Jump to content

vagelados

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagelados

  1. Kαλα δεν επιμένω ρε φίλε. Εμένα μου ερχόταν ειδοποίηση για αναβάθμιση που ρώταγε εάν θέλω να τη κάνω. Εδώ τώρα πάντως δεν κάνει ούτε καν αναζήτηση, παρόλο που έχει και αντίστοιχη ρύθμιση.
  2. Evris ερχόταν φίλε, και σε ρώταγε αν θες να την κάνεις. Serafeim δεν μου έχει έρθει ποτέ ειδοποίηση. Δεν ξέρω τι γίνεται λάθος.
  3. Οκ ευχαριστώ σε xiaomi πάντα πέταγε ειδοποίηση και εάν ήθελες την έκανες. Θεωρούσα ότι και εδώ κάπως έτσι γίνεται.
  4. Καλημέρα σας. Ηθελα να ρωτήσω εάν σας κατεβάζει αυτόματα τα updates λογισμικού σε εσάς. Εμένα δεν μου έχει βγάλει ποτέ ειδοποίηση για νέο λογισμικό, πάρα μόνο εάν πάω και κάνω μόνος αναζήτηση.
  5. Φίλε αυτό το έπαθα 2 φορές μετά από μπάνιο. Τώρα ή είχε ανιχνεύσει υγρασία από υδρατμούς η από το χέρι μου που πάντα καλύπτω με το χέρι του τη θύρα φόρτισης όπως το κρατάω. Μου το έβγαλε Στ 5 λεπτά αφότου πήρα το κινητό στα χέρια μου. Και τις δύο φορές έκανα επανεκκίνηση (Απενεργοποίηση λίγα λεπτα κλειστό, και ξανά ενεργοποιηση) και έσβηνε η ένδειξη. Μάλιστα με την ένδειξη αναμμένη φόρτιζε μόνο με τη μία πλευρά του usb. Με την ανάποδη δεν. Δεν ξέρω εάν σε βοήθησα.
  6. Εγώ πάλι που έρχομαι απο xiaomi, που με κάθε μεγάλο update τα κινητά της τα έβγαζε άχρηστα, πείτε μου ότι τζαμπα φοβάμαι και δεν θέλω να το κάνω.... 🤣🤣🤣
  7. Στα xiaomi όταν το παθαινα, με ένα restart έστρωνε.
  8. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό... Είναι εύκολο σαν διαδικασία; Είναι αναστρέψιμο; Χάνεις εγγύηση; Να το δοκιμάσουμε....!
  9. Για το face unlock έχω και εγώ πρόβλημα. Είναι σχεδόν άχρηστο.
  10. Πως γίνεται αυτό άραγε;
  11. Κάποιες φορές το βλέπω σε Facebook και στις σελίδες με τις ειδήσεις της Google.
  12. Με την μπαταρία εάν το δουλεύεις αρκετά έως πολύ (όπως εγώ δηλαδή) μέσα στη μέρα είσαι στη μία μέρα αντοχή. Κατά τα άλλα τίποτα.
  13. Επίσης μετά το τζαμακι και εφοσον αν έχεις θέμα ενεργοποίησε την ευαισθησία αφής.
  14. Ναι δεν είπα ότι δε με πιστεύεις. Πραγματικά κουφό τώρα σοβαρά; Πρώτη φορά το ακούω αυτό, από το κουτί τα τηλέφωνα να μην έχει ίδιες εφαρμογές! Ούτε η xiaomi δεν τα κάνει αυτά 🤣🤣🤣
  15. Φίλε μου είχε κανονικά εφαρμογή ρολόι...
  16. Υπάρχει φίλε μου κανονικά.
  17. Θέμα hardware δεν ειναι πήγε service. Θέμα εφαρμογής δεν είναι γιατί μου το εκαναν και εκείνοι αλλά και εγώ πρώτος, εργοστασιακό. Η εγγύηση είχε λήξει οταν η xiaomi έβγαλε την 13, και η λύση του να βάλεις άλλο λειτουργικό η επαναφορά του παλαιοτερου ίσως έφερνε αποτέλεσμα αλλά δεν είναι επίσημη λύση. Δεν στο κάνουν άρα μόνος σου ότι κάνεις με ότι μπορεί να προκύψει. Πότε δεν είπα ότι όλα είναι προβληματικά. Το τηλέφωνο λειτουργούσε υποδείγματικα όπως και το 6αρι που είχα πριν. Η ίδια η εταιρεια το κατέστρεψε. Εκεί εστίασα και φυσικά δεν το δέχομαι ότι με ένα επίσημο update μπορείς να το πάρεις στα χέρια το τηλέφωνο. Αστεία πράγματα για μένα.
  18. Ναι φίλε μου εσυ δεν είχες. Είχαμε όμως πάρα πολλοί. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ρωτήσω άλλους που εχουν Δώσει 1500 ευρώ. Εδώ είναι το topic για το redmi note 9 pro. Για αυτό μιλάω. Όχι για τα άλλα με τα 1500 ευρώ. Και από τον Αύγουστο με το που έδωσε την 13 το τηλ είναι άχρηστο. Το είδαν και στο σέρβις και με support και κατέληξαν ότι είναι θέμα fw αλλά δεν εντοπίζεται συγκεκριμένα. Δεν έχω να κερδίσω κάτι με αυτά που λέω, δεν κατηγορώ τη xiaomi για να χάσει τις μετοχές της. Είδα πάμπολλα μηνύματα και στο νετ γενικώς, και στις xiaomi ομάδες στο Facebook με το πρόβλημα των reboots. Και είναι τραγικό. Να στο καταστρέφει η ιδια η εταιρεία το τηλέφωνο σου με ένα σάπιο update. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν και δεν έχω μετοχές σε καμία εταιρεία. Αυτό το χάλι δεν το δέχομαι. Ούτε με καλύπτει το και οι άλλες εταιρείες έχουν κάποια προβλήματα. Update και xiaomi πλέον είναι ρίσκο. Δεν είναι ότι μου τρώει παραπάνω μπαταρία, η ότι άλλαξε η φωτεινότητα κ.ο.κ. Εδώ δεν έχεις τηλέφωνο.
  19. Ενώ οι άλλοι... Σε όλους υπάρχουν προβλήματα... Oχι φίλε, άλλο το να βγει κάποιο πρόβλημα, και άλλο να σε σκίζει στις επανεκκινησεις και να βγαίνει εντελώς άχρηστο το τηλ. Μόνο η xiaomi το κάνει πλέον αυτό. Είναι η μέγιστη ξεφτίλα ούτε 100 ευρώ δεν αξίζει και να στο καταστρέφει το τηλ η ίδια η εταιρεία και να σου λένε : δεν μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα στείλτε και αυτό το log, στείλτε και το άλλο.... Όχι φίλε.
  20. Xiaomi και αναβάθμιση άφοβα δεν πάει μαζί πλέον.
  21. Και έξω μέρα, πάλι τα ίδια κάνει.Δεν θα σε δει πάντα.... Δε ξέρω το μόνο που ζήλεψα από το παλιό redmi 9 Pro. Σε έβλεπε αμέσως. Αυτό θέλει ζόρια....
  22. Το ίδιο με τη κάμερα κάνει και εμένα. Ένα μαύρο δαχτυλίδι. Λογικά θα το φτιάξουν. Το μόνο αρνητικό έως τώρα είναι ότι δεν αναγνωρίζει εύκολα το πρόσωπο και ας του έχω βάλει και έξτρα καταχώρηση. Κατά τα άλλα το τηλ πάει σφαίρα. Και θα γίνεται όλο και καλύτερο στο μέλλον.
  23. Ειχα θεμα και με το διπλο ταπ δε ξυπναγε και τελικα εφταιγε το θεμα. Αλλαξα θεμα απο την μαμα εφαρμογη και δουλευει. Δειτε το λιγο.
  24. Εσένα στο κάνει επειδή θα το αλλάξεις, εγώ θα το αλλάξω επειδή μου το κάνει. 🤣🤬
×
×
  • Create New...