Jump to content

nomedor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    520
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nomedor

  1. Από ότι βλέπω πάντως παρόλο που είναι σε καλή τιμή δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Μάλλον γιατί δεν παίρνει επίσημα google play store. Το ότι δεν είναι δημοφιλές είναι ανασταλτικός παράγοντας γιατί αυτό σημαίνει ότι η εταιρία μπορεί να μην το υποστηρίζει.
  2. Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. 1 Από που το πήρατε; Το βρίσκω σε καλή τιμή το aliexpress! 2 Τελωνείο παίζει; 3 Έχει ελληνικά/αγγλικά; 4 Google Play παίρνει; 5 Εγγύηση 0-6-12 μήνες; 6 Έχει γενικά κάποιο μειονέκτημα κάτι να σε χαλάει;
  3. nomedor

    Huawei G8

    Πολύ καλό το κινητό για τα λεφτά του, από τα καλύτερα δύκαρτα που υπάρχουν μέχρι προς το παρόν. Μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα για μένα που έρχομαι από samsung είναι η απουσία amoled. Πολύ καλό λειτουργικό αρκετά πλήρες. Έχει κλέψει τους πάντες, μου αρέσει :lol:
  4. nomedor

    Huawei G8

    Παιδιά το κινητό τι sim παίρνει; nano ή micro ?
  5. Ναι, η google δεν είναι μη κερδοσκοπική εταιρία, λογικό είναι να βγάζει της εφαρμογές της σε κλειστό κώδικα για να ελέγξει το Android. Όχι όμως μόνο για αυτό αλλά και γιατί έχει δέσει τις εφαρμογές της περισσότερο με τις online υπηρεσίες της. Παρόλα αυτά το ότι έχουμε ένα τέτοιο λειτουργικό σε ανοιχτό κώδικα δεν είναι λίγο!
  6. με ποσοστό κάπου 0,03% ελπίζω αυτή η φορά να είναι η τυχερή μου
×
×
  • Create New...