poliaxi Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Την έχω δοκιμάσει, εγώ είναι απίστευτη...αξίζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? νομιζω πολυ ειναι.. τσεκαρε μηπως κατι δεν το αφηνει να μπει σε deep sleep βαλε cpy spy plus κανε ενα reset στους μετρητες του οταν το αφησεις στην ακρη για βραδυ και το πρωι τσεκαρεις τι σου δειχνει Edited September 9, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? Υπερβολικά πολύ είναι. Βαλε Wakelock detector αν είσαι root για να δεις τι φταίει. Εγώ χάνω συνήθως 2% overnight με whatsapp/viber πάντα ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Kαι κατι άλλο, στην αναμονη το βραδυ, συνδεδεμενο με wifi χωρις ομως κανεναν ενεργο συγχρονισμο, χανει τουλαχιστον 10%. Ειναι φυσιολογικο? απο σημα πως τα πας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Ευχαριστω γ τις απαντησεις αλλα δυστυχως δεν.ειμαι ρουτ. Το αφηνω μονο με wifi-viber ανοιχτο και χανει περιπου τοσο.. Το σημα στην περιοχη ειναι πολυ καλο. Edited September 9, 2013 by Chris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Root-Greenify-Titanium Backup είναι οι εφαρμογές που θέλεις και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω γ τις απαντησεις αλλα δυστυχως δεν.ειμαι ρουτ. Το αφηνω μονο με wifi-viber ανοιχτο και χανει περιπου τοσο.. Το σημα στην περιοχη ειναι πολυ καλο. rootαρε το.. με ενα κλικ με το framaroot γινεται root, με ενα κλικ "ξεrootαρεται".. τοσο απλα και ακινδυνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω γ τις απαντησεις αλλα δυστυχως δεν.ειμαι ρουτ. Το αφηνω μονο με wifi-viber ανοιχτο και χανει περιπου τοσο.. Το σημα στην περιοχη ειναι πολυ καλο. http://goo.gl/dYKSd2 για ενα κλικ root. πραγματικα στο αψε σβησε ρουταριστηκες με το προγραμματακι! (και unroot εαν θελησεις) Δοκιμασμενο! Μεχρι 5% εχω χασει με WiFi και Viber κατα τη διαρκεια της νυχτας,εννοειται με το Eco Mode ανοιχτο. Greenify ειναι η εφαρμογη που χρειαζεσαι για να διακοπτει ο,τι τρεχει απο πισω. Εχω κερδισει αρκετα σε μπαταρια και χρησιμοποιω και "βαρυ" launcher. Οποτε ναι, το >10% μοιαζει να ειναι πολυ! Δες και το Wakelock Detector και το Cpu Spy Plus οπως ειπανε τα παιδια παραπανω! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω παιδια, μολις το ρουταρω ποιες εφαρμογες παγωνω; Υπαρχει καπου καμια λιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστω παιδια, μολις το ρουταρω ποιες εφαρμογες παγωνω; Υπαρχει καπου καμια λιστα; Το Greenify στην ουσια κανει "αναγκαστικη διακοπη" των εφαρμογων. Σε συνδυασμο με το System Tuner ειναι τρομερα εργαλεια. Να προσεχεις να μην παγωνεις εφαρμογες συστηματος, ιδιαιτερα εαν ΔΕΝ ξερεις τι παγωνεις! Εγω ας πουμε εχω παγωσει μονο το Gmail (χρησιμοποιω μονο την native εφαρμογη) εχω διαγραψει τον chrome (τον σιχαινομαι) και εχω "πρασινοποιησει" με το greenify ολα τα games και καποια apps που δεν περιεχουν ενεργα widget. Για να παγωσεις καποια εφαρμογη συστηματος,ή να την βαλεις να μη τρεχει στην εκκινηση , πρεπει να ξερεις καλα τι κανεις. Ισως σε βοηθησει κατι απο εδω http://goo.gl/iy9YXF , αν και δε δοκιμασα καποια απο αυτα να freezαρω! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια σημερα παρελαβα το κινητο που μου ειχε "πεθανει",η διαγνωση ηταν πλακετα και μπαταρια αλλαγη,μου αλλαξαν και την πλατη που ειχα "καψει" με τσιγαρο.....:D τους ειπα οτι εγινε απο υπερθερμανση.και αλλαχτηκε.....κοστος για ολα μηδεν και μεσα σε 3 μερες..... Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το σερβις...μπραβο στην εταιρια,και το πηγαινε ελα με κουριερ και χωρις χρεωση καμια.....ΕΥΓΕ !!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 έχετε να προτείνετε κανέναν έμπιστο φορτιστή αυτοκινητου? γιατί έχω έναν κινεζικο αλλα φοβάμαι λίγο μην κάνει κάνα μπαμ :lol::lol: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 έχετε να προτείνετε κανέναν έμπιστο φορτιστή αυτοκινητου? γιατί έχω έναν κινεζικο αλλα φοβάμαι λίγο μην κάνει κάνα μπαμ :lol::lol: Nokia DC-17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια σημερα παρελαβα το κινητο που μου ειχε "πεθανει",η διαγνωση ηταν πλακετα και μπαταρια αλλαγη,μου αλλαξαν και την πλατη που ειχα "καψει" με τσιγαρο.....:D τους ειπα οτι εγινε απο υπερθερμανση.και αλλαχτηκε.....κοστος για ολα μηδεν και μεσα σε 3 μερες..... Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το σερβις...μπραβο στην εταιρια,και το πηγαινε ελα με κουριερ και χωρις χρεωση καμια.....ΕΥΓΕ !!!! Άλλος ένας λόγος για να κόψεις το κάπνισμα φίλε tarirs! :lol::lol::lol: Ή μάλλον καλύτερα για να μην το κόψεις! :p Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Άλλος ένας λόγος για να κόψεις το κάπνισμα φίλε tarirs! :lol::lol::lol: Ή μάλλον καλύτερα για να μην το κόψεις! :p Ωραιος Γιωργο......:D λεγε με Τασο..... Παντως 1η φορα εμπειρια που εχω με σερβις και ας εχουν περασει απο τα χερια μου χιλιαδες συσκευες,και εμεινα....:confused: με την LG.... εχει και στην ρεσεπτιον ωραιες γκομενες...ειχα περασει απο εκει,τυχαια και ρωτησα ,με κερασν και καφε ενω το σερβις του κινητου μου το εβλεπα απο TV....αλλα μου ειπαν την αλλη μερα θα ειναι ετοιμο.....:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ωραιος Γιωργο......:D λεγε με Τασο..... Παντως 1η φορα εμπειρια που εχω με σερβις και ας εχουν περασει απο τα χερια μου χιλιαδες συσκευες,και εμεινα....:confused: με την LG.... εχει και στην ρεσεπτιον ωραιες γκομενες...ειχα περασει απο εκει,τυχαια και ρωτησα ,με κερασν και καφε ενω το σερβις του κινητου μου το εβλεπα απο TV....αλλα μου ειπαν την αλλη μερα θα ειναι ετοιμο.....:rolleyes: Που είναι το σέρβις για να περάσω και εγώ; Αν και δεν έχω κινητό LG πλέον...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια μολις εντοπισα 2 καμμενα pixels (ισα που φαινονται). Το τηλεφωνο ειναι ακομα σε DOA. Τα καλυπτει η εγγυηση αυτα; Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια μολις εντοπισα 2 καμμενα pixels (ισα που φαινονται). Το τηλεφωνο ειναι ακομα σε DOA. Τα καλυπτει η εγγυηση αυτα; Ναι τα καλυπτει στειλτο DOA σε μενα δεχθηκαν να το αντικαταστήσουν (birdphone) αλλα ακομα δεν εχω παραλαβει νεο,επειδη δεν το εχουν διαθέσιμο...Σημερα μου έστειλαν μηνυμα οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου αυριο μιας και δεν υπαρχει ακριβης ημερομηνια παραλαβης :mad: . Εσυ απο ποιο κατάστημα το αγορασες; Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 παιδια απλα στειλτε το στην LG! Zero-pixel εγγθηση, δωρεαν αποστολη/παραλαβη με κουριερ, σε 4 μερες πισω σαν καινουργιο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Απο το πλαισιο το πηρα οποτε ελπιζω να μην εχω προβλημα Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Απο το πλαισιο το πηρα οποτε ελπιζω να μην εχω προβλημα ευρωπαικο να ειναι και εισαι ενταξει.. να πας να δεις και τα κοριτσια της procordia edit: λογικα ειναι ελληνικη συσκευη αρα πιθανως να μπορεις να αιτηθεις doa στο πλαισιο και να παρεις νεα συσκευη χωρις να τρεχεις στο σερβις Edited September 9, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Και εγω αυτο νομιζω. Απλα να μην εχουν ξεμεινει απο στοκ......... (ναι ελληνικό είναι). PS..Ειμαι Πατρα αλλιως θα περναγα και μια απο τα κοριτσια για καφεδακι....:) :) Edited September 9, 2013 by johmic Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και εγω αυτο νομιζω. Απλα να μην εχουν ξεμηνει απο στοκ......... (ναι ελληνικό είναι). PS..Ειμαι Πατρα αλλιως θα περναγα και μια απο τα κοριτσια για καφεδακι....:) :) καλα και να χει ξεμεινει της πατρας, την επομενη μερα θα χει ερθει συσκευη απο πλαισιο αλλης πολης (στα 450 ευρω μαλλον σκονιζεται στα ραφια του πλαισιου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ωραιος Γιωργο......:D λεγε με Τασο..... Παντως 1η φορα εμπειρια που εχω με σερβις και ας εχουν περασει απο τα χερια μου χιλιαδες συσκευες,και εμεινα....:confused: με την LG.... εχει και στην ρεσεπτιον ωραιες γκομενες...ειχα περασει απο εκει,τυχαια και ρωτησα ,με κερασν και καφε ενω το σερβις του κινητου μου το εβλεπα απο TV....αλλα μου ειπαν την αλλη μερα θα ειναι ετοιμο.....:rolleyes: Φίλε Τάσο , μην μου λες τέτοια και με φτιάχνεις ενώ είμαι και επαρχία και δεν θα περάσω από το service της ! :lol: Πάντως μια χαρά service έχει η LG , τα καλύτερα διαβάζω! :D Όταν πάρω το κινητό δεν θα με νοιάξει αν θα χρειαστεί να το στείλω ή όχι! :happy: Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts