NickTheGreek99 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Συχνές απορίες για το Buy and Sell. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ακριβώς από «πάνω» σου βρίσκεται η απάντηση. :) Συχνές απορίες για το Buy and Sell Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAELIAS Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ευχαριστώ.. Πολύ σωστο η αλήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Eδω και 4-5 μέρες σε συγγεκριμενο pc με chrome, το forum μου εμφανίζετε σε λευκό φόντο χωρίς φωτογραφίες και όλα τα text είναι στην αριστερή πλευρά. Με αλλο browres τα δειχνει κανονικα οπως και σε ενα mac με chrome ολα καλα. Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθώσω την εμφάνιση στο pc (που ειναι και το βασικο μου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Eδω και 4-5 μέρες σε συγγεκριμενο pc με chrome, το forum μου εμφανίζετε σε λευκό φόντο χωρίς φωτογραφίες και όλα τα text είναι στην αριστερή πλευρά. Με αλλο browres τα δειχνει κανονικα οπως και σε ενα mac με chrome ολα καλα. Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθώσω την εμφάνιση στο pc (που ειναι και το βασικο μου)? Kάνε εκκαθάριση cookies για αρχή. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Ειναι το πρωτο που εκανα (με search μονο για το myphone) και δεν αλλαξε τιποτα... Edited September 18, 2014 by salmador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 αυτό το κάνει σε εμένα όταν έχω αργο ίντερνετ.. με άλλο υπολογιστή στο ίδιο δίκτυο στο κάνει ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να δω τα πόστ που εχω κανει Υπάρχει λινκ στο προφίλ η κάπου αλλού? Μέχρι τωρα το κανω μονο με σύνθετη αναζήτηση Ευχαριστώ προκαταβολικά Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πανω δεξια που εχει το username σου και ενα βελακι πηγαινε εκει που λεει προσωπικο προφιλ και στο προφιλ σου πηγαινε στην καρτελα "πληροφοριες" εκει τα μηνυματα που εχεις δημοσιευσει. http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=8955263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs73 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 To ΄'εψαχνα και εγώ αυτό :p Παράθεση Significant tags: achievement, dreams, failure, fear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παίδες θα ήθελα να ρωτήσω από που μπορώ να δω τα πόστ που εχω κανει Υπάρχει λινκ στο προφίλ η κάπου αλλού? Μέχρι τωρα το κανω μονο με σύνθετη αναζήτηση Ευχαριστώ προκαταβολικά Γιάννης Ευχαριστώ παίδες :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εχει τονισθεί από τους υπευθυνους να μην λεμε ένα ξερο ευχαριστω ή κατι τετοιο για καποιον που μας βοηθαει σε καποιο θεμα γιατι γεμιζει αχερηστα post το forum. Από την άλλη θεωρω αγενεια να μην μπορούμε με καποιο τροπο να το κανουμε πιο απαλα ισως με το πατημα ενός "κουμπιού" κατι σαν Like ή Thanks Αν το Software που βασιζεται το forum το επιτρεπει καλο θα ηταν να μπει. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ρε συ Γιαννάκη...να πω ότι είσαι και κανάς καινούργιος...πρέπει να έχει συζητηθεί πάνω από 20 φορές στο "προστάσεις για βελτίωση" του "Σχολιασμού"...και έχει εξίσου δωθεί 20 φορές η απάντηση ότι δεν προβλέπεται να επιστρέψει κάτι τέτοιο (υπήρχε παλιά με την μορφή "κάρμα") Όπως και να'χει, αν αλλάξει κάτι, θα ενημερωθείτε όλοι άμεσα, μιας και θα το δείτε διαθέσιμο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Όχι Νικο δεν είμαι καινούργιος αλλα από την εποχη του unwired αλλα το θεωρω πολύ σημαντικο "κουσουρι" να μην μπορω να πω σε καποιον ευχαριστω που με βηθησε σε κατι για αυτό...γκρινιαξα παλι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά στην τελική γιαυτό είναι τα φόρα...για να βοηθαέι ο ένας τον άλλον! και εννοείται ότι το "ευχαριστώ" και το "παρακαλώ" είναι αυτονόητα! Τώρα αν θες να το εκφράσεις και με λόγια, στείλε στην τελική ένα pm και ευχαρίστησέ τον κατ'ιδίαν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Όπως έγραψε ο Nikos_s3, το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη συζητηθεί σε άλλα topics. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Mιας και δε βρισκω καταλληλη κατηγορια ανοιγω θεμα για μια ερωτηση. Υπαρχει τροπος να επικοινωνησει καποιο μελος με αλλο μελος που ειναι μπαναρισμενο? Ουτε επιλογη βγαινει για μειλ ουτε για πμ. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Τα μέλη της κοινότητας που τιμωρούνται με αποκλεισμό (ban) δεν μπορούν να εισέλθουν στο λογαριασμό τους, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ban είναι ανενεργός. Τα δεδομένα του προφίλ του χρήστη μένουν ως έχουν, αλλά email δεν υπάρχει στο προφίλ κανενός χρήστη ούτως ή άλλως για λόγους antispam. Επομένως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με αποκλεισμένο μέλος για όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ειμαι μελος αρκετα χρονια, σημερα μου γενηθηκε μια απορια. Εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Γιατι χαρακτηριζομαι σαν GPRS Member ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μπορείς να διαβάσεις εδώ σχετικά με την απορία σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πολύ κατατοπιστικό.Ευχαριστώ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλημέρα . Υπάρχουν αγγελίες για αγοροπωλησίες μεταξύ μελών στο site? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Σχετικά με το Buy & Sell διαβάζεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AUQ Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ειμαι καινουργιος στο Forum , Μπραβο σας για μια ακομα φορα και καλες Γιορτες παιδια να εχουμε:clap::clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts