Te_salat Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 προφανως και ipad mini. θελει και ρωτημα? εχεις απο τη μια μια συσκσευη που τρεχει smartphone apps και απο την αλλη μια που τρεχει TABLET apps... ας μη μιλησουμε για ποιοτητα κατασκευης.. Το ειδες μόνος σου η το άκουσες απο τον Κουκ? Εγω γιατι βλέπω συνεχως στην περιγραφή καθε σοβαρης εφαρμογής να αναγράφεται οτι διαθέτει tablet version? Αυτη ειναι η νεα καραμέλα. Δυστυχώς υπάρχει πλήρης άγνοια των κατόχων ios συσκευων για οσα ισχύουν στα androids σημερα. Αυτό βοηθά την apple να περιορίζει τις διαρροές. Παρολα αυτα οι μισοί κάτοχοι Siii και Note εδω στο φορουμ, προερχονται απο iphone. Οποιος αμφιβάλλει δεν εχει παρα να διαβάσει τα αντίστοιχα επισημα threads. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 απαντωντας στο αρχικο ερωτημα: ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.... και σε αυτο το ευρος τιμών και μεγέθους θα σκεφτομουν: http://cdn.pocket-lint.com/images/4D48/motorola-xoom-2-media-edition-review-1.jpg?20120130-193713 Xoom 2 3G Media Edition.... στις 8.2, με σωστή ανάλυση και σωστο φορμά εικόνας. Αυτη μάλιστα την στιγμη το βρίσκει κανεις σε τιμές κάτω απο του iPad Mini Wifi only. To Nexus 7 το θεωρω απαραδεκτο, με τραγικες ελειψεις σε connectivity (3G, HDMI) και οχι μονο (οπισθια καμερα). Επίσης η διαφορά των 7 με 8 ιντσων ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. Το 8αρι δουλευετε ως ταμπλετ, το 7αρι ειναι πορκα μιζερια εμπειρια... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 απαντωντας στο αρχικο ερωτημα: ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.... και σε αυτο το ευρος τιμών και μεγέθους θα σκεφτομουν: Xoom 2 3G Media Edition.... στις 8.2, με σωστή ανάλυση και σωστο φορμά εικόνας. Αυτη μάλιστα την στιγμη το βρίσκει κανεις σε τιμές κάτω απο του iPad Mini Wifi only. To Nexus 7 το θεωρω απαραδεκτο, με τραγικες ελειψεις σε connectivity (3G, HDMI) και οχι μονο (οπισθια καμερα). Επίσης η διαφορά των 7 με 8 ιντσων ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. Το 8αρι δουλευετε ως ταμπλετ, το 7αρι ειναι πορκα μιζερια εμπειρια... Για τα 439 ευρώ που ζητάει είναι τραγικό σε σχέση με το nexus 7, προσωπικά το μόνο μείον για το νεξους είναι η έλλειψη hdmi. Το 3g το βρισκω μέσω hot spot απο το κινητό μου που το κουβαλάω συνέχεια. Και η πίσω κάμερα είναι άχρηστη σε tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 απαντωντας στο αρχικο ερωτημα: ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.... και σε αυτο το ευρος τιμών και μεγέθους θα σκεφτομουν: Xoom 2 3G Media Edition.... στις 8.2, με σωστή ανάλυση και σωστο φορμά εικόνας. Αυτη μάλιστα την στιγμη το βρίσκει κανεις σε τιμές κάτω απο του iPad Mini Wifi only. To Nexus 7 το θεωρω απαραδεκτο, με τραγικες ελειψεις σε connectivity (3G, HDMI) και οχι μονο (οπισθια καμερα). Επίσης η διαφορά των 7 με 8 ιντσων ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. Το 8αρι δουλευετε ως ταμπλετ, το 7αρι ειναι πορκα μιζερια εμπειρια... αν το βρεις πουθενα κατω απο 300 πες μου να παρω 2. Πληροφοριακά στο skroutz ξεκιναει απο 420 €. Οποτε μαλλον ειναι σε αλλη κλιμακα τιμων...Για να μην αναφερω τον κλειδωμενο bootloader και οτι πιθανον να δει jelly bean του χρονου...αν δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σίγουρα Nexus 7 σε πολύ καλύτερη τιμή.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 41% μερίδιο αγοράς το Android στις πωλήσεις ταμπλετών το 3ο τρίμηνο. Ανεβαίνει. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 41% μερίδιο αγοράς το Android στις πωλήσεις ταμπλετών το 3ο τρίμηνο. Ανεβαίνει. :) Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο. Το nexus 7 βοήθησε τα μέγιστα σε αυτό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla7 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Το ειδες μόνος σου η το άκουσες απο τον Κουκ? Εγω γιατι βλέπω συνεχως στην περιγραφή καθε σοβαρης εφαρμογής να αναγράφεται οτι διαθέτει tablet version? Αυτη ειναι η νεα καραμέλα. Δυστυχώς υπάρχει πλήρης άγνοια των κατόχων ios συσκευων για οσα ισχύουν στα androids σημερα. Αυτό βοηθά την apple να περιορίζει τις διαρροές. Παρολα αυτα οι μισοί κάτοχοι Siii και Note εδω στο φορουμ, προερχονται απο iphone. Οποιος αμφιβάλλει δεν εχει παρα να διαβάσει τα αντίστοιχα επισημα threads. +1 δεν είμαστε πλέον σε android 2.3 σε tablet...η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών που θα χρησιμοποιήσει κάποιος στο tablet μια χαρά φαίνεται και δεν θα έχει παράπονο.. τώρα αν ο x,y προγραμματιστής δεν έβγαλε την εφαρμογή για να σπάω σπυράκια και σε tablet...συγνώμη κιολας..αλλά χ@!$!. εξαιρούνται ορισμένες εφαρμογές που υπάρχουν μονο στο ios (πχ εφημερίδες που είχαν αναφέρει κάποιοι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Nexus 7 δεν περιγραφω αλλο :lol: το εχω ενα μηνα σχεδον και ειναι τελειο σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 SAMSUNG GALAXY NOTE II.............. τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες............ Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δεν θέλω να προσβάλω κανένα αλλά θυμάμαι κάτι ποστ του στυλ "200 ευρώ και 8GB χωρίς 3G, πού πας ρε Google, θα σε θερίσουν" κτλ. Τώρα τα ίδια βλέπω και για το iPad mini. Είμαι σε απίστευτο δίλημμα για ΕΝΑ ΛΟΓΟ: η Apple έχει καταπληκτικές εφαρμογές, τα προϊόντα της είναι μόδα, καλή μπαταρία, όμορφο style. Από την άλλη τα ίδια πάνω κάτω μου προσφέρει και το Nexus 7 το οποίο περίμενα ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ όταν βγήκε και τώρα ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ να δω το 32άρι και αν θα έχει 3G. Προσωπικά θέλω το tab μου να μπορεί να μπει στο ιντερνετ, να έχει 1-2 λεξικά, να μπορώ να διαβάσω ebooks και να κάνω και καμιά υπογράμμιση μέσα (φοιτητής ιατρικής γαρ). Και τα δύο μου το προσφέρουν σε ένα range τιμών 250-330Ε. Οπότε αντί ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο, θα έλεγα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αλλά αν υπάρχει Nexus 7 με 3G στα 250Ε (όχι στην Ελλάδα προφανώς που την ώρα που θα ανακοινώνεται το ΝΕΟ NEXUS, εμείς θα υποδεχόμαστε το παλιό) θα πάρω εκείνο γιατί κερδίζει στην σχέση value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 ipad mini (σε συνδυαμο με android phone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 ενα nexus 10 θα ηταν ιδανικο και ελπιζω να κυκλοφορησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 απαντωντας στο αρχικο ερωτημα: ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.... και σε αυτο το ευρος τιμών και μεγέθους θα σκεφτομουν: http://cdn.pocket-lint.com/images/4D48/motorola-xoom-2-media-edition-review-1.jpg?20120130-193713 Xoom 2 3G Media Edition.... στις 8.2, με σωστή ανάλυση και σωστο φορμά εικόνας. Αυτη μάλιστα την στιγμη το βρίσκει κανεις σε τιμές κάτω απο του iPad Mini Wifi only. Εγώ προσωπικά το ξεχνάω το xoom γιατί αν θυμάστε ήταν πανάκριβο, όταν πρωτοβγήκε έκανε 700 ευρώ με σύνδεση!!!!! Και έκανε πολύ καιρό να πέσει. Μου είχε κάνει εντύπωση όταν το είχα δει! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 ενα nexus 10 θα ηταν ιδανικο και ελπιζω να κυκλοφορησει Με προσαρμοσμενες για την αναλυση και την χρηση (tablet) εφαρμογες . Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Κάτι άλλο.. Και πιο συγκεκριμένα Microsoft Surface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mik3Q Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 To iPad mini ειναι μια κατηγορια μονο του / 8'' Τι σχεση μπορει να εχει με μια πλαστικη συσκευη 7'' που δεν τρεχει και iOS :p Παράθεση iPhone 6 . iPad Air . One+ One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis88 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 δύσκολο να απαντήσει κανείς... μεταξύ των ipad mini και nexus7 αλλού υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο, γενικότερα όμως θα προτιμούσα κάτι σε windows8 tablet x86... Φαντάζομαι το tablet x86 που είναι ένας πραγματικός υπολογιστής να τρέχει το itunes και να έχεις καρφώσει το usb και να κάνεις συγχρονισμό το ipad:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Endermyp Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) απαντωντας στο αρχικο ερωτημα: ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.... και σε αυτο το ευρος τιμών και μεγέθους θα σκεφτομουν: http://cdn.pocket-lint.com/images/4D48/motorola-xoom-2-media-edition-review-1.jpg?20120130-193713 Xoom 2 3G Media Edition.... στις 8.2, με σωστή ανάλυση και σωστο φορμά εικόνας. Αυτη μάλιστα την στιγμη το βρίσκει κανεις σε τιμές κάτω απο του iPad Mini Wifi only. To Nexus 7 το θεωρω απαραδεκτο, με τραγικες ελειψεις σε connectivity (3G, HDMI) και οχι μονο (οπισθια καμερα). Επίσης η διαφορά των 7 με 8 ιντσων ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. Το 8αρι δουλευετε ως ταμπλετ, το 7αρι ειναι πορκα μιζερια εμπειρια... εχω το Νexus 7, θα το πουλησω οταν πεσει η τιμη του νεου-φημολογουμενου nexus 7 3G. καμερα για μενα ειναι αχρειαστη. υπαρχουν smartphone και φωτογρ.μηχανες γι αυτη τη δουλεια. το xoom 3G εχει 2 βασικα μειονεκτηματα και ενα πλεονεκτημα. το πλεονεκτημα ειναι οι ιντσες του, 8.2. ειναι κυριολεκτικα η χρυση τομή για μενα. τα μειονεκτηματα του ειναι η ανυπαρξια αναβαθμισεων - προβληματικη εμπειρια χρησης 3.2 honeycomb.. (γενικοτερο φαινομενο παντου, και ευτυχως παει δυνατα να σωσει γενικα το android η μαμα google = nexus) το αλλο μειονεκτημα ειναι η μπαταρια του. αυτα τα 2 μειονεκτηματα σκοτωσαν τη συσκευη με το εξυπνοτερο inchage που κατασκευαστηκε ποτε, θα εκλεινε σπιτια , κατα τη γνωμη μου. μεγαλο αυτογκολ και ειναι κριμα. Edited October 26, 2012 by Endermyp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 To iPad mini ειναι μια κατηγορια μονο του / 8'' Τι σχεση μπορει να εχει με μια πλαστικη συσκευη 7'' που δεν τρεχει και iOS :p καποιος θα μπορουσε να σου πει πως ειναι ανωτερο, γιατι ακριβως δεν τρεχει iOS και ειναι αυτονομο OS και δε χρειαζεται καθε 3 ωρες να τρεχεις σε υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 εγω ειμαι περιεργος κατα ποσο η apple θα υποστηριξςι το mini,εννοω σαν αναβαθμισεις,παρελκομενα,κ.λ.π Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Παγκοσμια πρωτοτυπια...:rolleyes: Το myphone πρεπει να ειναι το μοναδικο τεχνολογικο site που στον τομεα TABLETS,μονο το 23% των μελων του θεωρει καλυτερη προταση το ipad και το υπολοιπο 77% τα android η "καποιο αλλο"...(Τη στιγμη που οι παγκοσμιες πωλησεις ειναι αντιστροφως αναλογες...:lol:) Τετοια επαφη με τη πραγματικοτητα λεμε...:p Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Nexus 7 γιατί το iOs είναι πολύ 2008 καταστάσεις...ήμουν νιός και γέρασα. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) σε αυτο το ευρος τιμών και μεγέθους θα σκεφτομουν: http://cdn.pocket-lint.com/images/4D48/motorola-xoom-2-media-edition-review-1.jpg?20120130-193713 Xoom 2 3G Media Edition.... στις 8.2, με σωστή ανάλυση και σωστο φορμά εικόνας. Αυτη μάλιστα την στιγμη το βρίσκει κανεις σε τιμές κάτω απο του iPad Mini Wifi only. Ωραίο μηχανάκι αυτό! και διάβασα οτι του έρχεται η ICS οσονούπω.. ;) ενα nexus 10 θα ηταν ιδανικο και ελπιζω να κυκλοφορησει :ninja::ninja::ninja: http://www.gsmarena.com/googles_upcoming_nexus_10_tablet_leaks_out_in_live_images_-news-5004.php Edited October 27, 2012 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Αν η apple βλέπει υπο την ιδια οπτική γωνια με τους fan της τα πραγματα, τότε το άμεσο μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις. Και επειδη η τυφλή υποστήριξη χωρίς να γνωρίζεις τις δυνατότητες του ανταγωνισμού δεν ειναι ο καλύτερος σύμβουλος, ψάξτε το λιγο. Σύντομα θα παίζουν σοβαρά και τα WP8 tablets. Προσωπικά βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το λειτουργικό αυτο. Φρεσκο σταθερο και πρωτότυπο. Περιμένω την τελικη παρουσίαση για να δω αν έγιναν οι απαραιτητες προσθήκες και βελτιώσεις. Ακομα και στην έκδοση 7.5 που το δουλεύω, μου αρεσει. Οι εφαρμογές ειναι θεμα χρονου. Δεν θεωρείται μειονέκτημα η ελειψη στην παρουσα φαση. Οι πωλήσεις θα φερουν τους developers. Το ιδιο και στα android tablets. Η επιτυχία του Nexus 7 εφερε πολυ γρηγορα την προσαρμογή δεκάδων βασικων εφαρμογων. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts