Jump to content

Vasilisx360

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vasilisx360

  1. Καλημέρα παιδιά έχει ένα πρόβλημα το κινητό του αδερφού μου και θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος μήπως είναι θέμα hardware η software. Το κινητό το προσέχει πολύ είναι πάντα σε θήκη και ζελατίνα.. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά εχθές την ώρα που το δούλευε.
  2. Την βελτιωμένη επεξεργασία την έχετε ενεργοποιημενη? δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά σε ταχύτητα η σε κατανάλωση μπαταρίας. Βέβαια μόνο με την ιδέα ότι θα δώσει κάτι παραπάνω το έχω ενεργοποιημενο μόνιμα. Όχι πως έχω έστω και λίγο κάποιο παράπονο με την ταχύτητα της συσκευής.. Απλά είναι ψυχολογικό
  3. Καλησπέρα παιδιά πιστεύετε ότι χρειάζεται factory reset μετά το update από ui3.0 σε ui3.1 ? Όταν έβαλα την ui3.0 έκανα κανονικά καθαρή εγκατάσταση και τα πέρασα όλα από την αρχή.
  4. Ψάξε στο Google και κατέβασε το YouTube Vanced και το microg για να συνδέσεις λογαριασμό αν θες.. Είναι πολύ βολικό πρόγραμμα, χωρίς διαφημίσεις και παίζει στο backround.
  5. Σ3 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Δεν έχω πολλές εφαρμογές αλλά φανταζωμαι ποίες είναι υπεύθυνες για αυτό.. Facebook, what's up, Instagram, viber, slack, duo.. Νομίζω είναι αρκετά.. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί είχα για κάποιο καιρό το xiaomi mi max 2 το οποίο είναι μοσχάρι σε μπαταρία και με της διπλές εφαρμογές από αυτές που έχω στο Note 8 έβγαζε 2 μέρες χαλαρά.. Με βλέπω να κάνω καμιά αλλαγή με κανέναν μεταχειρισμένο note 9 σε κανένα μαγαζί γιατί για να αφαιρέσω της εφαρμογές που ανέφερα δεν γίνετε.. Οριακά με φτάνει η μπαταρία μέχρι της 9 με 10 το βράδυ και έχω βάλει μαύρο θέμα μαύρο φόντο χαμηλή φωτεινότητα και γενικά διαφορά από αυτά που έχω ψάξει στο Google.. Μέχρι και το 4g έχω γυρίσει να είναι μόνο 3g.
  6. Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία.. παρατηρώ αρκετό καιρό τώρα στη διαχείριση μπαταρίας ότι η αδράνεια συσκευής έχει ένα ποσοστό 7‰ έως 10‰ και στα ίδια επίπεδα είναι και το σύστημα Android και λίγο ποιο χαμηλά το σε αναμονή και λειτουργικό σύστημα Android.. Συνήθος μετά την οθόνη που είναι στην πρώτη θέση μετά ακολουθούν αυτά που αναφέρω και μετά έρχονται camera, YouTube, Facebook κλπ.. Είναι φυσιολογικό η πρέπει να κάνω καμιά επαναφορά.. Το κινητό το έχω 20 μέρες ήταν από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πρέπει να πήρε 3-4 μαζεμένα update όταν το άνοιξα και με το που τελείωσε άρχισα το στήσιμο.
  7. Δωστου μια ευκαιρία έτσι έκανα και εγώ και τελικά έγινε το βασικό μου.
  8. Ούτε και εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το μαμά πρόγραμμα το οποίο δουλεύω υπερβολικά πολύ με 6 λογαριασμούς μέσα. Πίστευα ότι κανένα πρόγραμμα δεν θα είναι καλύτερο του blue mail που χρησιμοποιουσα για χρόνια αλλά τελικά της miui κάνει πολύ καλύτερα την δουλειά του.
  9. Καλορίζικο για ειδοποιήσεις πρέπει να πας : ρυθμίσεις / άδειες / άλλες άδειες / εκεί επιλέγεις το πρόγραμμα που θες και τσεκάρεις τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι και σε κάποιες εφαρμογές που θες να είναι ενεργές και να μην τρώνε πόρτα από την διαχείριση μπαταρίας να πας : ρυθμίσεις / μπαταρία και απόδοση / διαχείρισή χρήσης μπαταρίας εφαρμογών / επιλογή εφαρμογών /εκεί επιλέγεις το πρόγραμμα που θες και τσεκάρεις χωρίς περιορισμούς.
  10. Και εγώ με ακουστικά xiaomi δεν είχα κανένα θέμα. Όσο αφορά το θέμα με των launcher λύθηκε με τον adw launcher 2 την pro version.. Δεν μου έχει κάνει κανένα reload από εχθές.. Επίσης είναι αρκετά αναβαθμίσμενος σε σχέση με τον παλιό έχει πάρα πολλές παραμετροποίησης και είναι αρκετά ποιοτικός και σβελτος νομίζω αξίζει μια ευκαιρία και με το παραπάνω για οποίων είχε πρόβλημα με reload.
  11. Για τα προβλήματα που αναφέρεις αποκλείεται να φταίει ο nova.. Λογικά η rom είναι θα δοκίμαζα να την ξαναπεράσω η να πάω σε μαμά.
  12. Την εξοικονόμηση την έχω όπως και στην φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που μου το έκανε αυτό αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Πρέπει να είναι θέμα του miui γενικά γιατί το βλέπω σε 3 διαφορετικούς launchers αυτό το πρόβλημα.. Μόνο ο μαμά πάει μπάλα αλλά είναι χάλια ρε ****το τι τους έκανε αυτό το συρτάρι εφαρμογών και δεν το έχουν δεν μπορώ να καταλάβω. Θέμα μνήμης αποκλείεται να είναι γιατί εκτός του ότι συνέχεια έχω πάνω από 1gb free με το note 2 και ακριβός τα ίδια apps με 300mb free δεν έχω κάποιο θέμα με nova. Θα δοκιμάσω και κανέναν άλλο launcher που μπορεί να τον συμπαθεί ποιο πολύ το miui.. Δεν ξέρω αν με καμία επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και ξανά στήσιμο στρώσει.. Λόγο εργασίας ****το πρέπει το κινητό μου να είναι σφαίρα και είναι και με το παραπάνω δεν έχω παράπονο αλλά αυτό με τον launcher τα σκοτώνει όλα..
  13. Ρε παιδιά έχω ένα θέμα με τους launchers.. Έχω αρκετούς αγορασμένους ο βασικός μου πάντα είναι ο nova.. Πότε δεν είχα κανένα πρόβλημα με nova .. Με το miui όμως έχω.. Μου κάνει reload
  14. Καλημέρα.. Κάτοχος και εγώ του mimax 2 back (global version) εδώ και μια εβδομάδα.. Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές πολύ όμορφο κινητό με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ευτυχώς έκατσε καλά στο χέρι μου όποτε δεν έχω θέμα με το μέγεθος.. Η οθόνη.. Οθοναρα σε σχέση με του note 2 που είχα είναι απλά έρωτας πολύ σωστά χρώματα και το λευκό του πεντακάθαρο. Η εμπειρία χρήσης είναι κατά πολύ ανώτερη από το note 2 σε όλες της εργασίες που κάνω καθημερινά δεν έχω κανένα lag σε εφαρμογή και όλα κυλάνε όμορφα, γρήγορα και σταθερά. Το miui για κάποιον λόγο το φοβόμουν αλλά πραγματικά έχουν κάνει καλή και προσεγμένη δουλειά σε όλους του τομής.. Φυσικά έχει μπει nova launcher prime από το πρώτο λεπτό. Ο ήχος του είναι καταπληκτικός όπως και η ποιότητα κλήσης. Η κάμερα είναι το αδύναμο σημείο του νομίζω ότι ακόμα και του note 2 είναι πολύ καλύτερη, την ημέρα είναι οκ αλλά το βράδυ άστο αν σου ζητήσει κανένας να βγάλεις φωτογραφία κάνε καλύτερα τον κινέζο.. Το πρόγραμμα της κάμερας όμως και οι επιλογές της είναι πολύ καλές. Ο δεύτερος φόβος μου μετά το μέγεθος ήταν το σήμα και η b20 λόγο του ότι μένω Ρόδο και έχω wind.. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα στα σημεία όπου κινούμαι.. Αυτή την στιγμή είμαι με 4g και πιάνω πάνω από 53mbps. Για την μπαταρία τώρα τι να πω απλά πάω το βράδυ στο κρεβάτι μετά από ξεπάτωμα του κινητού βλέπω 65% και σκάω χαμόγελο.. Το note 2 θα το είχα βάλει από της 7 το απόγευμα στην φόρτιση. Αυτά τα ολίγα.. Όποιος το σκέφτεται και δεν έχει ως βάση την κάμερα να το πάρει, για τα 280 ευρώ που το πήρα νομίζω αξίζει και με το παραπάνω.
  15. Στο skroutz παντός το κατάστημα που το δίνει 296,75€ στην περιγραφή αναφέρει αυτό : Global version /Official Global Rom/ Ελληνικό Μενού και Πληκτρολόγιο /B20(800 MHz)/Αυτόματες ενημερώσεις.
  16. Όχι εντάξει παιχνίδια μόνο σε pc.. Ευχαριστώ για της γνώμες παιδιά.. Θα ενημερώσω όταν το πάρω και θα καταθέσω την γνώμη μου ☺☺
  17. Όντως είμαι κάτοχος του note 2 με rom από Άκης.. Είμαι ευχαριστημένος αλλά νιώθω ότι γέρασε πλέων σε αρκετές εφαρμογές έχω lag και έχω περάσει ότι κυκλοφορεί από rom στο Internet.. Εκανα σκέψεις και για κανένα note 5 μεταχειρισμένο αλλά στην Ρόδο όπου ζω δεν παίζει οπότε πρέπει να εμπιστευτώ κάτι από κάποια αγγελία σε άλλο μέρος της Ελλάδας και το αποφεύγω.. Το πενάκι είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και ο λόγος που έχω ακόμα το note 2 γιατί λόγο εργασίας το δουλεύω πολύ.. Απλά έκανα την σκέψη ότι θα βάλω τον εταιρικό αριθμό στο note 2 και θα σβήσω όλες της εφαρμογές ώστε να είναι ποιο free το κινητό και να δουλεύω μόνο πενάκι.. Όλα αυτά βέβαια με την σκέψη ότι το mimax2 θα πετάει για την χρήση που το θέλω (Facebook - BlueMail - YouTube - Dropbox - TeamViewer - Google maps - what's up - viber - Google keep) αν είναι να είμαι μια από τα ίδια με ένα κλικ καλύτερο άστο.. Δεν έχει και στην Ρόδο κάποιο μαγαζί να το δοκιμάσω ****το.. Απλά ψάχνω ένα κινητό κοντά στα 280 με 300 με μεγάλη οθόνη και να είναι stable να κάνω την δουλειά μου μέχρι να πέσει η τιμή του note 8
  18. Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του mi max.. Διαβάζω όμως κάτι για band 20 είναι κάτι το οποίο θα μου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα δεν ξέρω ακριβός τι είναι αυτό.. Wind έχω. Επίσης όση το πήρατε είστε ευχαριστημένοι η απλά συμβιβάζεστε.. Το σίγουρο είναι ότι θέλω μεγάλη οθόνη και μπαταρία και αυτά τα υποστηρίζει για πλάκα από εκεί και πέρα δεν ξέρω.
  19. Όντως και εγώ όσες hyper rom δοκίμασα είχαν προβλήματα.. αναμονή λοιπόν για το νέο μωρό
  20. Τέλεια ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα και είναι όλα κομπλέ :) :)
  21. Καλησπέρα παιδιά έχω περάσει την Note - 2 UX Blue-White v3 TW-Mod εδώ και 4 μέρες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος δεν έχω κανένα πρόβλημα με την rom είναι αρκετά γρήγορη με πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας.. Δεν είχα καμία επανεκκίνηση του κινητού ούτε κάποιο Forceclose εφαρμογής.. Gps, δεδομένα, wifi όλα Λειτουργούν άψογα.. Μπράβο στα παιδιά.. Το μόνο μου θέμα είναι με τον ήχο ο οποίος είναι αρκετά δυνατός με αποτέλεσμα την παραμόρφωση του ήχου.. Δεν ξέρω αν γίνεται κάπος να το φτιάξω αυτό εάν παντός φτιάχνει με κάποιο τρόπο τότε κατά την άποψή μου θα μιλάμε για πάρα πολύ καλή rom και επιτέλους θα κάτσω για καιρό σε αυτήν γιατί κουραστικά να αλλάζω rom κάθε μήνα η εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι το κινητό το έχω σαν επαγγελματικό εργαλείο και το σκησιμο που τρώει μέσα στην ημέρα δεν το φαντάζεστε .. Mail, ημερολόγιο, Bluetooth hands free και ρολόι gear, spen, δεδομένα και χάρτες δεν σταματάνε λεπτό. Συνεχίστε έτσι παιδιά μέχρι να δούμε φως από NOTE s9 η όπως το ονομάσουν.
  22. Παιδιά καλησπέρα τελικά το θέμα με τον σενσορα έφτιαξε με το app Proximity Fix από playstore.. Να το έχετε στα υπόψιν σας :) :)
  23. Οκ θα το βάλω αύριο στο πάγκο του συνεργείου και θα το προσπαθήσω θα δω και κανένα βίντεο μήπως και το ανοίξω.. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια.. Θα επανέλθω για το αποτέλεσμα :)
  24. Το έκανα δεν λειτουργεί από απόσταση μόνο όταν κολλήσω το δάχτυλο μου στον αισθητήρα ούτε σε απόσταση 1 χιλ δεν ανταποκρίνεται :( :( ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το πάρω σε κανένα τεχνικό να το δει.. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software.. Rom kernel έτσι?
×
×
  • Create New...