stauros2653 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδια,μετα απο καιρο εχω παλι το νοτε 2!Θελω να ρωτισω,γινεται να βαλω Lollipop και ποια, χωρις να γραψει ο knox?Η αν γραψει, υπαρχει τροπος να μηδενισει? για το knox ξερω οτι αμμα γραψει δεν ξεγραφει προς το παρον Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδια,μετα απο καιρο εχω παλι το νοτε 2!Θελω να ρωτισω,γινεται να βαλω Lollipop και ποια, χωρις να γραψει ο knox?Η αν γραψει, υπαρχει τροπος να μηδενισει?Ρίξε μια ματιά εδώ για τα περί knox http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412540 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ για τα περί knox http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412540 Τα ξέρω αυτά φίλε μου και σε ευχαριστώ.Απλά είπα μπας και...Αν το ρουτάρω,έχετε καμία Lollipop να προτείνεται; Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 ερωτηση για οποιον φιλο γνωριζει στην ρομ του drketan τι να επιλεξω στον aroma κατα την εγκατασταση για να μην εχω διαφανη notificationbar? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 ερωτηση για οποιον φιλο γνωριζει στην ρομ του drketan τι να επιλεξω στον aroma κατα την εγκατασταση για να μην εχω διαφανη notificationbar? εκει που εχει τις επιλογες μην το πειραξεις καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Τα ξέρω αυτά φίλε μου και σε ευχαριστώ.Απλά είπα μπας και...Αν το ρουτάρω,έχετε καμία Lollipop να προτείνεται; Μα δεν υπαρχει κανεις που να εβαλε lollipop??Αλλα να δουλευει ενταξει και να τρωει φυσιολογικα τη μπαταρια!!;) Edit: Προσπαθησα να βαλω lollipop και μου βγαζει σφαλμα.Τι λαθος κανω?Τωρα εχω του γιατρου... Edited March 15, 2015 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 εκει που εχει τις επιλογες μην το πειραξεις καθολου ευχαριστω:respect: εαν περασω μια ρομ 5.0.2 λολιποπ και θελησω να επανελθω στην 4.4.2 θα εχω καποιο προβλημα? ευχαριστω για οποια απαντηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά,έβαλα όπως λέω πιο πάνω του drketan και όλα καλά.Ομως όταν πάω να βάλω κάποιον ήχο σε μια επαφή και πατάω αποθήκευση,κατευθείαν μου λέει η εφαρμογή επαφές διακόπηκε,με αποτέλεσμα να μη μπορώ!!Τη ξαναπέρασα και το ίδιο!!Και κάτι ακόμα.Γιατι δε μπορώ να περάσω lollipop και μου βγάζει σφάλμα;;Πως μπορώ να τη περάσω;;Οποία να ναι... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ευχαριστω:respect: εαν περασω μια ρομ 5.0.2 λολιποπ και θελησω να επανελθω στην 4.4.2 θα εχω καποιο προβλημα? ευχαριστω για οποια απαντηση. οχι η lollipop του note 2 ειναι η cm.η απλα εχει το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 οχι η lollipop του note 2 ειναι η cm.η απλα εχει το θεμα. θεωρω λοιπον οτι δεν υπαρχει προβλημα με το "μπρος πισω" αλλα δεν μου αρεσουν οι cm απο πριν ακομα που ειχα το ς3 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 θεωρω λοιπον οτι δεν υπαρχει προβλημα με το "μπρος πισω" αλλα δεν μου αρεσουν οι cm απο πριν ακομα που ειχα το ς3 για μενα cm=trush.σε αλλους αρεσουν πολυ γουστα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Τελικα εβαλα την DN4_BY_ELECTRON...Και ολα δουλευουν ρολοι!!Για τη μπαταρια ακομα δε ξερω...Αν εχετε καμια lollipop καλη και κομπλε να προτινετε πειτε μου. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Τελικα εβαλα την DN4_BY_ELECTRON...Και ολα δουλευουν ρολοι!!Για τη μπαταρια ακομα δε ξερω...Αν εχετε καμια lollipop καλη και κομπλε να προτινετε πειτε μου. την τελευταια ελπιζω την 2.1.αυτη εχει καλη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 την τελευταια ελπιζω την 2.1.αυτη εχει καλη μπαταρια Λογικα τη τελευταια εχω.Ειναι αυτη που λεει οτι βγηκε 30/10/14...Δε βρηκα καποια προσφατη... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Λογικα τη τελευταια εχω.Ειναι αυτη που λεει οτι βγηκε 30/10/14...Δε βρηκα καποια προσφατη... πηγαινε ριθμυσεις πληροφοριες συσκευης να δεις ποια εχεις αλλιως εδω http://electron-team.com/dn4v2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Τελικα εβαλα την DN4_BY_ELECTRON...Και ολα δουλευουν ρολοι!!Για τη μπαταρια ακομα δε ξερω...Αν εχετε καμια lollipop καλη και κομπλε να προτινετε πειτε μου. ισως να κανω λαθος αλλα οπως γραφει σχετικα με το ραδιοφωνο οτι εχει καποιο προβλημα στον ηχο ισχυει? γιατι θελω να την δοκιμασω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ισως να κανω λαθος αλλα οπως γραφει σχετικα με το ραδιοφωνο οτι εχει καποιο προβλημα στον ηχο ισχυει? γιατι θελω να την δοκιμασω. βαζεις αυτο και εχεις ραδιο.το κανεις απλη εγκατασταση δεν το περνας σε καποιο φακελο πουθενα http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/themes-apps/fm-radio-dn4-t3042446 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 παιδιά έχετε να προτείνετε κάποια custom rom, που να αξίζει τον κόπο δλδ, να είναι λειτουργική 100% (παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό) και στις εφαρμογές της να έχει να πει κάτι παραπάνω από την official 4.4.2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Οποια απο τις 1.dr ketan, 2.dn4, 3.diamond rom και να βαλεις θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο θεμα σταθεροτητας, ενω θα εχεις πλεον ενα νοτε4 με οθονη νοτε2 και χωρις τους χαζους περιορισμους της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 εισαι ωραιος!!! να ζητησω και μια χάρη ακομη, επειδη εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με το αντικείμενο (ίσως και 2 χρονια). ακολουθω αυτα τα βηματα για το rooting,ε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 μπορεις να μου στείλεις τα λινκ για τις rom που αναφέρεις ή να ψάξω που? αλλα αν ειναι ευκολο μη μου πεις απλα στο xda, γιατί χάνομαι εκεί μεσα, ουτε πως να κλεισω την σελιδα δεν ξερω μετα απ λιγο.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 εισαι ωραιος!!! να ζητησω και μια χάρη ακομη, επειδη εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με το αντικείμενο (ίσως και 2 χρονια). ακολουθω αυτα τα βηματα για το rooting,ε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 μπορεις να μου στείλεις τα λινκ για τις rom που αναφέρεις ή να ψάξω που? αλλα αν ειναι ευκολο μη μου πεις απλα στο xda, γιατί χάνομαι εκεί μεσα, ουτε πως να κλεισω την σελιδα δεν ξερω μετα απ λιγο.. :D +1. Θέλω να κάνω και εγώ root και να περάσω καμιά custom ROM στο Note και το σκέφτομαι, γιατί τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν πριν 2 χρόνια σε ένα Xperia Mini Pro που ούτε που κατάλαβα τελικά πως το έκανα root και πέρασα τη ROM ! Όποιος οδηγός ευπρόσδεκτος! Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 ο οδηγος υπαρχει στο λινκ που δινω εγω. αν δεν κανει κοπο σε κανεναν αλλον, να μας δωσει και κ τα λινκ με για να κατεβασουμε τις roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Τι εκανα εγω. Youtube. Search for "dr ketan v.14", "dn4", "diamond rom for note2". Εχει αναλυτικες βιντεοπαρουσιασεις, βιντεο εγκαταστασης και download links και για τις τρεις. Επισης ψαξτε και για εγκατασταση του twrp, ενα πολυεργαλειο που κανει τα παντα. Και μην ξεχνατε, απαραιτητο factory reset τοσο πριν οσο και μετα το φλασαρισμα της νεας ρομ. Το youtube παντως ειναι πλεον η χαρα του ασχετου για πολλα θεματα, ειδικα αν οι οδηγιες ειναι οπως πρεπει. Edited March 16, 2015 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 εισαι ωραιος!!! να ζητησω και μια χάρη ακομη, επειδη εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με το αντικείμενο (ίσως και 2 χρονια). ακολουθω αυτα τα βηματα για το rooting,ε? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 μπορεις να μου στείλεις τα λινκ για τις rom που αναφέρεις ή να ψάξω που? αλλα αν ειναι ευκολο μη μου πεις απλα στο xda, γιατί χάνομαι εκεί μεσα, ουτε πως να κλεισω την σελιδα δεν ξερω μετα απ λιγο.. :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472270 εδω εισαι και λιγο ποιο πανω με καφε γραμματα πατησε εκει που λεει samsung note 2 android development και μεταφερεσαι στον καταλογο με ολες τις ρομ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 πηγαινε ριθμυσεις πληροφοριες συσκευης να δεις ποια εχεις αλλιως εδω http://electron-team.com/dn4v2.html Τελικα εβαλα τν DN4 v2.1. αλλα μου εβγαλε σφαλμα στην εγκατασταση,δε ξερω γιατι κι ετσι εβαλα να δοκιμασω τη Diamond που λεει ο φιλος πιο πανω... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts