liogia Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ναι φυσικα θα εχει.και δεν την κανω εγω τεστερ ειμαι:lol: χαρακτιριστικα ODEX SYSTEM APPS,PRIVATE APPS,FRAMEWORK ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΕΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ 2 THEMES S5 HD PRO AND BASIC S5 BROWSER S5 GALLERY S5 VIDEO S5 MUSIC S5 MUSIC FX S5 SOUND S5 CALCULATOR S5 MY FILES S5 RADIO S5 S VOISE AIR COMMAND S5 NOTE S5 SKETCHOOK S5 SCRAPBOOK SCREEN WRITE PEN W.MANAGER ACTION MEMO S FINDER PULUP S BARO POLARIS VIEVER 5 EMER.MODE ΕΩΣ 25 ΜΕΡΕΣ* ULTRA POWER SAVING MODE ΕΩΣ 25 ΜΕΡΕΣ* SNAPSEED GOOGLE TRANSPARENT WEATHER IMDP MOVIES GREEK TV GALAXY APPS NOVA LAUNCHER + S5 THEMES FACEBOOK LITE FLIPBOARD FLASH PLAYER GOOGLE MAPS GOOGLE EARTH GREEK WPA FINDER PAPER ART QUICK BOOT SET DNS SCREEN ON/OFF TORCH EXPROSED INSTALLER MOD CAMERA TRANSPARENT DIALER BRIGHTER NOTE DISABLE SERVICE AD FREE MOD SYSTEMUI MOD VN TW LAUNCHER WITH MAGAZINE NEW SOUND FOR SYSTEM TWEAKS ENABLE JPEG QUALITY 100 ENABLE MEDIA DEC. WMV,WMA,AUD.FLAC,AVI MEDIA JPEG FASTER BOOT REBOOT TWEAK TETHER - HOT SPOT FASTER CONNECT USB PC FORCE LAUNCHER MEMORY 2 DNS GREEK - GOOGLE MOR RAM ENABLE BETTER SIGNAL 2G -3G HSDPA+ FASTER DAVLIK REBOOT BOOST YOUTUBE PLAYER ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ APPS OPTICAL READER ALL TOGETHER SMART REMOTE S-HEALTH PEN UP SKYPE GOOGLE SEARCH VIPER ZIP MANAGER DROPBOX GMAIL MEGA To ρομ θα ανεβει εδω http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=80452 καλη η rom αλλα οχι ιδιαιτερα γρηγορη.και βγαζει fc στο air comand.θα προτεινα να τη βαλετε και στο xda να υπαρχει και κατι απο ελληνες εκει μεσα μαζι με την nl1 που βγηκε πριν λιγο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) καλη η rom αλλα οχι ιδιαιτερα γρηγορη.και βγαζει fc στο air comand.θα προτεινα να τη βαλετε και στο xda να υπαρχει και κατι απο ελληνες εκει μεσα μαζι με την nl1 που βγηκε πριν λιγο καιρο :που κανει fc στο aircommand ? Εχει μαμα kernel για το θεμα ταχυτητα που λες. Edited February 5, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Μετακομισα στη ρομ του dr ketan και μαλλον εδω θα μεινω αφου ειναι πιο σταθερη και με καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Το μονο προβλημα που πλεον εχω ειναι οτι ειναι εξοπλισμενη με το καινουργιο s note κι ετσι δεν μπορω να επεξεργαστω τις σημειωσεις που ειχα κανει με το παλιο s note. Μπορω καπου να βρω το παλιο s note αφου με ενα προχειρο ψαξιμο στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι. Κατάφερες τελικά να περάσεις το παλιό snote? Στο παρελθόν δοκίμασα κι εγώ 2-3 τρόπους αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Μάλιστα σε μια περίπτωση είχα και boot loop μετά από εγκατάσταση μέσω recovery. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Κατάφερες τελικά να περάσεις το παλιό snote? Στο παρελθόν δοκίμασα κι εγώ 2-3 τρόπους αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Μάλιστα σε μια περίπτωση είχα και boot loop μετά από εγκατάσταση μέσω recovery. Οχι δυστυχως, δεν βρηκα το σωστο apk. Ανοιγω τα παλια αρχεια με το καινουργιο s note που με αφηνει να γραψω πανω απο τις παλιες σημειωσεις αλλα οχι και να σβησω...:mad::mad: Κυριολεκτικα το μοναδικο μειον των καστομ ρομς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 :που κανει fc στο aircommand ? Εχει μαμα kernel για το θεμα ταχυτητα που λες. την ωρα που παω να πατησω την εντολη μου κανει fc.με stok kernel εχω δει πολυ γρηγοροτερες rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Τσεκάρετε το μηνυμα μου στο νημα του 4αριου οσοι εχετε Dn4 ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5950341#post5950341 Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Τσεκάρετε το μηνυμα μου στο νημα του 4αριου οσοι εχετε Dn4 ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5950341#post5950341 να'σαι καλα μολις μου ελυσες τα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 να'σαι καλα μολις μου ελυσες τα χερια Φανταστηκα οτι θα ειναι χρησιμο...γι αυτο ειπα να το μοιραστώ ;) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 σε αυτη τη rom εχει το παλιο snote δεν θυμαμαι ποιος το ηθελε https://mega.co.nz/#!qZwUETTQ!QS4oLlTXsTl-aGU98wjOF3BfabOoySeCGKvBBPJLf5w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Σε ολες τις official εχει το παλιο snote:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το ερωτημα ως σχεδον ασχετος εινσι πως το παιρνουμε απο την official rom και να το βαλουμε στην καστομ ρομ που εχουμε. Οποιος γνωριζει ας βοηθησει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το ερωτημα ως σχεδον ασχετος εινσι πως το παιρνουμε απο την official rom και να το βαλουμε στην καστομ ρομ που εχουμε. Οποιος γνωριζει ας βοηθησει παρακαλω. αυριο θα σου το πακεταρω και θα στο στειλω.απλα με pm στειλε το mail σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Το ερωτημα ως σχεδον ασχετος εινσι πως το παιρνουμε απο την official rom και να το βαλουμε στην καστομ ρομ που εχουμε. Οποιος γνωριζει ας βοηθησει παρακαλω. :rolleyes:Σε ολα τα official rom εως το L1 - EUR-ιανουαριου εχει το παλιο-καφε snote. Δυστυχως δεν μπορεις διοτι οτι βλεπεις στα ρομ με κοκκινο-snote χρωμα ειναι πορτ απο Νοτη3 κτλ.αυτο σημαινει οτι εχουν φυγει τα lib-files μεσα στο συστημα του παλιου καφε-snote και αντικατασταθηκαν με το κοκκινο και ετσι δεν ειναι συμβατα με το παλιο να το τρεξει. Το μοναδικο ρομ που υπαρχει το οποιο παιζουν και τα δυο snote εχει μεσα και το κοκκινο και το καφε ειναι αυτο---->http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=80370 Edited February 11, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 :rolleyes:Δυστυχως δεν μπορεις διοτι οτι βλεπεις στα ρομ με κοκκινο-snote χρωμα ειναι πορτ απο Νοτη3 κτλ.αυτο σημαινει οτι εχουν φυγει τα lib-files του παλιου καφε-snote και αντικατασταθηκαν με το κοκκινο το οποιο δεν ειναι συμβατα με το παλιο.Το μοναδικο ρομ που υπαρχει το οποιο παιζουν και τα δυο snote εχει μεσα και το κοκκινο και το καφε ειναι αυτο---->http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=80370 αν εχεις και τα 2 apk απο το παλιο κανεις δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) αν εχεις και τα 2 apk απο το παλιο κανεις δουλεια Logia ειναι σχετικο πρεπει να αφησε μεσα στο ρομ αυτος που το εφτιαξε τα lib-files και απο τα δυο .Ενα apk εαν θελεις να δεις εαν εχει μεσα του lib και δεν τα εχει βγαλει ενας dev το κανεις extract με το 7-zip .εαν ναι τα παιρνεις και τα βαζεις χειροκινητα με τον root-explorer εαν θες στο system-lib .Μετα δινεις δικαιωματα 644 και δουλευει. Edited February 11, 2015 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Logia ειναι σχετικο πρεπει να αφησε μεσα στο ρομ αυτος που το εφτιαξε τα lib-files και απο τα δυο .Ενα apk εαν θελεις να δεις εαν εχει μεσα του lib και δεν τα εχει βγαλει ενας dev το κανεις extract με το 7-zip .εαν ναι τα παιρνεις και τα βαζεις χειροκινητα με τον root-explorer εαν θες στο system-lib .Μετα δινεις δικαιωματα 644 και δουλευει. σαφως και ολα ειναι σχετικα.σε καποιες rom δουλευουν με απλο install τα δυο αρχεια σε καποιες θελει οπως λες σε καποιες που τα lib.filles υπαρχουν εχει τυχει να μην δουλευει.απλα οποιος εχει κεφι ασχολητε και τσεκαρει.εγω ας πουμε δεν ειχα ποτε θεμα συμβατοτης απο το παλιο στο καινουργιο καποιοι εχουν.φυσικα δεν διαφωνω μαζι σου απλα θεωρω οτι καλο ειναι να γινει μια δοκιμη.και παντα κραταμε καβα ενα backup Edited February 11, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αλλη μια βοηθεια. Ενω μεχρι την official kitkat ειχα και στους 3 browsers μου text wrapping, και με τη ρομ του δοκτορα πριν λιγο αλλα και με την diamond rom v. 7.0 που εχω τωρα δεν εχω text wrapping σε κανενα απο τους 3 browsers, παρολο που οι ρυθμισεις τους ειναι ιδιες με πριν. Οι browsers ειναι οι dolphin, habit και ο στοκ. Ειδικα στον habit εκανα restore τις ρυθμισεις του απο την προηγουμενη εγκατασταση στην κιτκατ, αφου εχει τετοια επιλογη, κι ομως text wrapping τιποτα, ενω flash player και ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα λειτουργουν μπιμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 @anduril Το αλλάζεις μέσα από το Dr.Ketan Utilities/Rom/Long menu press και επιλέγεις τι θέλεις να σου ανοίγει. Μπορείς όμως να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις της οθόνης να σου κλείνει την εφαρμογή που τρέχει στην οθόνη. ευχαριστώ πολύ Σπύρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γιατι δεν μπορω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας χρωμα με wanam xposed? Στα υπολοιπα δουλευει κομπλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δεν ξερω πως δινει κανεις credit σ αυτο το φορουμ, γι αυτο (αλλο) ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στο liogia για την εξυπηρετικοτητα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γιατι δεν μπορω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας χρωμα με wanam xposed? Στα υπολοιπα δουλευει κομπλε.. Eχει ενα θέμα το wanam με το χρώμα στο εικονίδιο της μπαταρίας,δεν μπορείς να το αλλάξεις μέσω αυτού,δυστυχώς. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δεν ξερω πως δινει κανεις credit σ αυτο το φορουμ, γι αυτο (αλλο) ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στο liogia για την εξυπηρετικοτητα του. τιποτα δεν κανει φιλε μου μπορουσα και το εκανα.πιστευω συντομα θα εχουμε κερνελ για την lollipop τοτε θα ερθουν τα καλυτερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Οσο Και αν ακούγεται παράξενο ο κερνελ που έχει η Dr.ketan 14 μου έτρωγε μπαταρία....περνώντας τον agni 4.3.5 έφτιαξε... με τον μαμα εβγαζα 7ωρα οθονης.τελικα ολα ειναι πιθανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Eχει ενα θέμα το wanam με το χρώμα στο εικονίδιο της μπαταρίας,δεν μπορείς να το αλλάξεις μέσω αυτού,δυστυχώς. Σε ευχαριστω δεν το ηξερα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 καλησπέρα παιδες, εχω ενα n7100 και εχω την 4.3 και το εχω root-αρει, μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβάθμιση αλλα δεν μπορω να την περασω γτ το τηλ εχει τροποποιηθεί, οποτε θα δοκιμάσω μια custom,καμια ιδεα για ποια ειναι καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts