Nokkia Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 δεν υπαρχει πια? παλια νομιζω οτι υπηρχε.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 θα μπορουσαν βεβαια ολα αυτα τα Posts να τοποθετουνται σε ενα ξεχωριστο thread.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Θα αναβαθμιστεί εάν κι εφόσον περάσει την απαιτούμενη εκτεταμένη περίοδο beta testing. Μην το περιμένετε λοιπόν στο άμεσο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Υπαρχει πως δεν υπαρχει!!! EDIT: Για να καταλαβω καλυτερα εσυ λες οτι δεν υπαρχει edit ή πως οι mods δεν λενε για edit ή πως αν πηγαινες να ποσταρεις και η τελευταια απαντηση ηταν απο σενα σου ελεγα παλια πως μπορεις να κανεις edit και τωρα αυτο δεν υπαρχει. Αν ειναι το τριτο αυτο νομιζω πως δεν εχει υπαρξει παλαιοτερα. Για το πρωτο, υπαρχει το edit. Kαι για το δευτερο εχω παρατηρησει πως οι mods εχουν σταματησει να κανουν τετοιες παρατηρησεις. 2ο EDIT: Μηπως λες πως κατω απο το post που εχει γινει edit δεν υπαρχει πια αυτο το μηνυμα απο κατω που λεει: Τελευταια τροποποιηση απο τον ταδε στις .... Αν ναι, και εγω το εχω παρατηρησει πως καποτε το δειχνει και καποτε οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 το δευτερο που λες. μερικες φορες δεν μου το δειχνει.. οφειλεται στο οτι το κανω αμεσως μετα την υποβολη του Post μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 οφειλεται στο οτι το κανω αμεσως μετα την υποβολη του Post μου? ... ναι...... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο παρόμιο thread... Αλλά, γιατί να μην φαίνετε πριν ψηφίσουμε αν στη δημοσκόπηση θα φαίνετε το nick μας ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Μα φαινεται.Αν ο χρηστης που ανοιξει το θεμα με την δημοσκοπηση επιλεξει να ειναι φανερη τοτε αυτο αναγραφετε πανω πανω. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Μα φαινεται.Αν ο χρηστης που ανοιξει το θεμα με την δημοσκοπηση επιλεξει να ειναι φανερη τοτε αυτο αναγραφετε πανω πανω. ;) Όχι όμως όταν συμβαίνει το αντίθετο... Έτσι κάποιος newbie δεν θα ξέρει....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Hello! Γνωρίζει κανεις παιδία πως μπορω να στοιχίσω την εικόνα της υπογραφής μου αριστερα και ακριβως δίπλα της να έρχεται το text; Καταλαβαίνετε πιστεύω, εννοώ το εφέ που πετυχαίνεις με δεξί κλίκ σε μια εικόνα στο word, "αναδίπλωση" νομίζω το λέει εκει. Βλέπω αρκετοι εδω το κάνουν στις υπογραφές τους, αλλά δεν βρίσκω κάποιο κατάλληλο tag. Επίσης πως γίνεται να στοιχίσω την εικόνα δεξια; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που ο δημιουργός τους ή αυτοί που συμμετέχουν δεν θα ήθελαν να φαίνεται τι ψήφισαν..οπότε καλό είναι που υπάρχουν και τα δύο και ο δημιουργός κρίνει και αποφασίζει αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Για δεξιά γράφεις {imgalign=right}url_eikonas{/imgalign}. Για αριστερά και ακριβώς δεξιά το κείμενο δεν γίνεται νομίζω, και ούτε έχω δει κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 και οταν ξεπεραστει τι γινεται? το οριο πρεπει να ειναι με το ματι γυρω στα 250 kbs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Mάλλον δεν μπορείς να ανεβάσεις άλλα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ευχαριστω, τώρα είναι πολύ καλύτερα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 :confused: :blink: :wacko: :wacko: :blink: :confused: αυτο ειναι κουφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Το όριο αποθήκευσης είναι 512KB. Για να διαγράψετε παλιότερα συνημμένα αρχεία,πηγαίνετε πίνακας ελέγχου-συνημμένα αρχεία και επιλέγετε ποιά θα κάνετε διαγραφή. ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ok, σαφεστατος! * και οι δυο μου αρεσουν! :p * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Πώς γίνεται ένα "τιμωρημένο" μέλος να είναι online? Όταν γίνεσαι ban σου επιτρέπεται η πρόσβαση? :confused: Πρώτη φορά το βλέπω :!: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/greek_aeras/37363/449512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Το χα ρωτήσει και εγώ παλιότερα και μου χαν πει ότι προσπαθεί να μπει γι αυτό τον δείχνει Online.. Τώρα αν ισχύει αυτό ο θεός και η ψυχή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Το χα ρωτήσει και εγώ παλιότερα και μου χαν πει ότι προσπαθεί να μπει γι αυτό τον δείχνει Online.. Τώρα αν ισχύει αυτό ο θεός και η ψυχή τους. Αυτό είναι, γιατί να μην ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Αυτό είναι, γιατί να μην ισχύει; Dunno... Απλά δεν ήμουν σίγουρος και άφησα ένα περιθώριο λάθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Παιδιά βοήθεια!!!!! Έχουμε ξεφύγει εντελώς! Πλέον δε μπορούμε να διαβάσουμε ούτε Ελληνικά. Μπορείτε να βάλετε κάποιο λεξικό, όπως αυτά του office να κάνει κάποιον έλεγχο; Δε λέω, δε φταίνε όλοι (υπάρχουν πολλοί που ζουν εκτός Ελλάδας και δε μπορούν να γνωρίζουν ορθογραφία) αλλά κάπου δε μπορείς να διαβάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Υπάρχει κάτι τέτοιο σε άλλα fora; Δεν το έχω δει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Υπάρχει το pungospell, αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο είναι εύκολο για το MsK να ενσωματώσει και ελληνικά :/ Θα ήταν πολύ καλό για την κοινότητα πάντως :) Edit:Υπάρχει και το PHPspell :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts