petros_78 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) Παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή 2MB...και μου λέει..."Σφάλμα...Δεν υπάρχει επαρκής διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος"...Και στο καπάκι κάνει κανονικά εγκατάσταση μια εφαρμογή που είναι 18MB..!!!! Τί μπορεί να συμβαίνει? Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων του Play Store....όπως επίσης και wipe cache/dalvik cache...αλλά τίποτα... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...! Edited November 15, 2012 by Superuser Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros1984 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Βγήκε και η SlimBean 3.0... θέλει full wipe όπως βλέπω στις οδηγίες εγκατάστασης. *όταν λέει full wipe εννοεί εκτός από wipe cache και dalvik , να κάνουμε και wipe data/factory reset? το "format /system" χειροκίνητα πως γίνεται; Επίσης, nandroid backup είναι αυτονόητο. Επαναφορά εφαρμογών με titanium - κρατάω μόνο "αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη"? Και μια τελευταία ερώτηση! όταν κάνουμε wipe data/factory reset διαγράφει τα δεδομένα της sd card της συσκευής; Edited November 16, 2012 by lambros1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Βγήκε και η SlimBean 3.0... θέλει full wipe όπως βλέπω στις οδηγίες εγκατάστασης. *όταν λέει full wipe εννοεί εκτός από wipe cache και dalvik , να κάνουμε και wipe data/factory reset? το "format /system" χειροκίνητα πως γίνεται; Επίσης, nandroid backup είναι αυτονόητο. Επαναφορά εφαρμογών με titanium - κρατάω μόνο "αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών του χρήστη"? Και μια τελευταία ερώτηση! όταν κάνουμε wipe data/factory reset διαγράφει τα δεδομένα της sd card της συσκευής; 1. Ναι Από cwm-mounts & storage-format system 2. Ναι μόνο εφαρμογές χρήστη 3. Όχι δεν σβήνονται με αυτόν τον τρόπο. Τα συχνά backup όμως μόνο κακό δεν κάνουν μιας και πολλά μπορούν να συμβούν χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Δεν ενημερώνω τον οδηγό αυτή τη στιγμή γιατί είναι αργά για να ασχοληθώ και να διαβάσω ότι βλακείες λέει πάλι αυτός που την φτιάχνει την ρομ :p (με έχει ξενερώσει ολίγον απο την 2,9 η όλη φάση του: "μπορεί να πέσετε σε bootloop" και τώρα θυμήθηκε πως χρειάζεται wipe data γιατί προφανώς δεν είναι ικανός να φτιάξει μία σωστή ρομ που να μην καταστρέψει το κινητό) Αύριο λογικά που θα έχω καθαρό μυαλό και θα ασχοληθώ, θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω και τον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Βρεθηκε το πρωτο bug της 3.0, εχοντας ενεργοποιημενη την περιστροφη οθονης κατεβαστε την μπαρα ειδοποιησεων..... :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Καλημερα σε ολους! Ειμαι στη 2.9 και αλλαξα την αναλυση στην οθονη κ απο τοτε το playstore μου λεει σφαλμα διακομιστη...εκανα wipe data στο playstore αλλα δεν αλλαξε τιποτα...μπορω να κανω κατι αλλο για να μην περασω την 3.0 τοσο καιρο μου πηρε να το στησω Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδιά προσπάθησα να περάσω την 2.9 από SlimICS, έκανα όλα τα wipes και πήγα για την εγκατάσταση. Μόλις δοκίμασα να το περάσω την πρώτη φορά μου έβγαλε κάποιο error και μου είπε να ξανα προσπαθήσω. Έκανα δεύτερη προσπάθεια κι αυτήν την φορά ξεκίνησε κανοικά την εγκατάσταση. Μετά από λίγα δευτερόλπετα εμφάνισε το εικονίδιο του semaphore (το καινούριο), περίμενα κάμποση ώρα αλλά δεν αντέδρασε ποτέ και έτσι έβγαλα την μπαταρία το ξανάνοιξα και ξαναμπήκα σε recovery. Αυτήν την φορά έχει περαστεί η καινούρια έκδοση του recovery (6.0.1 νομίζω). Ήθελα να ρωτήσω, λογικά η εγκατάσταση δεν έγινε έτσι; Να ξαναβγάλω μπαταρία και να πάω πάλι για το βήμα install from sd card; Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ναι,κάνε ξανά εγκατάσταση να είσαι σίγουρος Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Η εγκατάσταση έγινε μια χαρά όλα δουλεύουν ρολόι:) Μ' αρέσει που στην αρχή στο "φτιάξιμο" του τηλεφώνου έχει και την ελληνική γλώσσα σαω γλώσσα συσκευής:) Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ηρακλή τελικά θέλει φούλ wipe....? Ή μόνο cache/dalvik...? Για την 3.0 λέω..... Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ηρακλή τελικά θέλει φούλ wipe....? Ή μόνο cache/dalvik...? Για την 3.0 λέω..... Εγω εκανα full install ομως καποιοι στους xda κανοντας απλα wipe cache/dalvik δεν αντιμετωπισαν καποιο προβλημα.Προς το παρον τουλαχιστον :rolleyes: Εγω συνιστω και wipe data reset ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας. Είδα πως οι εφαρμογές gmail, youtube, calendar, playstore kai gtalk είναι όλες "ενσωματωμένες" σε ένα κουμπι. Λέει για παράδειγμα "google" και είναι σαν στρογγυλό εικονίδιο και μόλις το πατήσεις εμφανίζει ένα μικρό παράθυρο (στην επιφάνεια εργασίας) που ανοίγει όλες τις παραπάνω εφαρμογές και μετά μπορείς να επιλέξεις σε ποια θες να μπεις. Ξέρετε πως μπορώ να το κάνω αντίστοιχα και σε άλλες εφαρμογές; (κάτι σαν ομαδοποίηση). Να βάλω πχ το facebbok, twitter και linkedin μαζί... Απλά να πω πως είδα ότι αυτό υπάρχει με τον Holo Launcher HD Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας. Είδα πως οι εφαρμογές gmail, youtube, calendar, playstore kai gtalk είναι όλες "ενσωματωμένες" σε ένα κουμπι. Λέει για παράδειγμα "google" και είναι σαν στρογγυλό εικονίδιο και μόλις το πατήσεις εμφανίζει ένα μικρό παράθυρο (στην επιφάνεια εργασίας) που ανοίγει όλες τις παραπάνω εφαρμογές και μετά μπορείς να επιλέξεις σε ποια θες να μπεις. Ξέρετε πως μπορώ να το κάνω αντίστοιχα και σε άλλες εφαρμογές; (κάτι σαν ομαδοποίηση). Να βάλω πχ το facebbok, twitter και linkedin μαζί... Απλά να πω πως είδα ότι αυτό υπάρχει με τον Holo Launcher HD Αυτο που περιγραφεις αφορα ουσιαστικα εναν φακελο με τον οποιον μπορεις να ομαδοποιεις τις εφαρμογες σου. Πολυ απλα συρε μια εφαρμογη επανω σε καποια αλλη και θα δημιουργηθει φακελος. Μπορεις να βαλεις/βγαλεις οποια θελεις καθως επισης και να τον μετονομασεις. Τοσο απλα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εχεις δίκιο απλά για να γίνει πρεπει να έχεις υπομονή καθώς κάθε φορά που "μεταφέρεις" μια εφαρμογή αυτή αντικαθιστά της θέσης της άλλης...πρέπει να πετύχεις το pixel για να την βάλεις στο φάκελο :-) Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Εχεις δίκιο απλά για να γίνει πρεπει να έχεις υπομονή καθώς κάθε φορά που "μεταφέρεις" μια εφαρμογή αυτή αντικαθιστά της θέσης της άλλης...πρέπει να πετύχεις το pixel για να την βάλεις στο φάκελο :-) Βάλε κάναν καλύτερο launcher :lol: (Nova, Apex....) :!: Παιδες ο οδηγος δε θα ανανεωθει ξανα. Οτιδηποτε νεοτερο μονο στη σελιδα της rom :p Edited November 18, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad_Man Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Εχεις δίκιο απλά για να γίνει πρεπει να έχεις υπομονή καθώς κάθε φορά που "μεταφέρεις" μια εφαρμογή αυτή αντικαθιστά της θέσης της άλλης...πρέπει να πετύχεις το pixel για να την βάλεις στο φάκελο :-) Κατέβασε το folder organizer πολύ καλό προγραμματάκι κ μπορείς να βάλεις όποια custom φώτο θέλεις σαν εικονίδιο φακέλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Τελικά φλάσαρα την 3.0 μόνο με wipe cache/dalvik.....και όλα καλά...! Κανένα πρόβλημα....μέχρι στιγμής..!!! :p Edited November 19, 2012 by petros_78 Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τελικά φλάσαρα την 3.0 μόνο με wipe cache/dalvik.....και όλα καλά...! Κανένα πρόβλημα....μέχρι στιγμής..!!! :p Και εγω ακριβως τα ιδια, 2 μερες τωρα και ολα μια χαρα. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Το πρώτο προβληματάκι στην 3.0.....:( ! Όταν κάνω απεγκατάσταση μιας εφαρμογής...κάνει reboot...! Ξέρει κανείς κάτι...? Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Το πρώτο προβληματάκι στην 3.0.....:( ! Όταν κάνω απεγκατάσταση μιας εφαρμογής...κάνει reboot...! Ξέρει κανείς κάτι...? Απο εχθες το βραδυ που ειμαι στην 3.0 εχω εγκαταστησει και μετα εχω αφαιρεσει αρκετες εφαρμογες....Δεν μου το εχει παρουσιασει....Μηπως κατι δεν σου εχει κατσει σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Και εγω δεν ειχα προβλημα. Μηπως δε σου εκατσε καλα μονο με wipe cache και dalvik τελικα? Τα νέα λινκς για την ρομ είναι: Slimbean 3.0 Slim gapps για καθαρό install της ρομ Slim gapps για upgrade στην 3.0. Edited November 23, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημερα περασα χθες βραδυ την 3.0 (ειχα slimics) μου φαινονται ολα καλα, εκτος απο το wifi που εχει αδυνατο σήμα. Ισχυει σε ολους? Υπαρχει καποιο modem που μπορουμε να βαλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημερα περασα χθες βραδυ την 3.0 (ειχα slimics) μου φαινονται ολα καλα, εκτος απο το wifi που εχει αδυνατο σήμα. Ισχυει σε ολους? Υπαρχει καποιο modem που μπορουμε να βαλουμε? εχεις δοκιμασει και αλλη jb?? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 εχεις δοκιμασει και αλλη jb?? οχι μεχρι τωρα ειχα slimics (την 4,0 αν θυμαμαι καλα) το σημα για παραδειγμα μεσα στο σπιτι ηταν 3-4 γραμμες τωρα το πολυ 1... ? γιατι ρωτας αληθεια αν ειχα jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 οχι μεχι τωρα ειχα slimics (την 4,0 αν θυμαμαι καλα) το σημα για παραδειγμα μεσα στο σπιτι ηταν 3-4 γραμμες τωρα το πολυ 1... ? γιατι ρωτας αληθεια αν ειχα jb γιατι σε ολες τις jb ειναι ιδιο το σημα, μετριο... το ιδιο ηταν και στην ics Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts