thePRODIGY Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 http://www.xperiablog.net/2014/01/08/leaked-screenshots-of-xperia-t-android-4-3-firmware-9-2-a-0-278/ Aπό τα κινητά της Sony που έχω σε μεγάλη εκτίμηση (το Τ και το πρώτο Ζ) Πολύ καλά νέα για ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς imo. Μακάρι και 4.4 αργότερα! ------- καλά θα ήταν να βλέπαμε και μια κίνηση για το ΙΟΝ επίσης. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Κακα τα ψεματα. Και το wifi και η καμερα υστερούν... εχουν θεματα. Αλλα το προσπερνω κ ελπιζω σε μια αναβαθμιση επι τουτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) καλησπερα παιδια πολυς λογος για το wifi εγω παντος κατα την αποψη μου ειναι μια χαρα....απέχω απο το ρουτερ καπου στα 15 μετρα με εμποδιο τοιχο,ντουλαπα,τοιχο,τοιχο και ντουλαπα και πιανει 2 με τρεις γραμμες.....οσοι εχουν θεμα τουλαχιστον στο σπιτι τους ας αλλαξουν το καναλι που εχουν στο ρουτερ μηπως δουν διαφορα η αδερφη μου με το j που εχει οταν αλλαξα καναλι επιασε καλύτερο σημα.......Αυτα κατα την αποψη μου μπορει να ειμαι και λαθος σε αυτα που ειπα αλλα σε εμενα δουλεψαν :) ...και αν εχετε ασυρματο διπλα στο ρουτερ παρτε το πιο μακρυα ακουσα οτι επηρεάζει το σημα. :D Να πω και οτι οσο για το θεμα ροοτ εχω δει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327472 Πιστευω οτι για εμενα ειναι ο πιο ευκολος τροπος απο οτι εχω δει εως τωρα....Αν καποιος ξερει κατι παραπανο η ο τροπος αυτος εχει καποια μειονεκτήματα ας μου πει γιατι οταν παρουμε την 4,3 σκεφτομαι να τον κανω με αυτον τον τροπο!!!! Ευχαριστω και παλι :rolleyes: !!! Edited January 8, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Και μερικές εικόνες από το επερχόμενο όπως όλα δείχνουν 4.3 : http://www.xperiablog.net/2014/01/08/xperia-sp-android-4-3-screenshot-leaks-could-the-update-be-arriving-very-soon/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Και είναι από τον DoomLord που σημαίνει ότι το root θα το έχουμε πολύ γρήγορα! Super!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 καλημερα σε ολους και καλη χρονια. εχω διαβασει πολλα παραπονα σε διαφορα φορυμ σχετικα με την μπαταρια,πως δεν κρατει καθολου με την αναβαθμιση σε jelly. ισχυει? γενικα πως ειναι σαν κινητο για τα χρηματα του? και παντα με βαση την αποδοση της μπαταριας.. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 καλημερα σε ολους και καλη χρονια. εχω διαβασει πολλα παραπονα σε διαφορα φορυμ σχετικα με την μπαταρια,πως δεν κρατει καθολου με την αναβαθμιση σε jelly. ισχυει? γενικα πως ειναι σαν κινητο για τα χρηματα του? και παντα με βαση την αποδοση της μπαταριας.. για τα χρηματα του αξιζει! εχει πεσει κ πολυ η τιμη του. η προσωπικη μου αποψη για την μπαταρια ειναι οτι δεν βλεπω διαφορα σε αλλα κινητα της ιδιας κατηγοριας(μεγαλη τουλαχιστον). κ καποια καλα νεα http://www.xperiablog.net/2014/01/09/leaked-xperia-sp-and-xperia-t-android-4-3-rom-available-to-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 καλημερα σε ολους και καλη χρονια. εχω διαβασει πολλα παραπονα σε διαφορα φορυμ σχετικα με την μπαταρια,πως δεν κρατει καθολου με την αναβαθμιση σε jelly. ισχυει? γενικα πως ειναι σαν κινητο για τα χρηματα του? και παντα με βαση την αποδοση της μπαταριας.. αν βγει η 4.3 θα την κατεβασω και θα το δω αν εχει μειωση η μπαταρια. στο Ζ1 παντως ειδα βελτιωση οποτε χλωμο το κοβω, κατα ταλλα ειναι ο,τι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, και σε συγκριση με S3 υπερεχει τρομερα! ενα μειονεκτημα ειναι οτι δεν εστιαζει παντα σωστα στο βιντεο, αλλα ειναι θεμα s/w. πιστευω με την 4.3 θα βελτιωθει. Με την εφαρμογη lg camera δουλευει αψογα. Αλλο μειονεκτημα δε θυμαμαι. Γενικα με κανονικη χρηση τη μερα τη βγαζεις ανετα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχουμε κάποια ημερομηνία για την άφιξη της;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σύμφωνα με αυτό: http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-SP/When-are-we-getting-the-latest-update/td-p/496141/page/85 13 ή 14/01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σύμφωνα με αυτό: http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-SP/When-are-we-getting-the-latest-update/td-p/496141/page/85 13 ή 14/01 Την άλλη εβδομάδα ε; Για να δούμε... :ninja: Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Την άλλη εβδομάδα ε; Για να δούμε... :ninja: Χμμμ... Μήπως να τους φοβόμαστε λίγο;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Καλησπέρα! Απο λάθος παραγγελία κατέληξε στα χερια μου η παρακάτω θήκη. Για κοπέλα είναι οτι πρέπει, με θέμα πεταλούδες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5132520#post5132520 Πληροφορίες ΠΜ. Edited January 9, 2014 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Τσέκαρε το σε παρακαλώ. Θα δω αν μπορεί να αλλάξει και το σήμα αλλά αυτό σίγουρα θα κοστήσει σε μπαταρία. Συνδεθηκα και πηγα στον οροφο, και δεν υπηρχε αποσυνδεση, επεζε κανονικα, ποιοτητα σηματος μετριο, ανοιγε κανονικα σελιδες μετα βγηκα εξω σε μια αποσταση 20μ, με ενδιαμεσο τοιχο με παραθυρο κλειστο, και τοιχο με κληστη ξυληνη πορτα, παλι ποιοτητα σηματος μετριο και επεζε παλι κανονικα σελιδες. Θα το επανεφερω οπως ηταν και θα ξαναδοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παίδες έβαλα την 4.3 που διέρρευσε. Θα δω τι παίζει με την μπαταρία και θα σας ενημερώσω αύριο. Ξέρω ότι δεν είναι η επίσημη κυκλοφορία ότι μπορεί η επίσημη να έχει κάποιες διαφορές αλλά θα πάρουμε μια ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ωραίος minepo!! Γαμώτο... μόνο εγώ έχω κλειδωμένο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINOS3 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδιά καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα αιτιολογημένη πρόταση από τους γνώστες των μοντέλων που έχω προκρίνει για αγορά. L, T ή SP; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINOS3 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδιά καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα αιτιολογημένη πρόταση από τους γνώστες των μοντέλων που έχω προκρίνει για αγορά. L, T ή SP; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Όποιος είναι root και έχει προβλήματα με το WiFi ας κάνει τα παρακάτω: 1) Κατεβάστε τον Yaffs Explorer 2) Τρέξτε το πρόγραμμα και στις επιλογές (είναι οι τρεις τελίτσες κάτω δεξιά) Επιλέξτε Settings και τσεκάρετε το Enable Root Access 3) Πηγαίνετε στο path /system/etc/firmware/wlan/prima/. Εντοπίστε το αρχείο WCNSS_qcom_cfg.ini και πατήστε παρατεταμένα πάνω του. Στο μενού που εμφανίζεται επιλέξτε Permissions και τσεκάρετε τις δυο πρώτες σειρές. Πατήστε Set. 4) Πατήστε ξανά παρατεταμένα στο ίδιο αρχείο και επιλέξτε Open->Text->File Editor 5) Πηγαίνετε στην τελευταία σειρά και εντοπίστε τη γραμμή ConnectivityThresholdDBM=-87. Αλλάξτε την σε ConnectivityThresholdDBM=-100, σώστε και κάντε reboot. Πείτε μου αν είδατε διαφορά. Το έκανα και εγώ, και όντως έχει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο βέβαια το wi-fi. Μόνη διαφορά ότι χρησιμοποίησα το root browser. Τώρα πλέον το wi-fi πάει πολύ καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Το έκανα και εγώ, και όντως έχει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο βέβαια το wi-fi. Μόνη διαφορά ότι χρησιμοποίησα το root browser. Τώρα πλέον το wi-fi πάει πολύ καλά! Καποια οδηγια για wifi για κινητο μαμα θα υπαρξει απο τον Αρχηγο ?? Αν εχει διορθωθει το wifi με την οδηγια του Αρχηγου,, ποιο ειναι το προβλημα τελικα και διορθωνεται με τις κινησεις αυτες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Κακα τα ψεματα. Και το wifi και η καμερα υστερούν... εχουν θεματα. Αλλα το προσπερνω κ ελπιζω σε μια αναβαθμιση επι τουτου... Η κάμερα βελτιώνεται ΠΑΡΑ πολύ στην manual ρύθμιση βάζοντας και την έκθεση στο +1 ... το αυτόματο σε αυτό το κινητό δεν παίζει καθόλου καλά. Για το θέμα του wifi που διαβάζω, δεν το έχω ψάξει μιας και το έχει η γυναίκα μου (εγώ έχω το Ζ) αλλά δεν μου έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα ούτε εγώ είδα κάποιο θέμα όσο το είχα σετάρει στην αρχή.. όσο έπιανε το Ζ έπιανε και αυτό μια χαρά με όσους τοίχους και να υπήρχαν ανάμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παίδες έβαλα την 4.3 που διέρρευσε. Θα δω τι παίζει με την μπαταρία και θα σας ενημερώσω αύριο. Ξέρω ότι δεν είναι η επίσημη κυκλοφορία ότι μπορεί η επίσημη να έχει κάποιες διαφορές αλλά θα πάρουμε μια ιδέα. περναει και χωρις ξεκλειδωτο bootloader;; λινκ;; περιμενουμε εντυπωσεις σου... :worry::worry: ωραίος minepo!! Γαμώτο... μόνο εγώ έχω κλειδωμένο bootloader? ειμαι και εγω μην στενοχωριεσαι... καθε τρεις και λιγο σερβις θελει και δεν λεει να χασω την εγγυηση... :lol::p:D Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 περναει και χωρις ξεκλειδωτο bootloader;; λινκ;; περιμενουμε εντυπωσεις σου... :worry::worry: ειμαι και εγω μην στενοχωριεσαι... καθε τρεις και λιγο σερβις θελει και δεν λεει να χασω την εγγυηση... :lol::p:D Θέλει ξεκλειδωτο bootloader. Το λινκ τι ανέβασα το μεσημέρι. Είναι λίγα σχόλια πιο πάνω. Όταν τελειώσω από την δουλειά θα γράψω εντυπώσεις.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για το θέμα του WiFi, σύμφωνα με πολλούς χρήστες που εγκατέστησαν την leaked αναβάθμιση της Sony σε android 4.3, αναφέρεται ότι έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Οπότε κάντε λίγη υπομονή όσοι έχετε πρόβλημα για το official release της αναβάθμισης από την ερχόμενη εβδομάδα λογικά! :) Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για το θέμα του WiFi, σύμφωνα με πολλούς χρήστες που εγκατέστησαν την leaked αναβάθμιση της Sony σε android 4.3, αναφέρεται ότι έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Οπότε κάντε λίγη υπομονή όσοι έχετε πρόβλημα για το official release της αναβάθμισης από την ερχόμενη εβδομάδα λογικά! :) Υπαρχει περιπτωση να πωλειται στο αμεσο μελλον το sp με την 4.3 η την 4.4 ?? Διαφορετικα η 4.3 η 4.4 πως μπαινει στο κινητο;;; μεσω της companion που εχω στον υπολογιστη ;;; Λιγο κατανοητα βρε παιδια ,,,διαβαζει κοσμος που ξερει πολυ λιγα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts