Vasilisx360 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Γιατι δεν το κατεβαζεις απο το playstore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Γιατι δεν το κατεβαζεις απο το playstore ? το ξεζιπαρα και το πηρα... :) ειδες καμια φορα τα ευκολα δεν τα σκεφτομαστε... :O θελει καποια ρυθμιση DjTony??? Edited December 10, 2013 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 το ξεζιπαρα και το πηρα... :) ειδες καμια φορα τα ευκολα δεν τα σκεφτομαστε... :O θελει καποια ρυθμιση DjTony??? Πριν κανεις οποιαδηποτε ρυθμιση πρωτα δες ποση RAM εχεις Free τωρα... μετα ανοιξετο & καντο απο OFF ΣΕ ΟΝ κανεις TIK και τα 3 που εχει κουτακια & κανεις reboot... Και ξαναβλεπεις RAM.. Πες μου αποτελεσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Πριν κανεις οποιαδηποτε ρυθμιση πρωτα δες ποση RAM εχεις Free τωρα... μετα ανοιξετο & καντο απο OFF ΣΕ ΟΝ κανεις TIK και τα 3 που εχει κουτακια & κανεις reboot... Και ξαναβλεπεις RAM.. Πες μου αποτελεσματα! ειχα: 716 σε χρηση και 1,1 ελευθερα μετα απο επανεκκινηση με το προγραμμα ειχα: 550 σε χρηση και 1,3 ελευθερα μετα απο επανεκκινηση Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ειχα: 716 σε χρηση και 1,1 ελευθερα μετα απο επανεκκινηση με το προγραμμα ειχα: 550 σε χρηση και 1,3 ελευθερα μετα απο επανεκκινηση Μια χαρά οποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ρε παιδιά...το greenify τι ακριβώς κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Αδρανοποιεί εφαρμογές που πιθανώς να τρέχουν στο παρασκήνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automatixxx Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπέρα. θα ήθελα λίγο απο τα φώτα σας γιατί θέλω να περάσω την DN3 ROM στο Galaxy Note 2 χωρίς να του αλλάξω τα φώτα :p ... Το κινητό μου φοράει την 4.1.1 N7100XXALIH και έχω κάνει root με CF-Αuto-Root. Σάν πρώτο βήμα έχω κάνει backup τον φάκελο EFS. Απο εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα.. Μήπως μπορεί κανένας να με κατατοπήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 καμία εφαρμογή root για να μειωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας υπάρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλησπέρα. θα ήθελα λίγο απο τα φώτα σας γιατί θέλω να περάσω την DN3 ROM στο Galaxy Note 2 χωρίς να του αλλάξω τα φώτα :p ... Το κινητό μου φοράει την 4.1.1 N7100XXALIH και έχω κάνει root με CF-Αuto-Root. Σάν πρώτο βήμα έχω κάνει backup τον φάκελο EFS. Απο εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα.. Μήπως μπορεί κανένας να με κατατοπήσει ? Ναι ρε πάιδια! Βασικά αν μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν μικρό οδηγό για το πως μπορουμε να περασουμε 4.3 στο τηλεφωνο?.pls pls plsssss Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 καμία εφαρμογή root για να μειωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας υπάρχει??? Δυο μνματα πιο πανω να κοιτουσες πριν γραψεις θα εβλεπες το greenify Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σκεφτομαι να βαλω αλλη rom στο Note 2 και ηθελα να ρωτησω, αν μετα την εγκατασταση θα μπορω να χρησιμοποιησω το backup απο το MyBackup που εχω παρει; Θα σβηστούν όλα απο την συσκευή, αν δεν κάνω λάθος, οπότε για να μην το στήνω απο την αρχή θα ήθελα να βαλω το backup, για το οποιο λενε οτι επαναφερει ακομα τις τις συντομευσεις σε καθε οθονη. Επισης, επειδη ειμαι ολοκαινουργιος στον χωρο, εχει να προετεινει κανεις καμια rom σταθερη με οσο λιγοτερα προβληματακια; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σκεφτομαι να βαλω αλλη rom στο Note 2 και ηθελα να ρωτησω, αν μετα την εγκατασταση θα μπορω να χρησιμοποιησω το backup απο το MyBackup που εχω παρει; Θα σβηστούν όλα απο την συσκευή, αν δεν κάνω λάθος, οπότε για να μην το στήνω απο την αρχή θα ήθελα να βαλω το backup, για το οποιο λενε οτι επαναφερει ακομα τις τις συντομευσεις σε καθε οθονη. Επισης, επειδη ειμαι ολοκαινουργιος στον χωρο, εχει να προετεινει κανεις καμια rom σταθερη με οσο λιγοτερα προβληματακια; :) Πρώτα απ όλα αν έχεις backup από 4.1.2 κ πας 4.3 δεν είναι εφικτό να πάρεις το backup. ..μονο εφαρμογές νομίζω. ..όχι ρυθμίσεις δλδ του συστήματος. ..αν όμως πας από 4.1.2 σε άλλη ρομ 4.1.2 τότε με titanium οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πρώτα απ όλα αν έχεις backup από 4.1.2 κ πας 4.3 δεν είναι εφικτό να πάρεις το backup. ..μονο εφαρμογές νομίζω. ..όχι ρυθμίσεις δλδ του συστήματος. ..αν όμως πας από 4.1.2 σε άλλη ρομ 4.1.2 τότε με titanium οκ Ναι δεν ενοουσα οτι θα παω στην 4.3 μιας και δεν ακουγονται τα καλυτερα λογια. Απλα το titanium προυποθετει root που δεν ειμαι και ελεγα μηπως κανει δουλεια το Mybackup που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Γιατι δεν το κατεβαζεις απο το playstore ? Δειχνει να κανει δουλεια σε μενα τουλαχιστον με sotmax 1.4. Ερωτηση για οσους ειναι σε 4.3 : Με εχει εκνευρισει το γεγονος σε διαφορες custom roms 4.3 που δοκιμασα και ακομα και στην sotmax πολλες φορες τυχαινει να παιρνει καποιος τηλεφωνο και να μην τον ακους ενω σε ακουει κανονικα ή και το αντιθετο.να τον ακους αλλα να μην σε ακουει αυτος.εχει τυχει σε κανενα αλλο?με στοκ 4.1.2 που ειχα δεν θυμαμαι να ειχα τετοια θεματα. Και βλεπω πολυ καλα πραγματα για την 4.1.2. Revolution HD ,αξιζει να επιστρεψεις πισω σε 4.1.2 ?ειναι οντως πιο γρηγορη και smooth? ευχαριστω :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σημερα χρειαστηκα το multi window και με βολεψε παρα πολυ αν και δε το χρησιμοποιω αρκετα.Υπαρχει τροπος να βαλω οτι εφαρμογες θελω στο πλαι?Εχει καποιες συγκεκριμενες μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σημερα χρειαστηκα το multi window και με βολεψε παρα πολυ αν και δε το χρησιμοποιω αρκετα.Υπαρχει τροπος να βαλω οτι εφαρμογες θελω στο πλαι?Εχει καποιες συγκεκριμενες μονο. Αν έχεις ροοτ γίνεται με εφαρμογή;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλα root ειμαι απο τα πρωτα 10 λεπτα που το αγορασα :) Αν μπορεις δωσε κανα λινκ να δω μηπως το κανω η αν ειναι απλο πες μου εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλα root ειμαι απο τα πρωτα 10 λεπτα που το αγορασα :) Αν μπορεις δωσε κανα λινκ να δω μηπως το κανω η αν ειναι απλο πες μου εσυ. Xposed και multi window mod. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Xposed και multi window mod. ρε παιδιά επειδή το κατέβασα και μπερδεύτηκα....τι ακριβώς κάνει το Xposed?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Κατεβασα απο playstore multi window manager και ειναι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Δειχνει να κανει δουλεια σε μενα τουλαχιστον με sotmax 1.4. Ερωτηση για οσους ειναι σε 4.3 : Με εχει εκνευρισει το γεγονος σε διαφορες custom roms 4.3 που δοκιμασα και ακομα και στην sotmax πολλες φορες τυχαινει να παιρνει καποιος τηλεφωνο και να μην τον ακους ενω σε ακουει κανονικα ή και το αντιθετο.να τον ακους αλλα να μην σε ακουει αυτος.εχει τυχει σε κανενα αλλο?με στοκ 4.1.2 που ειχα δεν θυμαμαι να ειχα τετοια θεματα. Και βλεπω πολυ καλα πραγματα για την 4.1.2. Revolution HD ,αξιζει να επιστρεψεις πισω σε 4.1.2 ?ειναι οντως πιο γρηγορη και smooth? ευχαριστω :cool: Τελευταία και εγώ το παθαίνω αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Είναι θέμα κινητού ή κινητής (wind εχω);;; Λέτε να υπάρχει λύση;;; Αν έχω καταλάβει καλά, μετά τις αντικρουόμενες απόψεις που διαβάζω, ακόμα δεν υπάρχει 4.3 pre-rooted χωρίς knox και με όλα τα "καλουδια" του note 3, η οποία να είναι απροβλημάτιστη και με καλή μπαταρία όπως η stock rom 4.1.2, με κοινή αποδοχή της πλειοψηφίας, σωστα;;; Edited December 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Δειχνει να κανει δουλεια σε μενα τουλαχιστον με sotmax 1.4. Ερωτηση για οσους ειναι σε 4.3 : Με εχει εκνευρισει το γεγονος σε διαφορες custom roms 4.3 που δοκιμασα και ακομα και στην sotmax πολλες φορες τυχαινει να παιρνει καποιος τηλεφωνο και να μην τον ακους ενω σε ακουει κανονικα ή και το αντιθετο.να τον ακους αλλα να μην σε ακουει αυτος.εχει τυχει σε κανενα αλλο?με στοκ 4.1.2 που ειχα δεν θυμαμαι να ειχα τετοια θεματα. Και βλεπω πολυ καλα πραγματα για την 4.1.2. Revolution HD ,αξιζει να επιστρεψεις πισω σε 4.1.2 ?ειναι οντως πιο γρηγορη και smooth? ευχαριστω :cool: κ γω με την τελευταια sotmax ειμαι κ εχω δοκιμασει ολες τις 4.3 custom αδερφε,αυτο με το ακουστικο δεν μου εχει τυχει καμια φορα(ευτηχως)με βοντα ειμαι...τωρα για bugs σε 4.3 αρκετα(πχ καθυστερηση οταν σε καλουν 3-4 δευτερα μεχρι ν αναψει η οθονη)...σε ολες τις ρομς..η τελευταια sotmax μαζι με την τελευταια phoenix εινα οτι καλυτερο...εγω δεν γυρναω σε 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημέρα παιδία και απο εμένα, εγώ μετά απο όλες τις δοκιμές με τις ρομ (κάθε εβδομαδα και άλλη δκίμαζα), έχω καταλήξει στην ομεγκα ν19, είναι απροβλημάτιστη και με καλή μπαταρία... Για τα καλούδια του νοτε 3 έχω κατεβάσει από xda note 3 mod version xxuemk4 v2.0, το εγκατάστησα και είναι όλα σούπερ, τώρα να σας πώ την αλήθεια δεν έχω καταλάβει εάν έχω την ομεγκα εν τέλει ή κάποια άλλη ρομ, το μόνο που ξέρω είναι πως έχω τα καλούδια του νοτε 3 και χωρίς κανένα πρόβλημα... (έχω κατεβάσει το ομεγκα file και απο εκεί με εβγάλε για να έχω τα καλα του νοτε 3 στο xda, τα έκανα όλα όπως έλεγε και να με...:ninja:) Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημέρα παιδία και απο εμένα, εγώ μετά απο όλες τις δοκιμές με τις ρομ (κάθε εβδομαδα και άλλη δκίμαζα), έχω καταλήξει στην ομεγκα ν19, είναι απροβλημάτιστη και με καλή μπαταρία... Για τα καλούδια του νοτε 3 έχω κατεβάσει από xda note 3 mod version xxuemk4 v2.0, το εγκατάστησα και είναι όλα σούπερ, τώρα να σας πώ την αλήθεια δεν έχω καταλάβει εάν έχω την ομεγκα εν τέλει ή κάποια άλλη ρομ, το μόνο που ξέρω είναι πως έχω τα καλούδια του νοτε 3 και χωρίς κανένα πρόβλημα... (έχω κατεβάσει το ομεγκα file και απο εκεί με εβγάλε για να έχω τα καλα του νοτε 3 στο xda, τα έκανα όλα όπως έλεγε και να με...:ninja:) Δηλ φιλε μου,τι παραπάνω, εχεις οπως το ΝΟΤΕ-3..;;; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts