Jump to content

rouleman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rouleman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

rouleman's Achievements

  1. Κανονικα, μια μερα ηρθε αναβαθμιση, η hyper ηταν 2η απο τοτε που το πηρα, πατησα οκ, και την εκανε μονο του. Περιμενω μπας και ξαναερθει αναβαθμιση, αλλα μπαααα....
  2. Το εχω ξαναγραψει ποιο πισω απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση, κανει επανεκινηση σε εισερχομενες κλησεις 1-2 φορες την ημερα, η οθονη μερικες φορες δεν αναταποκρινεται το touch, και τελευταια παρατηρισα οτι η καμερα ενω τραβαω βιντεο πχ 30 δευτερα, αποθηκευει περιπου 5δευτερα, δεν ειναι επιλογη το εψαξα στις ρυθμισεις, μετα απο 3-4 ληψεις ξεκολαει περιπου, και αποθηκευει ολο το βιντεο. Σε φωτογραφιες δεν κανει ζουμ, με την 1η επαφη, αλλα πρεπει να επιμενεις. Και ενω βγενεις απο καποια εφαρμογη πχ youtube ή instagram, συνεχιζει να παιζει ηχο, χωρις να μπορεις να το σταματησεις και σταματαει μετα απο απαληφη εργασιων. Και μερικες φορες δεν φορτιζει με κλειστο κινητο, παραμενη σταθερη, και πρεπει να το ανοιξω για να ξεκινησει η φορτιση. Σε προηγουμενο hawei που ειχα, οποτε εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εσβηναν ολες οι αναβαθμισεις που ειχε κανει, πχ αν ειχε android 10, και ειχε κανει αναβαθμιση σε 11, μετα την επαναφορα ερχοταν σε 10 παλι. Το hyperos ισως ειναι λειτουργικο του κινητου, δεν ξερω, αλλα απο τοτε που εκανε αναβαθμιση, τοτε ξεκινησαν και τα προβληματα, πριν κανει αναβαθμιση το κινητο το ειχα στα χερια μου κανα 3 μηνο, δεν ειχε κανενα προβλημα πετουσε....Στην τελικη θα αναγκαστω να το παω απο εκει που το πηρα, αλλα στανταρ θα μηνει το κινητο εκει κανα 2 βδομαδες και διαφορα δεν θα δω καμια....
  3. Υπαρχει τροπος να αφαιρεθει το hyperos??? Απο τοτε που εκανε αναβαθμιση σε hyperos, το κινητο εχει ολο προβληματα, το εκανα προχτες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, αλλα το hyperos δεν εσβησε. Και φυσικα τα προβληματα παρεμειναν ως ειχαν.
  4. Σε redmi note 12, το εχω 2 μηνες σχεδον με κανενα προβλημα, πριν μια βδομαδα εκανε αναβαθμιση στην hyperOS 1.0.2.0 και απο τοτε γ@@@κε το τηλεφωνο... Το βραδυ το κλεινω, και το πρωι οταν το ανοιξω, στις πρωτες κλησεις που λαμβανω πριν προλαβω να απαντησω, συνηθως 3-4 φορες το κανει κολλαει και κανει επαννεκινηση, η οθονη μερικες φορες δεν αποκρινεται και το 3ο κουλο ειναι οτι σχεδον μερα παρα μερα κατα της 6 η ωρα περιπου παντα το απογευμα, αρχιζει να παιζει μια μελωδια, με μαυρη οθονη!!!!!!!!!!! δεν ειναι ξυπνηρηρι ουτε καποια ειδοποιηση ....το ξεκλειδωνω και δεν διχνει καποια ειδοποιηση που να δικαιολογει την μελωδια, παρα συνεχιζει να παιζει μουσικη. Η μουσικη σταματαει μονο αν κανω απαλοιφη τις εφαρμογες που εχω ανοιξει και τρεχουν πχ. Εχει τυχει σε κανεναν??? Μπωρει να γινει επαναφορα στην προηγουμενη εκδοση, γιατι να το κανω επαναφορα εργοστασιακων, πρεπει να τα περασω ολα παλι εφαρμογες κτλ.
  5. rouleman

    Nokia 2

    Σε οποιον το εχει, απο φωτογραφια πως παει?? Βγαζει καθαρες??
  6. οσον αφορα το τζαμακι της καμερας, και το δικο μου πριν λιγο καιρο παρατηρησα οτι βγαζει θολες φωτο, και προχτες χειροτερεψε τελειως, χαλια...ειδα οτι το τζαμακι εκανε ελαφριες γκρατζουνιες, εψαξα στο ιντερνετ, βρηκα αποτελεσματα για τζαμακι στις 4λιρες αγγλιας, μεχρι και οτι εξω η sony τους το αλαζει δωρεαν με ανανεωμενο υλικο απο τζαμι και οχι πλαστικο χωρις χρεωση. Απο εκει που το αγορασα, εθεσα το θεμα και ρωτησα αν υπαρχει ανταλακτικο, και ας το χρεωθω, ειπε θα το ψαξει και θα μου απαντησει, απαντηση καμια. Τι εκανα??? ειχα αλοιφη που καθαριζουν φαναρια αυτοκινητου και ακρυλικα πλαστικα, με μια μπατονετα το περασα το τζαμακι 2 χερια και εγινε σαν καινουριο, πλεον η φωτογραφικη βγαζει καθαρες φωτογραφιες, μεχρι να ξαναθαμπωσει ξανα. τελος οσον αφορα τα θεματα του κινητου, βασικα εμενα με την προηγουμενη εκδοση ηταν καλυτερο και με την τελευταια αναβαθμιση απεκτησε καποια θεματα, σταματησα να ασχολουμε και τελος.
  7. rouleman

    Sony Xperia T

    Την τελευταια αναβαθμιση την εκανα απο πανω την 1η φορα, επειδη το ειδα λιγο αργο, την εκανα και 2η φορα με clean install, και τις 2 φορες με Sony PC Companion, απο την 2η και μετα ο proximity αργει παρα πολυ να ανοιξει την οθονη μετα απο συνομιλια, η καμερα βγαζει ποιο χαλια φωτογραφιες απο ποτε, τις περισοτερες φορες βγαζει τοπιο και τις αλλες μισες εγραφο, ο ηχος κλησης και το ξυπνητηρι στα καλα καθουμενα πεφτει η ενταση τερμα χαμηλα και για να το επαναφερω το κανω επανεκινηση, και τελευταιο σημερα που ανακαλυψα, δεν μπωρω να σβησω απο τις επαφες μου, καμια επαφη, μου λεει οτι διαγραφηκε αλλα η επαφη δεν διαγραφετε.
  8. rouleman

    Sony Xperia T

    Μπορει καποιος να με καθοδηγισει πως να γυρισω στο προηγουμενο update, λογικα ειναι το 12.1.A.1.201. Με την 12.1.A.1.205, το κινητο μου κανει οτι θελει...:( με την προηγουμενη απλα πετουσε...
  9. rouleman

    Sony Xperia T

    Παντως με την τελευταια αναβαθμιση στην δικια μου περιπτωση 2 φορες με την τελευταια με clean install, ειναι σαφως χειροτερο, μετα απο κληση η οθονη αργει αρκετα να ανοιξει, ο ηχος κλησης σε mp3 ειναι μειωμενος, και η καμερα στο αυτοματο βγαζει τις περισοτερες φορες τοπιο, χρηση μνημης περισοτερη, μονο μπαταρια κραταει λιγο παραπανω. Για να περασω ξανα την προτελευταια αναβαθμιση ποιο ειναι ο τροπος? ξερει καποιος?
  10. rouleman

    Sony Xperia T

    Το κατεβασα απο αλλο λινκ, εκανα και την τελευταια αναβαθμιση, διαφορα μηδενικη εκτος του οτι εχει καλυτερη διαχειρηση μνημης, το ρουταρα και τωρα πεταμα την σαβουρα.
  11. rouleman

    Sony Xperia T

    Γιατι με το που πατησω το λ ανοιγει ενα κατεβατο σαν σημειωματαριο?? Το δοκιμασα και απο το κινιτο και το ιδιο.
  12. rouleman

    Sony Xperia T

    Αν το κανεις μεσω sony companion, δεν χρειαζετε να κατεβασεις τιποτα, συνδεεις το κινητο, κανεις με το ιδιο προγραμμα Back up, κανει clean install και ξαναπερναει την εκδοση, ολα βημα βημα, τελειωνεις κανεις επαναφορα το back up σου, παλι με το ιδιο προγραμμα και τελος, ευκολη διαδικασια.
  13. Ευχαριστω! γιατι παραπονεθηκε ο κολητος για την μπαταρια του, οτι κραταει 1 μερα με αρκετη πιεση, και θελει 2η μπαταρια...
  14. rouleman

    Sony Xperia T

    Σημερα δεν αντεξα, μετα απο συνεχη κοληματα και ασχετη καταναλωση μπαταριας κυριως στην αδρανεια, μετα την τελευταια διωρθωση της 4.3 το εκανα ξαναεγκατασταση την τελευταια εκδοση με sony companion και clean install αυτη την φορα, μεχρι στιγμης ολα καλα, το πρωτο που παρατηρησα ειναι οτι η χρηση μνημης δεν πεφτει κατω απο 300, ενω πριν ηταν συνεχεια γυρω απο τα 250 και κατω, απο σβελταδα το ιδιο ειναι απλα ξυπναει λιγο γρηγοροτερα απο αδρανεια.
  15. Ξερει κανενας καποιο σαιτ απο που μπορουμε να αγορασουμε 2η μπαταρια???
×
×
  • Create New...