Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου βγάζει εσένα με όλα αυτά, 10-12 ώρες το κινητό;;;;;:rolleyes: Πως το εννοείς; Με κλειστή οθόνη; Γιατί να το χρησιμοποιείς κανονικά με την καμία όμως...

Κοίτα, κι εγώ από τις 8-9 περίπου το πρωί μέχρι το βράδυ 12-1 τις περισσότερες φορές δεν έχει μπει σε εξοικονόμηση ενέργειας (<20%). Και έχω wifi+3g always on, τα email άμεσα, social networks, push notifications, news feeds, σερφάρισμα, τηλέφωνα, sms και μουσική. Δε λέω, όταν παίζω παιχνίδια μου φτάνει οριακά ή ίσως και να μη φτάσει μέχρι να γυρίσω σπίτι το βράδυ, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό για τέτοια χρήση

καλησπερα

τελικα το αγορασα και εγω σημερα σε μαυρο. Εχω καποιες ερωτησεις:

-πως βαζω την ενεργοποιηση wifi - bluetooth στην επιφανεια?

-το ημερολογιο στην επιφανεια δειχνει μονο μια εγγραφη, δεν μπορει να δειχνει περισσοτερες?

-υπαρχει εναλλακτικη εφαρμογη για ημερολογιο?

ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση.

-Εγώ χρησιμοποιώ το Easy Connect γιατί το θεωρώ το πιο γρήγορο που υπάρχει, αν και υπάρχουν και μερικά άλλα.

-Μόνο με άλλη εφαρμογή όπως το Chronos Calendar ή το Simple Calendar, αν και μόνο το πρώτο εμφανίζει τα private events και μόνο αν το συνδέσεις με το online outlook calendar του λογαριασμού σου.

Καλημέρα, σήμερα δοκίμασα μετά από καιρό το Nokia Music και είδα ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω για online μουσική, είχε events κοντά μου κλπ. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν λειτουργεί σε Ελλάδα πλέον; Έχω γερμανικό 920 από Vodafone με ελληνικό unbranded firmware και ήμουν σε Cosmote 3G όταν δούλεψε.

Σχετικά με αυτό, έχει δοκιμάσει κανένας το Nokia Music για streaming μουσική; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση... Το μόνο που άλλαξα από την τελευταία φορά που δοκίμασα είναι ότι έβαλα τρόπους πληρωμής στο Microsoft account μου

Edited by Cruster

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια θελω να κανω μια ερωτηση,

αναφορα παραδοσης υπαρχει? και αν ναι πως ερχεται?

εχω ακουσει οτι ερχεται σαν ξεχωριστο μηνυμα, ισχυει κατι τετοιο?

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Κατι ακομη θελω να ρωτησω, εφαρμογη σαν greader και currents ποια υπαρχει? Το greader το εχω συνδεσει με το feedly.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

παιδια θελω να κανω μια ερωτηση,

αναφορα παραδοσης υπαρχει? και αν ναι πως ερχεται?

εχω ακουσει οτι ερχεται σαν ξεχωριστο μηνυμα, ισχυει κατι τετοιο?

εχει και ναι ερχεται σε ξεχωριστο μηνυμα..

παλιομοδιτικο μεν αλλα εχει τουλαχιστον για οποιον θελει...

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Κατι ακομη θελω να ρωτησω, εφαρμογη σαν greader και currents ποια υπαρχει? Το greader το εχω συνδεσει με το feedly.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς, αλλά εγώ χρησιμοποιώ το Weave News Reader

Επίσης, έχω ακούσει καλά λόγια για το Nextgen Reader και βλέπω ότι έχει και unlimited trial

Edited by Cruster

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς, αλλά εγώ χρησιμοποιώ το Weave News Reader

Επίσης, έχω ακούσει καλά λόγια για το Nextgen Reader και βλέπω ότι έχει και unlimited trial

Το 2ο το εγκατέστησα ήδη. Φαίνεται πολύ καλό σαν αντικαταστάτης του greader. Μάλλον το 1ο θα το δοκιμάσω για αντικαταστάτη του currents.

Επίσης παρατήρησα ότι ο φορτιστής ζεσταίνεται υπερβολικά, το ίδιο και το τηλ κατά την φόρτιση, εκτός αν συνέβαινε αυτό επειδή το σκαλιζα παράλληλα και ήμουν συνδεδεμένος με WiFi. Ειναι φυσιολογικο?

Edited by emm_stra

παιδες καλημερα...

οταν το συνδεω με το pc , μετα, για να το βγαλω, δεν εχει καπου εξαγωγη???

απλα το τραβατε απο το usb?

παιδες καλημερα...

οταν το συνδεω με το pc , μετα, για να το βγαλω, δεν εχει καπου εξαγωγη???

απλα το τραβατε απο το usb?

Το τραβάς δεν έχει θέμα

Ξερει καποιος πως μπορω να μεταφερω τα sms απο το android κινητο μου στο νεο lumia 920? Καθως επισης και τις σημειωσεις απο το ak notepad του android σε κατι αντιστοιχο στο 920?

Παιδες το κινητο το κινητο απο ποτε εχει 330????Την βρίσκω πολυ καλη τιμη.Εχω S3 τωρα αλλα λεω να δοκιμασω W8.Mε ενδιαφερει πολυ η καμερα και βλεπω τα παει μια χαρα.Και ισως ειναι καλυτερη και απο το galaxy στις βραδυνες.Το ραδιφωνο το πηρε?

Επισης γενικα εχει παει καποιος απο android σε W8 και να το μετανιωσε πολυ?

Παιδες το κινητο το κινητο απο ποτε εχει 330????Την βρίσκω πολυ καλη τιμη.Εχω S3 τωρα αλλα λεω να δοκιμασω W8.Mε ενδιαφερει πολυ η καμερα και βλεπω τα παει μια χαρα.Και ισως ειναι καλυτερη και απο το galaxy στις βραδυνες.Το ραδιφωνο το πηρε?

Επισης γενικα εχει παει καποιος απο android σε W8 και να το μετανιωσε πολυ?

Που ειναι 330 ??? Αν ισχυει ειναι απιθανη τιμη !!!!!!!!!

Ημουν για χρονια στο android και οταν εφυγα δεν ξαναγυρισα ...

Ειναι αλλο τελειως λειτουργικο ..να πας να το δεις ζωντανα αλλα μην απογοητευεις ... τα τηλ που εχουν ειναι τελειως "στεγνα" . Αν εχει καποιος γνωστος σου δες το εκει ...

Επισης αν μπορεις να ζησεις χωρις notifications στο στυλ του android ναι ... και δεν εχει τοσο πολυ παραμετροποιηση οσο το αλλο ....!!!

Απο το s3 κατα την αποψη μου παντα, ειναι πολυ καλυτερη συσκευη και οχι μονο στις φωτο ..

Ραδιοφωνο ερχετε μαζι με αλλα τωρα τον Ιουλιο απο την Νοκια

Ξερει καποιος πως μπορω να μεταφερω τα sms απο το android κινητο μου στο νεο lumia 920? Καθως επισης και τις σημειωσεις απο το ak notepad του android σε κατι αντιστοιχο στο 920?

τα sms δεν μεταφερονται... υπαρχει εφαρμογη στα android,νομίζω sms backup+ ,που στα μεταφερει στο gmail και τα εχεις εκει σε ενα φακελο, οπως τα εισερχομενα μαιλ....

Κάποιες απορίες γύρω απο τις "Ρυθμίσεις" του κινητού...

1. Το "κοινή χρήση", έχει καταλάβει κανένας τι ειναι;;

2. Στη "διαγραφη προσωρινών αρχείων", χάνεται τίποτα σπουδαίο;; (επαφές, φωτο, βιντεο, μηνυματα)

3. Στη "σύνδεση δεδομένων", για να το κάνω λιανά, εκεί που επιλέγεις να χρησιμοποιείς τα mb σου αντί του wi-fi, απο κάτω, γράφει "Επιλογές περιαγωγής δεδομένων" και απο κάτω "Οταν εισέρχεστε σε περιοχή περιαγωγής δεδομένων μπλα μπλα μπλα...", έχει καταλάβει κανείς τι παίζει;;

Γιατι σταμάτησε εδώ και κάτι μέρες το live tile του "εγώ" να ανανεώνεται η φωτο προφίλ ενώ αλλάζω φωτο προφίλ στο φβ?πάντα γινοταν και δεν άλλαξα τίποτα απο τότε...

Και σε μένα συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες.. :confused:

Διαβάζω κάποιους και πιο παλιά μάλιστα, είχα κάνει κι ένα καυγά, όσον αφορά τους υπότιτλους στα νοκια...Και μάλιστα ειχα πει οτι πρέπει να ειμαστε ευχαριστημένοι που κάνει τόσα πράγματα το κινητό και να μην γκρινιάζουμε, γιατί παλιά, ένα φιδάκι ειχε το κινητό μέσα και νιώθαμε λες και είχαμε πιάσει τον Πάπα απο τ' α......α! Σεβομαι βέβαια τις ανάγκες του καθενός και το τι ζητάει απο ένα κινητό, αλλά έχω μια απορία ρε παιδιά...

Εδώ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, διαμαρτυρόμαστε για 2 δυσλειτουργίες... Πρώτον την υπερθέρμανση και δεύτερον την αντοχή της μπαταρίας... Και σας ρωτάω...

ΤΙ Σ...Α να την κάνεις την ταινία και τους υπότιτλους όταν θα βάλεις μέσα μια ταινία, ένα επεισόδιο και δε θα μπορείς να το κρατήσεις το τηλέφωνο απο την κάψα ή θα το δεις μισό, γιατί η μπαταρία θα τα τινάξει στα μισά! Είναι σα να τσακώνεστε που θα πάτε να φάτε, αλλά να μην έχετε φράγκο στη τσέπη! Πραγματικά ειναι κουλό.....

Υ.Γ. Δυο σελίδες για το νοκια care διάβασα, σε θέμα για λουμια 920... έλεος...

Φίλε εγώ είμαι ένας απ αυτούς..Όταν πέφτω να κοιμηθώ με βολεύει πολύ να δω ενα 40'λεπτο επεισόδιο από καμια σειρά και επειδή δεν έχω βρει τρόπο ενσωμάτησης υπότιτλων που να δουλευει, ζηλεύω που κάποιος με android μπορεί μέχρι και να τους συγχρονίζει!

Εμένα το κιν μου βγάζει άνετα 2-3 μέρες γιατί ότι δεν χρησιμοποιώ το κλείνω! Αν λιώσω ιντερνετ απο κινητό με youtube κλπ (καμια ώρα και βάλεεε..) κρατάει 1,5 μερα και τέλος, εχω δει ταινία (1ωρα και 25') χωρίς υπότιτλους και από 85% πήγε γύρω στο 35% με ακουστικά όμως!Στην τελική η πρίζα είναι δίπλα μου οπότε αν δεν έφτανε θα το φόρτιζα ταυτόχρονα..

Για τις απορίες σου τώρα..

Μαλλον εννοείς το "κοινή χρήση" του Ιντερνετ! Αν έχεις ΜΒ δηλαδή να το κάνεις wi\fi hotspot..

Στη "διαγραφη προσωρινών αρχείων" ΔΕΝ χάνεται τίποτα! (αχρηστες πληροφορίες σβήνονται)

Έχει να κάνει με το roaming

καλησπερα

τελικα το αγορασα και εγω σημερα σε μαυρο. Εχω καποιες ερωτησεις:

-πως βαζω την ενεργοποιηση wifi - bluetooth στην επιφανεια?

-το ημερολογιο στην επιφανεια δειχνει μονο μια εγγραφη, δεν μπορει να δειχνει περισσοτερες?

-υπαρχει εναλλακτικη εφαρμογη για ημερολογιο?

ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση.

-Για την πρώτη ερώτηση σου προτείνω Quick Settings (ΠΟΛΥ καλή)

Υ.Γ.1. Για τον φίλο που ρωτάει για το χρώμα, έχω το κόκκινο! Σκεφτόμουν ότι είναι ίσως λίγο περίεργο να χεις κοκκινο κινητό και διάφορα άλλα όπως ότι όντως δεν ταιρίαζει με όλα τα χρώματα στα tiles (ασπρο/μαυρο είναι ότι πρέπει γι αυτο) ωστόσο το χτύπησα και μ αρεσε τρελά!!

Μετά από 1 μηνα πάντως μου πέρασε ο ενθουσιασμός και θα σκεφτόμουν και το άσπρο..αλλά όλοι έχουν μαυρα και άσπρα!! Βάλε χρώμα στη ζωή σου :p

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Παιδια να ρωτησω..Με bluetooth στελνει αρχεια σε συσκευες? Επισης τα 8.1 ποτε τα περιμενουμε? και εκτος απο radio και ισως notification bar ξερουμε τι αλλες αλλαγες θα εχουν?

Γενικα καθε ποτε αναβαθμιζουν τo firmware τους?Πχ υπαρχει περιπτωση το 920 να παρει τα 8.5 ή τα 9 σε ενα χρονο?

Παιδια να ρωτησω..Με bluetooth στελνει αρχεια σε συσκευες? Επισης τα 8.1 ποτε τα περιμενουμε? και εκτος απο radio και ισως notification bar ξερουμε τι αλλες αλλαγες θα εχουν?

Γενικα καθε ποτε αναβαθμιζουν τo firmware τους?Πχ υπαρχει περιπτωση το 920 να παρει τα 8.5 ή τα 9 σε ενα χρονο?

bluetooth κανονικά

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα. 2 απορίες, γιατί στο θέμα του 820 έχει πολύ ησυχία. Είμαι με την έκδοση 10211.204. Υπάρχει νεότερη έκδοση του λογισμικού; Γιατί, όπως είναι τώρα, ούτε υπερθερμαίνεται, ούτε έχω κάποιο άλλο θέμα. Και η τελευταία. Στην εφαρμογή του Facebook, στη λίστα των φίλων μου βγάζει, για παράδειγμα, 3 online, ενώ στη συνομιλία, στην εφαρμογή των μηνυμάτων, μου βγάζει έναν. Και η απορία μου είναι η εξής. Ποια από τις 2 λίστες να εμπιστεύομαι περισσότερο;

P.S.: Και για να γίνω κι εγώ λίγο fanboy. Τι απίστευτη συσκευή είναι το 820... :love: Τελικά, μόνο Nokia....:O

Huawei Nova 5T

παιδια εχει παρει κανεις απο το birdphone??

αν ναι απο ποια χωρα εισαγει?

ειναι branded??

Λοιπον η υπερθερμανση ειναι θεμα παρτιδας..

Οι πρωτες παρτιδες πηγαν μαζικα στην Γερμανια και απο εκει τις εισηγαγαν μερικα σκρουτζομαγαζα..

αυτες οι πρωτες παρτιδες ειχαν το θεμα της υπαρθερμανσης και δεν φταιει αποκλειστικα το update..

οι περισσοτερες γερμανικες συσκευες που εισαγονται εδω ειναι με το προβλημα..

οι Ελληνικες υποτιθεται οτι δεν εχουν κανενα θεμα..

Αυτα που τα ειπε υπαλληλος σε Νοκια care γνωριζοντας οτι το 920 που ενδιαφερομαι να παρω ΔΕΝ θα το επαιρνα απο νοκια care..

Edited by mobrol

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

παιδια εχει παρει κανεις απο το birdphone??

αν ναι απο ποια χωρα εισαγει?

ειναι branded??

//σε λιγο θα ποσταρω μερικες πληροφοριες για το θεμα των υπερθερμανσεων απο nokia care

Γενικότερα έχω ακούσει καλά λόγια το birdphone. Και έχει και πολλές καλές αξιολογήσεις στο skroutz. Αλλά, πήγα από το κατάστημα του Αλίμου και δε μπορώ να πω ότι μου γέμισε το μάτι.. Επίσης, συνήθως πουλάει branded συσκευές. Απ' όσα έχω ακούσει/διαβάσει. Αλλά, αν τους τονίσεις ότι θέλεις unbranded συσκευή, δε νομίζω να μη μπορέσουν να σου βρουν.

Για τις υπερθερμάνσεις. Γαλλικό 820 έχω και μόνο όταν φορτίζει ( 2 φορτίσεις έχω κάνει μέχρι στιγμής ) ζεσταίνεται αρκετά. Αλλα με τίποτα στα επίπεδα που φτάνουν οι Samsung συσκευές. Αυτή τη στιγμή ακούω μουσική από τα mp3 μου, γράφω το post, είμαι fb, συνδεδεμένος σε wifi και είναι μετά βίας χλιαρό..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Γενικότερα έχω ακούσει καλά λόγια το birdphone. Και έχει και πολλές καλές αξιολογήσεις στο skroutz. Αλλά, πήγα από το κατάστημα του Αλίμου και δε μπορώ να πω ότι μου γέμισε το μάτι.. Επίσης, συνήθως πουλάει branded συσκευές. Απ' όσα έχω ακούσει/διαβάσει. Αλλά, αν τους τονίσεις ότι θέλεις unbranded συσκευή, δε νομίζω να μη μπορέσουν να σου βρουν.

Για τις υπερθερμάνσεις. Γαλλικό 820 έχω και μόνο όταν φορτίζει ( 2 φορτίσεις έχω κάνει μέχρι στιγμής ) ζεσταίνεται αρκετά. Αλλα με τίποτα στα επίπεδα που φτάνουν οι Samsung συσκευές. Αυτή τη στιγμή ακούω μουσική από τα mp3 μου, γράφω το post, είμαι fb, συνδεδεμένος σε wifi και είναι μετά βίας χλιαρό..

αυτα που ειπα ειναι για το 920

αυτα που ειπα ειναι για το 920

Το ξέρω. Αλλά έγραψα ό,τι έγραψα, επειδή 820 και 920 έχουν αρκετά παραπλήσιο hardware.

Huawei Nova 5T

Δεν θυμάμαι να έχω δει τα τελευταία χρόνια μεγαλύτερη πτώση τιμής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα... € 336 τελική από birdphone !!!! Να χτυπήσω ένα κίτρινο ? Πόσο ακόμα μπορεί να πέσει η τιμή του ???

Καλησπερα. Εχιε παρει κανεις το 920 το Cyan απο Amazon.de??? Γιατι το χρωμα ειναι φοβερο και ψηνομαι σε αυτη την τιμη. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν ειναι το RM-821, το Ευρωπαικο δηλαδη μοντελο και οχι το Αμερικανικο....Αν καποιος το γνωριζει οσον αφορα τι RM ειναι ας ενημερωσει.

Δεν θυμάμαι να έχω δει τα τελευταία χρόνια μεγαλύτερη πτώση τιμής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα... € 336 τελική από birdphone !!!! Να χτυπήσω ένα κίτρινο ? Πόσο ακόμα μπορεί να πέσει η τιμή του ???

Μολις κυκλοφορησει επισημως το 925,μπορει να πεσει κι αλλο η τιμη του 920....

Poco X3 nfc 6/128

Καλησπερα. Εχιε παρει κανεις το 920 το Cyan απο Amazon.de??? Γιατι το χρωμα ειναι φοβερο και ψηνομαι σε αυτη την τιμη. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν ειναι το RM-821, το Ευρωπαικο δηλαδη μοντελο και οχι το Αμερικανικο....Αν καποιος το γνωριζει οσον αφορα τι RM ειναι ας ενημερωσει.

Οτι διαθετει το amazon de ειναι για την ευρωπαικη αγορα στανταρ.

Στην Αμερικη το cyan μονο απο την AT&T και εχει και το logo πανω στην συσκευη,που δεν το εχει το συγκεκριμενο απο το amazon.

Προχωρα αφοβα;)

Βεβαια απο τριτους πωλητες ειναι κατω απο 400,το ιδιο το amazon de ειναι 460 και εφοσον το παρεις απο τριτο πωλητη καλο ειναι να στειλεις κανα email για σιγουρια,εστω για το 1% μηπως τιποτα αμερικανικο η' branded συσκευη.

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00BNAKJFW/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=1373309836&sr=8-5

Την 8.1 αρχες του 14 θα βγει για τα κινητα.

Το radio θα το παρεις με την αναβαθμιση μεχρι τελη Αυγουστου,μαζι με double tap,screensaver ρολοι,βελτιωσεις στην καμερα,μπαταρια.

Notification bar με την 8.1 με καποια μικρη επιφυλαξη αν την ενσωματωσει η MS.

Για 8.5/9 ειναι πολυ νωρις κατσε να παρει την 8.1 και βλεπουμε.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...