Jump to content

evgenios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evgenios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

evgenios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. evgenios

    Redmi 4X

    Έχει εξαφανιστεί και η εφαρμογή των θεμάτων........ Κρίμα......
  2. evgenios

    Redmi 4X

    Και σε εμένα τα ίδια κάνει ακριβώς. Το πρόβλημα το έλυσα απενεργοποιώντας το κλείδωμα της οθόνης με διπλό πάτημα μέσα από τις ρυθμίσεις του nova launcher. Από τότε, όλα καλά. Κρίμα και με βόλευε πάρα πολύ με διπλοπάτημα το κλείδωμα της οθόνης, ελπίζω σε κάποια λύση του bug.
  3. Καλημέρα, το πρόβλημα έχει λυθεί από προχθές, εν μέρει όμως. Δηλαδή πλέον έχω και internet αλλά με μειωμένη ταχύτητα (κλείδωνα στα 9+ και τώρα είμαι στα 4+) Μου είπαν ότι θα κάνουν κάτι για υψηλότερο συγχρονισμό. Έκτοτε δεν έχω καμία ενημέρωση. Βαρέθηκα να παίρνω στο 13831 και να ρωτάω για τα αυτονόητα, άσε που χρεώνομαι κιόλας (απαράδεκτο). Είμαι στα πρόθυρα αποχώρησης
  4. Το συνεργείο του ΟΤΕ μόλις έφυγε από το σπίτι (σαν τελευταίος σταθμός, μετά από έλεγχο στο κέντρο, στο ΚΑΦΑΟ και στο εξωτερικό κουτί) Είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από μεριά του ΟΤΕ και επί λέξη φταίει ο συγχρονισμός από την πλευρά της Forthnet. Αισθάνομαι ότι σαν πελάτης βρίσκομαι στην μέση ενός άλυτου προβλήματος (2 βδομάδες ταλαιπωρία). Να προχωρήσω σε καταγγελία; Ποιος θα μου δώσει πίσω 80€; (έδωσα 40€ για καινούριο modem-router ASUS και 40€ σε ηλεκτρολόγο και υλικά για καινούρια καλωδίωση στο σπίτι) Περιμένω αποτελέσματα και όχι τυποποιημένες απαντήσεις.
  5. Κατοικώ στον Παλαιόκηπο Γέρας, 22,5 χλμ μακρυά από την πόλη της Μυτιλήνης στο νησί της Λέσβου. Τον τελευταίο καιρό, περίπου 7 -8 ημέρες τώρα, παρατηρούνται αποσυνδέσεις με εκνευριστική συχνότητα, σχεδόν κάθε μέρα και σε αρκετές περιπτώσεις, αρκετές φορές μέσα στην ίδια μέρα...μάλιστα πολλές φορές μπορεί να μείνουμε χωρίς internet​ για μια ή δύο ώρες...ήρθε τεχνικός της Forthnet, τα βρήκε όλα οκ από θέμα σήματος και είπε ότι μπορεί να φταίει η καλωδίωση στο σπίτι. Άλλαξα καλωδίωση στο σπίτι και δεν άλλαξε η κατάσταση. Σύνδεσα και το modem κατευθείαν στα καλώδια του ΟΤΕ, χωρίς να παρεμβάλλεται το σπίτι και η κατάσταση είναι η ίδια , συχνές αποσυνδέσεις και μειωμένη ταχύτητα. Αύριο περιμένω πάλι τεχνικό της Forthnet να κάνει και να μετρήσει τι; τα αυτονόητα; Τόσο δύσκολο είναι να μεταφερθεί η βλάβη στον ΟΤΕ για να ελέγξουν το ΚΑΦΑΟ; Θα έχουμε κάποιου είδους αποζημίωση, μιας και ουσιαστικά το τελευταίο 10νθημερο έχουμε μειωμένη παροχή υπηρεσιών αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να μείνουμε χωρίς σύνδεση... Ευχαριστώ.
  6. Αν δεν έχει κάποιος (όπως εγώ) λογαριασμό στο facebook δεν μπορεί να λάβει μέρος στην κλήρωση;
  7. Για τα email έχω την εφαρμογή mymail, γρήγορη και άψογη. Για browser, χρησιμοποιώ χρόνια τον dolphin αλλά από χτες δοκιμάζω τον yandex, μου φαίνεται γρήγορος και αυτός και με adblock.
  8. Όχι, δεν έχω κάποια και θέλω να πάρω μια που θα δουλεύει καλά.
  9. Ξέρει κανείς κάποια web camera (με ενσωματωμένο μικρόφωνο) που να παίζει χωρίς πρόβλημα στο mini m8s II που έχω; Η χρήση της θα είναι μόνο για skype.
  10. Nova launcher prime Zedge wallpaper Weather underground widget Rugos icon pack
  11. Το έβαλα μόλις τώρα στο κινητό, φαίνεται εξαιρετική δουλειά. Περισσότερα το βράδυ στο σπίτι που θα το περάσω στο mini m8s II.
×
×
  • Create New...