμφωνίες με αλυσίδες εστιατορίων και αεροδρόμια. Άμα το υιοθετήσουν όλοι οι κατασκευαστές και διαδοθεί αυτή η τεχνολογία τότε σίγουρα θα το δούμε σε χώρους εστίασης. Κάθε τραπεζάκι θα έχει και μια βάση (αν δεν είναι ολόκληρο το τραπέζι φορτιστής ;)) για να φορτίζεις την φορητή σου συσκευή. Τι πιο ωραίο και πρακτικό. Επίσης μεγάλο προτέρημα είναι ότι μπορείς να χειρίζεσαι την οθόνη και με γάντι. Εδώ ίσως να φαίνεται περιττό, που δεν είναι, αλλά για ρωτήστε από κεντρική Ευρώπη και πάνω και σε άλλες χώρες που έχουνε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες Edited November 13, 2012 by Johnious13 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Λοιπόν ημουν χρηστης Iphone 4s το πουλησα για να αγορασω απο περιεργεια να δω και την αλλη ναυαρχιδα το galaxy s3! ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! IOS VS ANDROID σημειωσατε 1 forever! το android οτι και να κανει δεν προκειται να φτασει ποτε το IOS! σαν κατοχος του galaxy s3 σημειωνω: το κινητο lagarei παρα πολυ η οθονη πληρως ψευτικη αποδοση, τα χρωματα της τελειως ψευτικα! τα εικονιδια απαραδεκτα καθολου στυλιστικα και μοντερνα! το 4s δεν lagare πουθενα και σε τιποτα ολα γινοντουσαν απλα λιτα και απεριτα φωτογραφιες κορυφαιες στυλιστικα το ios ειναι μοντερνο τελεια εικονιδια! η αισθηση της αφης οταν πατας την οθονη ειναι αψογη(σε σχεση με το galaxy που παταγες δυο και τρεις φορες κατι)το μονο κακο για μενα ηταν οτι επρεπε να ηταν 4,3 η οθονη! και με 1 πυρηνα το ios παει σφαιρα και τα τετραπυρηνα android πανε σαν χελωνες! ποιοτητα κατασκευης σαν το iphone δεν υπαρχει πουθενα! και στην τελικη οτι πληρωνεις περνεις! κλαιω τα λεφτα μου πραγματικα που αγορασα android! ουτε apple boy ειμαι ουτε τιποτα κοιταω τον ανταγωνισμο aplo! Μάλλον ειχες το Galaxy mini γιατι αυτα που λες δεν στέκουν ουτε υπαρχουν.:p Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Άμα το υιοθετήσουν όλοι οι κατασκευαστές και διαδοθεί αυτή η τεχνολογία τότε σίγουρα θα το δούμε σε χώρους εστίασης. Κάθε τραπεζάκι θα έχει και μια βάση (αν δεν είναι ολόκληρο το τραπέζι φορτιστής ;)) για να φορτίζεις την φορητή σου συσκευή. Τι πιο ωραίο και πρακτικό. Επίσης μεγάλο προτέρημα είναι ότι μπορείς να χειρίζεσαι την οθόνη και με γάντι. Εδώ ίσως να φαίνεται περιττό, που δεν είναι, αλλά για ρωτήστε από κεντρική Ευρώπη και πάνω και σε άλλες χώρες που έχουνε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες Εγω θα πω οτι το δευτερο σκελος ειναι πιο ουσιαστικο αν μπορει να χρησιμοποιηθει με οποιοδηποτε γαντι και οχι με μαλλινο μονο. Σκεψου ποσοι ανθρωποι οδηγουν μηχανακι και φορανε γαντια το χειμωνα. Οσο για την φορτιση σε τραπεζακι...πραγματικα πιστευεις οτι μπορουμε να δουμε κατι τετοιο στην Ελλαδα ωστε να μας νοιαζει? Και αν βγει μεχρι να το υιοθετησουν ολες οι καφετεριες,μπαρ,φαγαδικα θα εχουν βγει οι ευκαμπτες οθονες για να μην πω η τηλεμεταφορα. :p Καλο τρικ απο την νοκια αλλα ανουσιο προς το παρον αλλα και βραχυπροθεσμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Λοιπόν ημουν χρηστης Iphone 4s το πουλησα για να αγορασω απο περιεργεια να δω και την αλλη ναυαρχιδα το galaxy s3! ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! IOS VS ANDROID σημειωσατε 1 forever! το android οτι και να κανει δεν προκειται να φτασει ποτε το IOS! σαν κατοχος του galaxy s3 σημειωνω: το κινητο lagarei παρα πολυ η οθονη πληρως ψευτικη αποδοση, τα χρωματα της τελειως ψευτικα! τα εικονιδια απαραδεκτα καθολου στυλιστικα και μοντερνα! το 4s δεν lagare πουθενα και σε τιποτα ολα γινοντουσαν απλα λιτα και απεριτα φωτογραφιες κορυφαιες στυλιστικα το ios ειναι μοντερνο τελεια εικονιδια! η αισθηση της αφης οταν πατας την οθονη ειναι αψογη(σε σχεση με το galaxy που παταγες δυο και τρεις φορες κατι)το μονο κακο για μενα ηταν οτι επρεπε να ηταν 4,3 η οθονη! και με 1 πυρηνα το ios παει σφαιρα και τα τετραπυρηνα android πανε σαν χελωνες! ποιοτητα κατασκευης σαν το iphone δεν υπαρχει πουθενα! και στην τελικη οτι πληρωνεις περνεις! κλαιω τα λεφτα μου πραγματικα που αγορασα android! ουτε apple boy ειμαι ουτε τιποτα κοιταω τον ανταγωνισμο aplo! Γούστα είναι αυτά άσχετα ότι δεν συμφωνώ με την άποψη σού Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μάλλον ειχες το Galaxy mini γιατι αυτα που λες δεν στέκουν ουτε υπαρχουν.:p θες να μου πεις οτι δεν κολλαει ? θες να σου φερω παραδειγματα?? εχεις ανοιξει την εφαρμογη youtube και οταν πας να πληκτρολογησεις πατας τα πληκτρα και συνηδητοποιει το κινητο μετα απο λιγο τι πατησες να γραψεις στην αναζητηση? 2.επαφες μετα απο πενηντα ωρες ανοιγουν 3. εκει που εισαι σε καποια εφαρμογη σου πεταει ξαφνικα η εφαρμοφη ταδε διακοπηκε. 4.η αναζητηση παλι στον explorer κανει lag απειρες φορες και καθυστερει να εμφανισει τι πατας?? 5. οταν πας απο την κεντρικη στο menu να βλεπεις για λιγο κενη οθονη και μετα απο λιγο να εμφανιζονται οι εφαρμογες?η το αντιθετο απο τα widget στις εφαρμογες σου εχω και αλλα,και μην μου πεις οτι η οθονη δεν κανει τα χρωματα να δειχνουν ψευτικα και οτι φοντο βαζεις να στο δειχνει ελαφρως pixeliasmeno σου εχω απειρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts