Jump to content

halvas69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    226
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by halvas69

  1. Με Nvidia κάρτα το κάνω όπως το λες. Απλά επιλέγεις Dual View και τραβάς την ταινία στην δεύτερη οθόνη που είναι η TV.
  2. Άχρηστα σου είναι. Οι φακοί τους είναι κυκλικά πολωτικοί (circular polarized) για να λαμβάνει το κάθε μάτι διαφορετική εικόνα σε κάτι μάτι. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται ειδική οθόνη γκρι-ασημί και 2 πηγές (προτζέκτορες-μηχανές προβολής) που να στέλνουν το σήμα στην οθόνη. Αν δεν είναι πολύ κατανοητό αυτό που λέω δες τα παρακάτω βίντεο.
  3. Σαφώς τα windows 7 να προτιμήσεις Αν τα windows 7 είναι 64μπιτα, τότε σύμφωνα με την microsoft θες τουλάχιστον 2GB ram. Στην πράξη έχουν καλύτερη αποκρισιμότητα από 4GB ram και πάνω. Πας για αγορά extra μνήμης τουλάχιστον.
  4. Γιατί είναι χάλια το παιχνίδι...έφαγε unistall.
  5. Ελπίζω να κατάλαβα τι θες, οπότε ρίξε μία ματιά σε αυτό που θα σου πω. Κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασία και πάτα : Δημιουργία έγγραφου κειμένου. Άνοιξε το έγγραφο που έφτιαξες και πήγαινε στην καρτέλα : Βοήθεια και επέλεξε το : Θέματα στην βοήθεια. Στο παράθυρο της βοήθειας, πήγαινε τον κέρσορα στο εικονίδιο που έχει τέρμα πάνω και αριστερά (πάνω από την λέξη Αρχείο-στα όριο του παράθυρου) Κάνε δεξί κλικ και επέλεξε : Μεταπήδησε σε URL Στο νέο παράθυρο θα βάλεις το url που θες, αλλά προσοχή να έχει μπροστά το : http:// ΠΧ να γράψεις http://www.myphone.gr και όχι http://www.myphone.gr Είναι πιο εύκολο απ'ότι φαίνεται, δοκίμασε το 2-3 φορές και θα το κάνεις με κλειστά μάτια. :happy:
  6. Πρώτα απ'όλα ας πάμε στην ανάλυση της οθόνης. Είναι εντελώς λάθος η ανάλυση που χρησιμοποιείς. Ενώ έχεις 19άρα wide βάζεις αναλύση που έχουν οι 14άρες 4:3. Για αυτό έχεις λανθασμένη γεωμετρία, ξεχειλώματα κλπ. Τον λόγο που άλλαξες τον φαντάζομαι (γιατί τα βλέπεις όλα μικρά) αλλά επιλέγοντας 19άρα wide είναι αναμενόμενο καθώς είναι πολύ μικρές (βασικά κοντές είναι) για τέτοιες καταστάσεις. Κανονικά έπρεπε να πας σε 22+ ίνσες τουλάχιστον. Συνεχίζουμε. Η οθόνες TFT-LCD για να δουλέψουν σωστά πρέπει να βάλεις την λεγόμενη native ανάλυση τους. Στην περίπτωση σου είναι 1440x900 και μόνο αυτή. Καθώς και τα Hz άστα στα 60 δεν έχουν τον ίδιο ρόλο με τις παλιές οθόνες καθοδικού σωλήνα. Αμά σου κάνει ακόμα γραμμές το συνεχίζουμε.
  7. Κοίτα εδώ και καλό διάβασμα ;) : http://faqs.ign.com/articles/895/895844p1.html
  8. Στο λινκ που θα σου δώσω λέει τι να κάνεις, αλλά να το συμβουλεύεσαι μόνο στα δύσκολα. http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcOo/OutofOrder.htm
  9. Κατέβασε το audacity :http://audacity.sourceforge.net/ Θα κάνεις την δουλειά σου άψογα και εύκολα.
  10. Δοκίμασε το malwarebytes : http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-18510_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button&cdlPid=10997763 και το SuperAntispyware : http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE Είναι δωρεάν και τα 2 :)
  11. Oύτε εμένα πάει το μυαλό μου τι μπορεί να φταίει. Μπορείς να πας με τα καλώδια κλπ και τους σκληρούς σου στο μαγαζί να το δουν εκει live ? Μπορεί να έπεσες σε γκαντεμοπερίπτωση και να είναι χαλασμένα. Καλή τύχη πάντως.
  12. Για ποιό παιχνίδι μιλάμε ?
  13. Σαφέστατα θέλει ρεύμα για αυτο σου έχει και τα ανάλογα καλώδια Εγώ τον συνδέω παντα με κλειστό τον υπολογιστή (δεν έχω πολύ επιστοσύνη στα hot swaps) Όταν ανοίξω τον υπολογιστή μου τον δείχνει κανονικά σαν 3ο σκληρό χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο (εμένα ήταν φορμαρισμένοi από πριν) Δοκίμασε να τον συνδέσεις πριν ανοίξεις το pc και μπες στην διαχείρηση συσκευών και κάνε φορματ σε NTFS. Αυτά με τις παρεμβολές μου είναι άγνωστα δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο, ο σκληρός ήταν σε καλή κατάσταση πριν ?
  14. Nαι σαφέστατα, αλλά ψάξε να το βρεις σε διάφορα μαγαζιά γιατί έχω δει για το ίδιο ακριβώς τιμές από 12,00 μέχρι 50,00 ευρώ. Στο e-bay το είχα πάρει πριν 6 μήνες, 8.00 ευρώ με τα μεταφορικά και 1,00 ευρώ ακόμα που έδωσα στο ηλεκτρονικάδικο της γειτονιάς για αντάπτορα στην πρίζα (είχε αγγλικού τύπου)
  15. Είχα και εγώ την ανάλογη "ανάγκη" και αγόρασα αυτο το gadgetάκι USB 2.0 TO SATA/IDE CABLE : Εδώ είναι ένα παρόμοιο με το δικό μου (το δικό μου πήρα απο το e-bay) :http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134003229#msg:1227905500453 Τελικά αποδείχτηκε εξαιρετικό εργαλείο, έχω χύμα τους σκληρούς και κοτσάρω πάνω του όποιον μου κατέβει στο κεφάλι :)
  16. Ρίξε μία ματιά εδώ http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=23&Manufacturer=Canon&category=69978136 Γνώμη μου να πάρεις τον Canon Pixma MP620R Μπορεί να φαίνεται ακριβούτσικος σε σχέση με τον ακριβώς κατώτερο, αλλά κάνει άριστες εκτυπώσεις και τα μελάνια του είναι πάμφθηνα. Πέρα από την τιμή αγοράς και την ποιότητα αυτο που πρέπει να σε νοιάζει είναι το κόστος χρήσης. Ε εκεί θερίζει :ninja: Καθώς έχει ξεχωριστά το κάθε χρώμα και με πολύ μεγάλο αριθμό (θεωρητικών) εκτυπωμένων σελίδων ανά μελάνι σε σχέση με άλλα μοντέλα. Τα 50 ευρώ διαφορά που έχει θα τα κάνεις απόσβέση με την πρώτη αγορά μελανιών ;)
  17. Kαλό και free είναι το Defraggler : http://www.defraggler.com/
  18. Audacity (είναι και δωρεάν) : http://audacity.sourceforge.net/
  19. Έπαιζες με τις ρυθμίσεις ε ? Το Voice είναι φωνητικές εντολές που δίνεις στον Opera. Βασικές εντολές όμως, πχ άνοιξε νέα σελίδα, forward κλπ και το έχει από παλιά.
  20. Δεν σε παίρνουν τηλέφωνο από την forthnet, είναι εξωτερικοί συνεργάτες (πωλητές άσχετης εταιρείας σε απλά λόγια) που απλά παίρνουν τηλέφωνα στην σειρά μπας και κάνουν καμμία σύνδεση και πάρουν το ποσοστό τους. Άκου να δεις κάτι ανάλογο που έτυχε σε εμένα, με πήραν τηλέφωνο (και καλά από τον ΟΤΕ) να μου πουν ότι έχουν ένα πολύ καλό πρόγραμμα 2play σε συνεργασία με την Vivodi :confused: χα,χα,χα.
  21. Aπό τις 2 Ιουνίου το rapidshare έχει εφαρμόσει την τακτική στους free users να κατεβάζουν με μέγιστο στα 500 kilobit. Δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σου καθώς το παραπάνω μεταφράζεται σε max=62.
  22. Καλά φαίνεται γενικά, αυτό το 2 hop που σου κάνει timeout όμως είναι περίεργο. Δοκίμασε το μερικές φορές και πες μου όταν σου βγάλει νούμερο.
  23. Για να μην σε μπλέξω με με cmd κλπ. Κατέβασε από εδώ το Hypertrace : http://www.analogx.com/contents/download/network/htrace.htm Μόλις τελειώσεις με την εγκατάσταση τρέξτο και πάτα το κουμπί Trace που έχει στο κάτω μέρος του παράθυρου. Θα αρχίζει να σου βγάζει νούμερα στην στήλη Response. Σε νοιάζει βασικά το πρώτο νούμερο για να δεις αν ξεκινάει το κακό από το Τ/Κ της περιοχής σου. Αν έχει router το πρώτο νούμερο θα είναι 0 ή 1, οπότε το προσπερνάς και κοιτάς το δεύτερο. Μέχρι 40ms-50ms είναι καλούτσικα, όσο ανεβαίνει παραπάνω θα έχεις καθυστέρηση. Πες μας το νούμερο που σου έβγαλε. Αν θυμάμαι καλά κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει να εγκαταστήσει κάτι σαν το Google bar, ξετσέκαρε την επιλογή αυτή θα δουλέψει κανονικά το πρόγραμμα. Edit : Γραψε λάθος, να κάνεις Register σε ρωτάει, απλά παράκμψετο δεν είναι αναγκαίο @tria12345_ Μάλλον δεν σου έχει τύχει ποτέ, βασανιζόμουν για 2 χρόνια με αυτό το πρόβλημα. Είχα μία χαρά ταχύτητες σε κατεβάσματα κοντά στο max της γραμμής μου. Αλλά τα ping times μου ήταν της τάξης του 100+ με αποτέλεσμα να αργεί υπερβολικά το browsing και να κάνουν και time out οι σελίδες. Μην πω το χάος στα online games.....πικρα.
  24. Για δες μήπως έχεις μεγάλο ping.
  25. Kαι εγώ έχω φάει τρελλό κόλλημα με το Grid, πολύ καλό παιχνίδι.
×
×
  • Create New...