Jump to content

Endermyp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Endermyp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Endermyp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. viper ναι, πιο πανω ειπα οτι το vfm ειναι το Ν7 3G, αλλα και το 50αρικο ειναι ποσο πια για τους περισσοτερους.
  2. Δε διαφωνω. Υποθετω ομως οτι το να δωσεις 170 ας πουμε ευρω (ή αγοραζεις κι απ εξω) για tablet HP, με υsb και sdcard για να κανεις τη δουλεια σου (για μενα browsing, γραψιμο σε φορουμ, κανενα παιχνιδι, u tube, music κτλ) ειναι πολυ καλά. Υποθετωντας οτι αυτο που θα παρεις θα λειτουργει και θα υποστηριζεται σχετικα αμεσα και ευκολοτερα για εγγυηση και hardware. Κατι που δε συμβαινει με τα κινεζονια, εστω και στα καλα τους μοντελα. Καλα τωρα αν μιλαμε για τιποτα καμμενους (χομπιστες δηλαδη) 15αρηδες-25 αρηδες που θελουν να τ ανοιγουν, να τα επιδιορθωνουν και να παιζουν με roms και root και 8 πυρηνες κτλ, ε ενταξει ειναι αλλη κατηγορία, τη σεβομαι αλλα δε μιλαω γι αυτή.
  3. Το HP Slate 7 θα ερθει συντομα και Ελλαδα ειπαν. Η τιμη που ανακοινωσε η ΗP στην εκθεση ειναι 149 δολλαρια. Πολυ καλα specs, τιμη (θεωρητική) σαν κινεζικο, αλλα χωρις 3g. Ποιοτητα προφανως πολυ καλή. Κ υποστηριξη κτλ. Για 3g το απολυτο vfm ειναι το nexus 7 32GB 3G, μεταχειρισμενο/καινουργιιο, το Μαιο θα βγει το νεο nexus, οποτε το τωρινο 3G θα ειναι διαθεσιμο σε χαμηλη τιμη. Επαιξα αυτη την εβδομαδα με ainol venus και cube25gt. Πεταμενα λεφτα:p
  4. Πολυ καλά νεα, σ ευχαριστω! Το εκλεισα μεταχειρισμενο 200 ευρω, ο φιλος που το ειδε μου λεει ειναι σε αψογη κατασταση, ιδωμεν το Σαββατο!
  5. Καλησπερα φιλε. Η jb που εχεις βαλει ειναι η επισημη/ χωρις root? Ποση διαφορα αυτονομιας βλεπεις σε σχεση με ics? EDIT: Τωρα με jb μπορεις να μεταφερεις οτι θες στην sd? Ξεπεραστηκε ο περιορισμός που ειχε η SD στο ICS?
  6. Φιλε μου αυτη ειναι η μεγαλυτερη αληθεια που λες . Ολοι οι φιλοι γνωστοι μου εχουν smartphones, και οσοι εχουν πάνω από 4,5-4,7+ ιντσες...σκανε πια μ ενα dumphone μαζι κ εχουν τα αλλα ως mini tablets. Αυτα τα mini tablets τα εχουνε κ σπιτι αραζουν καναπέ κ ειτε αγοραζουν κανενα 7 ιντσο, ειτε μενουν ως εχουν με το minitablet. Σε σχεση με το ερωτημα σου, μιας και ψαχνομαι κ γω....κατεληξα σε μεταχειρισμενο Ν7 3G....σε λιγο καιρο που θ ανακοινωθει το νεο Ν7, το παλιό θα ειναι απιστευτο value for money!
  7. Τί να πω ρε παιδιά, θαμαι παραλογος, δεν εχει ακομα και πολλα 3g στην Κίνα.... Θα ξανακοιταξω τα κριτηρια κ τις απαιτησεις μου. Σίγουρα ομως για μενα δεν αξιζει ν αγορασεις "κινεζικο" που κανει παραπανω από τη μισή τιμή του nexus 7 πχ που με ενδιαφερει, δεν εχει νοημα value 4 money... Τωρα να δωσω 200+ ευρω σε κινέζο για αγορα-αποστολή-βδομαδες αναμονης- τραβηγματα με εγγυηση, δεν το κανω, ειναι δυσαναλογο το κοστος κ η ωφελεια.
  8. αντε να πω max τιμή 150...αλλαζει τιποτα, υπαρχει κατι οσο πιο κοντα σ αυτό που περιγραφω? οποιος φιλος ας βοηθησει!
  9. @parisal νομιζω εχει κ καινουργια που τα εχουν ηδη σε στοκ εδω ιδιωτες, θα το ψαξω, δεν ειμαι πολυ σχετικος. 340 ευρω η τιμη για το N7 3G εννοουσα. το s2 ειναι 120gr++ βαρυτερο...αλλα κ σαφως φθηνοτερο!
  10. κοιτα, με ποσα παραπανω θα εβρισκα ομοιο κινεζικο μηχανημα ? λεφτα να διαθεσω συνολικα πανω από 150-160, δηλαδη το 40-50% της τιμης του Ν7 3G, δεν ειναι vfm. ριξε λιγη διαφωτιση gerstavros! thanks!
  11. το nexus 7 3g εχει γυρω στα 340. το s2 ειναι στο...μισόκιλο:rolleyes:, @parisal, σε κανενα ricardo λεω να δω.... θα ψαξω να δω εντυπωσεις για αυτονομια και οθονη. thanks!
  12. πολυ ενδιαφερον, thanks! θα κοταξω τα φορουμ γι αυτό ή αν το εχει κανενας στην Ελλαδα στα 130 αντε 140. Γενικα δεν θα δωσω περισσοτερα απο 40%-50% σε κινεζικο απo το ποσο που θα εδινα για το nexus 3g....ετσι τα εχω σκεφτει γι να ειναι value for money!
  13. ναι απλα πραγματα θελω!:lol: ΔΕΝ εχω smartphone, δε με βολευει καθολου...γι αυτο το 3g στο ταμπλετ..... ευχαριστω πολυ gechro...κι οτι αλλο σκεφτεις για ταμπλετ, ελευθερα!
  14. Παιδιά καλησπέρα, Εχω χαθει σε ονοματα και υποκατηγοριες εδω κ μερες και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Η ιστορια απλη κ πολυπαιγμενη....θελω το nexus 7 32 gb 3G και δεν εχω τοσα χρηματα...:lol: Θελω ενα κοντινό υποκαταστατό του...με 7 ή το πολύ 8 ιντσες IPS οθόνη αναλυση τουλαχιστον 1024 x 600 ή μεγαλύτερη. Διπυρηνο ή τετραπύρηνο με καμια Mali και δυνατό wifi σημα. 1.μπαταρια τουλαχιστον 4-4,5 πραγματικες ωρες u tube video στα 720 p . 2.χωρις περιεργους ηχους- mosquito noise- ξεχαρβαλωμενα εσωτερικα καλωδια και εξαρτηματα κτλ 3. ενσωματωμενο 3g (sim) που διαπιστωμενα να λειτουργει στα ελληνικα δικτυα 4. Jelly bean 4.1.2 ή ανώτερο αλλά να λειτουργεί σωστα out of the box χωρίς root-fixes κτλ , δε με νοιαζει αν δεν θα παρει παραπανω εκδοση. 5. usb για μεταφορα αρχειων, συνδεση με εξωτερικο σκληρο, hdmi, bluetooth...ό,τι εχει απ αυτά ..απλά να δουλευουν τελοσπαντων χωρις root.... 6. google play εγκατεστημενο και συμβατό. Τιμή μεχρι 120 ευρώ. Γενικα να ειναι plug n play και να μη σπαει Και αν πουλαει κανενας ας στειλει πμ να με κατευθυνει! Το εβαλα κ σε αλλο τοπικ το ιδιο μυνημα, εαν ειμαι foul, σβηστε το απο το τοπικ με τη μικροτερη συμμετοχη κ να με συγχωρειτε mods! "Βαρατε" ελευθερα, περιμενω γνωμες-προτασεις, ευχαριστώ!
  15. Παιδιά καλησπέρα, Εχω χαθει σε ονοματα και υποκατηγοριες εδω κ μερες και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Η ιστορια απλη κ πολυπαιγμενη....θελω το nexus 7 32 gb 3G και δεν εχω τοσα χρηματα...:lol: Θελω ενα κοντινό υποκαταστατό του...με 7 ή το πολύ 8 ιντσες IPS οθόνη αναλυση τουλαχιστον 1024 x 600 ή μεγαλύτερη. Διπυρηνο ή τετραπύρηνο με καμια Mali και δυνατό wifi σημα. 1.μπαταρια τουλαχιστον 4-4,5 πραγματικες ωρες u tube video στα 720 p . 2.χωρις περιεργους ηχους- mosquito noise- ξεχαρβαλωμενα εσωτερικα καλωδια και εξαρτηματα κτλ 3. ενσωματωμενο 3g (sim) που διαπιστωμενα να λειτουργει στα ελληνικα δικτυα 4. Jelly bean 4.1.2 ή ανώτερο αλλά να λειτουργεί σωστα out of the box χωρίς root-fixes κτλ , δε με νοιαζει αν δεν θα παρει παραπανω εκδοση. 5. usb για μεταφορα αρχειων, συνδεση με εξωτερικο σκληρο, hdmi, bluetooth...ό,τι εχει απ αυτά ..απλά να δουλευουν τελοσπαντων χωρις root.... 6. google play εγκατεστημενο και συμβατό. Τιμή μεχρι 120 ευρώ. Γενικα να ειναι plug n play και να μη σπαει Και αν πουλαει κανενας ας στειλει πμ να με κατευθυνει! "Βαρατε" ελευθερα, περιμενω γνωμες-προτασεις, ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...