Jump to content

The_Kostas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About The_Kostas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

The_Kostas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημερα. Χαζη ερωτηση αλλα μ εχει μπερδεψει. Πως θα δω το συνολικο SoT μεσα απο το Android 10 απ την τελευταια ολοκληρωμενη φορτιση; Τωρα το βλεπω τμηματικα ή ανα μερα. Στην 9 ηταν πιο ξεκαθαρο.
  2. Χρησιμοποιησε κανεις τo Holey Light στην Android 10; Γιατι εμενα κολλαει στο step που θελει pairing bluetooth device και δε συνεχιζει στο επομενο βημα παρ ολο που το συνδεσα σε ενα redmi. Εκανα reboot reinstall αλλα τιποτα.
  3. Το πιο βασικο απ ολα βρε παιδια. Η μπαταρια στο android 10 πως πηγαινει; Εγω εχω s10 plus αλλα γενικα σε ολη τη σειρα ρωταω σε σχεση με την 9.
  4. Καλημερα. Να ρωτησω...Επειδη ειπατε για gcam, υπαρχει καποια λειτουργικη gcam για το exynos s10 plus;
  5. Λοιπον περιμενα κι εγω αρκετες μερες και καταφερα να εχω μια ασφαλη εικονα για το S10 Plus Exynos που ειμαι. Η συσκευη αγοράστηκε από άλλον στις 12/7 και βρέθηκε στα χέρια μου στις 23/7 λόγω αγγελίας. Αφού έκανα hard reset ξεκίνησα να στείνω τη συσκευή με βάση τις ρυθμίσεις του s_wind να ναι καλα ο ανθρωπος. Παιδευτηκα αρκετα για να βρω μια ρυθμιση που θα αναβε το led notification γυρω από την κάμερα χωρίς να είναι μόνιμα η aod ανοιχτή ακόμα κι αν η οθόνη ήταν μαύρη συνδυάζοντας aod notify και holey light. Παράλληλα, απενεργοποίησα εφαρμογές που δεν ήθελα και ξε-τίκαρα την επιλογή της προσαρμόσιμης μπαταρίας ενώ αναφορικά με την εξοικονόμηση το χω αφήσει στην επιλογή της βελτιστοποιημένης. Επίσης ν' αναφέρω πως από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ παίζω με dual sim δίκτυο λόγω δουλειάς και το βράδυ το αφήνω σε λειτουργία πτήσης. Τέλος, facebook messenger και instagram είναι 6 και 3 ώρες ανοιχτά στο παρασκήνιο αντίστοιχα. Πλήρως ικανοποιημένος μιας και με την ίδια χρήση έβγαζα πάνω-κάτω το ίδιο SoT στο P20 Pro που στην καλύτερη με dual sim πήγαινα στις 6 ώρες και 45 λεπτά οθόνη. https://imgur.com/a/iHj3ns3 Υ.Γ: Δε ξέρω πως να κάνω upload τις εικόνες γιατί βγάζει μήνυμα για exceed quota που δε ξέρω τι είναι όσο κι αν τις μικρύνω. Σε κάθε περίπτωση τις έχω ανεβάσει στο λινκ και όσοι δε θέλουν να τ' ανοίξουν, είναι 6 ώρες SoT.
  6. Κανε απενεργοποιηση, μετα πηγαινε playstore εκει που θα σου χει παλι ετοιμη ενημερωση και ανοιξε την εφαρμογη. Πανω δεξια εχει τρεις τελιτσες, πατα εκει και ξε-τικαρε την αυτοματη ενημερωση. Τελος!
  7. Με aod notify υπαρχει καποια ρυθμιση; Γιατι εβαλα την επιλογη με aod οταν ερχεται η ειδοποιηση ν αναβει αλλα δεν. Μονο με always on δουλευει το led.
  8. Απο τη στιγμη που εχουμε το Holey Light πανω, δε συνεπαγεται οτι η επιλογη AOD ειναι always on; Αυτοματα δε ριχνουμε την αποδοση της μπαταριας ή κανω λαθος; Βεβαια εχω πατησει την επιλογη full hide, ωστοσο βλεπω συνεχεια την εφαρμογη AOD να τρεχει στο παρασκηνιο. Δεν υπαρχει περιπτωση να συνδυασουμε το notification led χωρις aod;
  9. Να κανω μια ερωτησω μιας και δυσκολευομαι νσ το βρω; Προφανως ολοι ξερετε ως το ξυπνητηρι της συσκευσης δε λειτουργει οταν ειναι κλειστη οπως και σε ολα τα σαμσουνγκ. Υπαρχει καποια εφαρμογη που κανει προγραμματισμενη εκκινηση της συσκευης σε ωρα που θελουμε εμεις ωστε να χτυπαει μετα το ξυπνητηρι;
  10. Δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι τα πραγματα. Εκτος δικτυου ειναι δυσκολο να κρατησει. Περιττο να σας πω οτι ημουν σε σημειο που ειχα 1 μπαρα και στις 2 καρτες sim και η μπαταρια επεσε νερακι και οριακα απο τις 9 μεχρι τις 12 το βραδυ μ εβγαλε η μπαταρια. Αντιστοιχα οταν την επομενη μερα τις ιδιες ωρες ημουν σε σημειο με καλυτερο σημα, τοτε το βραδυ γυρισα με τη μπαταρια στο 40%. Σημειωτεον ηταν παντα ανοιχτα δεδομενα κι εχω την Exynos εκδοση.
  11. Καλησπερα. Εχω μπλεξει με το S10 Plus και τα LED Notifications. Προσπαθησα με Holey Light αλλα με aod στο hide δεν μου εδειχνε τιποτα. Κανω κατι λαθος; Τελοσπαντων το αλλαζω σε Always On Edge και ειμαι ικανοποιημενος. Ωστοσο βλεπω μια καταναλωση μπαταριας χωρις να ναι κατι τραγικο αλλα απ οσο βλεπω με AOD Hide ουσιαστικα ενεργοποιει την οθονη παρ ολο που αναβει μονο το LED. Και το καταλαβα γιατι οταν αναβε, αυξανοταν και το SoT με αποτελεσμα να χω αναληθη νουμερα οθονης. Καμια ιδεα-συμβουλη για ομαλο Led Notification; Ευχαριστω!
  12. Ναι δικο μου λαθος δε το διευκρινησα. Για S10 Plus χρειαζομαι.
  13. Καλησπερα. Καποιος εδω μεσα ειχε πει πως με φθηνο τζαμακι εκανε τη δουλεια του. Υπαρχει καπου στο σκρουτζ αυτο; Γιατι απ οσο βλεπω πεφτουν πολλα ευρω στην προστασια και δε θελω να πεσω στην παγιδα. Επισης με την ζελατινα το νιωθω απροστατευτο.
  14. Ποιο τζαμακι εβαλες και επιασε καλα το αποτυπωμα τελικα;
×
×
  • Create New...