Takis_dm Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πραγματικά έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες. Όσο και να εντυπωσιάστηκα με το nexus 4 στην αρχή, έχω αρχίσει να το βλέπω "πρακτικά". Η (πιθανή) τιμή των 400 ευρώ όσο καλή και να είναι, είναι αρκετά υψηλή όταν στα ίδια χρήματα βρίσκω το πρώτο note πλέον, ή το s3 με 50 παραπάνω ή γιατί όχι το galaxy nexus με 300, το οποίο έχει μέλλον με τις αναβαθμίσεις. Πάντως το 1gb ram επιπλέον σίγουρα κάνει τη διαφορά αλλά το πήρα απόφαση να περιμένω 5-6 μήνες για το 4, ώστε να (αν) πέσει η τιμή η βγεί ένα 32άρι στα λεφτά του αναμενόμενου 16. Τότε θα είναι πολύ καλύτερη αγορά και θα έχουν εμφανιστεί τα όποια προβλήματα του hardware. Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Δεν νομιζω να παει στα 600 η συσκευη...πιστευω οτι θα εχει λιγοτερα απο το νεο της LG Σωστος!! LG και 600 δεν πανε μαζι.... Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μόνο εγώ θα πάρω το 8gb? Λέτε σε κάνα 4μηνο να μην μπορώ να το πουλήσω με τίποτα;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μόνο εγώ θα πάρω το 8gb? Λέτε σε κάνα 4μηνο να μην μπορώ να το πουλήσω με τίποτα;; Εγώ ξέρω ήδη άλλους 2, μην αγχώνεσαι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μόνο εγώ θα πάρω το 8gb? Λέτε σε κάνα 4μηνο να μην μπορώ να το πουλήσω με τίποτα;; Εγώ ξέρω ήδη άλλους 2, μην αγχώνεσαι Ειμαι ο ένας απ τους 2 οπότε δεν είσαι μόνος σου. Μια χαρα ειναι τα 8 4me. Μουσική δεν ακούω απο ακουστικά και δει από κινητό ,οδηγό μηχανή οπότε θέλω η προσοχή μου κ η ακοή μου να είναι ανεπηρέαστη, οταν είμαι σπίτι έχω 3200 δίσκους βινυλίου να απολαύσω σοβαρό μουσικό ήχο κ οχι ψηφιακά συμπιεσμένα σκουπίδια . Φωτογραφίες δεν βγάζω σχεδόν καθόλου... η άπλα βγάζω λίγες κ έτσι το θέμα ποιότητας στην κάμερα κ χωρητικότητας δεν με αγγίζει μπορώ να ζήσω κ με λίγο θόρυβο στην φώτο, ούτως η άλλος καμια κάμερα δεν θα μου δώσει την ποιότητα της DSLR μου. Ταινίες δεν εχω χρόνο να δω πόσο μάλλον από ένα κινητό 4,7ιντσον. Οποτε τα 8gb μου ειναι αρκετά για ένα nandroid backup που πάντα κρατάω, τα backup του titanium στα app+data που εχω, συν όποια rom τρέχει εκείνη την στιγμή. Οπως καταλάβατε ειμαι μέσα στης λίγους τυχερούς που με λίγα λεφτά θα εχω ένα υπέροχο smartphone;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ειμαι ο ένας απ τους 2 οπότε δεν είσαι μόνος σου. Μια χαρα ειναι τα 8 4me. Μουσική δεν ακούω απο ακουστικά και δει από κινητό ,οδηγό μηχανή οπότε θέλω η προσοχή μου κ η ακοή μου να είναι ανεπηρέαστη, οταν είμαι σπίτι έχω 3200 δίσκους βινυλίου να απολαύσω σοβαρό μουσικό ήχο κ οχι ψηφιακά συμπιεσμένα σκουπίδια . Φωτογραφίες δεν βγάζω σχεδόν καθόλου... η άπλα βγάζω λίγες κ έτσι το θέμα ποιότητας στην κάμερα κ χωρητικότητας δεν με αγγίζει μπορώ να ζήσω κ με λίγο θόρυβο στην φώτο, ούτως η άλλος καμια κάμερα δεν θα μου δώσει την ποιότητα της DSLR μου. Ταινίες δεν εχω χρόνο να δω πόσο μάλλον από ένα κινητό 4,7ιντσον. Οποτε τα 8gb μου ειναι αρκετά για ένα nandroid backup που πάντα κρατάω, τα backup του titanium στα app+data που εχω, συν όποια rom τρέχει εκείνη την στιγμή. Οπως καταλάβατε ειμαι μέσα στης λίγους τυχερούς που με λίγα λεφτά θα εχω ένα υπέροχο smartphone;) Βάλτε και εμενα 3 που το περιμενω οταν βγει να μου ερθει απο αμερικη με 230 € θα ασχοληθώ καμια βδομαδα μαζι του αντε 2 πιστεύω και μετα θα ξανανοιξω το note που είμαι σιγουρος θα μου εχει ληψει πολύ γιατί ειλικρινα όσο καλα να ειναι τα specs του οσο ελκυστικό να ειναι το pure android να παιξει καποιος μαζι του δεν βλεπω πως μπορει να αντικαταστησει το θηριακι αν παλι διαψευστω δεν θα με χαλάσει καθολου Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ειμαι ο ένας απ τους 2 οπότε δεν είσαι μόνος σου. Μια χαρα ειναι τα 8 4me. Μουσική δεν ακούω απο ακουστικά και δει από κινητό ,οδηγό μηχανή οπότε θέλω η προσοχή μου κ η ακοή μου να είναι ανεπηρέαστη, οταν είμαι σπίτι έχω 3200 δίσκους βινυλίου να απολαύσω σοβαρό μουσικό ήχο κ οχι ψηφιακά συμπιεσμένα σκουπίδια . Φωτογραφίες δεν βγάζω σχεδόν καθόλου... η άπλα βγάζω λίγες κ έτσι το θέμα ποιότητας στην κάμερα κ χωρητικότητας δεν με αγγίζει μπορώ να ζήσω κ με λίγο θόρυβο στην φώτο, ούτως η άλλος καμια κάμερα δεν θα μου δώσει την ποιότητα της DSLR μου. Ταινίες δεν εχω χρόνο να δω πόσο μάλλον από ένα κινητό 4,7ιντσον. Οποτε τα 8gb μου ειναι αρκετά για ένα nandroid backup που πάντα κρατάω, τα backup του titanium στα app+data που εχω, συν όποια rom τρέχει εκείνη την στιγμή. Οπως καταλάβατε ειμαι μέσα στης λίγους τυχερούς που με λίγα λεφτά θα εχω ένα υπέροχο smartphone;) Βρέθηκε κι άλλος!Το κινητό έχει ικανοποιητικότατα χαρακτηριστικά για τη χρήση που του κάνω και η τιμή από google play (Γερμανία) είναι απλά ασυναγώνιστη!Η μόνη 'επιφύλαξη΄είναι η μετάβαση από WP7 σε Android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Απλά θα εκπλαγείς από τη μετάβαση! Τα android είναι πολύ εύχρηστα και μπορείς να κάνεις,πια,πράγματα που,μέχρι τώρα δεν τα έκανες ή τα έκανες δύσκολα. Με πολύ λιγότερα κλικ θα έχεις μπροστά σου αυτό που θέλεις κι αν το πειράξεις και λίγο θα το κάνεις να πετάει. Στο play store θα βρεις ότι επιθυμείς και θα έχεις ένα τηλέφωνο όπως το θέλεις ακριβώς. Σε τέτοια τιμή και έτσι όπως ερχεται είναι μεγάλη ευκαιρία. Ποτέ ένα τηλέφωνο high end δεν έκανε τοσα πολλά με τόσα λίγα χρήματα. Η τελευταία σου πρόταση περιγράφει απλώς τέλεια το Nexus 4. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Κι ένα mini review στα αγγλικά : Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Κι ένα mini review στα αγγλικά : Καλημέρα!! Το έβλεπα χθες και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τα on screen πλήκτρα σε αυτό το μέγεθος.. Ποιος είναι το χαμηλότερο ppi είπαμε σοφέ μου Αργύρη??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Καλημέρα!! Το έβλεπα χθες και δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τα on screen πλήκτρα σε αυτό το μέγεθος.. Ποιος είναι το χαμηλότερο ppi είπαμε σοφέ μου Αργύρη??? Και 160 ppi μπορει να φτάσει και να φαίνεται οκ.... Βεβαια μετά μπορεί να μη βλέπεις καν τα buttons...:p Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Και 160 ppi μπορει να φτάσει και να φαίνεται οκ.... Βεβαια μετά μπορεί να μη βλέπεις καν τα buttons...:p Ηλία τα Buttons δεν επηρεάζονται τόσο πολύ απ τα γενικά ppi η aokp έχουν ρύθμιση για τα buttons που φτάνει μεχρι κ τα 26ppi ,αν κ στα 36 ειναι μια χαρα με στανταρ τα 48ppi . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σας ευχαριστω! Με κανατε να νιωσω καλυτερα... Θα παρω κι εγω το 8gb λοιπον χωρις ενδοιασμους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Για όσους έχουν κάποιο γνωστό για παραγγελία από Playstore εξωτερικού: http://www.androidpolice.com/2012/11/10/google-clarifies-nexus-4-10-availability-orders-and-shipments-start-november-13th-no-pre-orders/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 και εγω αυτο πιστευω...μπορει να ειναι πιο γρηγορο αλλα συνολικα δεν θα ειναι το ιδιο και μαλλον προσανατολιζομαι στην αγορα του Γαλαξια τελικα ως συσκευης πιο ολοκληρωμενης συνολικα σαν πακετο ,μια που την βρισκω στην ιδια σχεδον τιμη. με προβληματιζει το ψευτονικελακι γυρω απο την οθονη και το πισω μερος που τελικα μαλλον δεν ειναι τοσο γκοριλα αλλα μαιμου γκλας. Αστειευομαι θα χαρω να μην εχω δικιο. Περιμενω τις πρωτες εντυπωσεις απο τους χρηστες που θα το αγορασουν πρωτοι. οσον αφορα τις τιμες ,αν τελικα αποφασισω να το αγορασω, εχουμε πολλες επιλογες κοιταξτε εδω Δημητρη υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ εσένα και κάποιων άλλων που το βλέπουν σαν απόλυτη λύση λόγο χαμηλής τιμής Εσύ εισαι πάνω απο ενα χρονο με nexus και βλέπεις καθημερινά τις ελειψεις του οι οποίες τώρα θα είναι αυξημένες με την μπαταρία να μην αλλαζει. Οποτε βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά και έχεις την υπομονή να περιμένεις. Με το Siii στην ιδια τιμη, παίρνεις πολυ περισσοτερα και μειώνεται φοβερά η χασούρα αν το πουλήσεις. Θα ειναι πιο αργό σε κάποια πράγματα αλλά δύσκολα θα τα αντιλαμβάνεσαι. Δεν συμπεριλαμβανω την καθυστέρηση του dialer η οποια εμφανίζεται σε βαρια χρήση αφου αν θες dialer τόσο φτωχό οσο του nexus μπορείς να τον βρεις στο μάρκετ και μαλιστα αριστο στην λειτουργια του. Για καμερα δεν το συζητάω. Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κατωτερη οπως παντα. Το νίκελ του S3 ειναι το πιο προστατευμενο που εχω δει σε κινητό. Το πισω καπάκι αντεχει τα πάνδεινα αρκει να σας πω οτι το note το εχω με γνήσια flip γυμνή πισω η οποια αν και το ακουμπάω οπουδήποτε δεν εχει ουτε γρτζουνια. Στο Siii ειχα αγοράσει ενα δεύτερο καπάκι το οποίο ετριψα με αλοιφή αυτοκινητων και το εκανα ματ.:) Εγω πήγα στο note μονο για οσα προσφέρει το s-pen και καποιες ειδικες εφαρμογές. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Έχω γυρίσει όλα τα android,αμεσότητα στο άνοιγμα,κλείσιμο οθόνης,κλήσης,dialer δεν έχω δει πουθενά όπως στο galaxy nexus που έχω τώρα με 4.1.2 και ένα απλό root! Ακόμα κ το τεράστιο(σε όλα)note2 με τα 2giga ram και το 4πύρινο αργεί χαρακτηριστικά να ξυπνήσει(μπροστά στο GN ενώ όταν τελειώνει η κλήση πατάς και περιμένεις να κλήση ενώ και όταν το βγάζεις απ'το αυτί μέχρι να ανοίξει η οθόνη θέλει το χρόνο του ενώ το GN το κάνει ακαριαία. Το ίδιο και στο ξύπνημα τις οθόνης,ενώ αυτά ισχύουν και για το s3 φυσικά στο οποίο όταν του έβαζα εφαρμογές να το κλείνω απ'την οθόνη στυλ screen of and lock ότι ρύθμιση και να του έκανα μου ξανά ξύπναγε την οθόνη στιγμιαία πριν κλείσει τελείως πράγμα που ήταν σπαστικό,ενώ το έκανε κ το note2 πιο αραιά βεβαίως πάρ'όλη τη jb που φοράει απο μαμά! Αυτά τα λέω γιατί είναι άκρως πρακτικά πράγματα που επηρεάζουν τη καθημερινότητα σε κλήσεις κ.α. πράγμα που με το GN έχω βρει την υγειά μου με την αμεσότητα του σε όλα παρ'όλο το περυσινό hardware και τη μισή ram. Του'χω βάλει μάλιστα και το keyboard απ'το Xperia S και είμαι τέλεια αν εξαιρέσεις τη μπαταρία όταν δουλεύεις πολύ οθόνη. Όπως ξαναείπα επίσης μου αρέσει πολύ που δεν υπάρχει σαβούρα μέσα και βάζεις ότι θες απ'τις αγαπημένες σου εφαρμογές απ'το market και τον αγαπημένο σου luncher(nova με gestures,κ έτσι να υπάρχει spb shell μόνο για eye candy)ενώ για όσους θέλουν να ψαχτουν το xda έχει θέματα "να φάνε και οι κότες"lol :-) Με αυτό θέλω απλά να πω ότι κάνοντας τα αυτά το GN με περυσινό hardware το νέο απλά θα βγάζει φωτιές και με 16giga είναι καλά για τους περισσότερους,καλά ήταν να έχει κάρτα αλλά αυτό δε θα φρενάρει πολύ κόσμο που θα πάρει 1 pure android συσκευή με το pick στο hardware αλλά και στο software για πολύ καιρό! σσ Dialer χρησιμοποιω τον dw και απλά τον έχω κάνει με το titanium εφαρμογή συστήματος! Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Έχω γυρίσει όλα τα android,αμεσότητα στο άνοιγμα,κλείσιμο οθόνης,κλήσης,dialer δεν έχω δει πουθενά όπως στο galaxy nexus που έχω τώρα με 4.1.2 και ένα απλό root! Ακόμα κ το τεράστιο(σε όλα)note2 με τα 2giga ram και το 4πύρινο αργεί χαρακτηριστικά να ξυπνήσει(μπροστά στο GN ενώ όταν τελειώνει η κλήση πατάς και περιμένεις να κλήση ενώ και όταν το βγάζεις απ'το αυτί μέχρι να ανοίξει η οθόνη θέλει το χρόνο του ενώ το GN το κάνει ακαριαία. Το ίδιο και στο ξύπνημα τις οθόνης,ενώ αυτά ισχύουν και για το s3 φυσικά στο οποίο όταν του έβαζα εφαρμογές να το κλείνω απ'την οθόνη στυλ screen of and lock ότι ρύθμιση και να του έκανα μου ξανά ξύπναγε την οθόνη στιγμιαία πριν κλείσει τελείως πράγμα που ήταν σπαστικό,ενώ το έκανε κ το note2 πιο αραιά βεβαίως πάρ'όλη τη jb που φοράει απο μαμά! Αυτά τα λέω γιατί είναι άκρως πρακτικά πράγματα που επηρεάζουν τη καθημερινότητα σε κλήσεις κ.α. πράγμα που με το GN έχω βρει την υγειά μου με την αμεσότητα του σε όλα παρ'όλο το περυσινό hardware και τη μισή ram. Του'χω βάλει μάλιστα και το keyboard απ'το Xperia S και είμαι τέλεια αν εξαιρέσεις τη μπαταρία όταν δουλεύεις πολύ οθόνη. Όπως ξαναείπα επίσης μου αρέσει πολύ που δεν υπάρχει σαβούρα μέσα και βάζεις ότι θες απ'τις αγαπημένες σου εφαρμογές απ'το market και τον αγαπημένο σου luncher(nova με gestures,κ έτσι να υπάρχει spb shell μόνο για eye candy)ενώ για όσους θέλουν να ψαχτουν το xda έχει θέματα "να φάνε και οι κότες"lol :-) Με αυτό θέλω απλά να πω ότι κάνοντας τα αυτά το GN με περυσινό hardware το νέο απλά θα βγάζει φωτιές και με 16giga είναι καλά για τους περισσότερους,καλά ήταν να έχει κάρτα αλλά αυτό δε θα φρενάρει πολύ κόσμο που θα πάρει 1 pure android συσκευή με το pick στο hardware αλλά και στο software για πολύ καιρό! σσ Dialer χρησιμοποιω τον dw και απλά τον έχω κάνει με το titanium εφαρμογή συστήματος! Δεν θα μπορούσα να συμφονησω περισσότερο... +1000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 να και το 8gb για προπαραγγελία http://viewitem.eim.ebay.gr/BNIB-LG-GOOGLE-NEXUS-4-E960-8GB-ANDROID-FACTORY-UNLOCKED-GSM-NEW-SIMFREE/300812520713/item. Στα περιεχόμενα του κουτιού μάλιστα αναφέρει και handsfree αλλά μάλλον πρόκειται για λάθος. Καλή τιμή πάντως για preorder ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 να και το 8gb για προπαραγγελία http://viewitem.eim.ebay.gr/BNIB-LG-GOOGLE-NEXUS-4-E960-8GB-ANDROID-FACTORY-UNLOCKED-GSM-NEW-SIMFREE/300812520713/item. Στα περιεχόμενα του κουτιού μάλιστα αναφέρει και handsfree αλλά μάλλον πρόκειται για λάθος. Καλή τιμή πάντως για preorder ! Ακριβό είναι για 8gb σε αυτήν την τιμή βρίσκεις το 16ρι και ποιο φτηνό μάλιστα. Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 να και το 8gb για προπαραγγελία http://viewitem.eim.ebay.gr/BNIB-LG-GOOGLE-NEXUS-4-E960-8GB-ANDROID-FACTORY-UNLOCKED-GSM-NEW-SIMFREE/300812520713/item. Στα περιεχόμενα του κουτιού μάλιστα αναφέρει και handsfree αλλά μάλλον πρόκειται για λάθος. Καλή τιμή πάντως για preorder ! Με καπέλο ως τον αστράγαλο. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirilos Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Παιδιά,σε όλα αυτά υπάρχουν διαφορετικές γνώμες.Οι περισσότεροι που έχουν ψαχτεί λίγο νομίζω είναι σε θέση να καταλάβουν εάν αυτή η συσκευή κάνει για αυτούς ή όχι... Εμένα με χαλάνε μερικά πράγματα(Όπως κυρίως ο μικρός -για εμένα- αποθηκευτικός χώρος των 16gb) αλλά είμαι διατεθειμένος για τέτοια τιμή και τέτοια specs να δώσω πάσο σε αυτά. Ευτυχώς δε,βρήκα τελικά άκρη για την αγορά!Έχω φίλη,μόνιμη κάτοικο Λονδίνου,που προσφέρεται να το αγοράσει και μάλιστα όχι να το στείλει,αλλά να μου το φέρει η ίδια καθώς σε λίγες μέρες -όλος τυχαίος- έρχεται Ελλάδα! Το μόνο μου θέμα είναι το πως θα στείλω τα λεφτά τώρα καθώς η κοπελιά δεν τα έχει εύκαιρα. Υγ. Φοβάμαι πάρα πολύ ότι η συσκευή μέσα σε 1-2 μέρες θα έχει γίνει soldout,εσείς τι λέτε;Έχει ακουστεί τίποτα;Εάν είναι να σκοτωθώ να βρω τρόπο να στείλω asap τα λεφτά ώστε την Τρίτη που βγαίνει να κάνει την παραγγελία ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 σσ Dialer χρησιμοποιω τον dw και απλά τον έχω κάνει με το titanium εφαρμογή συστήματος! Άσχετο αλλά σαν τον ex dialer δεν υπάρχει :D https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ηλία τα Buttons δεν επηρεάζονται τόσο πολύ απ τα γενικά ppi η aokp έχουν ρύθμιση για τα buttons που φτάνει μεχρι κ τα 26ppi ,αν κ στα 36 ειναι μια χαρα με στανταρ τα 48ppi . Ακριβώς έτσι.Ουσιαστικά η ανάλυση 1280*768 που έβαλε η google αντί του 1280*720 θεωρώ πως έγινε με τη λογική του αφαιρώντας τα 48px που κρατάνε τα softkeys να έχεις καθαρή οθόνη 1280*720 άρα και ίδια ποσότητα πληροφορίας με τις 720p συσκευές που έχουν hard πλήκτρα με τη διαφορά ότι αυτή θα εμφανίζεται σε μικρότερη επιφάνεια. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μπα δεν ισχύει αυτό τα soft keys δεν είναι μόνο 48 pixel είναι 768x48 και τα 48 τα αφαιρείς από το 1280. Οπότε η οθόνη η καθαρή είναι 1232x768. Βασικά αποκλείεται να είναι μόνο 48 καμιά 100αρα το κόβω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σωστός.Γράψε λάθος [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts