dvlax56 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) η miui αν και έχει δικό της κινητό το xiaomi , βγάζει rom για τα περισσότερα κινητά αν έχει και Ελληνικά , θα είναι super edit @panandreas , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348784&page=87 η όποιος έχει ασχοληθεί , ποια rom έχει τα λιγότερα σφάλματα ? Edited June 6, 2014 by dvlax56 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psolord Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 αν κάποιος δοκίμασε την 4.5.9 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5597-4-5-30-UNOF-Newman-N2-miuiandroid-com/#files ας μας πει , η Ελληνική γλώσσα είναι σε καλά επίπεδα ? το gps σωστό , πιάνει γρήγορα ? αυτό ισχύει για το newman n2 ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 η είναι μόνο για συσκευές mtk ? και ότι άλλο έχετε δοκιμάσει ........... edit η miui πήρε τα καλά απο android και iphone και έκανε την miui rom Αν και την έβαλα, δεν τη έψαξα καθόλου. Μόλις είδα πρόβλημα με την 64GB external SD έφυγε με τη μία. Δυστυχώς έχω πρόβλημα και με την ROM που έχω τώρα, οπότε θα ξαναπροσπαθήσω με την 4.5.30 κάποια στιγμή, μήπως δεν κατέβηκε σωστά και έβγαζε error. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε άλλη έκδοση Framaroot , και όοοοταν μπορείς πες μας εντυπώσεις. Μετά από κάμποσες προσπάθειες με την 192, τελικά ρουταρίστηκε. Η rom φαίνεται πολύ καλή μέχρι στιγμής και πάει σφαίρα, αλλά δυστυχώς έχω άλλο πρόβλημα τώρα με το Titanium. Κολλάει μόλις κάνει restore 1-2-3 εφαρμογές. Καμιά φορά μπορεί να κάνει restore όλο το γκρουπ που έχω επιλέξει, γιατί αναγκαστικά το κάνω σε μικρά γκρουπάκια για να το ελέγχω. Έχω δοκιμάσει direct + indirect mode, έχω αλλάξει το που θα στέλνει τις εφαρμογές, δηλαδή εσωτερική, εξωτερική, από όπου ήταν το προηγούμενο backup και άσε το android να αποφασίσει, αλλά ότι και να επιλέξω κολλάει. Η σημαντική διαφορά αυτής της rom με την προηγούμενη, είναι ότι σαν SD card βλέπει την εσωτερική μνήμη του κινητού και όχι την εξωτερική όπως έκανε η προηγούμενη. Νομίζω όμως ότι το Titanium θα προσπέρναγε κάτι τέτοιο. Άλλωστε στο προηγούμενο restore που είχα κάνει είχε καταφέρει ακριβώς το ανάποδο χωρίς πρόβλημα. Δηλαδή το LG 4X είχε τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη και έκανα restore στην εξωτερική του Newman με τη rom που είχε τότε, χωρίς πρόβλημα. Σημειώσατε ότι αν προσπαθήσω να κάνω move εφαρμογής από την εσωτερική στην εξωτερική, κολλάει και πάλι. Δηλαδή κάτι απλό. Angry birs ας πούμε ή οτιδήποτε. Δεν το μεταφέρει. Αντιθέτως το Appmgr3 (App2SD) τις μεταφέρει μια χαρά. Έχω κάνει ήδη δύο πλήρη wipes. Η πλάκα είναι ότι αυτή ROM φαίνεται να είναι η καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει. λολ Ιδέες? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psolord Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Τώρα που το ξανασκέφτηκα, ένα απλό decompress δείχνει αν το zip της rom είναι χαλασμένο και το 4.5.30 που είχα κατεβάσει ήταν μια χαρά. Απλά δεν του αρέσει το CWM μάλλον? :worry: Πως βάζουμε TWRP στο Newman, ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvlax56 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 το 4 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5380498#post5380498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Σκεφτομαι να αγοράσω ενα φορτιστή για το κινητό ποιον απο τους δυο ? 1) Universal EU 5V 2A Micro Port USB Cable Charger for Tablet http://www.banggood.com/Universal-EU-5V-2A-Micro-Port-USB-Cable-Charger-For-Tablet-p-69530.html 2) Universal 5V 3A Micro USB Cable EU Standard Charger For Tablet http://www.banggood.com/Universal-5V-3A-Micro-USB-Cable-EU-Standard-Charger-For-Tablet-p-69693.html Μήπως ο 3A θα φορτίζει γρηγορότερα αλλά θα μειώνει τη ζωή της μπαταρίας σε σχέση με τον 2Α που θα φορτίζει ποιο αργά ? Edited June 6, 2014 by timeout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Προτίμησε κάποιον με 1Α έξοδο, είναι το ιδανικό για τη συσκευή σου και για την διάρκεια ζωής της μπαταρία της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το paypal δέχτηκε το claim πλήρης αποζημίωση + μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Ειναι θεμα ROM το εχουμε πει χιλιάδες φορες...Βαλτε μια ics και αφηστε το κινητο να στρώσει... +1.Εγώ πέρασα την Xtreamer_joyz-ics_3.6.18 και μετά από 3-4 φορτίσεις το κινητό δουλεύει μια χαρά.Εκτός από το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvlax56 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 +1.Εγώ πέρασα την Xtreamer_joyz-ics_3.6.18 και μετά από 3-4 φορτίσεις το κινητό δουλεύει μια χαρά.Εκτός από το gps. έβαλα και το faster gps , αλλά αργεί πάνω από 12 λεπτά για να βρει δορυφόρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psolord Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εμένα ρε παιδιά, ότι ρομ έχω βάλει, βρίσκει 6-8 δορυφόρους σε λιγότερο από ένα λεπτό. Δεν πρέπει να είναι θέμα software. Κάποιες συσκευές πρέπει να έχουν θέμα με το hardware. Γενικά πάντως από ότι βλέπω, κάθε Newman N2 και κάθε ROM, παράγει μια ξεχωριστή προσωπικότητα! Το κινητό μας είναι ζωντανό! :p ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- btw βγήκε MIUI 4.6.6 για όποιον ενδιαφέρεται! Θα προσπαθήσω να την βάλω έτσι από περιέργεια να δω αν θα μπεί, διότι η 4,5,30 έβγαζε error 7 με το CWM. Από όσες ROMS έχω βάλει πάντως, έχω παρατηρήσει ότι όσες έχουν σαν default SD card την εξωτερική, τείνουν να έχουν κάμποσο lag. Και πιθανότατα δεν φταίει η κάρτα μου, μιας και είναι UHS-1. Ίσως φταίει το πλήθος των εφαρμογών που βάζω, διότι δεν έχω ανταλλακτικό!:lol: Επίσης κάτι άλλο περίεργο που παρατήρησα, είναι ότι σε μερικές roms, το CPUz αναφέρει μνήμη 1GB και σε άλλες 794MB. Εντελώς συμπτωματικά, αυτές που έχουν 1GB, είναι και αυτές που έχουν σαν default SD card την εσωτερική και φυσικά τρέχουν και ταχύτερα. Μπορεί απλά να αλλάζει ο τρόπος αναφοράς. Δηλαδή η μνήμη που λείπει να είναι reserved για την GPU και απλώς να αλλάζει ο τρόπος που αναφέρει ο κάθε kernel το τι βλέπει. Γενικά αυτό το κινητάκι έχει γίνει ένα μεγάλο Android σχολείο για μένα, που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με CWM, Kernels, Customιες κλπ. Για κάποιον που ήθελε απλά να κάνει τη δουλειά του πάντως, άστα να πάνε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το paypal δέχτηκε το claim πλήρης αποζημίωση + μεταφορικά. Τα μεταφορικά τα είχες ζητήσει ξεχωριστά ή μαζί με το dispute του κινητού; εγώ πήρα μόνο τα λεφτά του κινητού παρ'οτι σαν απόδειξη αποστολής είχα στείλει στο paypal την απόδειξη των μεταφορικών. Δεν τα ζήτησα όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deschain Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 μετα απο πόσες μερες σου δέχτηκε το αίτημα το paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Τα μεταφορικά τα είχες ζητήσει ξεχωριστά ή μαζί με το dispute του κινητού; εγώ πήρα μόνο τα λεφτά του κινητού παρ'οτι σαν απόδειξη αποστολής είχα στείλει στο paypal την απόδειξη των μεταφορικών. Δεν τα ζήτησα όμως... το paypal δεν πληρωνει μεταφορικα.... ο πωλητης αν θελει στα επιστρεφει μεσω paypal...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Συνέβει κάτι περίεργο. Έκανα claim στο Paypal και αποφάσισαν υπερ μου. Έστειλα το τηλέφωνο πίσω και έστειλα και φωτογραφίες στο Paypal στην ενότητα Supporting Documents - Files (σαν αποδεικτικά στοιχεία). Από το Pandawill μου απάντησαν με email ότι έλαβαν το δέμα από το ταχυδρομείο και μου ζήτησαν να κλείσω την υπόθεση , πράγμα που δεν έκανα. Σήμερα μου ήρθε email από το paypal ότι η υπόθεση μου έκλεισε γιατί το tracking number είναι invalid. Μϊα από τις φωτογραφίες είχε το tracking number όπως μου το έδωσαν από τα ΕΛΤΑ. To περίεργο είναι ότι τώρα δεν βλέπω τις φωτογραφίες που είχα στείλει στην ενότητα Supporting Documents - Files. Τι κάνουμε τώρα? Έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Απευθύνσου καλύτερα στο σχετικό για τα κινέζικα site θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Συνέβει κάτι περίεργο. Έκανα claim στο Paypal και αποφάσισαν υπερ μου. Έστειλα το τηλέφωνο πίσω και έστειλα και φωτογραφίες στο Paypal στην ενότητα Supporting Documents - Files (σαν αποδεικτικά στοιχεία). Από το Pandawill μου απάντησαν με email ότι έλαβαν το δέμα από το ταχυδρομείο και μου ζήτησαν να κλείσω την υπόθεση , πράγμα που δεν έκανα. Σήμερα μου ήρθε email από το paypal ότι η υπόθεση μου έκλεισε γιατί το tracking number είναι invalid. Μϊα από τις φωτογραφίες είχε το tracking number όπως μου το έδωσαν από τα ΕΛΤΑ. To περίεργο είναι ότι τώρα δεν βλέπω τις φωτογραφίες που είχα στείλει στην ενότητα Supporting Documents - Files. Τι κάνουμε τώρα? Έχει τύχει σε κάποιον? Περίπου το ίδιο έγινε σε εμένα. Το έστειλα πίσω, ανέβασα τα αποδεικτικά. Μετά από αρκετές μέρες μου έκλεισε το claim η paypal για invalid tracking number. Το δέμα πράγματι δεν είχε παραδοθεί ακόμα. 3 μέρες μετά και αφού είχε κλείσει το claim, μου έβγαλε το ελτα track ειδοποίηση ότι το δέμα παραδόθηκε, και την ίδια ημέρα μου ήρθε το ίδιο μειλ από την pandawill που ήρθε και σε σένα. Μπήκα στο paypal, πήγα πάνω δεξιά στο help, μετά στο email us. Διάλεξα disputes στην πρώτη επιλογή, και buyer complaints στη δεύτερη. Έγραψα τον κωδικό του claim, ένα σύντομο ιστορικό και ένα λινκ από 17track.net που δείχνει την παράδοση του δέματος. Μετά από λίγο μου ήρθε ένα automated response από paypal στο οποίο όμως μπορείς να κάνεις reply. Έκανα reply λοιπόν και τους επισύναψα και ένα printscreen του mail όπου η pandawill παραδέχεται ότι παρέλαβε το δέμα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου ξαναανοίξουν το claim. Αφού ξανάνοιξε το claim, επικοινώνησε η pandawill με νέο mail "are you willing to refund 99.99$ to your paypal account or the 99.99$ coupon directly?", οπότε πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα έχω ξεμπερδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Περίπου το ίδιο έγινε σε εμένα. Το έστειλα πίσω, ανέβασα τα αποδεικτικά. Μετά από αρκετές μέρες μου έκλεισε το claim η paypal για invalid tracking number. Το δέμα πράγματι δεν είχε παραδοθεί ακόμα. 3 μέρες μετά και αφού είχε κλείσει το claim, μου έβγαλε το ελτα track ειδοποίηση ότι το δέμα παραδόθηκε, και την ίδια ημέρα μου ήρθε το ίδιο μειλ από την pandawill που ήρθε και σε σένα. Μπήκα στο paypal, πήγα πάνω δεξιά στο help, μετά στο email us. Διάλεξα disputes στην πρώτη επιλογή, και buyer complaints στη δεύτερη. Έγραψα τον κωδικό του claim, ένα σύντομο ιστορικό και ένα λινκ από 17track.net που δείχνει την παράδοση του δέματος. Μετά από λίγο μου ήρθε ένα automated response από paypal στο οποίο όμως μπορείς να κάνεις reply. Έκανα reply λοιπόν και τους επισύναψα και ένα printscreen του mail όπου η pandawill παραδέχεται ότι παρέλαβε το δέμα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου ξαναανοίξουν το claim. Αφού ξανάνοιξε το claim, επικοινώνησε η pandawill με νέο mail "are you willing to refund 99.99$ to your paypal account or the 99.99$ coupon directly?", οπότε πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα έχω ξεμπερδέψει. Να σαι καλά. Λες να συμβαίνει το ίδιο σε όσους είχαμε avatar το Omnia και πήραμε το Newman? Αν κερδίσεις το Joker να με ενημερώσεις , μόνο εμένα , με pm και εγώ ... :X Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το Paypal έκανε δεκτό το αίτημα μου για μερικό ρεφαουντ $20.00 USD (Ζήτησα $20.00 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Τα μεταφορικά τα είχες ζητήσει ξεχωριστά ή μαζί με το dispute του κινητού; εγώ πήρα μόνο τα λεφτά του κινητού παρ'οτι σαν απόδειξη αποστολής είχα στείλει στο paypal την απόδειξη των μεταφορικών. Δεν τα ζήτησα όμως... Το paypal αποφάσισε να πληρωθούν και τα μεταφορικά,όποτε τους έστειλα την απόδειξη και περιμένω και αυτήν την πίστωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 To πρόβλημα με το χάσιμο σήματος δικτύου (που για να επανέλθει θελει roboot, με αποτελεσμα να χανουμε συχνά κλήσεις) το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το Paypal έκανε δεκτό το αίτημα μου για μερικό ρεφαουντ $20.00 USD (Ζήτησα $20.00 ) Μπραβο! Εμενα τελικα μου εδωσε κουπονι τον 10 δολαριων το panda οπως μου ειχε υποσχεθει(αν εκλεινα το dispute),και εκανα μια μικρη αγορα τον 15 δολαριων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το paypal αποφάσισε να πληρωθούν και τα μεταφορικά,όποτε τους έστειλα την απόδειξη και περιμένω και αυτήν την πίστωση. Εγώ δυστυχώς άργησα να σκεφτώ τα μεταφορικά. Τώρα μου έχει επιστρέψει τα λεφτά για το κινητό και δεν μου ξαναανοίγει την υπόθεση για να ζητήσω τα μεταφορικά. Υπάρχει άλλος τρόπος για να ανοίξω νεο dispute και για τα μεταφορικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Εγώ δυστυχώς άργησα να σκεφτώ τα μεταφορικά. Τώρα μου έχει επιστρέψει τα λεφτά για το κινητό και δεν μου ξαναανοίγει την υπόθεση για να ζητήσω τα μεταφορικά. Υπάρχει άλλος τρόπος για να ανοίξω νεο dispute και για τα μεταφορικά? Τώρα δύσκολο. Αλλά για να μη συνεχιστεί εδώ το off topic, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το paypal... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εμένα ρε παιδιά, ότι ρομ έχω βάλει, βρίσκει 6-8 δορυφόρους σε λιγότερο από ένα λεπτό. Δεν πρέπει να είναι θέμα software. Κάποιες συσκευές πρέπει να έχουν θέμα με το hardware. Γενικά πάντως από ότι βλέπω, κάθε Newman N2 και κάθε ROM, παράγει μια ξεχωριστή προσωπικότητα! Το κινητό μας είναι ζωντανό! :p ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- btw βγήκε MIUI 4.6.6 για όποιον ενδιαφέρεται! Θα προσπαθήσω να την βάλω έτσι από περιέργεια να δω αν θα μπεί, διότι η 4,5,30 έβγαζε error 7 με το CWM. Από όσες ROMS έχω βάλει πάντως, έχω παρατηρήσει ότι όσες έχουν σαν default SD card την εξωτερική, τείνουν να έχουν κάμποσο lag. Και πιθανότατα δεν φταίει η κάρτα μου, μιας και είναι UHS-1. Ίσως φταίει το πλήθος των εφαρμογών που βάζω, διότι δεν έχω ανταλλακτικό!:lol: Επίσης κάτι άλλο περίεργο που παρατήρησα, είναι ότι σε μερικές roms, το CPUz αναφέρει μνήμη 1GB και σε άλλες 794MB. Εντελώς συμπτωματικά, αυτές που έχουν 1GB, είναι και αυτές που έχουν σαν default SD card την εσωτερική και φυσικά τρέχουν και ταχύτερα. Μπορεί απλά να αλλάζει ο τρόπος αναφοράς. Δηλαδή η μνήμη που λείπει να είναι reserved για την GPU και απλώς να αλλάζει ο τρόπος που αναφέρει ο κάθε kernel το τι βλέπει. Γενικά αυτό το κινητάκι έχει γίνει ένα μεγάλο Android σχολείο για μένα, που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με CWM, Kernels, Customιες κλπ. Για κάποιον που ήθελε απλά να κάνει τη δουλειά του πάντως, άστα να πάνε! :p Μήπως θα μπορούσες να φτιάξεις ένα βιντεάκι παρουσίασης του κινητού με MIUI? Σε σχέση με κανονικές ROM η MIUI είναι πιο αργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σε γενικές γραμμές, οι miui είναι πιο βαριές από τις aosp roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts