giocha Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Νέες μειωμένες τιμές θα ανακοινώσει η FORTHNET για το ADSL από Δευτέρα 10.10.2005 . . .FORTHNET.NEES.TIMES.ADSL.OCT.05.zip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Αν μπει το θέμα στο front page, παρακαλώ διαγράψτε το αυτό το post. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Den kserw apo pou to ksereis kai an einai sigourh h plhroforia sou(wste na dikaiologei auto to post-thema)ma htan-einai ANAMENOMENO kati tetoio kai bebaiws den thelei mantikes ikanothtes gia na to katalbei-perimenei-upopseiastei kaneis:) ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 To rvs-com είναι εμπορικό πρόγραμμα - άρα μπορείς να το αγοράσεις από τo site http://www.rvscom.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Αντιγράφω απο εδώ - Τι επιλογές έχω μετά τους τρεις πρώτους μήνες; Με το ADSL in-a-box έχετε όλες τις επιλογές σας ανοικτές. Μετά την πάροδο των τριών πρώτων μηνών της συνδρομής σας που συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του ADSL in-a-box μπορείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας με την FORTHnet ή να την αφήσετε να λήξει. Αν αποφασίσετε να συνεχίσετε να έχετε σύνδεση μέσω ADSL, μπορείτε να επιλέξετε την συνδρομή FORTHnet ADSL 1Bill που σας ταιριάζει. Μπορείτε να παραμείνετε στην ταχύτητα 384 ή να αλλάξετε αν το επιθυμείτε. Mπορείτε να επιλέξετε συνδρομή αορίστου χρόνου ή ορισμένου χρόνου με 3μηνη, 6μηνη, 12μηνη διάρκεια. Οι συνδρομές αορίστου χρόνου έχουν το χαρακτηριστικό ότι ανανεώνονται αυτόματα μέχρι να ζητήσετε εσείς την διακοπή τους. Οι συνδρομές ορισμένου χρόνου διακόπτονται αυτόματα με το τέλος της διάρκειας τους, εκτός αν τις ανανεώσετε. Τέλος στην περίπτωση που αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να έχετε πια γρήγορη και μόνιμη σύνδεση στο Internet μέσω ADSL, μπορείτε να μην ανανεώσετε την συνδρομή σας οπότε θα διακοπεί η πρόσβαση (γραμμή) ADSL καθώς και η συνδρομή σας στο Internet μέσω ADSL. Επίσης http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81103 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vparask Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 To rvs-com LITE είναι η δωρεάν περιορισμένη έκδοση που έρχεται με το installation CD του NetMOD. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Γιατι απευθυνεσαι στους moderators; http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vparask Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Γιατι απευθυνεσαι στους moderators; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84371 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 To rvs-com LITE είναι η δωρεάν περιορισμένη έκδοση που έρχεται με το installation CD του NetMOD. :X :X :X Σε 4 σφραγισμένα netMod που έχω πάρει, δεν υπήρχε RVS-COM στο κουτί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 http://www.rvscom.com/test/cms/front_content.php?idcatart=70&lang=3&client=1 Πειρατικό λογισμικό μπορείς να ψάξεις, αλλά όχι εδώ. Ξεκίνα με το Google και συνεχίζεις σε p2p προγράμματα όπως το eMule. Τέλος, όταν θέλεις να απευθυνθείς σε οποιονδήποτε αξιοσέβαστο Moderator, του στέλνεις PM, δεν ανοίγεις νέο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabamaru Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Αντιγράφω απο εδώ - Τι επιλογές έχω μετά τους τρεις πρώτους μήνες; Με το ADSL in-a-box έχετε όλες τις επιλογές σας ανοικτές. Μετά την πάροδο των τριών πρώτων μηνών της συνδρομής σας που συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του ADSL in-a-box μπορείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας με την FORTHnet ή να την αφήσετε να λήξει. Αν αποφασίσετε να συνεχίσετε να έχετε σύνδεση μέσω ADSL, μπορείτε να επιλέξετε την συνδρομή FORTHnet ADSL 1Bill που σας ταιριάζει. Μπορείτε να παραμείνετε στην ταχύτητα 384 ή να αλλάξετε αν το επιθυμείτε. Mπορείτε να επιλέξετε συνδρομή αορίστου χρόνου ή ορισμένου χρόνου με 3μηνη, 6μηνη, 12μηνη διάρκεια. Οι συνδρομές αορίστου χρόνου έχουν το χαρακτηριστικό ότι ανανεώνονται αυτόματα μέχρι να ζητήσετε εσείς την διακοπή τους. Οι συνδρομές ορισμένου χρόνου διακόπτονται αυτόματα με το τέλος της διάρκειας τους, εκτός αν τις ανανεώσετε. Τέλος στην περίπτωση που αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να έχετε πια γρήγορη και μόνιμη σύνδεση στο Internet μέσω ADSL, μπορείτε να μην ανανεώσετε την συνδρομή σας οπότε θα διακοπεί η πρόσβαση (γραμμή) ADSL καθώς και η συνδρομή σας στο Internet μέσω ADSL. Επίσης http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81103 ;) Βασίλη σε ευχαριστώ για την απάντηση, το ερώτημα μου όμως είναι αν το modem/router που σου δίνει η forthnet είναι "κλειδωμένο" στην forthnet; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Οχι, δεν ειναι σαν τα κινητα με συνδεση LOL ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythias Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 kalispera katarxas...tha thela na mathw katarxas ti diafora exei i dsl mesw pstn kai i dsl mesw isdn....akoma poio paketo pisteuete oti einai kalo???mallon vivodi tha katalikso...exw akousei poly kala logia....alla i grammi mou pernei mono mesw ote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 kalispera katarxas...tha thela na mathw katarxas ti diafora exei i dsl mesw pstn kai i dsl mesw isdn....akoma poio paketo pisteuete oti einai kalo???mallon vivodi tha katalikso...exw akousei poly kala logia....alla i grammi mou pernei mono mesw ote Καμμία διαφορά φίλε μου το θέμα είναι άν το τηλέφωνό σου είναι pstn ή isdn. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις γραμμή adsl απο τον ΟΤΕ αφού δεν σε καλύπτει η vivodi και μετά να πάρεις μερικά demo απο vivodi, otenet, forthnet ωστε να δοκιμάσεις ποιά σύνδεση δουλεύει καλύτερα. Μετά κοιτάζεις και τις τιμές κι αποφασίζεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Υπαρχει κανενα εναλλακτικο του νετμοντ, γιατι βλεπω οτι τα περισσοτερα προβληματα οφειλονται σε αυτο το καταραμενο κουτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Εχει κανεις G4 fax ISDN, για να στείλω ,για δοκιμή, ή μηπως Videophone για να δοκιμάσω το αντιστοιχω δικό μου? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Endiaferomai gia isdn fax siskeui alla oute sto plaisio vrika oute sto eshop.kserei kaneiw pou mporw na vrw? ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Δεκτή έγινε από το Μονομελές Πρωτοδικείο αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΟΤΕ που κατέθεσε καταναλώτρια η οποία δεν μπορεί να καταβάλει στον οργανισμό χρέος που προήλθε από κλήσεις της σε γραμμές τηλεηχοπληροφόρησης (σ.σ γραμμές 090), μεταδίδει το ΑΠΕ. Το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση του διατάσσει τον ΟΤΕ να μην προβεί σε καμία ενέργεια σε βάρος της καταναλώτριας μέχρι να εξεταστεί από το Πρωτοδικείο κύρια αγωγή που έχει υποβληθεί για την υπόθεση. Σύμφωνα με την προσωρινή εντολή του δικαστηρίου, ο ΟΤΕ δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την φραγή κλήσεων ούτε να προβεί σε διακοπή της σύνδεσης της καταναλώτριας. Στο σκεπτικό της προσωρινής διαταγής, αναφέρεται ότι επειδή ο ΟΤΕ κατέχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας, η απειλή και ακολούθως η επιβολή καταναγκαστικών μέσων για την είσπραξη ποσών υπέρ τρίτων καθίσταται καταχρηστική και υπερβαίνουσα τα όρια της καλής πίστης http://www.euro2day.gr/articles/88584/ Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 To ISDN controller τις AVM FRITZ, υποστηρίζει ISDN G4 fax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 δοκιμασα τωρα στο ιδιο λαπτοπ να συνδεθω και με την pstn ταυτοχρονα με την 384 οτενετ αλλα δεν μπαινει...απο την οτενετ μου ειπαν οτι αν θελω σε αλλο σπιτι πχ. να μπω θα πρεπει να εχω αποσυνδεση το μοντεμ του adsl απο το σλιτι που το εχω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nec Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Hello, μου χάλασε το ISDN Netmod την πιο κρίσιμη στιγμή, και τώρα ρωτάω, το καινούριο που θα μου φέρει ο ΟΤΕ (εντός 3 ημερών παρ'όλο το επείγον της υπόθεσης, πρόκειται βλέπετε για επαγγελματικό χώρο), θα πρέπει να το πληρώσω?? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 δοκιμασα τωρα στο ιδιο λαπτοπ να συνδεθω και με την pstn ταυτοχρονα με την 384 οτενετ αλλα δεν μπαινει...απο την οτενετ μου ειπαν οτι αν θελω σε αλλο σπιτι πχ. να μπω θα πρεπει να εχω αποσυνδεση το μοντεμ του adsl απο το σλιτι που το εχω. Σωστά σου είπαν. Δεν λειτουργεί ταυτόχρονα. Μόνο οι συνδέσεις του ΤΕΕ το κάνουν αυτό όπως είπε πιο πάνω ο hostolis. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Hello, μου χάλασε το ISDN Netmod την πιο κρίσιμη στιγμή, και τώρα ρωτάω, το καινούριο που θα μου φέρει ο ΟΤΕ (εντός 3 ημερών παρ'όλο το επείγον της υπόθεσης, πρόκειται βλέπετε για επαγγελματικό χώρο), θα πρέπει να το πληρώσω?? :( οχι. σε καμμία περίπτωση. θα σου το αντικαταστήσουν με νεο. το ιδιο εκαναν και σε μένα πριν 2 μήνες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Paidia mipws uparxei kana paketo sundesis adsl (px triminou) pou na plirwnw to paketo mazi me ta modems splitters ktl....Kai na min exei sxedon kamia epibarunsi ston logariasmo????Yparxei???An oxi uparxei kati paromoio????Kuriws apo ote endiaferomai....Parakalw boithiste me me protaseis giati den gnwrizw peri autou tou thematos..... :O Euxaristw..... :) My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Βασικά η ερώτηση σου συζητιέται σε πολλά Threads. Ενδεικτικά, Check This out . Για περισσότερες απαντήσεις μπές στην αναζήτηση και γράψε ondsl kit. Όλο και κάτι θα βγάλει ;) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts