Jump to content

petros_78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petros_78

  1. Παιδιά καλησπέρα...κατ'αρχήν να πω οτι φοράω Slimbean 4.3...Λέω να περάσω σήμερα σε 4.4 SlimKat...Γνωρίζει κανείς αν....μπορώ να φλασάρω πρώτα έναν kernel για 4.4...(για να έχω το τελευταίο cwm recovery...γιατί διάβασα στο thread της SlimKat για κάποιους που έχουν ψιλοπροβληματάκια κατά την εγκατάσταση αν δεν έχεις το τελευταίο cwm)...μετά να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι στο καινούριο recovery για να φλασάρω cm και κατ'ευθείαν μετά SlimKat...??? Δηλαδή το βασικό ερώτημα είναι αν μπορώ να φλασάρω έναν kernel για διαφορετική έκδοση rom απο αυτην που φοράω....αλλά χωρίς να ανοίξω το κινητό...Θα μπώ σε recovery ξανά κατ'ευθείαν...:confused:
  2. Παιδιά το πρόβλημα με το keyboard ίσως είναι θέμα ram...Χρησιμοποιείτε LMKwhitelist..? Αν όχι, κάντε μια δοκιμή...και βάλτε το keyboard που χρησιμοποιείτε εκεί μέσα....Αν και δεν είμαι 100% ευχαριστημένος με την εφαρμογή....ίσως να βοηθήσει...
  3. Στα dev options ή advanced options έχει επιλογή root access που πρέπει να ενεργοποιήσεις για να είσαι root... Δεν πέρασα ακόμα 4.3 αλλά απο αυτά που διαβάζω...:)
  4. Παιδιά έχω το εξής θεματάκι.....δεν μπορούν να συγχρονιστούν τα παιχνίδια με το facebook....Ξέρει κανείς κάτι...? Κάνω κάτι λάθος...? Πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια επιλογή απο τις ρυθμίσεις...? Ευχαριστώ προκαταβολικά....
  5. Και σε μένα κολλάει κατά την εγγραφή Γιάννη αλλά κατά την αναπαραγωγή δεν έχει κάποιο πρόβλημα....
  6. Αποκλείεται...:) Αφού πατήσεις πάνω στον λογαριασμό...σου ανοίγει ένα μενού...Πάνω-πάνω σου βγάζει το mail σου και σου λέει "τελευταίος συγχρονισμός κτλ"...Πατάς πάλι εκεί πάνω και σου ανοίγει νέο μενού με όλους τους συγχρονισμούς σου...Εκεί πατάς να σου ανοίξει το μενού...(το αριστερό "κουμπί" του κινητού μας εννοώ...:p)...και σου βγάζει επιλογή "Κατάργηση λογαριασμού"...!!! Πιο δύσκολο δεν μπορούσαν να το κάνουν...!!! :)
  7. Παιδιά να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου απο την build 6... Όσων αφορά τα προβλήματα που αναφέρατε...1) Τα gapps...Είχα κι εγώ το πρόβλημα με το Google Play...το οποίο λύθηκε με τη διαγραφή του λογαριασμού και την εκ νέου είσοδο με τον ίδιο λογαριασμό εννοείτε....( Γιάννη αν δεν βρήκες ακόμη πως γίνεται...Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί->Google...)...2) Το πρόβλημα με το wifi και το 3G που μια γινόταν μπλέ και μια γκρί...Μου παρουσιάστηκε κι εμένα...και νομίζω είναι θέμα kernel....μου λύθηκε οταν άλλαξα kernel...(όπως βλέπετε στην υπογραφή μου φοράω τον 2.9.20s που μ'έχει βολέψει πολύ όσων αφορά την διαχείρηση της ram λόγο αυτού...disable android_ram_console...που στην αμέσως επόμενη έκδοση το ξαναπρόσθεσε ο Στράτος γιατί σε κάποιους δημιούργησε προβλήματα με bootloops...ευτυχώς εγώ δεν ήμουν μέσα σ'αυτούς...:p)...και 3) Το πρόβλημα με τα πληκτρολόγια που ανέφερε ο Γιάννης...Εγώ χρησιμοποιώ το Swiftkey και δεν είχα κάποιο πρόβλημα...Εγκατέστησα και δοκίμασα το Swype και όντως ενώ στην stock εφαρμογή των μηνυμάτων λειτουργούσε άψογα στον stock browser και άλλες εφαρμογές π.χ. Google Play...μου παρουσίασε πρόβλημα...εξαφανιζόταν εκεί που έγραφα και αργούσε να ξαναεμφανιστεί...Αρκετά περίεργο πρόβλημα :blink: ... Πήγα λοιπόν στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Εκτελούνται...και είδα οτι η εφαρμογή του Swype έγραφε 0 Διεργασίες, 0 Υπηρεσίες και Γίνεται Επανεκκίνηση... Αλλά ήταν "κολλημένο" εκεί και δεν γινόταν ποτέ αυτή η επανεκκίνηση...!!! Και αφού έσβησα κάποιες εφαρμογές που έτρεχαν...ως δια μαγείας άρχισε να δουλεύει το Swype...!!! 2 Διεργασίες και 1 Υπηρεσία..!!! :blink: Και απο τότε δουλεύει άψογα σε όλες τις εφαρμογές..!!! Πως έγινε αυτό τώρα....δεν ξέρω...:p Οπότε με όλα αυτά γλίτωσα το καθαρό φλασάρισμα απο την αρχή...! :) (Να πώ οτι έκανα dirty flash απο την build 5) Είναι η πρώτη φορά που μου παρουσιάζει τέτοια προβλήματα η slim... Και τώρα που το έστρωσα και δουλεύει μια χαρά...βγήκε η 6.2 η weekly και φοβάμαι να την περάσω...! :p Γενικότερα η rom τρέχει μια χαρά για τα δικά μου δεδομένα...Χρησιμοποιούσα τον Go launcher αλλά είναι πολύ βαρύς και μου έκανε κάποια lagαρίσματα...Ο Nova πάει σφαίρα...!!! Fast and smooth...!!! :) Εννοείτε χρησιμοποιώ και την Greenify...!
  8. Το έχεις δοκιμάσει με custom rom...? Γιατί ο Νίκος πιο πάνω λέει οτι μάλλον δεν δουλεύει με custom rom... Έχω στείλει mail στους devs της εφαρμογής και τους ρωτάω αλλα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα...
  9. Όχι δεν το έχω κατεβάσει....Εσύ το έχεις δοκιμάσει κι έχεις δεί αποτέλεσμα...?
  10. Μπορεί να μου πεί κάποιος πως θα κάνω το gps μου να κλειδώνει...? Βλέπει δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει...
  11. Ο "s" είναι για roms που έχουν hugemem (397MB - 409MB) όπως η slim....Θα σου παίζει η spiritFM και χωρίς το "s"....:)
  12. Ούτε στο system/app δεν είναι το mms.apk...?
  13. Μου φαίνεται περίεργο να διαγράφηκε εντελώς...πιο πιθανό είναι να απενεργοποιήθηκε...Πήγαινε στις Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Όλες....και ψάξ'την εκεί κι αν την βρείς και είναι απενεργοποιημένη, ενεργοποίησέ την...:)
  14. Βάλε τους ήχους σου στο...system/media/audio/ringtones.....αν δεν τους έχεις εκεί...:)
  15. Κάνε μια αναζήτηση στον file manager σου για φακέλους .nomedia (θέλει δικαιώματα root στον file manager γιατι είναι hidden)...και αν βρείς κάποιον τέτοιο φάκελο στο path που έχεις τα τραγούδια σου ...διέγραψέ τον....
  16. Δεν σου "βλέπει" καθόλου τραγούδια..? Σε ποιον φάκελο τα έχεις..?
  17. Ναι έχω περάσει απο την 4.1.2 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος ειδικά με την τελευταία την 3.1...Η 4.2.2 δεν μπορώ να πώ οτι είναι καλύτερη αλλά ούτε και χειρότερη...είναι εξίσου καλή...Εξάλλου δεν έχουν και πολλές διαφορές...Ειδικά με την build 3 και με semaphore 2.9.20s είμαι πολύ ευχαριστημένος...Και τώρα απο ώρα σε ώρα περιμένουμε και την build 4...! :)
  18. Κι εγώ έχω την εντύπωση πως η slim είναι πιο ελαφριά...και το έχω διαβάσει κι απο πολλούς άλλους...Ακόμα και το οτι η cm είναι κοντά στα 160ΜΒ και η slim είναι στα 85ΜΒ...σχεδόν τα μισά δηλαδή...για μένα κάτι λέει...:)
  19. Η αλήθεια είναι φίλε Γιάννη οτι όταν την είχα περάσει είχα κάτσει μόνο για μια μέρα με την cm....μετά πέρασα σε slim κι έχω βολευτεί...:) Αν θέλεις κάτσε λίγο στην cm και όποτε την βαρεθείς περνάς σε slim...:rolleyes:
  20. Κλείσ'το, βγάλε μπαταρία,ξαναβάλ'την και μπες ξανά σε recovery...
  21. Έχασες μερικά post...Είπαμε να βάλει JW5...:)
  22. Σ'αυτήν σίγουρα ο 2.7.4....:) Αυτην είχα πριν περάσω σε slimbean... Μην ξεχάσεις να τικάρεις το repartition....
  23. Πέρνα μια με τρια αρχεία και repartition....Την JW5 π.χ..... Προφανώς δεν έγινε repartition...
×
×
  • Create New...