lgm Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος εδω και δεν ξερω αν το μηνυμα μου βρει καποιον αποδεκτη ή ατο δημοσιευω σε σωστο μερος γιαυτο και ζηταω συγνωμη εκ των προτερων. Ξερω οτι μαλλον δεν θα με πιστευετε αλλα ο δελφος μου βρηκε ενα i phone 5. ειναι οδηγος ταξι σε τουριστικη περιοχη και καποιος το ειχε αφησει στο πισω καθισμα. το παρεδωσε στο γραφειο στο οποιο υπαγεται οπου και παρεμεινε για 1 μηνα περιπου αλλα δεν το ζητησε κανενας οποτε του το εδωσαν. και αυτος μου το χαρισε. η συσκευη ειναι κλειστη απο μπαταρια αλλα δεν εχω κανει τον κοπο να αγορασω ενα φορτιστη γιατι δεν ξερω αν μπορω να το χρησιμοποιησω. συνεχως ακουω οτι ειναι κλειδωμενα κλπ οποτε δεν ηθελα να δωσω χρηματα για κατι που μπορει να μη δουλεψει. εχει μεσα μια SIM απο εταιρια που δεν γνωριζω οποτε δεν ξερω να σας πω απο ποια χωρα μπορει να ειναι. ηθαλα να ρωτησω υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω και αν ναι ποιος ειναι αυτος; να μπω στη διαδικασια να αγορασω φορτιστη κλπ; σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος εδω και δεν ξερω αν το μηνυμα μου βρει καποιον αποδεκτη ή ατο δημοσιευω σε σωστο μερος γιαυτο και ζηταω συγνωμη εκ των προτερων. Ξερω οτι μαλλον δεν θα με πιστευετε αλλα ο δελφος μου βρηκε ενα i phone 5. ειναι οδηγος ταξι σε τουριστικη περιοχη και καποιος το ειχε αφησει στο πισω καθισμα. το παρεδωσε στο γραφειο στο οποιο υπαγεται οπου και παρεμεινε για 1 μηνα περιπου αλλα δεν το ζητησε κανενας οποτε του το εδωσαν. και αυτος μου το χαρισε. η συσκευη ειναι κλειστη απο μπαταρια αλλα δεν εχω κανει τον κοπο να αγορασω ενα φορτιστη γιατι δεν ξερω αν μπορω να το χρησιμοποιησω. συνεχως ακουω οτι ειναι κλειδωμενα κλπ οποτε δεν ηθελα να δωσω χρηματα για κατι που μπορει να μη δουλεψει. εχει μεσα μια SIM απο εταιρια που δεν γνωριζω οποτε δεν ξερω να σας πω απο ποια χωρα μπορει να ειναι. ηθαλα να ρωτησω υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω και αν ναι ποιος ειναι αυτος; να μπω στη διαδικασια να αγορασω φορτιστη κλπ; σας ευχαριστω. Θα βάλεις μια δικιά σου sim, θα το ξεκλειδώσεις με το δικό σου pin και θα πάρεις τηλέφωνο στον πρώτο αριθμό που θα βρεις στις τελευταίες κλήσεις για να βρεθεί ο κάτοχος. Εναλλακτικά αν δεν έχεις nanosim βγάζεις την υπάρχουσα sim, ανοίγεις το τηλέφωνο κανονικά και βλέπεις τις κλήσεις / επαφές και παίρνεις τηλέφωνο. Τέλος αν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και δεν μπορείς να μπεις στο μενού, κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω του υπολογιστή σου (iTunes) και το χρησιμοποιείς εσύ (αν δεν είναι συσκευή του εξωτερικού κλειδωμένη σε ξένο πάροχο). Edited August 7, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 το αγορασα και εγω απο μαλαισια τελικα.Ωραιο το κινητο, μπαταρια πολυ καλη στην αναμονη αλλα οταν αρχισεις να το δουλευεις φευγει γρηγορα, δεν εχω βεβαια σοβαρο προβλημα με την μπαταρια.Σημα παρα πολυ καλο.ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπερα.. Μια βοηθεια για το ios 7 beta 5..... Οταν το κλεινω και το ανοιγω κανει χρονο ανοιγματος 2:30 λεπτα... Τι να κανω με αυτο..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπερα.. Μια βοηθεια για το ios 7 beta 5..... Οταν το κλεινω και το ανοιγω κανει χρονο ανοιγματος 2:30 λεπτα... Τι να κανω με αυτο..;; Γι αυτο ειναι beta εχει ακομα τετοια ανεξηγητα. Να περιμενεις την 6η καλυτερα μπορει να διορθωθει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Γι αυτο ειναι beta εχει ακομα τετοια ανεξηγητα. Να περιμενεις την 6η καλυτερα μπορει να διορθωθει. Ευχαριστω.... Αλλα δν ειναι σε ολους το ιδιο.... Μηπως να το κανω επαναφορα... Η να ξανα περασω την ιδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγω πως μπορω να περάσω το iOS 7 :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγω πως μπορω να περάσω το iOS 7 :o Αν ήξερα θα σου έλεγα εμένα άλλος μου το κανε.......κανονικά είναι μόνο για developers.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Εγω πως μπορω να περάσω το iOS 7 :o Μαρια κατέβασε πρώτα αυτό - http://hugefiles.net/u6tku5o0yg4t Βάλε το στην επιφανεια εργασίας του pc ,συνέδεσε το iphone σου στον υπολογιστή για να ανοίξει το itunes ,στην οθονη που θα σου ανοίξει θα πας πανω δεξιά κ θα πατήσεις εκει που λεει iphone και θα σε βγάλει σε μια οθόνη που στο πάνω πλαίσιο εχει εικόνα του iphone και 2 επιλογές (έλεγχος για ενημέρωση) και (επαναφορά iphone) ,σειρε το βελάκι στην επιλογή ελεγχος για ενημέρωση και πάτα (shift + αριστερό πλήκτρο στο ποντίκι σου) θα σου ανοίξει ενα παράθυρο απο εκει πηγαινε επιφανεια εργασίας και επέλεξε το αρχείο που εχεις κατεβάσει και θα ξεκινήσει η αναβάθμιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) Μαρια κατέβασε πρώτα αυτό - http://hugefiles.net/u6tku5o0yg4t Βάλε το στην επιφανεια εργασίας του pc ,συνέδεσε το iphone σου στον υπολογιστή για να ανοίξει το itunes ,στην οθονη που θα σου ανοίξει θα πας πανω δεξιά κ θα πατήσεις εκει που λεει iphone και θα σε βγάλει σε μια οθόνη που στο πάνω πλαίσιο εχει εικόνα του iphone και 2 επιλογές (έλεγχος για ενημέρωση) και (επαναφορά iphone) ,σειρε το βελάκι στην επιλογή ελεγχος για ενημέρωση και πάτα (shift + αριστερό πλήκτρο στο ποντίκι σου) θα σου ανοίξει ενα παράθυρο απο εκει πηγαινε επιφανεια εργασίας και επέλεξε το αρχείο που εχεις κατεβάσει και θα ξεκινήσει η αναβάθμιση . :D:D ευχαριστωωω!!!! να το κανω αξιζει? λειτουργει κανονικα το τηλ η τρωει κολληματα? κ οταν βγει επισημα το ios 7 κανω κανονικα update χωρις να χασω κατι?:worry: Edited August 8, 2013 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 :D:D ευχαριστωωω!!!! να το κανω αξιζει? λειτουργει κανονικα το τηλ η τρωει κολληματα? κ οταν βγει επισημα το ios 7 κανω κανονικα update χωρις να χασω κατι?:worry: Στο iphone μου δουλεύει άψογα γιαυτό και έμεινα στην 7, στο ipad mini και στο ipad 4 κάνει κάποια κολλήματα . Για το iphone γράφουν οτι η beta 5 ειναι η καλύτερη κ η πιο λειτουργική... εχουν δίκιο :) Καλή επιτυχία κ enjoy it ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) Στο iphone μου δουλεύει άψογα γιαυτό και έμεινα στην 7, στο ipad mini και στο ipad 4 κάνει κάποια κολλήματα . Για το iphone γράφουν οτι η beta 5 ειναι η καλύτερη κ η πιο λειτουργική... εχουν δίκιο :) Καλή επιτυχία κ enjoy it ;) θα το περασω αν κατεβει γιατι κανει αρκετη ωρα κ θα σου πω..:D σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! με το επισημο update θα εχω θεμα? γινεται κανονικα η χρειαζεται restore η συσκευη μετα? edit : 1γιγα κ κατι ειναι το αρχειο η κατεβαζω λαθος? κανει παρα πολυ ωρα να το κατεβασει.. :O Edited August 8, 2013 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Παιδιά, διάφορα θέματα με σημαδάκια out of the box κλπ, έχουν πλέον λυθεί? Κάποιος που να αγόρασε πρόσφατα και να μπορεί να πει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Παιδιά, διάφορα θέματα με σημαδάκια out of the box κλπ, έχουν πλέον λυθεί? Κάποιος που να αγόρασε πρόσφατα και να μπορεί να πει? Γιάννη τωρα το πήρα και ηταν άψογο δεν είχα θέμα κ το εχω άνευ θήκης . θα το περασω αν κατεβει γιατι κανει αρκετη ωρα κ θα σου πω..:D σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! με το επισημο update θα εχω θεμα? γινεται κανονικα η χρειαζεται restore η συσκευη μετα? edit : 1γιγα κ κατι ειναι το αρχειο η κατεβαζω λαθος? κανει παρα πολυ ωρα να το κατεβασει.. :O Οχι Μαρία δεν θα εχεις θέμα με OTA ,όταν με το καλό έρθει θα την λάβεις κανονικά. Ναι το αρχείο είναι 1και κατι ,το λινκ που σου έδωσα ειναι ακριβώς αυτο που πρέπει να κατεβάσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Γιάννη τωρα το πήρα και ηταν άψογο δεν είχα θέμα κ το εχω άνευ θήκης . Οχι Μαρία δεν θα εχεις θέμα με OTA ,όταν με το καλό έρθει θα την λάβεις κανονικά. Ναι το αρχείο είναι 1και κατι ,το λινκ που σου έδωσα ειναι ακριβώς αυτο που πρέπει να κατεβάσεις . κ δεν θα χασω κατι απο την συσκευη ε? ουτε τωρα που θα το κανω ουτε με το επισημο update? σωστα? συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 κ δεν θα χασω κατι απο την συσκευη ε? ουτε τωρα που θα το κανω ουτε με το επισημο update? σωστα? συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις..:( Θα κάνεις update και δεν θα χάσεις τίποτα. Ούτε τώρα ούτε όταν βγει η τελική έκδοση του iOS 7. Εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις jb στο iOS 6, γιατί iOS 7 και jb δεν πάνε μαζί. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Θα κάνεις update και δεν θα χάσεις τίποτα. Ούτε τώρα ούτε όταν βγει η τελική έκδοση του iOS 7. Εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις jb στο iOS 6, γιατί iOS 7 και jb δεν πάνε μαζί. :):):) ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!!! κ μολις βγει η beta 6 θα μπορω να την περασω αυτοματα αφου θα εχω την 5 η θα πρεπει να κατεβασω καποιο λινκ παλι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 :):):) ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!!! κ μολις βγει η beta 6 θα μπορω να την περασω αυτοματα αφου θα εχω την 5 η θα πρεπει να κατεβασω καποιο λινκ παλι?? Καλημέρα , θα σου έρθει με OTA η 6 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Καλημέρα , θα σου έρθει με OTA η 6 ;) δηλαδη?? συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη.....:O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 δηλαδη?? συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη.....:O:O:O:O:O O.T.A (Over .The .Air) δλδ οταν την δωσουν στην κυκλοφορία θα σου έρθει ενα notification που θα λέει οτι υπάρχει ενημέρωση για την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 O.T.A (Over .The .Air) δλδ οταν την δωσουν στην κυκλοφορία θα σου έρθει ενα notification που θα λέει οτι υπάρχει ενημέρωση για την συσκευή σου. :O:O:rolleyes: ευχαριστω παρα πολυυυυ!!!!!!!!!!! ακομα παλευω α κατεβασω το λινκ μολις τα καταφερω θα το δοκιμασω.. ευαριστω παρα πολυυυυ!!!!!!!! αν μου κολλαει συσκευη που απο οτι μου ειπες εσενα ειναι οκ μπορω να το επαναφερω στην 6.1.4 χωρις restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 :O:O:rolleyes: ευχαριστω παρα πολυυυυ!!!!!!!!!!! ακομα παλευω α κατεβασω το λινκ μολις τα καταφερω θα το δοκιμασω.. ευαριστω παρα πολυυυυ!!!!!!!! αν μου κολλαει συσκευη που απο οτι μου ειπες εσενα ειναι οκ μπορω να το επαναφερω στην 6.1.4 χωρις restore? Το downgrade θέλει restore ,θα κατεβάσεις το αντιστοιχο αρχείο της 6.1.4 θα προσέξεις μόνο να κατεβάσεις για το σωστό μοντέλο iphone 5 ,στην πίσω πλευρά του τηλ κάτω κατω στα ψιλά γραμματα κάπου πρέπει να λέει η a1428 η a1429 ,θα πρέπει λοιπόν να βρεις το αρχειο για αυτήν την συσκευή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Το downgrade θέλει restore ,θα κατεβάσεις το αντιστοιχο αρχείο της 6.1.4 θα προσέξεις μόνο να κατεβάσεις για το σωστό μοντέλο iphone 5 ,στην πίσω πλευρά του τηλ κάτω κατω στα ψιλά γραμματα κάπου πρέπει να λέει η a1428 η a1429 ,θα πρέπει λοιπόν να βρεις το αρχειο για αυτήν την συσκευή . a1429 λεει..οποτε περναω την beta 5 κ για τυχον προβλημα ζηταω την βοηθεια σας παλι κλασσικα...:rolleyes::rolleyes::worry: αν δεν εχει κολληματα μπορω να την κρατησω μεχρι την επισημη ε? δεν θα εχω καποιο προβλημα? επισης ειναι στα ελληνικα ε?? Edited August 9, 2013 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 a1429 λεει..οποτε περναω την beta 5 κ για τυχον προβλημα ζηταω την βοηθεια σας παλι κλασσικα...:rolleyes::rolleyes::worry: αν δεν εχει κολληματα μπορω να την κρατησω μεχρι την επισημη ε? δεν θα εχω καποιο προβλημα? επισης ειναι στα ελληνικα ε?? Ναι μπορείς να την κρατήσεις μέχρι την επίσημη. Οχι δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα. Εχει και Ελληνικά που τα επιλέγεις στο αρχικό σεταρισμα του τηλ. Οτι άλλο χρειαστείς εδω ήμαστε να σε βοηθήσουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 δηλαδη?? συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη.....:O:O:O:O:O Αλήθεια γιατι παιδεύεσαι; Ρωτάω γιατι δεν γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα και προσπαθείς να ασχοληθείς με πολύ πιο ειδικά και περίπλοκα. Σε λίγο καιρό θα έχουμε όλοι το iOS 7 οπότε λίγο υπομονή και θα το χαρείς σύντομα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts