pgetsopoulos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Να αλλαξεις launcher? Φυσικα, μεσω του play store κιολας Με αλλαγη UI καταλαβα συνολικα πχ notification bar, εφαρμογες συστηματος κτλ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 UI ήθελα αρχικά Γτ είδα του Huawei p6 και ξετρελαθηκα! Αλλά και μια μικρή αλλαγή δεν με χαλάει. Δεν θέλω όμως να μπλέξω πάλι με custom roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Root γιατι οχι; Ειναι πανευκολο και να γινει και να.. ξεγινει :p (μιας και το ανεφερες πριν) Δοκιμασε παντως και το Themer :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 ειμαι στην artmod...για να γυρισω στη stock rom τι πρεπει να κανω ακριβως για να μην το brickαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλημέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει και κάποιος άλλος. Έχω την επίσημη ΚΙΤ ΚΑΤ και όποτε έχω συνδεδεμένο το τηλ. στον φορτιστή, δε χτυπάει το ξυπνητήρι. Πριν από 5' το ξαναδοκίμασα ως εξής: ενώ το τηλ. φορτίζει, δημιουργώ ένα νέο alarm, πχ 2' αργότερα. Δεν χτυπάει και πάνω αριστερά μου εμφανίζει το icon του alarm clock με ένα κόκκινο θαυμαστικό. Το έχει προσέξει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thryleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι, αυτό. Είσαι σε 4.4.2? Αυτο λες; [ATTACH]49228[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 ειμαι στην artmod...για να γυρισω στη stock rom τι πρεπει να κανω ακριβως για να μην το brickαρω? Πήγαινε στην κατηγορία των LG στους οδηγούς και θα βρεις τον πλήρη οδηγό για επαναφορά σε στοκ κατάσταση. Είμαι από κινητό κ δεν μπορώ να δώσω το λινκ,δυστυχώς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι, αυτό. Είσαι σε 4.4.2? Ναι στη v20a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thryleon Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ναι στη v20a Ευχαριστώ. Την είχα εγκαταστήσει και εγώ (την 4.4.2) αλλά έκανα rollback (flashed 4.1.2) γιατί είχα κάποια θέματα με το σήμα, κλπ. Δυστυχώς φαίνεται ότι η επιλογή κρυπτογράφησης δεν υπάρχει στην 4.1.2..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πήγαινε στην κατηγορία των LG στους οδηγούς και θα βρεις τον πλήρη οδηγό για επαναφορά σε στοκ κατάσταση. Είμαι από κινητό κ δεν μπορώ να δώσω το λινκ,δυστυχώς ευχαριστω...θα το κοιταξω οταν φυγω απο τη δουλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Μετά από πολλές περιπέτειες, stress tests, σουβλάκια και μπύρες, το συμπέρασμα μου είναι πως αφού έχετε official KK δεν αξίζει να ασχοληθείτε με καμία παρούσα custom KK rom. Η official είναι η πιο battery friendly rom χωρίς να χάνει σε απόδοση. Είχα βαρεθεί να το φορτίζω 1-2 φορές την ημέρα. Πλέον ούτε καν root δεν έχω κάνει και το κινητό πετάει. My 2¢. Εσυ καλα εισαι στην 20c. Εμεις με την 20a που υποφερουμε απο τη μπαταρια που τρωει στην αναμονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πως μπορούμε να βάλουμε την 20c? Που την βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πως μπορούμε να βάλουμε την 20c? Που την βρίσκουμε? http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=20 την περασα πριν λιγο αυτη που ειναι για Αυστρια. εχει και ελληνικα φυσικα...οι επομενες μερες θα δειξουν πως ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Περνωντας την official, αλλα απο διαφορετικη χωρα, δε θα εχει επιπλοκες στο κινητο; Πχ αδυναμο σημα δικτυου ή gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Περνωντας την official, αλλα απο διαφορετικη χωρα, δε θα εχει επιπλοκες στο κινητο; Πχ αδυναμο σημα δικτυου ή gps; τι να σου πω...προς το παρον ιδια τα βλεπω. να σε ρωτησω αν ξερεις...εκανα root, τι μπορω να κανω απεγκατασταση με ασφαλεια ωστε να μην το "κολλησω"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Τι εννοεις απεγκατασταση; Προγραμματα που ειναι πχ εργοστασιακα και δε τα θελεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Τι εννοεις απεγκατασταση; Προγραμματα που ειναι πχ εργοστασιακα και δε τα θελεις; ακριβως...οπως χαρτες, chrome κλτπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Αυτά μόνο με ανοικτό bootloader Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Να ρωτησω αν ξέρει κανεις, μπορούμε με κάποιο τρόπο να έχουμε tap to wake σε 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Περνωντας την official, αλλα απο διαφορετικη χωρα, δε θα εχει επιπλοκες στο κινητο; Πχ αδυναμο σημα δικτυου ή gps; Πρόβλημα δικτύου κλπ θα έχεις αν περάσεις ρομ που προορίζεται για άλλο κινητό, πχ πολλοί με το καναδέζικο g δεν είχαν καν σήμα με την custom 4.4.2 της Vodafone στο xda κι έψαχναν να πατσαρουν μόντεμ κτλ. Οπότε, αν η ρομ προορίζεται για ευρωπαϊκό, κατά 90% θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 QUOTE=The_Kostas;5592232]Περνωντας την official, αλλα απο διαφορετικη χωρα, δε θα εχει επιπλοκες στο κινητο; Πχ αδυναμο σημα δικτυου ή gps; μια χαρα τελικα...και το gps το εκανα με το τροπο που ειχαμε αναφερει πριν και η μπαταρια(που ηταν και ο λογος που την περασα) δειχνει αρκετα βελτιωμενη (το σκαλιζω και εγω ολη την ωρα) και το σημα μια χαρα (βεβαια η artmod ειχε πολλη ωραια εμφανιση και διαφορα καλουδια αλλα...οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Προσωπικα λεω να μη το πειραξω ακομα το κινητο γιατι μετα την προσφατη καταστροφη του gps απο τις πολλες custom roms, λαχταρισα για να το επαναφερω και τελικα δουλεψε η Procordia. Με χαλαει το οτι τρωει μπαταρια στην αναμονη αλλα θα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 μια ερωτηση..την 20c πωσ τη περναμε?με τον οδηγο οπως την jb?καποιο link?ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ναι, όπως όλες :) λινκ υπάρχει λίγα ποστ πίσω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καποιο λινκ για τον οδηγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts