Jump to content

sverver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sverver

  1. Το μοναδικό σημείο που με απογοήτευσε η συσκευή. Δεν συγχρονίζει στο fit καρδιακό ρυθμό καθώς επισης συγχρονίζει λάθος τα στοιχεια του ύπνου.
  2. Προς το παρόν όχι. Μόνο το κάτω κουμπί (με απλό πάτημα) στο οποίο μπορείς να προγραμματίσεις μία συντόμευση από τις ρυθμίσεις.
  3. Περίπου το ίδιο έγινε σε εμένα. Το έστειλα πίσω, ανέβασα τα αποδεικτικά. Μετά από αρκετές μέρες μου έκλεισε το claim η paypal για invalid tracking number. Το δέμα πράγματι δεν είχε παραδοθεί ακόμα. 3 μέρες μετά και αφού είχε κλείσει το claim, μου έβγαλε το ελτα track ειδοποίηση ότι το δέμα παραδόθηκε, και την ίδια ημέρα μου ήρθε το ίδιο μειλ από την pandawill που ήρθε και σε σένα. Μπήκα στο paypal, πήγα πάνω δεξιά στο help, μετά στο email us. Διάλεξα disputes στην πρώτη επιλογή, και buyer complaints στη δεύτερη. Έγραψα τον κωδικό του claim, ένα σύντομο ιστορικό και ένα λινκ από 17track.net που δείχνει την παράδοση του δέματος. Μετά από λίγο μου ήρθε ένα automated response από paypal στο οποίο όμως μπορείς να κάνεις reply. Έκανα reply λοιπόν και τους επισύναψα και ένα printscreen του mail όπου η pandawill παραδέχεται ότι παρέλαβε το δέμα. Το αποτέλεσμα ήταν να μου ξαναανοίξουν το claim. Αφού ξανάνοιξε το claim, επικοινώνησε η pandawill με νέο mail "are you willing to refund 99.99$ to your paypal account or the 99.99$ coupon directly?", οπότε πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα έχω ξεμπερδέψει.
  4. Δοκίμασα σχεδόν ό,τι ρομ υπήρχε. Στην 0.11 με την οποία μου ήρθε τα προβλήματα είναι πολλά και γνωστά. Η MIUI του έκατσε πολύ βαριά και κρεμούσε, lagαρε, ζεσταινόταν, έκανε 4-5 reboots/ημέρα ενώ το gps δεν δούλεψε ποτέ. Η 0.13 ήταν από τις πιο σταθερές αν και ζεσταινόταν πολύ, και ήταν η μοναδική μαζί με την xperia joy -ics που κατάφερα να πιάσω σήμα στο gps (με fasterGPS). Και στις 2 rom όμως, όταν άνοιγε εφαρμογή που χρησιμοποιούσε το σήμα του gps (sygic, ndrive) το σήμα δεν ήταν αξιόπιστο για οδήγηση - χανόταν και επανερχόταν συνέχεια - ενώ το endomondo κράσαρε στο πεντάλεπτο. Σε όλες τις ρομ είχα πρόβλημα με το wifi όπου έχανε 2 γραμμές μόλις το έπιανα στα χέρια μου, με αποτέλεσμα να αποσυνδέεται σε δίκτυα με ασθενές σήμα. Στο μοναδικό θέμα που δεν είχα ποτέ πρόβλημα ήταν η ποιότητα του ήχου κλήσης, η οποία ήταν από τις καλύτερες που έχω συναντήσει. Οπότε, το κινητό γύρισε στην πατρίδα του.
  5. Αυτοί στα κλέψανε, απλά δεν το κατάλαβες ακόμα
  6. Υπάρχουν πολλές ωραίες λέξεις για αυτό που έκανες
  7. Το βίντεο ήταν ενδεικτικό για να καταλάβεις το πρόβλημα. Όταν το κρατας κανονικά με το χεράκι σου, τσεκαρε το σήμα... Στην τσέπη το έβαζα και έχανε τους δορυφόρους.
  8. Death grip: Εξασθένηση του σήματος του τηλεφώνου ή/και του wifi ή/και του gps όταν κρατάς το κινητό στο χέρι, πχ
  9. Το ότι θέλω αυτό που πλήρωσα να δουλεύει όπως πρέπει με κάνει άπληστο? Το ότι έκανες dispute για ένα κινητό που κατά τη γνώμη σου δουλεύει μια χαρά, τι σε κάνει εσένα?
  10. Απαράδεκτο κινητό, το έστειλα πίσω στους κινέζους με full refund από PayPal. Δοκιμασα αρκετές ρομ, η λιγότερο χαλιά ήταν η μαμά 0.13. Το gps είναι απαράδεκτο, βάζεις το κινητό στην τσέπη και χάνει το σήμα. Επίσης, έντονο death grip στο wifi. Μου έμεινε η θήκη να μου θυμίζει να μην ξαναεμπιστευτώ κινεζικό σκουπίδι.
  11. Για να έχεις μια αίσθηση του χρόνου που απαιτείται: 07/12: Παρήγγειλα απο pandawill 21/12: Πήρα tracking number 28/12: Το δέμα εμφανίστηκε στο site του tracking 02/01: To δέμα έφυγε από Κίνα 14/01: Παρέλαβα
  12. Διαβάζω στο http://www.pandawillforum.com πολλά παράπονα για δέματα που έχουν αποσταλεί αλλά οι παραλήπτες δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την αποστολή με τα tracking numbers που τους δίνουν από την εταιρεία. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει?
  13. Γινεται με την εφαρμογη της samsung kies http://www.samsungapps.com/about/onPc.as
  14. Μια ερώτηση: έχει παρατηρήσει κανείς καθυστέρηση κατά την έναρξη της ομιλίας στις κλήσεις? http://pocketnow.com/android/gingerbread-gets-fix-for-initial-call-delay
  15. Αν κατάλαβα καλά, όσοι εχουμε το mini branded από τη vodafone, δεν εχουμε δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το sony ericsson sync για τις επαφές μας? δηλαδή μόνο μεσω google μπορούμε να το κάνουμε ή μεσω του myweb360 της vodafone?
  16. Γιατι δεν επαιρνες ενα νοκια 1100 τότε?
  17. Έχει να προτείνει κανείς κανέναν rss reader της προκοπής?
  18. για όσους έχουν κάνει εγκατασταση το avg 8: δεν μπορούσα να συνδεθω με ενεργοποιημένο το instant messaging protection του web shield
  19. 1024 γραμμή, 30 kb/sec μέγιστο και εγω... Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι κάλεσα για βλάβη στο 121, και όταν ανέφερα το είδος της βλάβης, ούτε καν τα στοιχεία μου με ρώτησαν για να επιβεβαιώσουν αν είμαι ο κάτοχος της γραμμής. Φαντάζομαι ότι όλες οι "βλάβες" που δηλώνονται για χαμηλό download, πάνε κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων, και δεν περνιούνται καν στο σύστημά τους.
  20. Μου συμβαίνει σε μία από τις πέντε κλήσεις περίπου που δέχομαι. Συμβαίνει και με το hands free της συσκευασίας και με αυτό που μου έμεινε από το w550 (με τα "walkman" ακουστικά)
  21. Για τους ανυπόμονους, το νεο firmware ανέβηκε και στο davinciteam (στο wotanserver εχει ανεβει εδώ και καιρο)
×
×
  • Create New...